|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki 2008 - 1. del
6.3.2009 8:52:01   
pina-1
Jutro.
evo pa je petek in zadnji dan v prevem delovnem tednu.... PRi nas se kaže sonce in bomo verjetno meli lep vikend. Pa še plača je danesuser posted image user posted image user posted image

Spali smo dobro, le da se naša madamm tamlajša zbudi ob 5 in je gotovo s spanjem. ma ta otrok sploh ne ve kako je lepo spatuser posted image user posted image

februarka, tebi želim danes eno lepo slikico iz UZ.
Stipiči, lep let nazaj v kapitalizem. Pa naj vam čas čim hitreje mine in pridete kmalu nazaj v domovino.

listek, vama dvema pa veliko zdravja. Pa da bi bili izvidi danes ok.

ELMA VSE NAJ NAJ ZA 1. ROJSTNI DAN

Tako zdej grem pa še kej malega delatuser posted image

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 401
6.3.2009 9:03:01   
mlavla
dan..
mi smo ok..razen tega, da ful pogrešava atija..saj je od jutra do večera v službi (trenutno je skoz na sejmu)...

Neža že super hodi..je sicer še malo nerodna..kot kakšna račka..user posted image ..jo je tko zanimivo gledat...

zdele je mal pri moji mami, jst mam pa nekaj dela z faks...pol bom pa spet iskala motive za otroško sobico...:)
Elma vse najboljše!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

pa moja mamica tud danes praznuje...VSE najboljše!!"!

Za dežjem vedno posije sonce. :)
Eden je za naju posijal 29.02.2008!
Drugi pa je posijal 22.04.2009 :)

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 402
6.3.2009 9:30:19   
Februarka08
Jutro.

Jaz sem že iz pregleda... situacija naslednja - user posted image raste, user posted image utripa, me je pa ustrašla (sej kdo me pa kdaj neuser posted image user posted image user posted image ) da je gest.vrečka ful prevelikauser posted image kaj to pomeni, ne vem, bo pa ta user posted image spet bolj za spremljatuser posted image mah naj gre vse nekam, vedno mam neke probleme, upam da se vse zrihta in da ne bo šlo naprejuser posted image

Zdaj sem po zajtrku, slabo mi je za umret, najraje bi se dol ulegla, pa se morm it s tamalo mal igrat.
Hvala za lepe želje in pozitivne misli, ne vem kaj bi brez vas in vaših vzpodbuduser posted image user posted image user posted image

Elma, naša zadnja februarčica, tebi pa vse naj naj!!! user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 403
6.3.2009 9:31:57   
Februarka08

user posted image

JANUARSKI FEBRUARČKI:

16. Vrtnica, Janez user posted image
16. Srečka nosečka, Lana user posted image
30. Bamby, Anaja user posted image
31. mala_pikica,Luka user posted image

FEBRUARSKI FEBRUARČKI:

01. Bugi, Luka in Miha user posted image
02. Blacky*, Val user posted image
03. Itata, Jakob user posted image
03. Blaža, Blaž user posted image
04. Ella79, Zoja user posted image
04. kati kati, Maj user posted image
04. Misar, Lana user posted image
05. Mbee, Ema user posted image
06. Lillchy123, Luka user posted image
07. Anandrej, Sebastian user posted image
07. Marusah, Lovro user posted image
07. Mesečnica, Luna user posted image
07. Maja 80, Tija user posted image
07. Lara76, Naja user posted image
07. Listek, David user posted image
08. Brina 2006, Tomaž  user posted image
09. Buči, Tilen
user posted image
09. nizy, Azra user posted image
10. Bajsa, Zala user posted image
12. Janey, Jaka user posted image
12. MetiLu, Janez user posted image
13. Neni13, Mark user posted image
14. pina-1, Ana
user posted image
14. katka37, Tin user posted image
14. Polonca 78, Vid user posted image
15. Guerina, Julija user posted image
15. torcica, Gašper user posted image

18. Mary lou, Tai user posted image

19. Suzi*, Žana user posted image
20. larisa, Nejc user posted image
24. jencili, Taj user posted image
24. dolenjka, Stipe, Tara user posted image
26. amaya, Etienne user posted image
27. nuka, Nina user posted image
29. Februarka08, Larisa user posted image
29. Mlavla, Neža user posted image

MARČEVSKA FEBRUARČICA:

6. Elma, Elma user posted image

user posted image    

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 404
6.3.2009 10:01:08   
ella79
februarka važno da je vse ok, nč skrbet, sej je sam še par mesecev user posted image user posted image kaj pa bolniška? a Larise pa ne morš dat takole dopoldan mal dol k tašči?

dolenjka femeli želim vam miren let, pa da vam bo zdravje v B bolj naklonjeno, kot vam je bilo zadnja dva tedna v slo

jeeee petek user posted image user posted image user posted image sem se popoldan zmenila z bivšo sodelavko, greva mal v šoping, pa kava... bom šla kar prej iz službe, da bo zagotovo dovolj časa za čvek user posted image user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

Neposredna povezava do sporočila: 405
6.3.2009 10:29:15   
mala_pikica
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08

Jutro.

Jaz sem že iz pregleda... situacija naslednja - user posted image raste, user posted image utripa, me je pa ustrašla (sej kdo me pa kdaj neuser posted image user posted image user posted image ) da je gest.vrečka ful prevelikauser posted image kaj to pomeni, ne vem, bo pa ta user posted image spet bolj za spremljatuser posted image mah naj gre vse nekam, vedno mam neke probleme, upam da se vse zrihta in da ne bo šlo naprejuser posted image

Zdaj sem po zajtrku, slabo mi je za umret, najraje bi se dol ulegla, pa se morm it s tamalo mal igrat.
Hvala za lepe želje in pozitivne misli, ne vem kaj bi brez vas in vaših vzpodbuduser posted image user posted image user posted image

Elma, naša zadnja februarčica, tebi pa vse naj naj!!! user posted image

Februarka ja pa ti ni dr. povedala kaj to pomeni? Jaz mislim, da se ne rabiš pretirano sekirati. Velikost gestacijske vrečke nam pove koliko časa traja nosečnost, vsaj kolikor jaz vem. Mogoče pa si dalj časa noseča. Drugače pa škoda, da nisi vprašala G kaj to pomeni, da bi bila pomirjena. Jaz mislim, da bo vse vredu, sicer bi ti G sigurno kaj povedal. Pa tako praviš, da ima star UZ in mogoče sploh ni mogel lepo natančno izmeriti.

< Sporočilo je popravil mala_pikica -- 6.3.2009 10:33:21 >

Neposredna povezava do sporočila: 406
6.3.2009 10:46:23   
Februarka08
Ella, lahko bi jo dala dol, ampak sem tako malo zdej s tamalo da se mi kar srce parauser posted image je več s taščo in očijem kot pa z mamicouser posted image tako da jo mam raje jest, pa če še težjeuser posted image
Mala_pikica, je rekla da mi nič ne more povedat kako in kaj, le da bo user posted image bolj za spremljat... to je bil njen odgovoruser posted image mah kar bo bo, tako mi je namenjeno, jaz nimam kaj spremenituser posted image s tem se tolažim... sem mamic potem povedala in je rekla da zdej vse preveč panike delajo, da mam pač mal več plodovnice, da to ni tak problemuser posted image user posted image moja mami je bolj flegma, nas je mela 4 in ve kako se tej stvari strežeuser posted image

Grem se dalj igrat in nekaj slikc naložituser posted image a hočte vidt moj bauhi?user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu mala_pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 407
6.3.2009 12:07:00   
dolenjka
Dan user posted image

Evo hitro javljanje od mene, preden odfrčimo user posted image  Obljubila sem nekaj slikic in jih bom zdaj pripopala. Na nekaterih so še rdeče učke, ampak žal ni časa, da bi jih zdaj popravljala, iz B pa ne morem preko skrni.si popat, tako da so kakršne so....

Takole lepo tortico so Tari prinesli Ella family. Bila je zeloooo dobraaaaa user posted image  Poglejte kako Ella obvlada Pujso pepo user posted image

user posted image

user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

Neposredna povezava do sporočila: 408
6.3.2009 12:35:30   
dolenjka
Tole je tortica, ki smo jo pihali v soboto

user posted image

user posted image

user posted image

Tole smo pa v nedeljo snedli user posted image

user posted image

user posted image

Tako, zdaj sem vam pokazala tudi nekaj naših utrinkov, čeprav smo bili bolj bolnica franja kot ne user posted image

Elma, vse naj naj za 1. rojstni dan user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 409
6.3.2009 12:39:09   
Februarka08
user posted image user posted image user posted image dolenjka, kakšne lepe slikce user posted image in koliko torticuser posted image pa vse tako lepeuser posted image user posted image In srečno pot nazaj v Buser posted image

Ella, prejle sem se ravno nate spomnila - sem spoznala 2 mali user posted image - eni je bilo ime Ela, eni pa Zoja user posted image (sta sestrici)

Zdaj grem pa pojest kosilo, potem pa šibnem na šiht. Pa tak lep sonček se je pokazal, jaz bom pa celo popodlne zaprta notriuser posted image upam da bo jutri tudi da se ga še jaz mal naužijemuser posted image

Uživajte!

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 410
6.3.2009 12:41:22   
pina-1
dolenjka kakšne super slikice...
tara je pa taka lepotička... user posted image user posted image user posted image user posted image
una slikica, kjer zgleda kot bi Tara kukala iza tortice mi je pa najbolj megauser posted image

jaz sem iz malice. Zopet sem fajn pretegnila noge po kopru. še 2 urce in grem vikendu naprotiuser posted image

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 411
6.3.2009 12:46:52   
ella79
dolenjka user posted image user posted image user posted image lepe slikice, lepa slavljenka in ponosna starša user posted image

februarka zanimivo user posted image sigurno so za mano ponavljali user posted image user posted image user posted image no, mi če bomo kdaj imeli še eno user posted image verjetno ne bo Ela, ampak Vita user posted image

Sončku je ime Zoja.

Neposredna povezava do sporočila: 412
6.3.2009 13:11:52   
blaža
dolenjka zdej si me pa prisilla, da sem se prijavlauser posted image

ma kake lepe slikice, pa kako je Tara zrasla od kar sem jo nazadnje vidla na fotkah, pa tudi takrat v Lj.user posted image user posted image user posted image

na ta zadnji slikici ste pa vsi full lepi.user posted image user posted image user posted image user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 413
6.3.2009 13:16:06   
Blacky*
dan,

eno hitro javljanje, smo pri babici in dediju, da nam bo male lažje.

Izvidi CTja so bp... izključili so kakšno krvavitev, tumor... me je skor kap ko sem čakala na telefonu da se je zdravnica javila in mi povedala... dokler ti ne povedo si sploh ne znaš predstavljat kaj te lahko doleti... user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image 18. imamo že pregled v Soči, da tam pogledajo in povedo svoje mnenje, nato pa naprej... a zaenkrat so najhujše stvari izključiliuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 414
6.3.2009 13:20:11   
Blacky*
dolenjka... lepe slikce in srečno pot, pa hitro pridite nazaj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

stipe... javi se ko boš nazaj, gremo na kakšno sobotno kavico user posted image

Listek .... za Davidauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mesečnica user posted image user posted image user posted image user posted image za preiskave

Februarka
user posted image user posted image user posted image user posted image

vsem želim da vam hitro mine delovni dan in da boste hitro cartale svoje sončke

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 415
6.3.2009 13:21:17   
Blacky*
user posted image user posted image user posted image user posted image Elma vse najboljše za prvi rojstni dan. user posted image user posted image user posted image user posted image

Mamici pa user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 416
6.3.2009 13:21:33   
Februarka08
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky*

dan,

Izvidi CTja so bp... izključili so kakšno krvavitev, tumor... me je skor kap ko sem čakala na telefonu da se je zdravnica javila in mi povedala... dokler ti ne povedo si sploh ne znaš predstavljat kaj te lahko doleti... user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image 18. imamo že pregled v Soči, da tam pogledajo in povedo svoje mnenje, nato pa naprej... a zaenkrat so najhujše stvari izključiliuser posted image user posted image user posted image user posted image

JUHUUUUUUUUUUUUUUUUUUuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image saj smo vedeli da bo takouser posted image user posted image user posted image user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 417
6.3.2009 13:23:48   
Blacky*
drugače pa je val ponoči spet zakuhal, smo imeli spet akcijo s calpolom... danes je bolje a še vedno ima vročino... groza...

sploh ne vem ali naj ga peljem k zdravniku kar v celje ali naj še počakamo... bom videla kako bo, pa se bomo odločili

mu pa urejamo sobico tu pri babici in dediju... mam občutek da se ne bo hotel več vrniti domov... večja, lepša soba, novo pohištvo... no comment user posted image

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 418
6.3.2009 13:24:42   
Blacky*
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08

dan,

JUHUUUUUUUUUUUUUUUUUUuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image saj smo vedeli da bo takouser posted image user posted image user posted image user posted image

jaaaa, a te je vseeno strah... saj veš kaj mislim

user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 419
6.3.2009 13:25:14   
blaža
Blacky user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , me veseli, da ni tako hudo kot je zgledalo.

Držim pesti še za Sočo, da bo kakšna spodbudna novička.user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

Neposredna povezava do sporočila: 420
6.3.2009 13:28:49   
mala_pikica

dan,

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  sem ful vesela za Vala in za vas. Ostalo pa boste s telovadbo lepo porihtaliuser posted image user posted image .

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 421
6.3.2009 13:35:44   
nizy
dolenjka - tortice so super , ste pa lepa družinicauser posted image , no naslednje leto vas bo več na sliki user posted image

blacky- no , to je lepo slišat , da ni kaj hujšega user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mala_pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 422
6.3.2009 13:41:53   
itata
elma vse najboljše!!! user posted image user posted image user posted image

blacky: odlične novice!! superuser posted image user posted image user posted image

dolenjka: lepe slikice, pa ella res obvlada pujso pepouser posted image user posted image  pa srečno pot nazaj v bruselj.

februarka: tole ne rečem velikrat: kar svojo mami enkrat poslušiuser posted image  držimo pesti, da bo vse ok.

jaz se poslavljam. od tega delovnega tedna. v ponedeljek imam kolokvij (kazensko pravo), tko da se bom za vikend učila in se nasl teden čitamo dalje.

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 423
6.3.2009 13:49:08   
ella79
blacky user posted image user posted image user posted image user posted image za začetne izvide user posted image user posted image user posted image  

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 424
6.3.2009 13:54:28   
nizy
februarka -pa so ziher na UZ da niso user posted image user posted image , če je gestacijska vreča večja user posted image   zadnjič je ena rekla , da so ji šele pri 28t ugotovili , da je  user posted image user posted image , ...pa to se je zgodilo na Jesenicah , kjer imajo  4D UZ user posted image

no , ne čist dobesedno vzet , sam vse je možno user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?