|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  138 139 [140] 141 142   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki 2008 - 1. del
24.4.2009 14:28:25   
listek1
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

IZVIRNO SPOROČILO: listek1

IZVIRNO SPOROČILO: jencili

Dolenjka - http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=174544 (takega smo kupili, samo da je oranžen)

Mi smo tudi takega oranžnega gledali, ker je treba kupiti uniseks, da bo za oba user posted image  Ampak sva potem izbrala enega s strehico, ki ga pa na netu ni user posted image

babe, sta me čist zmedle.
Sm misnla, da govorita o trikolesniku vozički, in ko sem prebrala ceno, me je skor na rit vrglo. Še dobr, da sem odprla linkuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja a ne Listek, mi2 kupujeva vozičke po 40 EUR pa nobenmu ne poveva user posted image  user posted image  user posted image

ja a ne kakšne sva user posted image user posted image user posted image

Ti, sam teb se pa dogaja na šihtu zdej a ne? user posted image

itak user posted image user posted image user posted image  ta zadn cajt, da sem šla na šiht user posted image user posted image user posted image  no sej zdej pa gasa dam, mam dost za petek.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3476
24.4.2009 14:33:05   
dolenjka

Dolenjka - http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=174544 (takega smo kupili, samo da je oranžen)

Mi smo tudi takega oranžnega gledali, ker je treba kupiti uniseks, da bo za oba user posted image  Ampak sva potem izbrala enega s strehico, ki ga pa na netu ni user posted image

Sm misnla, da govorita o trikolesniku vozički, in ko sem prebrala ceno, me je skor na rit vrglo. Še dobr, da sem odprla linkuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja a ne Listek, mi2 kupujeva vozičke po 40 EUR pa nobenmu ne poveva user posted image  user posted image  user posted image

itak user posted image user posted image user posted image  ta zadn cajt, da sem šla na šiht user posted image user posted image user posted image  no sej zdej pa gasa dam, mam dost za petek.

Pravilno si se odločila user posted image  Jaz tudi še 1 urco odšihtam, prvlekla sem se itak šele ob 9.30 in bo to to za ta teden. Pa če pomislim, da sem bila še 1 uro in pol na malci, me je že kar mal sram če rečem da sem delala danes user posted image  user posted image  user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu listek1)
Neposredna povezava do sporočila: 3477
24.4.2009 14:34:27   
listek1

Pravilno si se odločila user posted image  Jaz tudi še 1 urco odšihtam, prvlekla sem se itak šele ob 9.30 in bo to to za ta teden. Pa če pomislim, da sem bila še 1 uro in pol na malci, me je že kar mal sram če rečem da sem delala danes user posted image  user posted image  user posted image

dolenjka - tud to more bit user posted image user posted image user posted image  Lep vikend in praznike, pa jutri fullllllllllllllllllll uživajte

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3478
24.4.2009 14:40:22   
dolenjka
Hvala Listek, ampak pri nas v ponedeljek žal ni praznika, je samo v petek, 1.5. user posted image  bodo pa prazniki 21. in 22.5. , ko jih vi ne boste imeli user posted image  Pol pa itak gasa v SLO user posted image  user posted image  user posted image

Veliko užitkov na Kosu vam želimo Stipiči

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu listek1)
Neposredna povezava do sporočila: 3479
24.4.2009 15:11:46   
jencili
a zdej se mi bosta pa še režale???
Koze...user posted image

Evo, Taj je šel na obisk k tašči, k ga pol dva dni ne bo vidlauser posted image
Je pa pokonci dons že od 6.50, pa ni šans, da bi šel spat. Res ne vem od kje mu tok energijeuser posted image user posted image

Zakaj si padu? Zato, ker si mejhen :)

(odgovor članu listek1)
Neposredna povezava do sporočila: 3480
24.4.2009 16:02:20   
dolenjka

Koze...user posted image

Je pa pokonci dons že od 6.50, pa ni šans, da bi šel spat. Res ne vem od kje mu tok energijeuser posted image user posted image

Ista mama user posted image

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 3481
24.4.2009 16:27:16   
jencili

Koze...user posted image

Ista mama user posted image

sam čigavauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3482
24.4.2009 16:28:42   
Februarka08
Evo, mi2 sva mal nos ven pokukale, pa sva jo hit nazaj mahnile, ker je zunaj zima pa še pihauser posted image user posted image moj je šel nekam, ga počakava, potem greva pa pogledat za gujsnico za ven pa po darila - samo ta mesec nas je/bo 5 imelo RDuser posted image user posted image user posted image jaz bom bankrotiralauser posted image pa pojma nimam kaj naj komu kupim, med njimi je tud mami in res ne vemuser posted image ah, neki se bo že moglo najdt.
Tamala je nadla vrečko z čokoladnimi kroglicami za v mleko in zdaj na vsak način hoče, da ji odprem. Eh, čist preveč že vejo kaj je kjeuser posted image joj, zoprnijaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, men se rolaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaauser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3483
24.4.2009 17:15:08   
buči
Dan, KONČNO POČITNICE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Pina, tudi midva ta vikend seliva sobe - midva v tamalo, mulca v spalnico - no, bivšo spalnico. greva v ponedeljek še v ikeo po jogije in dribnarije, mogoče mi uspe nabavit kakšno lepo sliko ... Mlekarnar leta po hobi-programih, neke police in kaj jaz vem kaj še. Tilen je v orto tečen, bodo kmalu norice še pri njen, Aljaž je bolje, so se mu preve pike začele sušit. Pečejo se čokoladni kolački, pere se perilo ...

DANES IMAVA S TASTARIM 5. OBLETNICO POROKE! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 3484
24.4.2009 17:42:15   
jencili
IZVIRNO SPOROČILO: buči

Dan, KONČNO POČITNICE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Pina, tudi midva ta vikend seliva sobe - midva v tamalo, mulca v spalnico - no, bivšo spalnico. greva v ponedeljek še v ikeo po jogije in dribnarije, mogoče mi uspe nabavit kakšno lepo sliko ... Mlekarnar leta po hobi-programih, neke police in kaj jaz vem kaj še. Tilen je v orto tečen, bodo kmalu norice še pri njen, Aljaž je bolje, so se mu preve pike začele sušit. Pečejo se čokoladni kolački, pere se perilo ...

DANES IMAVA S TASTARIM 5. OBLETNICO POROKE! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  čestitamo in pozdravljamouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 3485
24.4.2009 18:56:47   
dolenjka
Čer user posted image

Evo, mi2 sva šli iz vrtca direktiva na sonček in dooolg sprehod user posted image  zdaj je pa pojedla skodelico polente s kislo smetano in še z mlečnim kruhkom se baše user posted image  user posted image
Čez 45 minut jo nabašem v avto in letiva po tatijaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa user posted image  user posted image  user posted image

Buči in g. Mlekarnar, user posted image  user posted image  user posted image  za obletnico.  Naju šišata za 1 leto user posted image

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 3486
24.4.2009 19:59:28   
ella79
čer user posted image
user posted image user posted image user posted image vsem za dopustke

buči user posted image user posted image user posted image za pet letnico user posted image

Zoja spi že skoraj eno uro, je bila tok utrujena k že dolgo ne user posted image jaz imam pa spet višek energije, pa bom mal za službico naredila, k se mi res da user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3487
24.4.2009 20:23:47   
Februarka08
Buči, čestitkeuser posted image user posted image user posted image naju tudi šišata za 1 letouser posted image ta poročena leta, sevedauser posted image

Princeso ravno daje oči spat, smo bli v šopingu, kupila vsakemu eno malenkost, za mami in bratca pa še torto spečem jutri in bo to to, upamuser posted image
Mi2 ne greva danes nikamor, se nama ne dauser posted image no, vsaj meni ne, se mi zdi da sem že v 8. mesecu, napihnjena totalno, hodim že kot slončekuser posted image eh, čist neprivlačnauser posted image ne upam v javnostuser posted image

Lep večer!

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 3488
24.4.2009 20:38:39   
buči
Čer. Tilen že spi, mi gledamo že drugič Frančka in zaklad želvjega jezera. user posted image  Aljaž na vsake toliko prav grdo pokašlja. Ne vem, če ga ne bi jutri peljala k dežurnemu pokazat. Mi ni všeč ...

Hvala za čestitke in pozdrave, še 5 let, pa narediva žurko, ker sva na najini ohceti bolj slabo žurala, vsaj jaz, ker sem bila v 32 tednu. user posted image

Februarka, ti kar jamraj, če ti je lažje, nam gremo tedni sicer hitreje kot tebi, ampak vseeno si že kar lepem delu poti. Vidiš, zato jaz ne bi še v tretje, ker se mi je že v drugo preveč vleklo. Še dobro, da sem vsaj novembra vas spoznala na RR. Mi je bilo mučos lažje! Mi smo s tabo!

Stipiči, uživajte skupaj, kaj lepega doživite, potem pa se že skoraj vidimo na pikniku! Računam, da damo do takrat tudi že norice pri Tilnu čez. Če pa  ... No, na to raje ne bi mislila!

TDAT - štirje prestopniki!

Neposredna povezava do sporočila: 3489
24.4.2009 20:44:22   
Februarka08
Buči, kaj bi me brez tebeuser posted image hvalauser posted image No, potem si pa le privoščita kakšen lep večer, a žurko pa šele čez 5 letuser posted image meni je moj rekel, da me pelje za 10. obl. spet v Tunizijo, ker sva bla tam na poročnem potovanju in je blo res nepozabnouser posted image   To bo zgleda najina žurkauser posted image

Juhu, Larisa spiuser posted image upam, da ne bo dolgo več takih bolečin, kot so ble zdaj nekaj dniuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 3490
24.4.2009 20:50:55   
srečka nosečka
čer babuške user posted image ,

naš ati je ravno v nočno odšel - in evo mene tukaj. user posted image

Od srečke nosečke k srečni mamici
Hvala moj zaklad LANA

Neposredna povezava do sporočila: 3491
24.4.2009 20:55:06   
srečka nosečka
Sem malo preletela

vsem dopustnikom - živajteeeeeeee user posted image
Jaz tudi komaj čakam na začetek junija, ko odrajžamo. user posted image

buči - čestitke za obletnico še od mene user posted image . Jaz kaj takšnega ne bom imela nikoli - vsaj tako kaže user posted image

februarka - zakaj pa se zdiš neprivlačna v user posted image ? user posted image  Meni so vse nosečke tako user posted image  in verjamem, da ti nisi izjema. user posted image

Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu srečka nosečka)
Neposredna povezava do sporočila: 3492
24.4.2009 21:00:50   
Februarka08
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka

Sem malo preletela

buči - čestitke za obletnico še od mene user posted image . Jaz kaj takšnega ne bom imela nikoli - vsaj tako kaže user posted image

februarka - zakaj pa se zdiš neprivlačna v user posted image ? user posted image  Meni so vse nosečke tako user posted image  in verjamem, da ti nisi izjema. user posted image

saj mogoče bom čez kakšen mesec že malo drugačnega mnenja, zdaj je še trebuh take čudne oblikeuser posted image 4
Men je tako dolgčasuser posted image moj spet tv bulji, že včer nisem mela nič od njega, danes spet isto. Uf, da bi vsaj elektrike zmanjkalo.user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

Neposredna povezava do sporočila: 3493
24.4.2009 21:03:39   
srečka nosečka
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08

Sem malo preletela

saj mogoče bom čez kakšen mesec že malo drugačnega mnenja, zdaj je še trebuh take čudne oblikeuser posted image 4
Men je tako dolgčasuser posted image moj spet tv bulji, že včer nisem mela nič od njega, danes spet isto. Uf, da bi vsaj elektrike zmanjkalo.user posted image

hmm, kaj pa če tvoj kmalu zaspi pred TV ti pa ostaneš brez RR? user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Hvala moj zaklad LANA

Neposredna povezava do sporočila: 3494
24.4.2009 21:08:53   
Februarka08

Sem malo preletela

hmm, kaj pa če tvoj kmalu zaspi pred TV ti pa ostaneš brez RR? user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

naj kar zaspi (saj vem da ne bo, ker je to film zanjuser posted image ) pa če tudi zmanjka elektrike, jaz mam PCuser posted image user posted image user posted image user posted image pa ravno nafilano baterijouser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

Neposredna povezava do sporočila: 3495
24.4.2009 21:11:40   
dolenjka
Evo tati je tu user posted image  user posted image  user posted image

Sva dala že princesko naprej spat (mi je zaspala v avtu valda tik pred letališčem), zdaj je pa cunje nesel prat pa po prtlljago je šel v avto, ker je prej Taro gor nesel user posted image  Zdej pa mal klepeta, pa plan za ju3 in potem mižule mažule user posted image

Hm lačna sem user posted image  user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3496
24.4.2009 21:22:08   
srečka nosečka

Sem malo preletela

naj kar zaspi (saj vem da ne bo, ker je to film zanjuser posted image ) pa če tudi zmanjka elektrike, jaz mam PCuser posted image user posted image user posted image user posted image pa ravno nafilano baterijouser posted image

user posted image  zate pol ni panike user posted image

Hvala moj zaklad LANA

Neposredna povezava do sporočila: 3497
24.4.2009 21:22:44   
srečka nosečka

Evo tati je tu user posted image  user posted image  user posted image

Sva dala že princesko naprej spat (mi je zaspala v avtu valda tik pred letališčem), zdaj je pa cunje nesel prat pa po prtlljago je šel v avto, ker je prej Taro gor nesel user posted image  Zdej pa mal klepeta, pa plan za ju3 in potem mižule mažule user posted image

Hm lačna sem user posted image  user posted image

super, da ste spet skupaj user posted image
Uživajte user posted image

Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3498
24.4.2009 21:24:37   
Februarka08
Dolenjka, uživajteuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

Neposredna povezava do sporočila: 3499
24.4.2009 21:24:40   
srečka nosečka
Jaz pa sem spet tako user posted image , ker je moj oče v bolnici, pa nič kaj dobro ne kaže. user posted image
Sem ravno z njim govorila, pa mi deluje, kot da se je "predal". user posted image user posted image user posted image

Ni moj namen, da zamorim - skušam ostaja pozitivna, ampak .... user posted image

Hvala moj zaklad LANA

Neposredna povezava do sporočila: 3500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  138 139 [140] 141 142   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  138 139 [140] 141 142   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?