Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 23.4.2009 20:46:08
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: buči IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: buči Sem naredila še en test, a si zagledala Ja, in , potem pa še , ko bom popravljala, ker eni itak še niso dojeli, da bo že čez 3 tedne konec šole, za druge pa čez slaba 2 meseca. Unih "črtic" si pa ne obetam več! nizy, vse najboljše! Buči, bojo pa pomojem tvoji dijaki videli, ne ti
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 23.4.2009 21:00:08
|
|
|
|
bamby
|
nizy, vse najboljše za okroglo cifro listek, superca za še bolj super izbrani dopust ! Jaz si pa z dvema niti ne predstavljam it z letalom na dopust . Ne vem, kdo in kako bi tolk prtljage gucal pa še voziček zraven....Mogoć, ko bodo enkrat v prihodnosti malo zrasli, da bo vsaj kateri kakšno potovalko ali pa nahrbtnik že lahko nesel. Zato pa zaenkrat v bližnje kraje, kamor nas lahko osebni avto zapelje . Doma vse po starem, le Anaja je že sred popoldneva zaspala. Upam, da bo spala tudi ponoči, saj je bila že 2 ali 3 noči zapored zelo pridna.
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 23.4.2009 21:03:27
|
|
|
|
dolenjka
|
Bamby, sej prtljago daš na voziček na letališčih, v hotelu pa tudi Aja, pa pazi kaj pišeš, da te ne bo kdo obsodil da maltretiraš in zlorabljaš otroke za težka fizična dela
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 23.4.2009 21:43:50
|
|
|
|
dolenjka
|
Čist preveč zabavne ste , zato se poslavljam, nočko
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 23.4.2009 22:03:29
|
|
|
|
Stipe air force
|
nizy... vse najboljse za okroglo cifro.... uz pjesmu: BOLJE BITI PIJAN NEGO STAR....
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 24.4.2009 0:28:57
|
|
|
|
nizy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force nizy... vse najboljse za okroglo cifro.... uz pjesmu: BOLJE BITI PIJAN NEGO STAR.... še enkrta hvala vsem za čestitke
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 24.4.2009 7:33:34
|
|
|
|
misar
|
dobro jutro zadnje dni imamo bolj švoh spanje, nam ena štirica ven leze. no proti prejšnjemu spanju je to še zmeraj luksuz . sicer pa listek...Kos je ful lep otok in to s pihanjem je bolj tako. piha na nekaterih koncih, na drugih sploh ne. verjetno se v morju ne boste mogli kopat, ker še sredi poletja morje dosega max. 23-25 stopinj celzija, najboljši čas za potovanje z otrokom v Grčijo je jeseni, ker je morje u iber toplo, ozračje pa ravno prave temperature. no sicer pa je tudi spomladanski čas prav nekaj posebnega, ker vse super cveti in je prekrasno. poleti pa odsvetujem obisk južne grčije, ker so temperature krepko čez 30˙C. no to je na kratko o moji priljubljeni državici vse . gremo pa mi čez dober teden na Jerbo v Tunizijo. Ne morem dočakat. V tuniziji sem tud že bila par let nazaj isto spomladi, sam takrat nismo šli počitnikovat, je bla bolj avanturistična varianta . vreme bi moglo bit v tem času ok, pričakovano je v maju 1 dan dežja . v morju se najverjetneje tud ne bomo kopal, ima morje cca sam 21˙C. prav tako naj bi menda včasih pihalo. ne vem, Jerbe ne poznam. vam poročam, ko se vrnemo. nič grem zdaj eno alelujo odsvirat, pol si moram pa mal grivo popeglat
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 24.4.2009 8:11:45
|
|
|
|
Februarka08
|
Jutro. Misar za dopustek. Mmmmm, jaz sem bla 2x v Tuniziji, pa bom še šla upam Mi smo spali je zaspala zvečer kmalu in še vedno spi upam, da smo iz tahujšega ven, čeprav se ne smem preveč hvalit. Danes zvečer imava namen it v kino po ne vem koliko letih in samo upam, da bo lepo zaspala, ker če bo vik in krik, jo ne upam pustit v varstvu Aha, pomoje se prebuja... končno Lep dan, pri nas spet dežuje
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 24.4.2009 9:07:26
|
|
|
|
jencili
|
dan, Februarka, pri vas ste pa pravi zaspanci Midva sva pokonci od 7h, res pa je, da naju je zbudil telefon, ampak bi bla tud drugač čez par minut zih budnica. Je pa res, da je tud ob 19h že spal Midva se za vikend poslavljava od doma in greva k moji mamici. Tle nam bojo streho menjali in mamo na drvarnicah še salonitke, ki so pa baje noro nevarne zaradi azbesta, tko da bova švignila na varno, da to poštimajo. Tko bom mela pa verjetno tud kakšno minutko več časa, da se vam javim - no, če ne bom skoz okol kofetkala, ker mam kr neki prijateljev za obdelati . No, bom vidla, kako bo kej Taj razpoložen za kofetkanje.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 24.4.2009 9:25:04
|
|
|
|
itata
|
jutro, jaz sem imela včeraj dopust, ker sem bila cel dan na sodišču. zvečer je imel jakob vročino, sicer po 39 tko da mu nisem nič zbijala. spal je še kar - beri tako kot ponavadi, zjutraj sem mu pa sam mal čez 37 namerila. ima sicer par rdečih pikic, ampak niso nič vodene, pa nobenih novih ne dobiva, tko da z noricamo verjetno ni nič. že niso tko hiper nalezljive kot pravijo... ga bom pa vseeno danes peljala k zdravniku, ker pol med prazniki ga h kakšnim dežurnim ne mislim trogat. grem ob 12h iz službe in direktiva k zdravniku... da vidmo kaj je...
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 24.4.2009 10:07:00
|
|
|
|
listek1
|
dan no mi smo včeraj plačali dopust, kupili marelo in še kolo za davida je bil čist srečen, ko smo se odpeljali ven s kolesom. Jencili - upam, da se nama rata videt ane
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 24.4.2009 10:16:08
|
|
|
|
pina-1
|
dan. mene pa skozi tale RR ven meče. večri sploh nisem mogla posta objavit. skratka pri nas ništa novo. Punci sta pridni pa tudi malo lumpi. Pripravljamo se na delovni podaljšani vikend. Se selimo iz sobe v sobo. Smo dobili omaro in tako morava z Pinotom, sobico od mie spraznit, pa prebelit, ker so se na steni "čudežno" pojavile barvne freske . Pol pa puncam sestavimo pograd in uredimo njuno veliko kraljestvo... Jutri bom pa jaz se šprange šla pobirat, ker jih je baje noro dosti... Aja pa še da se pohvalim da sem skoraj 2 kili pod težo, ki sem jo mela preden sem ano zanosila
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 24.4.2009 10:23:12
|
|
|
|
dolenjka
|
Pina za kilogramčke ki so izginili Listek za vplačilo dopusta in nakupe. Ste kupili trikolesnik Mi3 smo si jih tudi ogledovali zadnjič v BCju in ga imamo zdaj nabavit ko se vrnemo v SLO, da bomo lahko dirkali na hrib z njim Sicer smo si spet izbrali najdražjega, samo imamo nekaj na strani od RDja in nekaj je zajček za veliko noč prinesel, tako da ne bo preveč hudo za najin žepek Mene pa tako še vedno križ boli, da se mi že meša Še dobr, da danes Stipe pride in ju3 gremo na izlet v Antwerpen in tam v ZOO
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 24.4.2009 10:55:12
|
|
|
|
jencili
|
IZVIRNO SPOROČILO: listek1 dan no mi smo včeraj plačali dopust, kupili marelo in še kolo za davida je bil čist srečen, ko smo se odpeljali ven s kolesom. Jencili - upam, da se nama rata videt ane tud jst upam, da nam je vreme ne zagode Sicer pa sej veš, kak sladoled se da tud pod streho pojest
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 24.4.2009 11:35:52
|
|
|
|
listek1
|
IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: listek1 dan no mi smo včeraj plačali dopust, kupili marelo in še kolo za davida je bil čist srečen, ko smo se odpeljali ven s kolesom. Jencili - upam, da se nama rata videt ane tud jst upam, da nam je vreme ne zagode Sicer pa sej veš, kak sladoled se da tud pod streho pojest to pa zmeri , pa ledeno kavo tud Dolenjka - ja trikolesnik smo kupili in celo na neko akcijo oz. neka klubska cena v BC in smo dali zanj 40 EUR. Ga bom poiskala in prpoam link. Uživajte v ZOO-ju jutri
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 24.4.2009 11:38:34
|
|
|
|
Februarka08
|
Pina za kg joj, saj vas sploh ne bom spoznala se bom zgleda samo jaz prisvaljkala na piknik vse ene suhice okol mene Pri nas je trenutno veselo, ker so živali na tv in je en sam vrisk v bajti še malo, pa gre spat, jaz pa... uffffffff...
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 24.4.2009 11:39:43
|
|
|
|
Februarka08
|
Aja, baje bo cel drug teden bolj dež kot ne, tako da ne vem kako bo z našim dopustom
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 24.4.2009 11:54:34
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: listek1 Dolenjka - http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=174544 (takega smo kupili, samo da je oranžen) Mi smo tudi takega oranžnega gledali, ker je treba kupiti uniseks, da bo za oba Ampak sva potem izbrala enega s strehico, ki ga pa na netu ni
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 24.4.2009 13:23:48
|
|
|
|
jencili
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: listek1 Dolenjka - http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=174544 (takega smo kupili, samo da je oranžen) Mi smo tudi takega oranžnega gledali, ker je treba kupiti uniseks, da bo za oba Ampak sva potem izbrala enega s strehico, ki ga pa na netu ni babe, sta me čist zmedle. Sm misnla, da govorita o trikolesniku vozički, in ko sem prebrala ceno, me je skor na rit vrglo. Še dobr, da sem odprla link
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 24.4.2009 13:57:32
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: listek1 Dolenjka - http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=174544 (takega smo kupili, samo da je oranžen) Mi smo tudi takega oranžnega gledali, ker je treba kupiti uniseks, da bo za oba Ampak sva potem izbrala enega s strehico, ki ga pa na netu ni babe, sta me čist zmedle. Sm misnla, da govorita o trikolesniku vozički, in ko sem prebrala ceno, me je skor na rit vrglo. Še dobr, da sem odprla link
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 24.4.2009 13:58:33
|
|
|
|
listek1
|
IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: listek1 Dolenjka - http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=174544 (takega smo kupili, samo da je oranžen) Mi smo tudi takega oranžnega gledali, ker je treba kupiti uniseks, da bo za oba Ampak sva potem izbrala enega s strehico, ki ga pa na netu ni babe, sta me čist zmedle. Sm misnla, da govorita o trikolesniku vozički, in ko sem prebrala ceno, me je skor na rit vrglo. Še dobr, da sem odprla link
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 24.4.2009 14:05:46
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: listek1 IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: listek1 Dolenjka - http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=174544 (takega smo kupili, samo da je oranžen) Mi smo tudi takega oranžnega gledali, ker je treba kupiti uniseks, da bo za oba Ampak sva potem izbrala enega s strehico, ki ga pa na netu ni babe, sta me čist zmedle. Sm misnla, da govorita o trikolesniku vozički, in ko sem prebrala ceno, me je skor na rit vrglo. Še dobr, da sem odprla link Ja a ne Listek, mi2 kupujeva vozičke po 40 EUR pa nobenmu ne poveva
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 24.4.2009 14:18:58
|
|
|
|
listek1
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: listek1 IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: listek1 Dolenjka - http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=174544 (takega smo kupili, samo da je oranžen) Mi smo tudi takega oranžnega gledali, ker je treba kupiti uniseks, da bo za oba Ampak sva potem izbrala enega s strehico, ki ga pa na netu ni babe, sta me čist zmedle. Sm misnla, da govorita o trikolesniku vozički, in ko sem prebrala ceno, me je skor na rit vrglo. Še dobr, da sem odprla link Ja a ne Listek, mi2 kupujeva vozičke po 40 EUR pa nobenmu ne poveva ja a ne kakšne sva
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 24.4.2009 14:22:13
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: listek1 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: listek1 IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: listek1 Dolenjka - http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=174544 (takega smo kupili, samo da je oranžen) Mi smo tudi takega oranžnega gledali, ker je treba kupiti uniseks, da bo za oba Ampak sva potem izbrala enega s strehico, ki ga pa na netu ni babe, sta me čist zmedle. Sm misnla, da govorita o trikolesniku vozički, in ko sem prebrala ceno, me je skor na rit vrglo. Še dobr, da sem odprla link Ja a ne Listek, mi2 kupujeva vozičke po 40 EUR pa nobenmu ne poveva ja a ne kakšne sva Ti, sam teb se pa dogaja na šihtu zdej a ne?
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?