Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 14.5.2009 21:48:08
|
|
|
|
Blacky*
|
grem... je moja nadaljevanka lahko nočko
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 14.5.2009 21:52:15
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* grem... je moja nadaljevanka lahko nočko jaz sem tut koma, še z našim 1 rečem in to je to za danes....
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 14.5.2009 21:59:18
|
|
|
|
Stipe air force
|
jaz se tud z naso pogovarjam....
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 14.5.2009 22:15:00
|
|
|
|
Stipe air force
|
Kaj je zdej... a res upate da bomo prisli v finale na Euroviziji ....
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 15.5.2009 7:59:54
|
|
|
|
itata
|
JUTRO, stipe: jaz sem čist pozabila, da je predizbor, pa danes nisem bila nič presenečena, ker se nismo naprej uvrsil. pač ne znamo ta pravega komada izbrat in to je to - pa sploh ne da imamo vse slabe, ampak pravega v smislu, da bi bil tud drugim všeč. včeri sem uletela domov. moj otrok je imel cel kup dela, ker je dediju "pomagal" neki zemljo prekladat na atriju - beri dedi jo je prekladal, jakob je pa sedel in se z grabljicami igral. sem šla tečt za pol ure s sosedo, tko da sta onadva glih zaključla svoj "projekt", pol sva pa še midva mal fuzbalirala pa tko hitr je dneva konca, če prideš domov šele ob 17h. danes zjutraj, ko sem šla je pa še spal se pa niti vidla nisva... beda.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 15.5.2009 8:38:20
|
|
|
|
lillchy123
|
buči, ma sej je že cajt da jim mal nehaš s testi težit blaža, bravo za kopalnico! ma si sploh ne predstavljam bit brez. sem bla en let brez kuhinje, smo meli neko začasno rešitev, pa sem skoz pi*****. mava pa res ful pridne možeke (no ja, moj nima prstana) aqmpak takih res ne delajo več! upam, da so najini mulčki vsaj neki teh genov dobili! jencili, za avtka zdej pa šibam v btc, k je moj mobi doma pozabu! se bo mogu zvečer odkupt! pa jutro in pa pa
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 15.5.2009 9:12:17
|
|
|
|
blaža
|
Jutro! jaz sem pa že nazaj. Sem bla v Vipavi oz vrh polju, malo naprej od Vipave, ker sem šla po okno za kopalnico. To je zdej preko veze, poceni( 200e) in hitro narejeno, da lahko naprej delamo. Drugače sta pa otročka že v vrtcu in jaz ijmam namen malo pokidat po stanovanju, da ne bo taka štala. Pina nič se ne javiš na klepetu. Lillchi, ja fajn je, če znajo kej sami narest. Nič šibam zdej kej narest, da bom pol še kej fraj.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 15.5.2009 9:55:29
|
|
|
|
blaža
|
evo sem malo počistla. me je pa prej klical moj in mi sporočil, da je umrl njegov nono danes zjutraj. sej je bilopričakovano, ker je bil na intenzivni, ga je kap zadela, ... pa so ga pol pred par dnevi premestili na oddelek, pa ni hotel nič jest,...
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 15.5.2009 12:02:23
|
|
|
|
Marusah
|
Pozdravljene mamice in Februarčki in februarčice, joj 100 let se že nisem nič oglasla. Sem vas komaj najdla na forumu jaz sem ostala še tam pri dojenčkih Brala vas glih ne bom za nazaj vidim pa, da ste še vedno velike čveke.... Lepo se mejte,...
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 15.5.2009 13:22:19
|
|
|
|
itata
|
blaža: sožalje za nonota... tko, jaz počas odhajam iz službe, grem še mimo mehanika, da mi mal bremze počekira pa tko... nič posebnega. ne planiram nič zapravit, ker smo kolegi. jutri se mi obeta piknik na dolenjskem v vasi krka - eni gredo na kajak eni pa gremo samo na postrvi v nedeljo bo pa moj jakoba prevzel, ker se moram jaz učit za izpit (zup)... beda, sam kaj nej - noben se ne bo namest mene naučil to je sigurno. lepo bodite in smo na vezi!!
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 15.5.2009 14:26:56
|
|
|
|
blaža
|
ma kje ste vsi nič ne čvekate. a maste vsi tolko dela v službi? Pina ima ano bolno, tako, da je ne bo, ker ji tudi doma comp ne dela. jaz pa že pridno pečem pizzo. Nisem se mogla spomnit kaj bi nardila za kosilo in ker nisem mela niti vsega doma, bo kar z malo sira, pa parmezanom, šampinjoni in rdečo papriko. Po moje bo dobra. Po kosilu, ko pride moj, pa gremo v izolo k tašči,... fajn se mejte in lep dan. Petek za metek.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 15.5.2009 15:05:20
|
|
|
|
bamby
|
Dan! blaža, sožalje za nonota!!! Jaz sem tudi pico pekla za kosilo, pa sva jo jedla samo jaz in Tim. je prišel ves bolan domov. Pravi, da se je od malice naprej slabo počutil. Upam, da ni kaj hujšega. Jaz sem bila itak sama doma dopoldan. Imam recesijski petek. Pa sem šla malo na štante pogledat, pa v trgovino in k mami na kavo, pa sem bila ob celo dopoldne. Zdej bo pestro, ker sta oba otroka doma.
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 15.5.2009 15:26:52
|
|
|
|
Stipe air force
|
Daaaaaaaaaaan Vidim da ste kar aktivne na RRu in me to ful veseli zdaj ko se picknik priblizuje ... bice cvekanja in zabave... ... mogoć Ob 18.20 ljetim v Bljuselj mojima princezkama ... in se pocasi poslavljam od hribcka... ... Ko visoko ljeti nisko pada...
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 15.5.2009 15:53:41
|
|
|
|
buči
|
Dan, konec šihta za ta teden!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Blaža, sožalje! Torej, v nedeljo glejte, ker bomo na tv, mogoče tudi moja rita
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 15.5.2009 17:26:47
|
|
|
|
dolenjka
|
Tako, predvidevam da je Stipe že na letališču in še 3 urice pa bomo skupaj in nič več ločitve Jaz grem zdaj po carico (delala sem do 16h, šla v trgovino, si umila laske in zdaj sem berajt) Blaža, sožalje tudi v našem imenu
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 15.5.2009 17:40:04
|
|
|
|
Blacky*
|
dan, evo pikec je šel na počitnice, ker greva z jutri na eno rd zabavo... bomo pili, jedli in se zabavali... pa sta ga babi in dedi kar prišla že danes iskat, da bosta malo z njim ker ga pogrešata... o kako jima verjamem... Zdaj ko je postrižen je pravi fantič, nič več ga ne menjajo za punčko Zdaj šibam pod tuš, se zrihtat ker greva na pizzo in nato v kino... Angeli in demoni padejo... upam da je fajn film... drugač se mi bo lep petek še naprej in seveda en cool vikend Blaža sožalje za nonota Buči kdaj se kaj dogovorimo za ZOO Kaj je kaj s februarko? Sem danes večkrat pomislilan nanjo... no, držimo pesti in pestke
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 15.5.2009 17:46:04
|
|
|
|
Blacky*
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Tako, predvidevam da je Stipe že na letališču in še 3 urice pa bomo skupaj in nič več ločitve Jaz grem zdaj po carico (delala sem do 16h, šla v trgovino, si umila laske in zdaj sem berajt) Blaža, sožalje tudi v našem imenu
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 15.5.2009 18:50:29
|
|
|
|
dolenjka
|
Bemti Ljubljansko šašavo letališče Sem mislila da avion sploh še ni odletel in bila razkurjena da ima Adria spet zamudo, pa na strani od Bruseljskega letališča ugotovim da so šli skoraj on time Mater jim šašavo, še updejtat ne znajo letov grrrrrrrrrrrrrrrrrrr
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 15.5.2009 19:22:53
|
|
|
|
blaža
|
Hvala vsem za izrečena sožalja. smo že nazaj iz Izole. Sem izkoristila in sem si še lase tam oprala. drugače smo kar ok. Pogreb imamo v ponedeljek in gre tudi Matija z nami. Sem se posvetovala z njegovo vzgojiteljico in je rekla, da bi bilo prav, da gre. Je rekla, da je to naraven proces v življenju in je ok, ker je to njegov pra nono in ni taka tragedija, kot če bi bil mlad človek, pa po kaki hudi bolezni, ali nesreči. HB tašča ni nič rekla na to. grem pogledat kaj je moj privleku iz podstrešja za Blaža, neka oblačila od matije.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 15.5.2009 20:04:40
|
|
|
|
srečka nosečka
|
čer, juhuhu petek je tuuuuuuu. Tale služba in še vse druge težave mi ne dajo dihat. Zdaj je vikend, upam, da malo odklopim od vsega. Sva se pa z dragim odločila, da odpoveva dopust. Pa tako sem se veselila, zdaj pa sploh ne vem kdaj bomo kam šli, ... Moram samo neko zdravniško potrdilo "nafehtat", da dobimo denar nazaj. Jutri pa planiramo kolesarski dan, saj sem lastnica novega kolesa. Se je moj izkazal. Se že veselim marusah - tebe pa že res dooooooooooooooolgo ni bilo tukaj. Kako kaj Lovro? Pa tako blizu sva doma, pa se nič ne vidimo. Skrajni čas, da se kaj dobimo bivče vozičkarice. blaža - tudi od nas sožalje
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 15.5.2009 20:06:04
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka čer, juhuhu petek je tuuuuuuu. Tale služba in še vse druge težave mi ne dajo dihat. Zdaj je vikend, upam, da malo odklopim od vsega. Sva se pa z dragim odločila, da odpoveva dopust. Pa tako sem se veselila, zdaj pa sploh ne vem kdaj bomo kam šli, ... Moram samo neko zdravniško potrdilo "nafehtat", da dobimo denar nazaj. Jutri pa planiramo kolesarski dan, saj sem lastnica novega kolesa. Se je moj izkazal. Se že veselim marusah - tebe pa že res dooooooooooooooolgo ni bilo tukaj. Kako kaj Lovro? Pa tako blizu sva doma, pa se nič ne vidimo. Skrajni čas, da se kaj dobimo bivče vozičkarice. blaža - tudi od nas sožalje zakaj ste pa odpovedali dopust?
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 15.5.2009 20:07:42
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka čer, juhuhu petek je tuuuuuuu. Tale služba in še vse druge težave mi ne dajo dihat. Zdaj je vikend, upam, da malo odklopim od vsega. Sva se pa z dragim odločila, da odpoveva dopust. Pa tako sem se veselila, zdaj pa sploh ne vem kdaj bomo kam šli, ... Moram samo neko zdravniško potrdilo "nafehtat", da dobimo denar nazaj. Jutri pa planiramo kolesarski dan, saj sem lastnica novega kolesa. Se je moj izkazal. Se že veselim marusah - tebe pa že res dooooooooooooooolgo ni bilo tukaj. Kako kaj Lovro? Pa tako blizu sva doma, pa se nič ne vidimo. Skrajni čas, da se kaj dobimo bivče vozičkarice. blaža - tudi od nas sožalje zakaj ste pa odpovedali dopust? ker je moj ati tako bolan , pa si ne upam it , ker si potem nikoli ne bi oprostila
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 15.5.2009 20:12:56
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka čer, juhuhu petek je tuuuuuuu. Tale služba in še vse druge težave mi ne dajo dihat. Zdaj je vikend, upam, da malo odklopim od vsega. Sva se pa z dragim odločila, da odpoveva dopust. Pa tako sem se veselila, zdaj pa sploh ne vem kdaj bomo kam šli, ... Moram samo neko zdravniško potrdilo "nafehtat", da dobimo denar nazaj. Jutri pa planiramo kolesarski dan, saj sem lastnica novega kolesa. Se je moj izkazal. Se že veselim marusah - tebe pa že res dooooooooooooooolgo ni bilo tukaj. Kako kaj Lovro? Pa tako blizu sva doma, pa se nič ne vidimo. Skrajni čas, da se kaj dobimo bivče vozičkarice. blaža - tudi od nas sožalje zakaj ste pa odpovedali dopust? ker je moj ati tako bolan , pa si ne upam it , ker si potem nikoli ne bi oprostila o kriza, oprosti, da sem vprašala, prav ste nardili tako, bo še cajta za dopuste, zdej pa le stojte očetu ob strani.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 15.5.2009 20:22:03
|
|
|
|
srečka nosečka
|
blaža - isto mi razmišljamo Ekola, pa sem očistila in pripravila jagode za večerno sladkanje. Čakam dragega, da pride domov in vse zmaževa. Pa še za Lano so dane na stran, da jih jutri pomalica. Jih ima fuuuul rada.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 15.5.2009 20:26:05
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka blaža - isto mi razmišljamo Ekola, pa sem očistila in pripravila jagode za večerno sladkanje. Čakam dragega, da pride domov in vse zmaževa. Pa še za Lano so dane na stran, da jih jutri pomalica. Jih ima fuuuul rada. Mi smo tudi založeni z jagodami. Nam jih je pa tašča zrihtala, ki ve, da jih ima Matija ful rad. no pa Blaž tudi.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Trmast otrok Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Prehlad, gripa ali angina?Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?