|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki 2008 - 1. del
3.3.2009 12:05:22   
blaža

IZVIRNO SPOROČILO: Blacky*

dan,

evo nas od splošne zdravnice, oba z dragim imava antibiotike... moj ima bronhitis na meji s pljučnico, jaz sem pa na meji in upam da se ne razvije naprej... tako bo jutri veselo v bolnici...

Val je danes ok, je v zdravstvenem domu naredil čisti raztur... vse je moral pregledati, premetati, prestaviti... smo bili glavna atrakcija user posted image . Jutri pa gremo... ob 7:30 imamo sprejem... upam da bo ok in ga bodo sprejeli, je tako težko dobiti te datume

Lilchi... kako si ti uredila to, da zjutraj ni nič jedel... me je kar strah ko pomislim da mora biti tešč...

Bravo za Lukca  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , super da tako lepo napreduje.

Blacky, zgleda, da sem spustila. Zakaj že gresta notri jutri?user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 176
3.3.2009 12:05:38   
Blacky*
IZVIRNO SPOROČILO: listek1

IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

Dan user posted image

Sam tolk da veste, da sem še živa in se borim user posted image

Tara moja pikica ima pa zgleda 6. bolezen, ker so pikice ki jih je imela včeraj zjutraj po vratu, zvečer razsirile na telo spredaj in zadaj, danes so že na rokicah. Malo več je, pa piti je tudi začela, vročine ni 2. dan, tko da je P rekla, da če bo tako, naj ne hodim dol, da še kaj ne staknemo, če pa bo slabše pa jo moram pripeljat pokazat. Zaenkrat kaže na 6. bolezen in to zame, ki sem šele v 3. m  user posted image  nin ič kaj dobrega, ampak sem govorila z mojim zlatim G in pravi da zdajle itak ni kaj narest, da me bodo pa malo bolj kontrolirali oz. naju z user posted image
Mah, zdaj bom pa spet pred vsakim pregledom user posted image  Sem se pa odločila, da bom šla na čisto vse preiskave, razen na amnio ne, če seveda ne bo G tudi tega priporočal user posted image

Eh, kaj čem jamrat, sem ne bo nič boljš user posted image

Listek in David user posted image

dolenjka - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

dolenjka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu listek1)
Neposredna povezava do sporočila: 177
3.3.2009 12:06:31   
mlavla

Dan user posted image

Sam tolk da veste, da sem še živa in se borim user posted image

Tara moja pikica ima pa zgleda 6. bolezen, ker so pikice ki jih je imela včeraj zjutraj po vratu, zvečer razsirile na telo spredaj in zadaj, danes so že na rokicah. Malo več je, pa piti je tudi začela, vročine ni 2. dan, tko da je P rekla, da če bo tako, naj ne hodim dol, da še kaj ne staknemo, če pa bo slabše pa jo moram pripeljat pokazat. Zaenkrat kaže na 6. bolezen in to zame, ki sem šele v 3. m  user posted image  nin ič kaj dobrega, ampak sem govorila z mojim zlatim G in pravi da zdajle itak ni kaj narest, da me bodo pa malo bolj kontrolirali oz. naju z user posted image
Mah, zdaj bom pa spet pred vsakim pregledom user posted image  Sem se pa odločila, da bom šla na čisto vse preiskave, razen na amnio ne, če seveda ne bo G tudi tega priporočal user posted image

Eh, kaj čem jamrat, sem ne bo nič boljš user posted image

Listek in David user posted image

dolenjka tud neža je v začetku moje user posted image prebolela šesto bolezen...
pa me je G poslala na neko testiranje..pa je bilo vse ok...

Za dežjem vedno posije sonce. :)
Eden je za naju posijal 29.02.2008!
Drugi pa je posijal 22.04.2009 :)

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 178
3.3.2009 12:07:40   
Blacky*
IZVIRNO SPOROČILO: blaža

dan,

evo nas od splošne zdravnice, oba z dragim imava antibiotike... moj ima bronhitis na meji s pljučnico, jaz sem pa na meji in upam da se ne razvije naprej... tako bo jutri veselo v bolnici...

Val je danes ok, je v zdravstvenem domu naredil čisti raztur... vse je moral pregledati, premetati, prestaviti... smo bili glavna atrakcija user posted image . Jutri pa gremo... ob 7:30 imamo sprejem... upam da bo ok in ga bodo sprejeli, je tako težko dobiti te datume

Lilchi... kako si ti uredila to, da zjutraj ni nič jedel... me je kar strah ko pomislim da mora biti tešč...

Bravo za Lukca  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , super da tako lepo napreduje.

na nevrološko delati teste, da vidijo zakaj je prišlo do delne paralize desne strani...

sem pa bila danes pri svoji dr. in me je malo pomirila... je full zlata... ga je gledala in rekla, da če se njo vpraša se bo vse popravilo, ker ni to tako full močno... in res, če ga ne gledaš full pozorno sploh ne opaziš

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 179
3.3.2009 12:09:29   
blaža

dan,

na nevrološko delati teste, da vidijo zakaj je prišlo do delne paralize desne strani...

sem pa bila danes pri svoji dr. in me je malo pomirila... je full zlata... ga je gledala in rekla, da če se njo vpraša se bo vse popravilo, ker ni to tako full močno... in res, če ga ne gledaš full pozorno sploh ne opaziš

No , če vam je pa vaša pedijatrinja tako rekla, pol pa se bo tudi po moje dalo popravit. Držim pesti, da bi vam čim prej minilo vse skupaj v bolnici.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!

Steve Jobs

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 180
3.3.2009 12:10:11   
Blacky*
IZVIRNO SPOROČILO: mlavla

IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123

dan..

upam,da ste bolančki že kaj bolje..??user posted image

naša Neža pa zdej samo še hodi..vse povsod jo je dovolj ...user posted image ponavadi ravno tam ko ni treba...user posted image

mene pa čaka zdej v marcu še kakšen izpit..

pa ravno zdele se odločam, da bom šla v sobo brusit stene..ker moj mož nima nič časa..pa bi rada čim prej zrihatala sobico za Nežo...upam,da mi bo sploh šlo od rok..ker je vse tko neki na višiniuser posted image

Nežo sem ravnokar dala pančkat, je bila že tko tečna..zdej pa čakam, da jo zmanjka..user posted image pol grem pa v delovno akcijo...:)

user posted image user posted image  tole me spominja name, ko sem skoz neki delala.. brusila in barvala pohištvo za ta male, pomagala polagat izolacijo in gretje...

me prou zanima, če tko tile malčki vplivajo.. pol bo zihr fant! user posted image user posted image user posted image

zdej pa resno- ne pretiravaj!!!!!! vse bo počakalo, zdej sta ti in tvoj buši najbolj pomembna. če ne boš pridna, te bom tvoji mami zatožla, pol bo pa cel user posted image

user posted image user posted image

bomo videl če to držiuser posted image user posted image user posted image

drugač me pa zanima če imaš kakšen nasvet..jst mam tud namen neki pohištvo barvat..maš kakšne slike...

sem pa zdele brusila sten..in sem končala..zdej moram pa sam še ta prah pospravit..sem še čist bela...ko kakšen pek..user posted image

daj ti mal na easy... da te ne bo kaj prehitelo user posted image user posted image ... pa ne preveč tega prahu vdihavat...

drugač te pa čist razumem, sem jaz bila ista v nosečnosti... vse sem takrat naredila, prečistila, mojmu težila za barvanje, zraven svetila... vmes kaj pozabila in mu 100 krat razložila user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 181
3.3.2009 12:11:35   
Blacky*

dan,

No , če vam je pa vaša pedijatrinja tako rekla, pol pa se bo tudi po moje dalo popravit. Držim pesti, da bi vam čim prej minilo vse skupaj v bolnici.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ni bla pediatrinja, ampak moja splošna zdravnica. A vseeno se bo popravilo... se mora user posted image , sploh pa ker je tok posiljen in vztrajen... mislim da sta glede tega z Lukcem tam nekje...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 182
3.3.2009 12:13:08   
Blacky*
sem pa danes še malo čvekala s svojo zdravnico in mi je rekla, da komisija full zavrača nosečnice... da težko spravi čez nosečnico, razen če ni res kaj full, full resnega... se je začelo šparati... 

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 183
3.3.2009 12:15:46   
Februarka08
Lilchy user posted image user posted image user posted image
Dolenjka držim pesti da bo vse tako kot mora bituser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Blacky user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image srečno jutri!
In za vse user posted image user posted image da se tele bolezni smotane čim prej odpravijo...

Larisa je tud začela kašljat, zjutraj je že hroplauser posted image jo spet mažem z mat. dušico, v 1. smo premagali in nismo rabil nič Ventolina, upam da bo zdej tud takouser posted image
Jaz grem za šporget, če hočem kaj pojest preden grem na šiht, pa še za mojega in tamalo moram kosilo narest... skratka, me že zdaj baše časuser posted image

Lep dan!

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 184
3.3.2009 12:18:27   
Blacky*
IZVIRNO SPOROČILO: listek1

IZVIRNO SPOROČILO: mala_pikica

Jutro punce!

kaj zdaj to berem, da so februarčki zopet bolaniuser posted image .

Tara in dolenjka želim vama, da sta čimprej popolnoma zdraviuser posted image . Boga Tara, da je mogla zboleti in to še ravno na rojstni dan, dolenjka ti pa lepo počivaj in se čuvaj. Pa user posted image user posted image  za atija, ko tako lepo skrbi zdaj za svoji bolni princeski.

Val in David tudi vama želim, da se čimprej pozdravita. Listek teh bronhitisov pa se ful težko rešiš,  jaz sploh ne vem več kolikokrat ga je že Luka prebolel. Je pa malo boljše od kar sva na Singulair-ju, to imava že zdaj skoraj 4mesece in sicer namesto flexsotida, je pa preventiva za preprečevanje astme. Sicer še zboli za bronhitisom, vendar pa bolezen poteka v blažji obliki in hitreje okreva. Jaz upam, da ti bodo porodniško podaljšali, a vi se boste pa kar na morje selili, super. Mi pa gremo poleti najprej za dva tedna na morje, potem pa takoj v gore, pa upam, da nam bo tudi to kaj pomagalo.

Mlavla zelo lepa tortica, pa Neža je zelo lepa punčkauser posted image . Zdaj pa malo izpreži in počivaj.

Februarka upam, da te slabosti čimprej minejo, a v prvi nosečnosti pa slabosti nisi imela? Ja pa trebuščka nič ne skrivaj, ampak ga kar raje pokažiuser posted image user posted image , tehnico pa za 1leto kar pospraviuser posted image .

dan,

naša noč je bla pa danes odlična. Smo se celo naspali. Sicer je zvečer spet dobil svečko Voltaren, ker je imel spet vročine 39,5, in je potem lepo zaspal, ob 4h pojedel flašo in spal do 8h. Zzdele pa tud spančka že eno uro in upam, da bo še mal, da se še mal spočije. Ob 14h pa spet k zdravniku.

Mala_pikica, - ravno včeri nama je zdravnica napisala tele praške in jih tudi midva jeva. Upam, da mu bodo pomagali. Sej so mi rekli, da se to rado ponavalja, ampak tako hitro? user posted image  v 1,5 mesecu je bil 4 dni brez vročine, pa da ni kašljal in smrkal. Men se tone zdi ok. Po moje ma imunski sistem čist porušen.

Lillchy - kok je lepo brat, da Luka tako napreduje. Res sem vesela. Pa user posted image  da je začel tako šibat naokrog. Kar se tiče pa žrelnice bojo pa mogli dohtarji povedat. Se pa strinjam s tabo, ker jest sem do 1 leta in pol prebolela 9 pljučnic, 10 angin... , v 1 uri zakuhala na 40 vročine in bla skoz bolna, dokler mi niso vzel ven mandljov in potem je blo kot da bi odrezal. Tko, da če se bo to ponavljaljo s takim tempom, potem bojo morali neki narest. Mala_pikica, kaj pa ti misliš, ste se pogovarjali kaj s P o tem?

Februarka - da ti slabosti čimprej minejo.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu listek1)
Neposredna povezava do sporočila: 185
3.3.2009 12:22:02   
lillchy123
blacky, za zjutraj na tešče ni blo neke krize. jst sem mu dala še za pit čaj mislim da ob petih zjutraj, v bolnici pa tko vejo, da tile najmlajši ne zdržijo dolgo, tko da smo bli mi vedno res hitro na vrsti. sam pazi, da ne bo videl kakšne hrane ali pijače, ker pol bi pa verjetno hotu met. a maste teste pod narkozo?
jst sem prepričana, da bosta najina otroka enkratna zdrava zadovoljna malčka. pa veš zakaj? ker midve no bova pustili, da bi blo drugače! mami je pa itaq treba ubogat!user posted image  user posted image user posted image

mlavla, ko brusiš morš obvezno met masko!!!!! bom prpopala slikce, ampak pol, zdej se je moj škrat zbudu, tko da do večera ne bo cajta user posted image

moje sanje so se uresničile dvakrat- 6.2.2008, in 7.9.2010

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 186
3.3.2009 12:25:16   
Blacky*
IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123

blacky, za zjutraj na tešče ni blo neke krize. jst sem mu dala še za pit čaj mislim da ob petih zjutraj, v bolnici pa tko vejo, da tile najmlajši ne zdržijo dolgo, tko da smo bli mi vedno res hitro na vrsti. sam pazi, da ne bo videl kakšne hrane ali pijače, ker pol bi pa verjetno hotu met. a maste teste pod narkozo?
jst sem prepričana, da bosta najina otroka enkratna zdrava zadovoljna malčka. pa veš zakaj? ker midve no bova pustili, da bi blo drugače! mami je pa itaq treba ubogat!user posted image  user posted image user posted image

mlavla, ko brusiš morš obvezno met masko!!!!! bom prpopala slikce, ampak pol, zdej se je moj škrat zbudu, tko da do večera ne bo cajta user posted image

lillchy... seveda bosta zdrava in zadovoljna.... jim bova non stop za vrat dihale user posted image user posted image

Ne vem še točno kako bo potekalo, neke igle dajejo v mišice in jih testirajo... nisem bila zraven ko so to razlagali, moj dragi pa pravi da ne bo pod narkozo... pa da vidmo... javim jutri oz. ko se vrnemo

(odgovor članu lillchy123)
Neposredna povezava do sporočila: 187
3.3.2009 12:30:21   
dolenjka
Mlavla, kake teste so ti delali? Krvne al plodovnico user posted image  

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 188
3.3.2009 12:30:45   
mlavla
ma ne se preveč bat zame..sej se znam mirkatuser posted image

sej drugač prov uživam v tem delu..sam da se mi ni treba učit...user posted image

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 189
3.3.2009 12:31:52   
Blacky*

sej drugač prov uživam v tem delu..sam da se mi ni treba učit...user posted image

I know the feeling user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 190
3.3.2009 12:32:54   
mlavla

ko sem dala kri so še nek dodaten test opravili..

mene je G takoj potolažila,da v vsem njenem dolgoletnem delu ni bilo nikoli nič z nobeno user posted image narobe, ki je prišča v stik s 6. boleznijo..ampak,da vseeno bo pa dala to preiskavo naredit..

upam,da bo tud pri tebi vse ok

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 191
3.3.2009 12:33:21   
mlavla

I know the feeling user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 192
3.3.2009 12:34:32   
dolenjka

mene je G takoj potolažila,da v vsem njenem dolgoletnem delu ni bilo nikoli nič z nobeno user posted image narobe, ki je prišča v stik s 6. boleznijo..ampak,da vseeno bo pa dala to preiskavo naredit..

Hvala user posted image

Sem men je moj zlati G tudi danes rekel da bo vse ok, da me bo mal bolj ujčkal pa bo user posted image  Pa da naj mal vitaminčkov popapcam user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 193
3.3.2009 12:36:11   
mlavla

Hvala user posted image

Sem men je moj zlati G tudi danes rekel da bo vse ok, da me bo mal bolj ujčkal pa bo user posted image  Pa da naj mal vitaminčkov popapcam user posted image

super za naše zlate Guser posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 194
3.3.2009 12:36:42   
mlavla
dolenjka ..kdaj pa imaš naslednji pregled?

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 195
3.3.2009 12:40:07   
mlavla
nič grem še kaj naredit...user posted image

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 196
3.3.2009 12:40:41   
dolenjka

dolenjka ..kdaj pa imaš naslednji pregled?

v SLO 9.4., vmes pa še NS v Bruslju, pa kri mi bodo tam pogledali

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 197
3.3.2009 12:49:28   
pina-1
dan.
blacky, držite se, pa srečno jutri.

dolenjka, boš videla da bo vse ok. Tvoja pikica v bušiju je taka kot mam in tati. se ne da tako zlahka...  Tara bo pa zdej imuna na 6. otroško in jo čakajo samo še vodene koze. Tako kot mojo ančkouser posted image user posted image

Jaz sem zdej z malice. smo sit kao fajn noge pretegnili po Kopru. ČEprav je oblačno je prov luštno... Zdej grem pa še kej malega nardit in pol samo še gasa po žabiceuser posted image

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 198
3.3.2009 13:58:06   
Janey
Joj kolko je dela. kak mi je gre vse na živce. še dobro da je skoraj 2 urauser posted image user posted image
potem se pa dobimo babe po stotih letih z našimi malčki. se prav veselim že.

jaz sem pa zadnje čase ful razmišljala še o enem user posted image , ampak sem se danes ponoči odločila, da bomo še počakali nekaj časa. jaka spi skoraj vsako noč pri nama in ves čas se tišči samo k meni. da mu to vzamem kar naenkrat se mi zdi katastrofalno, ampak ko je enkrat user posted image je to pač tak...ko se dojiš je pri mami. zato bomo še počakali kako leto.

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 199
3.3.2009 14:34:00   
blaža

IZVIRNO SPOROČILO: Janey

Joj kolko je dela. kak mi je gre vse na živce. še dobro da je skoraj 2 urauser posted image user posted image
potem se pa dobimo babe po stotih letih z našimi malčki. se prav veselim že.

jaz sem pa zadnje čase ful razmišljala še o enem user posted image , ampak sem se danes ponoči odločila, da bomo še počakali nekaj časa. jaka spi skoraj vsako noč pri nama in ves čas se tišči samo k meni. da mu to vzamem kar naenkrat se mi zdi katastrofalno, ampak ko je enkrat user posted image je to pač tak...ko se dojiš je pri mami. zato bomo še počakali kako leto.

Evo tako smo tudi mi razmišljali in smo nardili razliko pet let. sicer smo planirali 4, pa se je enkrat ponesrečlo, no ma smo zelo zadovoljni da je tako. Čeprav vsak po svoje.user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Družinski sestanek - Družinske novoletne z...
S pomočjo družinskih sestankov se bo otrok naučil dveh pomembnih življenjskih lekcij - kako predstaviti svoje ideje in ž...
Ideje za družinsko silvestrsko noč
Nikar se ne mučite z dopovedovanjem, da je novoletna zabava šele zvečer, temveč nestrpno energijo otrok uporabite pri pr...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?