|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  169 170 [171] 172 173   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki 2008 - 1. del
14.5.2009 21:48:08   
Blacky*
grem... je moja nadaljevanka user posted image user posted image user posted image user posted image

lahko nočko

(odgovor članu Stipe air force)
Neposredna povezava do sporočila: 4251
14.5.2009 21:52:15   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky*

grem... je moja nadaljevanka user posted image user posted image user posted image user posted image

lahko nočko

jaz sem tut koma, še z našim 1 rečem in to je to za danes....

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 4252
14.5.2009 21:59:18   
Stipe air force
jaz se tud z naso pogovarjam.... user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4253
14.5.2009 22:15:00   
Stipe air force
Kaj je zdej... a res upate da bomo prisli v finale na Euroviziji user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image ....

Neposredna povezava do sporočila: 4254
15.5.2009 7:59:54   
itata
JUTRO,
stipe: jaz sem čist pozabila, da je predizbor, pa danes nisem bila nič presenečena, ker se nismo naprej uvrsil. pač ne znamo ta pravega komada izbrat in to je to - pa sploh ne da imamo vse slabe, ampak pravega v smislu, da bi bil tud drugim všeč.

včeri sem uletela domov. moj otrok je imel cel kup dela, ker je dediju "pomagal" neki zemljo prekladat na atriju - beri dedi jo je prekladal, jakob je pa sedel in se z grabljicami igral. sem šla tečt za pol ure s sosedo, tko da sta onadva glih zaključla svoj "projekt", pol sva pa še midva mal fuzbalirala pa tkouser posted image  hitr je dneva konca, če prideš domov šele ob 17h. danes zjutraj, ko sem šla je pa še spaluser posted image  se pa niti vidla nisva... beda.

www.pravni-nasvet.si

Neposredna povezava do sporočila: 4255
15.5.2009 8:38:20   
lillchy123
buči, ma sej je že cajt da jim mal nehaš s testi težit user posted image

blaža, bravo za kopalnico! ma si sploh ne predstavljam bit brez. user posted image sem bla en let brez kuhinje, smo meli neko začasno rešitev, pa sem skoz pi*****. mava pa res ful pridne možeke (no ja, moj nima prstana)user posted image  aqmpak takih res ne delajo več! upam, da so najini mulčki vsaj neki teh genov dobili!

jencili, user posted image user posted image user posted image  za avtka

zdej pa šibam v btc, k je moj mobi doma pozabu! se bo mogu zvečer odkupt!user posted image

pa jutro user posted image  in pa pa

moje sanje so se uresničile dvakrat- 6.2.2008, in 7.9.2010

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4256
15.5.2009 9:12:17   
blaža
Jutro!user posted image

jaz sem pa že nazaj. Sem bla v Vipavi oz vrh polju, malo naprej od Vipave, ker sem šla po okno za kopalnico. To je zdej preko veze, poceni( 200e) in hitro narejeno, da lahko naprej delamo.

Drugače sta pa otročka že v vrtcu in jaz ijmam namen malo pokidat po stanovanju, da ne bo taka štala.

Pina nič se ne javiš na klepetu.user posted image

Lillchi, ja fajn je, če znajo kej sami narest.user posted image

Nič šibam zdej kej narest, da bom pol še kej fraj.user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu lillchy123)
Neposredna povezava do sporočila: 4257
15.5.2009 9:55:29   
blaža
evo sem malo počistla.

me je pa prej klical moj in mi sporočil, da je umrl njegov nono danes zjutraj.user posted image
sej je bilopričakovano, ker je bil na intenzivni, ga je kap zadela, ... pa so ga pol pred par dnevi premestili na oddelek, pa ni hotel nič jest,...user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 4258
15.5.2009 12:02:23   
Marusah
Pozdravljene mamice in Februarčki in februarčice,

joj 100 let se že nisem nič oglasla. Sem vas komaj najdla na forumuuser posted image  jaz sem ostala še tam pri dojenčkih user posted image user posted image user posted image

Brala vas glih ne bom za nazaj user posted image user posted image user posted image  vidim pa, da ste še vedno velike čveke....

Lepo se mejte,...

"Don´t warry be happy!!!:))"

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 4259
15.5.2009 13:22:19   
itata
blaža: sožalje za nonota...

tko, jaz počas odhajam iz službe, grem še mimo mehanika, da mi mal bremze počekira pa tko... nič posebnega. ne planiram nič zapravit, ker smo kolegi. jutri se mi obeta piknik na dolenjskem v vasi krka - eni gredo na kajak eni pa gremo samo na postrviuser posted image  v nedeljo bo pa moj jakoba prevzel, ker se moram jaz učit za izpit (zup)... beda, sam kaj nej - noben se ne bo namest mene naučil to je sigurno.
lepo bodite in smo na vezi!!

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu Marusah)
Neposredna povezava do sporočila: 4260
15.5.2009 14:26:56   
blaža
ma kje ste vsiuser posted image

nič ne čvekate. a maste vsi tolko dela v službi?user posted image

Pina ima ano bolno, tako, da je ne bo, ker ji tudi doma comp ne dela.

jaz pa že pridno pečem pizzo. Nisem se mogla spomnit kaj bi nardila za kosilo in ker nisem mela niti vsega doma, bo kar z malo sira, pa parmezanom, šampinjoni in rdečo papriko.user posted image Po moje bo dobra.

Po kosilu, ko pride moj, pa gremo v izolo k tašči,...user posted image

fajn se mejte in lep dan. Petek za metek.user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 4261
15.5.2009 15:05:20   
bamby
Dan!

blaža, sožalje za nonota!!! user posted image user posted image

Jaz sem tudi pico pekla za kosilo, pa sva jo jedla samo jaz in Tim. user posted image je prišel ves bolan domov. Pravi, da se je od malice naprej slabo počutil. Upam, da ni kaj hujšega.
Jaz sem bila itak sama doma dopoldan. Imam recesijski petek. Pa sem šla malo na štante pogledat, pa v trgovino in k mami na kavo, pa sem bila ob celo dopoldne.
Zdej bo pestro, ker sta oba otroka doma.

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 4262
15.5.2009 15:26:52   
Stipe air force
Daaaaaaaaaaan user posted image

Vidim da ste kar aktivne na RRu in me to ful veseli zdaj ko se picknik priblizuje user posted image ... bice cvekanja in zabave... user posted image  ... mogoć

Ob 18.20 ljetim v Bljuselj mojima princezkama user posted image ... in se pocasi poslavljam od hribcka... user posted image ...

Ko visoko ljeti nisko pada... user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 4263
15.5.2009 15:53:41   
buči
Dan, konec šihta za ta teden!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Blaža, sožalje!

Torej, v nedeljo glejte, ker bomo na tv, mogoče tudi moja rita user posted image user posted image

TDAT - štirje prestopniki!

Neposredna povezava do sporočila: 4264
15.5.2009 17:26:47   
dolenjka
Tako, predvidevam da je Stipe že na letališču in še 3 urice pa bomo skupaj in nič več ločitve user posted image  user posted image  user posted image  Jaz grem zdaj po carico (delala sem do 16h, šla v trgovino, si umila laske in zdaj sem berajt) user posted image

Blaža, sožalje tudi v našem imenu user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 4265
15.5.2009 17:40:04   
Blacky*
dan,

evo pikec je šel na počitnice, ker greva z user posted image jutri na eno rd zabavo... bomo pili, jedli in se zabavali... pa sta ga babi in dedi kar prišla že danes iskat, da bosta malo z njim ker ga pogrešata... o kako jima verjamem...

Zdaj ko je postrižen je pravi fantič, nič več ga ne menjajo za punčko user posted image user posted image user posted image user posted image

Zdaj šibam pod tuš, se zrihtat ker greva na pizzo in nato v kino... Angeli in demoni padejo... upam da je fajn film... drugač se mi bo user posted image

lep petek še naprej in seveda en cool vikend

Blaža sožalje za nonota

Buči
kdaj se kaj dogovorimo za ZOO

Kaj je kaj s februarko? Sem danes večkrat pomislilan nanjo... no, držimo pesti in pestke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4266
15.5.2009 17:46:04   
Blacky*
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

Tako, predvidevam da je Stipe že na letališču in še 3 urice pa bomo skupaj in nič več ločitve user posted image  user posted image  user posted image  Jaz grem zdaj po carico (delala sem do 16h, šla v trgovino, si umila laske in zdaj sem berajt) user posted image

Blaža, sožalje tudi v našem imenu user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4267
15.5.2009 18:50:29   
dolenjka
Bemti Ljubljansko šašavo letališče user posted image  user posted image  user posted image  Sem mislila da avion sploh še ni odletel in bila razkurjena da ima Adria spet zamudo, pa na strani od Bruseljskega letališča ugotovim da so šli skoraj on time user posted image   user posted image  user posted image  Mater jim šašavo, še updejtat ne znajo letov grrrrrrrrrrrrrrrrrrr

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 4268
15.5.2009 19:22:53   
blaža
Hvala vsem za izrečena sožalja.

smo že nazaj iz Izole. Sem izkoristila in sem si še lase tam oprala.user posted image

drugače smo kar ok. Pogreb imamo v ponedeljek in gre tudi Matija z nami. Sem se posvetovala z njegovo vzgojiteljico in je rekla, da bi bilo prav, da gre. Je rekla, da je to naraven proces v življenju in je ok, ker je to njegov pra nono in ni taka tragedija, kot če bi bil mlad človek, pa po kaki hudi bolezni, ali nesreči. HB tašča ni nič rekla na to.

grem pogledat kaj je moj privleku iz podstrešja za Blaža, neka oblačila od matije.

Steve Jobs

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4269
15.5.2009 20:04:40   
srečka nosečka
čer, user posted image

juhuhu petek je tuuuuuuu. user posted image
Tale služba in še vse druge težave mi ne dajo dihat. user posted image  Zdaj je vikend, upam, da malo odklopim od vsega.
Sva se pa z dragim odločila, da odpoveva dopust. user posted image  Pa tako sem se veselila, zdaj pa sploh ne vem kdaj bomo kam šli, ... user posted image
Moram samo neko zdravniško potrdilo "nafehtat", da dobimo denar nazaj.

Jutri pa planiramo kolesarski dan, saj sem lastnica novega kolesa. user posted image  Se je moj izkazal. user posted image  Se že veselim user posted image

marusah - tebe pa že res dooooooooooooooolgo ni bilo tukaj. Kako kaj Lovro? Pa tako blizu sva doma, pa se nič ne vidimo. user posted image  Skrajni čas, da se kaj dobimo bivče vozičkarice. user posted image

blaža - tudi od nas sožalje

Od srečke nosečke k srečni mamici
Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 4270
15.5.2009 20:06:04   
blaža

IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka

čer, user posted image

Tale služba in še vse druge težave mi ne dajo dihat. user posted image  Zdaj je vikend, upam, da malo odklopim od vsega.
Sva se pa z dragim odločila, da odpoveva dopust. user posted image  Pa tako sem se veselila, zdaj pa sploh ne vem kdaj bomo kam šli, ... user posted image

Jutri pa planiramo kolesarski dan, saj sem lastnica novega kolesa. user posted image  Se je moj izkazal. user posted image  Se že veselim user posted image

marusah - tebe pa že res dooooooooooooooolgo ni bilo tukaj. Kako kaj Lovro? Pa tako blizu sva doma, pa se nič ne vidimo. user posted image  Skrajni čas, da se kaj dobimo bivče vozičkarice. user posted image

zakaj ste pa odpovedali dopust?

Steve Jobs

(odgovor članu srečka nosečka)
Neposredna povezava do sporočila: 4271
15.5.2009 20:07:42   
srečka nosečka
IZVIRNO SPOROČILO: blaža

čer, user posted image

ker je moj ati tako bolan user posted image , pa si ne upam it user posted image , ker si potem nikoli ne bi oprostila user posted image

Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 4272
15.5.2009 20:12:56   
blaža

IZVIRNO SPOROČILO: blaža

čer, user posted image

ker je moj ati tako bolan user posted image , pa si ne upam it user posted image , ker si potem nikoli ne bi oprostila user posted image

o kriza, oprosti, da sem vprašala, prav ste nardili tako, bo še cajta za dopuste, zdej pa le stojte očetu ob strani.

Steve Jobs

Neposredna povezava do sporočila: 4273
15.5.2009 20:22:03   
srečka nosečka
blaža - isto mi razmišljamo user posted image

Ekola, pa sem očistila in pripravila jagode za večerno sladkanje. user posted image  Čakam dragega, da pride domov in vse zmaževa. user posted image

Pa še za Lano so dane na stran, da jih jutri pomalica. Jih ima fuuuul rada. user posted image

Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 4274
15.5.2009 20:26:05   
blaža

blaža - isto mi razmišljamo user posted image

Ekola, pa sem očistila in pripravila jagode za večerno sladkanje. user posted image  Čakam dragega, da pride domov in vse zmaževa. user posted image

Pa še za Lano so dane na stran, da jih jutri pomalica. Jih ima fuuuul rada. user posted image

Mi smo tudi založeni z jagodami. Nam jih je pa tašča zrihtala, ki ve, da jih ima Matija ful rad. no pa Blaž tudi.user posted image user posted image

Steve Jobs

Neposredna povezava do sporočila: 4275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  169 170 [171] 172 173   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  169 170 [171] 172 173   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?