Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 13.5.2009 20:59:08
|
|
|
|
jencili
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: jencili http://www.avtocenter.si/avtomobili?m=avto&p=avto&s=r&lim=1&oglas=24421&cid=494ded40cf64d97cfwh8si6d19e877bb samo z malo boljšo opremo Aha, lepo! Sem si nekaj drugega predstavljala recimo? ah ne, pozabi, sam tko, bolj "družinskega" sem imela v mislih družinskega ima mami, poleg tega pa je karavan, kar pomeni ravno primeren za otročka in vozičke, ko Taja in in malo za pritisnit, ko ga ni zraven. Pa da se razumemo, vse po pameti, ker je le otroček pri hiši!!!
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 13.5.2009 21:00:12
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: blaža Kje maš pa bebija, ki se vrti v slikici? tam kjer je bil prej jaz ga ne vidim.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 13.5.2009 21:00:47
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: jencili http://www.avtocenter.si/avtomobili?m=avto&p=avto&s=r&lim=1&oglas=24421&cid=494ded40cf64d97cfwh8si6d19e877bb samo z malo boljšo opremo Aha, lepo! Sem si nekaj drugega predstavljala recimo? ah ne, pozabi, sam tko, bolj "družinskega" sem imela v mislih družinskega ima mami, poleg tega pa je karavan, kar pomeni ravno primeren za otročka in vozičke, ko Taja in in malo za pritisnit, ko ga ni zraven. Pa da se razumemo, vse po pameti, ker je le otroček pri hiši!!! ne vem zakaj sem mislila da ste karavana menjali no, sej tale alfica je vredna greha
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 13.5.2009 21:01:22
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: blaža Kje maš pa bebija, ki se vrti v slikici? tam kjer je bil prej jaz ga ne vidim. plačaj
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 13.5.2009 21:02:19
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: blaža Kje maš pa bebija, ki se vrti v slikici? tam kjer je bil prej jaz ga ne vidim. plačaj prav prav prjatelca.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 13.5.2009 21:02:24
|
|
|
|
jencili
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: jencili http://www.avtocenter.si/avtomobili?m=avto&p=avto&s=r&lim=1&oglas=24421&cid=494ded40cf64d97cfwh8si6d19e877bb samo z malo boljšo opremo Aha, lepo! Sem si nekaj drugega predstavljala recimo? ah ne, pozabi, sam tko, bolj "družinskega" sem imela v mislih družinskega ima mami, poleg tega pa je karavan, kar pomeni ravno primeren za otročka in vozičke, ko Taja in in malo za pritisnit, ko ga ni zraven. Pa da se razumemo, vse po pameti, ker je le otroček pri hiši!!! ne vem zakaj sem mislila da ste karavana menjali no, sej tale alfica je vredna greha ne, karavan še vedno ostaja, menjali smo polota
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 13.5.2009 21:03:43
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: jencili http://www.avtocenter.si/avtomobili?m=avto&p=avto&s=r&lim=1&oglas=24421&cid=494ded40cf64d97cfwh8si6d19e877bb samo z malo boljšo opremo Aha, lepo! Sem si nekaj drugega predstavljala recimo? ah ne, pozabi, sam tko, bolj "družinskega" sem imela v mislih družinskega ima mami, poleg tega pa je karavan, kar pomeni ravno primeren za otročka in vozičke, ko Taja in in malo za pritisnit, ko ga ni zraven. Pa da se razumemo, vse po pameti, ker je le otroček pri hiši!!! ne vem zakaj sem mislila da ste karavana menjali no, sej tale alfica je vredna greha ne, karavan še vedno ostaja, menjali smo polota no, zdaj pa vse pomembno vem kako pa Tajson
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 13.5.2009 21:04:10
|
|
|
|
blaža
|
O, zdej se grem pa dat v pižamo in še malo speglat kavč. tako peglanje, mi pa gre. nočko, pa ne preveč klepetat, ki pol bo cel roman jutri za brat.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 13.5.2009 21:05:28
|
|
|
|
Februarka08
|
Čer. Vau, kakšno čvekanje Jaz sem mela pa zdele predpriprave za it rodit glavo umit, se depilirat in potovalko pripravit no, tisto tahuje bomo delali čez ene 20 tednov, prej ne Že cel dan me pomal stiska, upam da bo čimprej za mano. Saj bi blo vse kulči, če ne bi mela moje male žabice doma ajoj ampak, saj bo hitro minilo, pa bova spet skupaj. Dolenjka, ali ti že potuješ v SLO ta vikend no, če že, lepo potujte Če se več ne javim, vsem lep vikend, uživajte, upam da se beremo v ponedeljek. Pa-pa
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 13.5.2009 21:10:24
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 Čer. Vau, kakšno čvekanje Jaz sem mela pa zdele predpriprave za it rodit glavo umit, se depilirat in potovalko pripravit no, tisto tahuje bomo delali čez ene 20 tednov, prej ne Že cel dan me pomal stiska, upam da bo čimprej za mano. Saj bi blo vse kulči, če ne bi mela moje male žabice doma ajoj ampak, saj bo hitro minilo, pa bova spet skupaj. Dolenjka, ali ti že potuješ v SLO ta vikend no, če že, lepo potujte Če se več ne javim, vsem lep vikend, uživajte, upam da se beremo v ponedeljek. Pa-pa No ti kar takoj nehaj travmirat in se nakuliraj...tja greš zato, da bo imela tvoja pikica oktobra najlepšo družbo in da se bo mamica dobro počutila, ok! Samo glej, da bop tam za svojo tit poskrbela, ker če ti ne boš, ne bo nihče! Sprašuj, teži......name se spomni Te počakam da prideš domov kar tukaj, v B, pa se potem v četrtek odpravimo v SLO, ko boš ti že debelo doma
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 13.5.2009 21:43:08
|
|
|
|
dolenjka
|
Aha, vidim da ste vse izdajalsko pobegnile in da tudi ne znate lahko noč voščit februarski No, jaz pa vam vseeno želim eno dolgo in mirno nočko
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 14.5.2009 7:12:31
|
|
|
|
buči
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka o Buči, ti pa počasi šefica postajaš Pol bo pa lahko kak Kaval padel kmalu Še en teden, pa koristim ob ponedeljkih prenesem dopust porodniške, tako da sem vam ob ponedeljkih na voljo, cel dan če je treba. 7. julija pa začnem dopust ... 6 tednov ... potem najbrž še kaj, ker imam še čez 30 dni porodniške ...
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 14.5.2009 7:17:47
|
|
|
|
buči
|
Jutro, sicer, sem vas na hitro preletela. Moj mlekarnar je zgleda zbolel, peljem Aljaža v vrtec, Tilna k tašči, nabavit v dm in k sosedu, potem pa na šiht. Danes imamo še kosilo z enim razredom, nas pogostijo za konec. No, to je pa prednost take šole. Spet bom noro dobro jedla!
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 14.5.2009 7:40:18
|
|
|
|
blaža
|
Jutro! Spali kar ok. mam je spala kot topin si malčič vrat poležala . No še malo pa ju peljem v vrtec in to z mirno vestjo, ker vsak dan, ko ju grem iskat, nočeta domov. ta starejši hoče, da grejo na igrišče in mi vsak dan teži, da zakaj sem že prišla. Na igrišče se gre pa po treji, jaz pa kot en osel že ob enih in pol direkt iz službe letim ponj. Blaž pa se naspi in mi pol še pol ure kaže neke igračke in mi nosi vse sorte, tako, da tudi ne zgleda, da se mu mudi domov. No sej boljše tako, kot, pa da jočeta za it v vrtec. včeraj, ko sem šla po Matijo je cmihal, ki je moral ob dveh domov in je pol še ena punčka cmihala, ki jo je tatko prišel iskat in je reku uni tatko, da greva raje domov na kavč do štire in ju pol prideva iskat. Ben tako je to pri nas. No danes ga peljem cepit( še vedno ne ve) mu bom povedala, ko ga pridem v vrtec iskat, da ne bo v strahu celo dopoldne brez potrebe, da bo samo pet minut straha. In še prej bova šla malo naokoli po sežani. Blaža bo šel pa moj danes iskat. Nič se grem preoblečt, ker kavico sem spila in to je to.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 14.5.2009 9:12:16
|
|
|
|
itata
|
jutro, ne boste verjele, ampak mi je uspel vseen tole jadranje skoz spravit!! greva nasl teden z mojim in še 2 sodelavca za 3 dni jadrat. mal bom mulčka pogrešala, ampak mislim, da mu ne bo hudega z mojimi te 3 dni. sicer še nikoli v svojem življenju ni spal brez mene, ampak mislim, da bo babi tudi ok, ker podnevi pa z njo spi mogoče bo pa bolj na izi pol s spanjem... kaj pa vem. skratka najin mini dopustek se bomo zgleda uspel izvest! itak peljem pa potem Jakoba že junija za 5 dni v prikolo k eni kolegici in pol bomo bolj ali manj vsak drugi vikend na morju pri sorodnikih pa še 10 dni Lošinj, tako da bo izkoristil tudi on v nulo poletje sem res srečna, da imam na morju sorodnike z v eliko hišo, da gremo lahko tja za vikend al pa tud čez poletje za kak teden, če ostane čas... sicer sem tale moment precej v minusu, ampak bom mal z regresom "poglihala"...
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 14.5.2009 9:24:05
|
|
|
|
pina-1
|
Dobro jutro. mi smo pa za spremembo slabo spali. Ana se je ob 2 zbudila in do 3:30 ni zaspala. POl je pa pri nas spala, samo jaz nisem mogla spat. Pa malček mi je bla topla, pa srkava... ampak je brez vročine in je šla v vrtec. ČE bo kej me pokličejo. Sem kar malo presenečena, da mate tako slabo prehrano nekateri v vrtcih. Pri nas jim pri zajtku prinesejo sadje, ki ga jejo za malico. Ampak ga prinesejo polno skledo, pa kruha jim dajo tolko, da ga ostane še za čas do kosila. Pri kosilu isto.. Za popoldansko malico pa vedno dobijo ali jogurt, ali skuto, ali frutek, banano... Pa obvezno majo piškotke v omari, tako da moji punci nikoli nista prišli lačni domov. februarka, tebi želim čim hitrejši povratek domov. Ta čas ko te pa ne bo doma, se pa naužij mira, tišine in se naspi... blaža, a bomo danes kej čvekalil ali boš spet pucala po bajti?Sej danes si fraj ne? šefla, ti pa že počasi sitno brojiš a ???? jencili, to je pa res lep avto. Midva sva tudi mela alfo in jo je gušt vozit, ko te tako lepo zalima na stol, pa po ovinkih fajn cesto drži.. Dober nakup a sem še kej pozabla? verjetno. ME leta dajejo Aja, doma sem še vedno brez PC-ja tako da sem malo out iz debate, dopodlne se pa itak malo čveka...
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 14.5.2009 9:28:09
|
|
|
|
MetiLu
|
Dan! Naša noč dones je bla tud kr neki bomo preživel Vreme je čist u k*****, sem točn vedla, da k grem jaz na depilacijo, da bom lahko kej krajšega oblekla, je pol 10°C zunaj Popoldan gremo zapravljat, rabi Janez sandalce, pa eno darilo gremo kupit, pa neopren obleko za mojga za na čoln, če se bo kdaj lotil smučat na vodi Nč, grem mal delat Lep dan
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 14.5.2009 19:59:08
|
|
|
|
dolenjka
|
O čer A vam je vsem RR crknil al ste brez štroma
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 14.5.2009 20:10:24
|
|
|
|
buči
|
Čer, samo Tilna zrihtam, pridem nazaj, ne nikamor it!
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 14.5.2009 20:11:36
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: buči Čer, samo Tilna zrihtam, pridem nazaj, ne nikamor it! Če ti tko praviš potem te je za ubogat Vse za kafetek in čvek v Kavalu kak ponedeljek
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 14.5.2009 20:24:16
|
|
|
|
buči
|
Ej, dolenjka, komaj čakam! Ti na toplem sendviču in sokecu, jaz na bandidosu in cigareteku!
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 14.5.2009 20:26:44
|
|
|
|
buči
|
Ja, da še povem, da sem se na pogostitvi v šoli fajn najedla in napojila ... Glejte ŠKL, sicer ne vem, kdaj je na sporedu, ker so snemali. Sem pa pila zmagovalni koktail s tekmovanja barmanov na Bledu, kjer so dijaki naši šole zasedli 1. mesto med sr. šolami. Obupno sladko, ampak dobro. Brusnični sok, limeta, vodka, rožna voda, kandiran cvet vrtnice, meta ... ali nekaj takega.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 14.5.2009 20:28:10
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: buči Ej, dolenjka, komaj čakam! Ti na toplem sendviču in sokecu, jaz na bandidosu in cigareteku! A jaz ne smem piva al kako
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 14.5.2009 20:30:50
|
|
|
|
bamby
|
Čer! Včeraj ste pa dobro čvekale . Kje so tisti časi, ko smo do polnoči čvekale in so se prišle januarčice k nam zabavat . Zdaj se pa vidi, da je treba delat. No, mi smo popoldan oddali Anajo moji sestri, da jo je peljala na en giro po Idriji, s Timom sva pa šla pred vrtec, kjer smo se zbrali otroci s starši iz vrtca, da so naredili kroglice za ogrlici za njihovi vzgojiteljici, ki jih jima bodo podarili ob zaključku leta. Smo pa dobili tudi majice, ki jih bodo na tisti dan nosili in na dan, ko gremo na izlet. Skratka, imeli smo lepo urico skupnega druženja.
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 14.5.2009 20:31:58
|
|
|
|
buči
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: buči Ej, dolenjka, komaj čakam! Ti na toplem sendviču in sokecu, jaz na bandidosu in cigareteku! A jaz ne smem piva al kako Lahko, sploh če moraš oddat vzorec za doping - to so me poučili moji, da je v nemški bundesligi pitje piva po tekmi zakonsko predpisano. škl je pa na sporedu 11.30 v nedeljo na pop tv
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Trmast otrok Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Prehlad, gripa ali angina?Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?