Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 8.5.2009 12:01:59
|
|
|
|
Blacky*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force oooo, Blacky.... sta ima novoga med endivijami? ..... Komaj cakam Blazine sladkarije.... tiramisu i tako to.... a samo od blaže??? dobro dobro.. pol pa jaz ne bom nič pekla . kapitalistični se strinjam ufff jest tud
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 8.5.2009 12:02:46
|
|
|
|
Blacky*
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force Blaza... a si vidla kaksno prjatlco mas iz Predloke kakekga prjatla mam jaz iz MEkinjama .... ko me mrzi... ne mora da mi dođe na 8. mart.... ja te ne mrzim.... samo malo te J ...kad nema Pinota... onda sam ja na redu... ti hudic Primorski ja čaki.. a niso prijatelji za to, da se na njih obrneš ko jih rabiš? pina so vse dokler niso sladice v igri
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 8.5.2009 12:03:14
|
|
|
|
Blacky*
|
no grem delat se mogoć javim zvečer
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 8.5.2009 12:10:08
|
|
|
|
Februarka08
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Dan Februarka, ti se uleži in ne vstajaj do 31.5., takrat se vsedi na sovoznikov sedež in naj vaju z Lariso tvoj pripelje na piknik. On gre lahko gor peš, ti se pa pelji Tebi ni treba nič spečt, lahko tašča namesto tebe Kar se tiče morja bi jaz rekla takole: ko prideš s piknika se spet uleži in leži do odhoda na morje Če bi se stanje poslabšalo (kar pa se itak ne bo ) pa lahko kakih 14 dni prej daš oglas in nekimu "prodaš" dopust, pa vsaj nekaj nazaj dobiš, če ne vsega A zavarovanja niste vzeli No, itak bo pa vse ok Drugače pa nič novega, bom še kaj napisala, sam zdej grem najprej lulat ok, bom ležala nismo mogli vzet zavarovanja, sem prašala ker to je itak brez agencije, da je blo ceneje. Smo se pogovarjali direktno s tistimi v Pineti, oni ne dajejo zavarovanja no, tud jaz upam da bo vse ok če ne pa kot si rekla - bomo probal prodat naprej...
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 8.5.2009 12:30:08
|
|
|
|
MetiLu
|
Dan! Dragi Stipe, dej mene kar nazaj na rdečo prebarvi, ker midva z Janezom prideva, samo ne ob 13.00 ampak lih ko bo Max začel svinjarije na mizo nosit za mojga Lukca pa že od začetka veš, da se ne ve, al pride al ne. Če bo pa frej, mu pa odstopim moje svinjarije, pa se bom jaz s sladkišami basala Zdej grem pa naprej delat
< Sporočilo je popravil MetiLu -- 8.5.2009 12:31:21 >
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 8.5.2009 12:43:41
|
|
|
|
blaža
|
Evo mene. Sem bla v Postojni in se mi je kolcalo, zdej pa vidim zakaj. sem kupovala rože in sem pol malo tle pred hišo vrtnarla.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 8.5.2009 13:44:04
|
|
|
|
Stipe air force
|
Seznam prijavljenih za picknik 31.05. na Lavricevi koci na Gradiscu nad Sticno: Zurka na Gradiscu 31.05.2009 Ella familly Pina familly Februarka familly Stipići familly Blacky familly Itata familly Misar familly Blaža familly Buči familly MetiLu familly mala_pikica familly Suzy familly Lillchy familly Nuka familly Dva dni pred picknikom, se enkrat razlozim kako se pride na plac dogajanja.... PS: Ce je se kdo za zurko, se lahko se prijavi... da ne bo zgledal tko strog... ... Vazn je priblizno stevilo, na podlagi kerga sem rezerviral plac... tko da manjsa odstopanja ne vplivajo.... cevape, rebrca, postrvi in ostale dobrote bo Max sprot pekel... kokr bo kdo narocal.... prihod predlagam od 13te ure naprej.... PS: Lepo vreme sem narocu !!!!!
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 8.5.2009 13:50:03
|
|
|
|
MetiLu
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force Seznam prijavljenih za picknik 31.05. na Lavricevi koci na Gradiscu nad Sticno: Zurka na Gradiscu 31.05.2009 Ella familly Pina familly Februarka familly Stipići familly Blacky familly Itata familly Misar familly Blaža familly Buči familly MetiLu familly mala_pikica familly Suzy familly Lillchy familly Nuka familly Dva dni pred picknikom, se enkrat razlozim kako se pride na plac dogajanja.... PS: Ce je se kdo za zurko, se lahko se prijavi... da ne bo zgledal tko strog... ... Vazn je priblizno stevilo, na podlagi kerga sem rezerviral plac... tko da manjsa odstopanja ne vplivajo.... cevape, rebrca, postrvi in ostale dobrote bo Max sprot pekel... kokr bo kdo narocal.... prihod predlagam od 13te ure naprej.... PS: Lepo vreme sem narocu !!!!! O mater ti to hitr ažuriraš
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 8.5.2009 13:55:37
|
|
|
|
Stipe air force
|
Včeraj sem srečal prijateljico: " Živjo!" jo pozdravim. "Ej, ti povem en vic, ampak vic, da ti joški dol padejo!" Potem sem jo malo bolje pogledal ………pa ga je verjetno že slišala....
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 8.5.2009 14:05:48
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force Včeraj sem srečal prijateljico: " Živjo!" jo pozdravim. "Ej, ti povem en vic, ampak vic, da ti joški dol padejo!" Potem sem jo malo bolje pogledal ………pa ga je verjetno že slišala.... špe dobro, da ne obstaja vic, ki ti joške posuši., ker pol sem ga jaz ene 10 krat slišala
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 8.5.2009 14:20:39
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force Včeraj sem srečal prijateljico: " Živjo!" jo pozdravim. "Ej, ti povem en vic, ampak vic, da ti joški dol padejo!" Potem sem jo malo bolje pogledal ………pa ga je verjetno že slišala.... špe dobro, da ne obstaja vic, ki ti joške posuši., ker pol sem ga jaz ene 10 krat slišala ne sekiraj se prjatlca, sva ta vic skupaj poslušale.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 8.5.2009 14:24:17
|
|
|
|
Stipe air force
|
...o, vrtnarka...
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 8.5.2009 14:44:22
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force ...o, vrtnarka... ja vrtnarka Če bi hotla, da tale moj vrt zgleda lepo, bi morala potrošit najmanj ene 100e, da bi blo kej za videt. No sem jih pa potrošla 25, tako, da ... , je kar je. Evo pizza z tuno in čebulo se že peče. To sta mi moja dva naročila. Blaž bo pa skorjice glodal. pol po kosilu pa ven na sončka.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 8.5.2009 15:02:54
|
|
|
|
Stipe air force
|
...dobr tek....
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 8.5.2009 15:04:16
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force ...dobr tek.... hvala.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 8.5.2009 15:09:57
|
|
|
|
Stipe air force
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force ...dobr tek.... hvala. .... skoda, da hrane ne bo treba na picknik nosit ker bodo svinjarije in postrvi tam... ampak tiramisuuuuuuuuuuuuuuuuuuu......
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 8.5.2009 15:33:31
|
|
|
|
Februarka08
|
Evo, mi smo po kosilu, tamala je spet v varstvu jaz pa na kavču. Se bom potem mal ven preselila, samo zunaj na balkonu je pa takooooo vroče Blaža, pridna vrtnarka Punce, ne se sekirat zarad joškic... imamo vsaj razlog - so hranile naše otroke, na to mormo bit ponosne, čeprav ne stojijo ravno lepo v kopalkah ali kje drugje... jaz sem se že sprijaznila da bom mela celo življenje majhne tiste lepe, napihnjene, okrogle, sexi pa lohk vidmo sam na tv-ju in na slikah - narejene!
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 8.5.2009 16:40:49
|
|
|
|
mala_pikica
|
dan! MetiLu lepe slikice, Janez pa je ful luškani fantek. Februarka ti pa kar lepo naprej pridno počivaj. Glede morja pa jaz verjetno na tvojem mestu ne bi šla. Vsaj meni je bilo odsvetovano pri Lani, je bila isto takoj v začetku oktobra rojena. Meni je bila tudi vožnja v avtomobilu odsvetovana, razen pač tisto kar je bilo nujno, sem pa jaz med vožnjo ležala na zadnjem sedežu. Najbolj nevarni tedni za potovanja so tam med 27 in 33t, takrat je zelo pomebnna dobra obravnava, če nas kaj preseneti. Sicer pa je morje še res najmanj pomembno, boste pa zato drugo leto vsi 4 toliko bolj uživali. No, vsaj jaz pač tako razmišljam. Sicer pa boš videla kako bo nosečnost potekala. Jaz še vedno držim pesti in mislim na najboljše
< Sporočilo je popravil mala_pikica -- 8.5.2009 16:42:11 >
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 8.5.2009 17:19:09
|
|
|
|
blaža
|
Evo mama šiba na telovadbo, fantje pa na sončka. Si tipkamo kej zvečer, če bo volja
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 8.5.2009 20:27:42
|
|
|
|
amaya
|
ojla gospoda kako kaj? pri meni nič novega...širim se kot podmornica...kmalu me niti v ladjedelnico Izola ne bodo več spustili. Naša mala žaba je OK. Edino nekaj z učki imamo, pa bom do pon. počakala, če ne boljše...pa k zdravniku. Sumim v prepih, čeprav ne vem kje naj bi ga fasal...
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 8.5.2009 21:01:49
|
|
|
|
bamby
|
Čer! Se nič kaj ne dogaja nocoj tule! Mi smo OK. Anaja je zaspala kot ponavadi, Tima pa še pripravljam na to. Vsem želim lep vikend!!!
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 8.5.2009 21:08:03
|
|
|
|
Stipe air force
|
Ceeeeeeeeeeeeeer.... , kako da se ne dogaja, ce pa smo mi tu... mogoć
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 8.5.2009 21:26:40
|
|
|
|
bamby
|
Ja res, edini moški predstavnik rešuje čast tega foruma . Le kaj bi mi brez tebe . Moji otroci so končno zaspali, zdaj pa moram še jaz pod tuš, da se osvežim in odišavim, ko se moj vrne domov .
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 8.5.2009 21:31:05
|
|
|
|
Stipe air force
|
IZVIRNO SPOROČILO: bamby Ja res, edini moški predstavnik rešuje čast tega foruma . Le kaj bi mi brez tebe . Moji otroci so končno zaspali, zdaj pa moram še jaz pod tuš, da se osvežim in odišavim, ko se moj vrne domov . To pa le dej... mogoć pa bo kej...
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?