|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki 2008 - 1. del
22.4.2009 21:07:08   
blaža
kako perpoznaš ženina na Bosanki svadbi?

Ima najlepšo trenerko na fešti.

user posted image user posted image user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 3401
22.4.2009 21:08:16   
Stipe air force
IZVIRNO SPOROČILO: blaža

IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force

A bo kej akcije danes?user posted image

a na RRu ali kako drgać?

oboje, ma če bomo preveč tle viseli, ne bo jote.user posted image

zame itak ne bo jote... edina moznost je Self Service... user posted image  user posted image  user posted image

ja Desanka Šakič.user posted image user posted image user posted image

i Levanka Ruković... user posted image

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 3402
22.4.2009 21:08:57   
blaža

a na RRu ali kako drgać?

zame itak ne bo jote... edina moznost je Self Service... user posted image  user posted image  user posted image

Oppa. pol pa obvladaš.user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!

Steve Jobs

(odgovor članu Stipe air force)
Neposredna povezava do sporočila: 3403
22.4.2009 21:10:11   
Stipe air force

a na RRu ali kako drgać?

boljs... kot da bluzim po prestolnici.... user posted image

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 3404
22.4.2009 21:15:26   
Stipe air force
Blaza... sej si lahk se kej na RRu... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3405
22.4.2009 21:15:46   
blaža

a na RRu ali kako drgać?

boljs... kot da bluzim po prestolnici.... user posted image

ja prav mašuser posted image

No zdej pa počasi grem. ne bom nič solidarnostna, ker je končno ta rdeča končala in bo jota prav zapasalauser posted image

Steve Jobs

Neposredna povezava do sporočila: 3406
22.4.2009 21:16:19   
blaža

Blaza... sej si lahk se kej na RRu... user posted image

ja sej vem, da me boste pogrešali.user posted image

Steve Jobs

Neposredna povezava do sporočila: 3407
22.4.2009 21:16:47   
blaža
nočko! pridi še kaj jutri zvečer.user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 3408
22.4.2009 21:16:50   
Stipe air force
sem vedu.... user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 3409
22.4.2009 21:17:12   
blaža

Kdor lahko, lahkouser posted image

Steve Jobs

Neposredna povezava do sporočila: 3410
22.4.2009 21:18:16   
Stipe air force

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 3411
22.4.2009 21:20:45   
dolenjka

sve se vrača, sve se plača user posted image  user posted image  user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 3412
22.4.2009 22:54:56   
mesecnica
MLAVLA ISKRENE ČESTITKE ZA BLAŽA!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image    user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil mesecnica -- 22.4.2009 22:55:24 >

Mesečnica

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3413
23.4.2009 7:28:59   
Blacky*
jutro,

prva user posted image

Gremo na en pregledek, nato v vrtec, nato na fizio, nato pa... še ne vemo...

pike so ostale še tiste od včeraj, tako da še vedno ne vemo kaj mu je

vreme je pa user posted image

(odgovor članu mesecnica)
Neposredna povezava do sporočila: 3414
23.4.2009 7:41:16   
buči
Jutro. Aljaž se zelo dobro drži, ampak pik je vse več ... Ko bi se vsaj katera od tistih prvih začela sušit, da bi zgldalo, da gre na bolje ... Ene so tako debele, kot tiste steklene kuglice v pločevinki Guinessa. Jih je kar malo user posted image  mazat, imam občutek, da se mi bo pod prsti predrla.

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 3415
23.4.2009 7:55:09   
Februarka08
Jutro.

Jaz sem že čisto razp**** zaradi našega ljubega diktatorja v hiši (ne rabim posebaj omenjat zaradi katerega, neuser posted image user posted image ). Sva bila z mojim vse lepo zmenjena, da ga poberem na šihtu, ker se greva cepit s tamalo čez 1 uro, potem ga pa samo nazaj pripeljem, vmes ma itak malco, tako da bi mankal ene pol urce. In pride tašča prejle gor, me vrže iz postle (pa ravno zadremala sem nazajuser posted image ) da je čisto pozabila, da gre ona dons z manouser posted image sem rekla, ne hvala, vi imate obveznosti, gre moj z mano, ona pa da ne, da naj bo kar na šihtu, bo šla že ona. Pa jaz spet ne, pa ona ja.....................user posted image user posted image user posted image user posted image kličem pol mojga vsa besna in ne vem kakšen klik mu je naredil v glavi, gre celo on z manouser posted image čudnouser posted image ma se opravičujem, res me je s tira spravla, sem že jokala kot neumna zaradi trapaste stvariuser posted image kot da nimam moža, saj kdaj bi pa lahko šel z nama, al kakouser posted image zunaj lije dež kot iz škafa, jaz sama s tamalo, avto morm pustit čist nekje drugje in potem jo nosit...user posted image pa marelo, pa torbo, pa....user posted image ah, saj bom nehala...

No, včeraj sem le dosegla da gremo celo za 2 dni na morjeuser posted image ampak bomo baje prespali v eni sobici, k sva prespala mi2 ko je bila Larisa še slepi potnikuser posted image in je blo tam prav luštno, zajtrk pa tud fenomenalenuser posted image user posted image orientirali se bomo pa na vreme, zato da bomo max izkoristili in smo cel dan zunajuser posted image
Pa po dolgem tuhtanju sem si šla celo sončna očala naročit z dioptrijo, tako da je bil včeraj prav lep danuser posted image

Večer spet katastrofa, tamala spet jokala, da je blo jojuser posted image , potem sem ji dala Calpol, je zaspala ob 21.30user posted image

Zdaj jo morm pa počasi že zbudit, ker se nama bo spet mudilo. Lep dan, se javim kaj potem.

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 3416
23.4.2009 8:27:02   
buči
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   februarka !!!!

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 3417
23.4.2009 8:27:56   
buči
Sem naredila še en test, zdaj grem malo perilo zložit, potem pa počasi v službo. vreme je pa res fenomenalno! Imajte se!

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 3418
23.4.2009 9:16:03   
nizy
dan,

ste tako redko besedne , da ni nič za prebrati ,...

no , jaz pa danes praznujem ta okrogli rd  user posted image user posted image , tortico za danes sem naredila sama , za soboto pa naročila pri eni tetici user posted image ,...

februarka - ne se jim pustit user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil nizy -- 23.4.2009 9:18:19 >

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 3419
23.4.2009 9:29:38   
listek1
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  nizy vse najboljše za okrogli rojstni dan user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

no nam pa spet iz nosa teče, pa čist ma zabasanga, vročine zaenkrat še nima, je še vedno dobre volje, je tud, spal je tud, tako, da upam, da ostane samo pri nosku. Sta pa z atijem dones zaspala in sta doma pojedla zajtrk, potem pa šla v vrtec.

Smo pa včeraj šli na agencijo in našli destinacijo za dopust, danes se še dokončno zmenimo, ker je teta na agenciji preverila še nekaj detajlov zaradi Davida, in upam, da danes plačamo dopust. Šli bomo pa nekje v začetku junija, in gremo v Grčijo na otok Kos. jjjjjjjjeeeeeeeeeejjjjjjj, komaj čakam. Mal me je sicer strah, ker še nikamor tako daleč nismo šli z Davidom, ampak po moje ne bo panike.
Dolenjka - a mi lahko malo poveš kako je na avionu z otrokom, pa kako je z vozičkom? hvala

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 3420
23.4.2009 9:51:17   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: listek1

Dolenjka - a mi lahko malo poveš kako je na avionu z otrokom, pa kako je z vozičkom? hvala

Listek, verjetno letite iz LJ al kako? Predvidevam da bo čarterski let in boste leteli z Airbus-om user posted image  V tem primeru vzameš voziček na letalo (verjetno imaš marelo?) in je čist izi bizi. David seveda nima svojega sedeža in je pri tebi v naročju, pripet s svojim pasom na tvojega. Če pa boste imeli srečo in bo kak zic frej exstra, ga pa običajno lahko koristiš, samo jaz imam Taro vseeno vedno pripeto, ker so turbolence nepredvidljive....

Drugače je Tara zelo pridna na letalu običajno, ne vem pa kako bo David, ker prav veliko možnosti za muving nima user posted image  Ampak saj je priden fant user posted image  Je pa pomembno da ima nosek čist, ker če so prehlajeni je lahko zaradi pritiska panika in jih bolijo ušeska user posted image  pa sej verjetno boste vzeli zavarovanje potovanja user posted image

Itak bo pa zdrav in se boste super imeli user posted image  user posted image  user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu listek1)
Neposredna povezava do sporočila: 3421
23.4.2009 9:52:05   
dolenjka
Nizy vse naj naj user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3422
23.4.2009 9:58:17   
mary_lou
bravoooo listek za dopust, na kosu lahko preživite lep dopust čeprav boš mogla zelo pazit na davida ker na kosu konstantno piha, sicer za odrasle ni moteče ampak tko za igro v vodi za otročke se mi pa ne zdi glih zlo fajn. Drugače pa je zlo primeren za kolesarjenje, rentate bicikle so zlo pocen. Plaže so tko tko, če bi rada peščene plaže kos ni glih najbl primeren če ti je pa vseen da so kamenčki pol pa zakon. V ker hotel pa greste? Morte it na kak izlet ker so super, npr z ladjo na 3 bližje otoke, izleti so iz gl. mesta. Ne pozabte it na vulkanski otok nisiros, od tam pa s trajektom si ogledat kardameno. Glede vozička na letalu je tko da ga oddaš ko se čekiraš tko da se tiste dve uri ko si na letališču da nimas otroka skoz v rokah in ga dobiš ko stopiš iz aviona. Otrok do dveh let nima svojga sedeža na letalu (govorim za čartarje) razen seveda če doplačaš pavsal. Ampak so ful prijazni pa prilagodljivi te dajo sedet v prvo vrsto kjer je ful prostora al pa se vedno najde kak sedež frej pa stevardese koga presedejo tko da ni panike. itak je let kratekdobri 2 urci pa si tm. 

Tai moj sonček sveti od 18.2.2008

Edina dilema če nič ne delaš je ta, da ne veš kdaj si gotov!

http://marylou.shrani.si

(odgovor članu listek1)
Neposredna povezava do sporočila: 3423
23.4.2009 10:01:44   
listek1
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

IZVIRNO SPOROČILO: listek1

Listek, verjetno letite iz LJ al kako? Predvidevam da bo čarterski let in boste leteli z Airbus-om user posted image  V tem primeru vzameš voziček na letalo (verjetno imaš marelo?) in je čist izi bizi. David seveda nima svojega sedeža in je pri tebi v naročju, pripet s svojim pasom na tvojega. Če pa boste imeli srečo in bo kak zic frej exstra, ga pa običajno lahko koristiš, samo jaz imam Taro vseeno vedno pripeto, ker so turbolence nepredvidljive....

Drugače je Tara zelo pridna na letalu običajno, ne vem pa kako bo David, ker prav veliko možnosti za muving nima user posted image  Ampak saj je priden fant user posted image  Je pa pomembno da ima nosek čist, ker če so prehlajeni je lahko zaradi pritiska panika in jih bolijo ušeska user posted image  pa sej verjetno boste vzeli zavarovanje potovanja user posted image

Itak bo pa zdrav in se boste super imeli user posted image  user posted image  user posted image

no, leteli bomo iz LJ ja, ne vem s kom letimo (še nismo tok deleč user posted image ), žal nimam marele, mam samo ta tavelik voziček. A tega tud lahko gor vzamem na avion? No, tud jest upam, da bo priden, ker bo toliko novega spet in se mu bo čist dogajal. No sej do takrat je še kar neki časa in upam, da bo zdrav (mora bit)!!! Absolutno bomo pa vzeli zavarovanje, ker pri teh naših škratih res nikoli ne veš. Pa hvala ti za info.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3424
23.4.2009 10:04:19   
mary_lou
user posted image nizy  vse najboljše 

Tai moj sonček sveti od 18.2.2008

Edina dilema če nič ne delaš je ta, da ne veš kdaj si gotov!

http://marylou.shrani.si

(odgovor članu listek1)
Neposredna povezava do sporočila: 3425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nagajivi, živi in zasanjani: to so otroci ...
Motnja ADHD (v dobesednem prevodu ta kratica pomeni, da gre za motnje pozornosti in nemirnosti) je med ljudmi pogosto na...
Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?