Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 23.4.2009 10:05:06
|
|
|
|
listek1
|
mary_lou - greo v Marmari hotel. So nas opozorili ja na veter, sva pa izvedela, da lahko naletiš na ful veter, lahko pa ne piha nič. Je bla tudi ena družina, ki so jih opozorili na to, ampak so rekli, da ni pihalo nič. Plaža je par metrov stran od hotela,majo miljion bazenov in bazenčkov, hrano ful hvalijo v tem hotelu (mi je pomembno zarad David). Na kakšen izlet bomo pa definitvno šli, pa hvala ttudi tebi.
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 23.4.2009 10:12:21
|
|
|
|
mary_lou
|
Dobra izbira hotela listek, sobe so ful lepe sam sit je k so klimatizirane samo v visoki sezoni od julija naprej. pa transfer od letališča do hotela je ful kratek to je ful dobr cca. 10 min. majo pa res ful dobre bazene tam, kaksna je pa hrana pa ne vem k mi smo mel tm samo zajtrk je bil klasicen samopostrezni ameriški zajtrk. edini šit je ker so lezalniki in sencniki na plaži za doplačilo, ob bazenu so pa zastonj.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 23.4.2009 10:28:43
|
|
|
|
listek1
|
IZVIRNO SPOROČILO: mary_lou Dobra izbira hotela listek, sobe so ful lepe sam sit je k so klimatizirane samo v visoki sezoni od julija naprej. pa transfer od letališča do hotela je ful kratek to je ful dobr cca. 10 min. majo pa res ful dobre bazene tam, kaksna je pa hrana pa ne vem k mi smo mel tm samo zajtrk je bil klasicen samopostrezni ameriški zajtrk. edini šit je ker so lezalniki in sencniki na plaži za doplačilo, ob bazenu so pa zastonj. mary_lou - a ti si bila v tem hotelu? kakšna je pa plaža, je ok? verjetno bomo vzeli junior suite, da bo david mel svojo sobo, oz. da bo vsaj zaspal v miru, pa da midva kej počvekava v miru, kej spijeva al pa kej druzga, ane A zajtrk je bil dobr?
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 23.4.2009 10:35:07
|
|
|
|
dolenjka
|
Listek, če boš šla s tavelikim vozičkom ga moraš dat med prtljago ko se čekiraš in potem je tako kot je napisala Marička, si pač tisto urico ali 2 do odhoda brez vozička. Kaj pa če bi si za tisti teden mogoče sposodila kako marelo, ker ti bo ziher ful lažje, pa še pol če boste kam šli na izlete tam.... No, samo moj predlog, ker ne vem ali si jo kasneje nameravala kupiti ali ne
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 23.4.2009 10:38:52
|
|
|
|
mary_lou
|
ja mi smo bli v hotelu marmari palace dve leti nazaj. zajterk superca samopostrežni izbire ni da ni...od namazov, salam, sirov, marmelad, jogurtov, kavica al pa čaj in pa juice. drugač sm pa vidla da majo na hodniku zložene otroške posteljice sam to pa ne vem al jo mors rezervirat al ne. to vpras v agenciji. takrat se za take stvari se nisem zanimala ker je bil Tai sele ena mala pikica v trebuščku. Ta hotel ma svojo plažo z mivko oz taki drobni kamencki, tko da plaža v primerjavi z drugimi plažami na kosu kjer so taki mal večji kamenčki kar men ful ni všeč.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 23.4.2009 10:48:58
|
|
|
|
Blacky*
|
nizy vse najboljše
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 23.4.2009 11:27:56
|
|
|
|
Februarka08
|
IZVIRNO SPOROČILO: buči februarka !!!! zdaj sem že bolje, sva šle k kolegici na kavo, čeprav bi raje en pir in sem se mal shladila. Sva se cepili, mal je zajokala, potem pa liziko dobila in je blo vse pozabljeno upam samo, da ne bo stranskih učinkov. Jaz sem ravno po zajtrku, sem mogla nekaj pojest in nahranit , sem ˝pridna˝ in še vedno na -1 kg čeprav bi bil lahko še kakšen kg manj ampak dobro Listek za tak dopust David bo pa itak super fant in bo zdrav Nizy, vse najboljšeeeeee ti želi Februarka family
< Sporočilo je popravil Februarka08 -- 23.4.2009 11:28:37 >
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 23.4.2009 11:39:30
|
|
|
|
listek1
|
dolenjka in mary_lou - smo se odločili, da gremo kupit marelo Bo boljše. Sem pa zdej še tok bolj vesela, da gremo tja, ker je mary_lou napisala same dobre stvari. februarka - upam, da si se že kaj pomirilia. Pa ne pusti se porvorcirat za brezvezne stvari Ni vredno
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 23.4.2009 11:50:37
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: listek1 dolenjka in mary_lou - smo se odločili, da gremo kupit marelo Bo boljše. Sem pa zdej še tok bolj vesela, da gremo tja, ker je mary_lou napisala same dobre stvari. februarka - upam, da si se že kaj pomirilia. Pa ne pusti se porvorcirat za brezvezne stvari Ni vredno za odločitev Pa dober nakup ti želim, predvsem glej da bo lahka in da se naklon čim bolj spusti, da bo kdaj lahko pančkal notri
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 23.4.2009 12:08:15
|
|
|
|
listek1
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: listek1 dolenjka in mary_lou - smo se odločili, da gremo kupit marelo Bo boljše. Sem pa zdej še tok bolj vesela, da gremo tja, ker je mary_lou napisala same dobre stvari. februarka - upam, da si se že kaj pomirilia. Pa ne pusti se porvorcirat za brezvezne stvari Ni vredno za odločitev Pa dober nakup ti želim, predvsem glej da bo lahka in da se naklon čim bolj spusti, da bo kdaj lahko pančkal notri Mislim, da sem ga že našla Nekako se nagibam k BABY WELT FIT (http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=192507). Ma katera še kakšen predlog?
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 23.4.2009 12:23:21
|
|
|
|
Februarka08
|
IZVIRNO SPOROČILO: listek1 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: listek1 dolenjka in mary_lou - smo se odločili, da gremo kupit marelo Bo boljše. Sem pa zdej še tok bolj vesela, da gremo tja, ker je mary_lou napisala same dobre stvari. februarka - upam, da si se že kaj pomirilia. Pa ne pusti se porvorcirat za brezvezne stvari Ni vredno za odločitev Pa dober nakup ti želim, predvsem glej da bo lahka in da se naklon čim bolj spusti, da bo kdaj lahko pančkal notri Mislim, da sem ga že našla Nekako se nagibam k BABY WELT FIT (http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=192507). Ma katera še kakšen predlog? meni se zdi super
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 23.4.2009 12:26:29
|
|
|
|
mesecnica
|
Nizy vse NAJ NAJ NAJ .
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 23.4.2009 12:27:56
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: listek1 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: listek1 dolenjka in mary_lou - smo se odločili, da gremo kupit marelo Bo boljše. Sem pa zdej še tok bolj vesela, da gremo tja, ker je mary_lou napisala same dobre stvari. februarka - upam, da si se že kaj pomirilia. Pa ne pusti se porvorcirat za brezvezne stvari Ni vredno za odločitev Pa dober nakup ti želim, predvsem glej da bo lahka in da se naklon čim bolj spusti, da bo kdaj lahko pančkal notri Mislim, da sem ga že našla Nekako se nagibam k BABY WELT FIT (http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=192507). Ma katera še kakšen predlog? tega ne poznam, ker v BC nisem nič gledala, malo me teža moti Drugače zgleda ok, prav veliko pa ne morem komentirat, ker ga, kot sem napisala, ne poznam. Mi imamo tega http://www.busi.si/shop/index.php?page=3&skupina=5&podskupina=55&artikel=336 (druge barve, kar je vseeno), lanska kolekcija barv je bila v Bušiju po 160 EUR in morda imajo še kakšnega Lahko rečem da sem super zadovoljna, ker ga lahko zložim s Taro v rokah praktično če je potrebno, lahek je, na ramo ga dam in grem Aja, pa "naslonjalo" za nogice se da dvigni da ji nogice dol ne visijo ko pančka
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 23.4.2009 13:10:40
|
|
|
|
jencili
|
dan, vidim, da ste kr pridne čvekice . Taj spi, jst sm vas malo prebrala, zdej bom šla pa juhico narest počasi. Listek, mi mamo tega http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=175618 in je tud super. Če rabite voziček samo v ta namen, za na morje, vam ga lahko tud mi posodimo, ni panike. Samo povej, pa je že na vašem naslovu Je sicer širši od večine ostalih, ko se zloži, je pa pač eden zelo redkih, ki smo ga spravili v naš ta manjši avtek , tko da nismo meli dost izbire. Mlavla, tebi in tvoji družinici pa želim čimveč cartanja in prespanih noči, ter čimhitrejši izrast zobkov, ker vidim, da je bil do sedaj to naš največji 'problem'.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 23.4.2009 18:17:17
|
|
|
|
nizy
|
hvala za čestitke spet smo na drugo stran padle , sem nas komaj najdla ,....
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 23.4.2009 19:32:52
|
|
|
|
Blacky*
|
čer evo, cel dan sva bila v pogonu, zdaj ga pa ati daje spat jaz pa na računalniku grem pod tuš, nato pa delat za službo
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 23.4.2009 19:35:41
|
|
|
|
Februarka08
|
Jaz sem pa ravno kuhinjo pospravila in igrače, tako da potem samo še v posteljo padem, tamala se kopa, potem pa mučenje za zaspat bomo vidli kako bo danes Vsem lep večer!
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 23.4.2009 19:58:34
|
|
|
|
ella79
|
IZVIRNO SPOROČILO: buči Sem naredila še en test, zdaj grem malo perilo zložit, potem pa počasi v službo. vreme je pa res fenomenalno! Imajte se! a si zagledala nizy vse naj naj za tvoj roj dan listek za super izbiro dopusta zoja že spi, jaz mam pa danes tok energije, da me že cel dan meče k eno najstnico najboljš da grem mal za peglo in se še mal zresnim
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 23.4.2009 20:11:48
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: buči Sem naredila še en test, zdaj grem malo perilo zložit, potem pa počasi v službo. vreme je pa res fenomenalno! Imajte se! a si zagledala nizy vse naj naj za tvoj roj dan listek za super izbiro dopusta zoja že spi, jaz mam pa danes tok energije, da me že cel dan meče k eno najstnico najboljš da grem mal za peglo in se še mal zresnim sam očitno ti res dogaja Aja, drugače pa čer A boste vse peglale, al bo kej debate
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 23.4.2009 20:17:44
|
|
|
|
ella79
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: buči Sem naredila še en test, zdaj grem malo perilo zložit, potem pa počasi v službo. vreme je pa res fenomenalno! Imajte se! a si zagledala nizy vse naj naj za tvoj roj dan listek za super izbiro dopusta zoja že spi, jaz mam pa danes tok energije, da me že cel dan meče k eno najstnico najboljš da grem mal za peglo in se še mal zresnim sam očitno ti res dogaja Aja, drugače pa čer A boste vse peglale, al bo kej debate peglanje danes ne spljoh imam en maratonski tel klic zdele
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 23.4.2009 20:18:46
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: buči Sem naredila še en test, zdaj grem malo perilo zložit, potem pa počasi v službo. vreme je pa res fenomenalno! Imajte se! a si zagledala nizy vse naj naj za tvoj roj dan listek za super izbiro dopusta zoja že spi, jaz mam pa danes tok energije, da me že cel dan meče k eno najstnico najboljš da grem mal za peglo in se še mal zresnim sam očitno ti res dogaja Aja, drugače pa čer A boste vse peglale, al bo kej debate peglanje danes ne spljoh imam en maratonski tel klic zdele aja, ti si mislila samo za peglo stat pa resna bit Sori k sem te narobe razumela
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 23.4.2009 20:21:54
|
|
|
|
dolenjka
|
Aja Ella, pa ZS sem ti zdaj poslala, sam ne vem k neki čudn piše a si dobila al ne
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 23.4.2009 20:44:49
|
|
|
|
buči
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: buči Sem naredila še en test, a si zagledala Ja, in , potem pa še , ko bom popravljala, ker eni itak še niso dojeli, da bo že čez 3 tedne konec šole, za druge pa čez slaba 2 meseca. Unih "črtic" si pa ne obetam več! nizy, vse najboljše!
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 23.4.2009 20:45:54
|
|
|
|
buči
|
grem moža zabavat, ker je nekaj slabe volje ... SAFER FURA!
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Nagajivi, živi in zasanjani: to so otroci ...Motnja ADHD (v dobesednem prevodu ta kratica pomeni, da gre za motnje pozornosti in nemirnosti) je med ljudmi pogosto na...
Kdaj je čas za kahlico?Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?