|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Koprske nosečke 2009
23.9.2009 20:37:48   
rozilu
No, no, končno akcija tudi na tem forumu user posted image . Valen če boš pridno vztrajala, se ti mogoče še katera pridruži user posted image

Jaz se zdaj že praktično vsakodnevno dobivam z nosečkami in mladimi mamicami (ali pa oboje v enemuser posted image )... tako da je pogovor vedno v smeri user posted image . Mi bo že dolčas postalo počasi user posted image . Pa še moj mi teži, da samo še o dojenčku berem, pa pripravljam, pa nakupujem... Ja kdo pa bo, če ne jaz - on??? user posted image user posted image user posted image Se mi kar zdi, da moram nardit zalogo in res vse pripravit, ker mu ravno ne zaupam, da bo znal najt npr. kake blazinice za dojenje v trgovini...

Mayamaya, ti pa ne prehitevat s popadki, no. Smo komaj septembra!!!! user posted image Samo po mojem te križ res boli od trgatve (moje hudo strokovno mnenje user posted image ). Mene začne takoj bolet npr. od sesalca, tako da se ga že nekaj časa ne pritaknem... user posted image

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 2126
23.9.2009 20:48:09   
mayamaya
ej rozilu, upam, da imaš prav. ma, mislim, da glih popadkov nimam (upam vsaj - ne vem niti kako izgledajo user posted image ), me pa boli križ, ma danes morem prav potrkat, me še ni zgrabilo za prav user posted image . in ja, že dva lepo počivam na kavči in imam monopol nad telekomando. juhu user posted image

zdej samo upam še, da se bom naspala danes.

ja, debate o dojenčkih: v stavbi kjer jaz delam nas je bilo kar pet nosečih - dve sta že rodile, ma tri še čakamo. je razsajal plodni virus po stavbi letos user posted image , pa si mislite o čem tečejo debate. če hočeš ali ne.

kar se pa tiče naših user posted image . moj je bil danes celo z mano v BC in to je zgledalo tako: ...''o.k. ti pojdi gor, poglej, pridem jaz za tabo''. jaz grem pogledam, valda še več kot je treba in celo pride: ...''kaj si najdla?'' in jaz ja. on pa: ''dobro kaj zdaj lahko gremo?''user posted image vse skupaj ne vem če je trajalo minuto...moški. se mi zdi da bom jaz tudi mogla delat zaloge doma. sej drugače je pa čisto priden doma, samo ne ga peljat po trgovinah.

Neja...sonček, ki ne zaide!!!

(odgovor članu rozilu)
Neposredna povezava do sporočila: 2127
23.9.2009 21:24:47   
rozilu
IZVIRNO SPOROČILO: mayamaya

moj je bil danes celo z mano v BC

Haha, ti temu rečeš, da je bil s tabo tam? user posted image user posted image user posted image

Ja midva sva bla enkrat skupaj v BC (v BTCju, kjer je res ogromen, pa gužva), pogledat voziček, ampak samo zato ker je bila Chicco trgovina tisti trenutek zaprta. Ker je bilo preveč vsega, sva šla kar ven in v istem giru v Chicco, kjer sva si voziček 3 min ogledovala. To je blo to.

Ajaaaa, sori pozabljam - bla sva še skupaj v Kiki (v A), kjer sva dobila previjalno pa omaro in še nekaj malenkosti ala previjalna podloga, ki sta jih tast in tašča častila. Tam se ni smel upirat, ker bi ga mama naP... user posted image . Ima bogater izkušnje, ne user posted image

(odgovor članu mayamaya)
Neposredna povezava do sporočila: 2128
23.9.2009 21:47:03   
mayamaya
zdaj sem pa skoraj prepričana, da sta oba prava strokovnjaka na tem področju user posted image .
mojemu lahko daš čopič, pa barvo v roko, bo vse naredil, tudi previjalno in omaro je sestavil, ma cunjice in ostala oprema...je rekel, da lahko kupim vse kar je meni všeč, samo da ni roza user posted image

tako, da imam proste roke user posted image

(odgovor članu rozilu)
Neposredna povezava do sporočila: 2129
   [Brisano sporočilo]
24.9.2009 15:03:51   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu mayamaya)
  Neposredna povezava do sporočila: 2130
25.9.2009 8:57:20   
lušnobica
Ciao user posted image ...

Rozilu: ne bom preveč delala, čeprav bi mogla malo pohitet, da mi ostane kaj časa na koncu za počitek, da ne bom ravno likalnik odložila in tekla na hrib user posted image . Saj niti ne morem z mojo čebelico doma, ker rabi skozi animacijo in pozornost. Joj, ne vem kako bo ko bo še user posted image , ki bo tudi zahteval svoje. Pa še ful počasna in okorna sem, hitro se utrudim, zraven mi je kakšen dan še ful slabo, tako da nisem preveč učinkovita. Kakšen dan sem prav slabe volje zaradi tega ker mi nič ne ratuje kot bi moglo.

Valen: Rodila bom tudi tokrat v Izoli. Zakaj? Meni 3 leta nazaj ni bilo hudega in po enomesečnem bivanju na oddelku za nosečnice sem ugotovila, da so ti ginekologi, ki na hribu skrbijo za nas strokovno na nivoju. Ok, nekateri imajo pri odnosu do ljudi svoje fore, ma meni je malo bolj pomembna strokovnost. Za babice in sestre na oddelku tudi nimam kaj rečt, moraš pa dosti spraševat sama in dosti sama prebrat o vsem kar spada zraven poroda in user posted image . Če sama sprašuješ ti tudi razložijo, drugače pa niso preveč zgovorne. Grenek priokus mi je ostal zaradi babice pri porodu, ki ni bila nič kaj zgovorna, ampak zaradi tega ne mislim hodit drugam. O epiduralni razmišljam, nisem še čisto 100%, da jo bom vzela, prvič je nisem, ker se mi najprej sploh ni zdelo tako boleče, ko je pa začelo sekat zaprav je bilo pa že prepozno. V bistvu gre samo za eno predavanje kjer te seznanijo z možnimi stranskimi učinki in zapleti in pokažejo kako izgleda vstavljanje katetra, potem se dogovoriš za individualni razgovor z anestezistom, podpišeš izjavo in to je to. Za Izolsko rabiš napotnico od svojega ginekologa, drugače pa mislim, da ti ne velja to za vse porodnišnice, ampak moraš pri vsaki posebej podpisat izjavo. Naj me katera popravi, če ni tako.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2131
28.9.2009 8:48:18   
mayamaya
dobro jutro user posted image

evo skoraj po enem tednu. imam vsaj kaj napisat.
smo imeli kar pestro doma, ampak zdaj imava sobico prebarvano in sem tako navdušena, da komaj čakam da pridem danes domov in grem čistit. ne morem verjet, kaj pišem user posted image . je pa taka rumena, no sej bo cela sobica v rumeno zeleni kombinaciji. zdaj se morava samo še odločit kam bova kaj postavila, da dam pol še kakšno poličko na steno in potem se lotim pranja user posted image in likanja user posted image . ampak tudi to komaj čakam.
potem pa samo še kar je tele kozmetike, da bo user posted image lep. itak imam občutek da bom prej končala tam gor na hribu user posted image . bomo vidli kaj pravi g kakšna je kaj situacija.

aja, lušnobica ti boš kaj vedela: kako je kaj s tem streptokom. ali se mislite cepit ali ne?

glede epiduralne. jaz bom šla na predavanje, ampak jo bom vzela samo če bo res kriza. drugače pa imam namen rodit brez nje. pa še en lep finančni zalogaj je user posted image

smo pa imeli še eno cvetko ta vikend. z mojo mamo. pravi da sva jo totalno razočarala z izbiro imena za fantka in da je sploh nič več ne zanima user posted image . mislim, kaj lahko imam tako mamo. o.k., da ji ime ni všeč, ma da naredi tako sceno in, da reče da upa, da bo punčka in ne fantek...jaz sem čisto brez besed user posted image . nimam pojma kaj lahko sploh še pričakujem od nje. zna pa biti kar trmasta. aja, pa še to...moj se ji nasrečno ni pustil user posted image in se je kar malo spustil v debato z njo. verjetno je samo še podžgal vso situacijo

o.k sem se skašljala, zdaj pa vam želim en lep, sončen dan user posted image

(odgovor članu lušnobica)
Neposredna povezava do sporočila: 2132
28.9.2009 10:01:30   
rozilu
Dobro jutro!

Haha, mayamaya, si me prav nasmejala z zgodbico o imenu. Ja kaj češ, če je vama všeč, bo moralo biti tudi drugim. Mogoče ima mama kakega znanca (ali pa bivšega fanta iz OŠ user posted image ) s taki imenom, ki se ji je kaj zameril... user posted image

Zadnjič ko smo se dobile z oktobrkami na sladoledu, je ena rekla, da bi fantku mogoče dala ime Erazem (po košarkašu Lorbku user posted image ). Pa je bilo kar nekaj odobravanja, čeprav mene spominja na E.Predjamskega in takoj vidim grad, ko slišim to ime. Potem pa ena omeni E.Pintarja... pa vse bruh-bruh... in nam je čisto pokvarilo filing ob tem imenu. Ampak če je tebi všeč in ko enkrat imaš štručko s tem imenom, zihr nimaš več takih asociacij. Drugi pa se bodo že navadili user posted image . Sploh pa: midva sva že izbrala ime, pa ga niti slučanjo ne povem nobenemu, niti mami user posted image . Je bilo omenjeno nekaj mesecev nazaj, ko sva imela še zelo širok izbor, ko sva ga zožala pa ne več...

Evo, grem kaj nardit, da ne bom samo lenarila danes...

(odgovor članu mayamaya)
Neposredna povezava do sporočila: 2133
28.9.2009 10:03:26   
lušnobica
Oj user posted image ...

Ja, za streptokok je tako. To je bakterija s katero se lahko otrok okuži, ko gre skozi porodni kanal, če je tam prisotna, povzroča pa kar nekaj težav, ponavadi težave povezane z dihanjem in je zato potreben helikopterski prevoz otroka v Ljubljano, tako iz Izole, še prej pa iz Postojne kjer sploh nimajo pediatrije.
V glavnem je zdaj možno samoplačniško testiranje za streptokok, ki ga opravijo po 35. tednu, moja ginekologinja računa 45€. Če je test pozitiven na veliko zabeležijo v materinsko in ko prideš v porodnišnico rodit, ti že med popadki dajo eno dozo infuzije z antibiotikom. S tem naj bi preprečili okužbo otroka. Jaz sem se odločila za testiranje, ker ne bi rada doživela, da otroka odpeljejo v Lj. ti pa čakaš v Izolski porodnišnici. Cepivo proti streptokoku pa ne obstaja. Če si mislila cepljenje proti kakšni gripi, sem se jaz odločila, da se ne bom cepila, ne proti prašičji in ne proti sezonski.
Ja, mayamaya, včasih doživiš kakšno neprijetno celo od ljudi od katerih to najmanj pričakuješ. Po mojem imata vidva kot starša vso pravico izbrat otroku takšno ime kot je vama všeč, ne glede na to kaj mislijo vsi ostali.

Ala, dršte se

(odgovor članu mayamaya)
Neposredna povezava do sporočila: 2134
28.9.2009 10:07:39   
mayamaya
ja, jaz tudi nisem vedla najprej ali naj se smejem ali jočem. ma je bala biti v taki situaciji, veš. trmasta je pa čisto zadosti, verjemi user posted image . bomo vidli kako bo naprej. važno, da je zdaj ONA užaljena in ne midva ob taki reakciji. juhu bruhu.

bom poročala razplet telenovele user posted image

(odgovor članu rozilu)
Neposredna povezava do sporočila: 2135
   [Brisano sporočilo]
28.9.2009 12:02:22   
Brisani uporabnik

(odgovor članu mayamaya)
  Neposredna povezava do sporočila: 2136
28.9.2009 12:30:53   
rozilu
IZVIRNO SPOROČILO: lušnobica

Če si mislila cepljenje proti kakšni gripi, sem se jaz odločila, da se ne bom cepila, ne proti prašičji in ne proti sezonski.

Ja sej niti ne vem če je priporočljivo za user posted image . Proti novi gripi sploh ne, ker ni dovolj stestirano - to sem ravno v petek govorila z eno babico. Ja, kar se bomo morale paziti tehle grip, bomo ravno v "pravem" času rodile user posted image . So pa baje razkužila za roke med najbolj prodajanimi artikli v zadnjem času (od izbruha nove gripe). user posted image

Valen - za izvide pa je ponavadi tako, da če bi bilo kaj narobe (npr. sveža okužba s tokso; ali pa nizek hemoglobin), bi te že obvestili. Tako da je verjetno vse OK :)

Jaz sem imela nekje na sredi nosečnosti še kar nizek HB, pa mi je G rekla naj vsake toliko kako železovo tableto pojem, ne ful redno, da ne bom zaprta... Prehrane nisem kaj dosti spreminjala (razen to da sem v zadnjem času kar požrešna in vse pohrustam, kar vidim user posted image - kg pa na srečo ne letijo kaj preveč gor, na koncu bo najbrž ene 12kg). In je očitno pomagalo, ker zdaj mi je HB lepo zrasel nazaj (oz. je še višji kot na 1. pregledu!). Jupiii. Sumim pa še nekaj: konec avgusta sem na veliko jedla fige, zdaj pa ne vem a so te polne železa al kaj?

Neposredna povezava do sporočila: 2137
28.9.2009 14:01:56   
mayamaya
lušnobica hvala za tole obrazložitev glede streptokoka. najbrž je kar pametno se dat testirat (sem mislila, da ti pač s cepivom neki dajo... verjetno sem zamenjala s tistim ko ti dajo antibiotik med porodom).
glede ostalega cepljenja...pa niti slučajno. že prej se nisem nikoli, pa se sedaj tudi ne mislim. rajši malo več vitaminčkov pa čajčkov čez zimo, pa bo user posted image .

valen ne vem kaj bomo imeli user posted image , ampak zataknilo se je samo pri imenu za fantka, za punčko jim je čisto všeč.
glede imen. ko sva midva izbirala imena je pač naneslo tako, da je njemu že od nekdaj všeč ime  za fantka, za punčko ga pa sploh ni imel, jaz pa ravno obratno. pojma nisem imela kakšno ime za fantka mi je všeč. in ker sta nama bila obe imeni všeč, je pač obveljalo tako. njegovo za fantka, moje za punčko user posted image . ostalo pe že veste...

moj PDP se pa vztrajno bliža ja. če bi lahko bi za kakšen mesec podaljšala nosečnost user posted image glih toliko da ne rabim zdaj zadnji mesec tako hitet. ne, sej se hecem. prav fajn mi je. jutri imam pregled in komaj čakam, da mi spet kaj pove. aja, pa da je vse v redu seveda. se pa počutim o.k. (edino križ me vsaketoliko malo zvije, pa ni hujšega ).
jaz se tudi nisem kaj dosti zredila. bomo vidli jutri. po moji vagi dobrih 5 kg, tako da na koncu ne bi smelo biti hudo user posted image

uživajte

(odgovor članu rozilu)
Neposredna povezava do sporočila: 2138
29.9.2009 9:13:05   
lušnobica
Oj user posted image ...

PDP: komaj čakam. Sem ravno predvčerajšnjim mojemu user posted image rekla, naj se pripravi, da gremo 25. oktobra rodit, ker bom takrat dopolnila 37. tednov in se šteje, da je otrok donošen, ker ne morem več. Slabosti še vedno, kakšen dan več, kakšen dan manj, hitro sem že utrujena, počasna in naredim ful manj kot prej, zato mi gre vse na živce. Do zdaj sem pridelala +7kg. Tudi v prvi user posted image se nisem dosti zredila +8kg, kar pa pri meni ni bilo ok. Tokrat bi jih mogla pridelat vsaj 10kg pa ne vem, če mi bo ratalo.

Rozilu: Železove tabletke sem dobila na prejšnjem pregledu, in sicer 1 na dan, zaprta nisem nič, ravno obratno, ma nisem imela problemov z zaprtjem niti prej, tako da je to čisto odvisno od vsake user posted image . Mogoče je fora tvojega hemoglobina v tem, da se železo najbolje absorbira v kombinaciji z vitaminom C in če si jedla dosti svežih fig si s tem vnašala več vitamina C kot ponavadi in je telo iz hrane in tablet lahko absorbiralo več železa.

Imena: ma jaz ne razumem, kaj se imajo drugi za vtikat v te zadeve. Ja, moja tašča je ene podobne sorte in zraven slišanega imena zmeraj potegne na dan kakšno asociacijo, seveda negativno. Jaz ne maram slišat od drugih, seveda če ne vprašam za mnenje, niti to ali je nekomu ime všeč ali ne. Me enostavno ne zanima. In zato se tudi jaz glede otrok drugih držim tega, da ne komentiram ali mi je ime všeč ali ne, razen če me kdo vpraša za mnenje. Ko sva prvič izbirala ime in sva samo iskala ideje, sva kmalu prišla do odločitve, da za spol staršem poveva že prej, za ime pa šele ko pride user posted image   na svet. Tako je bilo prvič in tako bo tudi zdaj. Že tako me jezi, ker je pri nas preveč stvari tako kot hočejo starši, najboljše da jim pustimo še, da izbirajo imena za otroke. Niti slučajno.

Mayamaya: saj za EA sem napisala že zadnjič, ma glavno je, da jo imaš v rezervi, potem se še vedno lahko odločiš za EA ali ne. Pri meni je bilo, kot sem napisala že zadnjič, boleče šele potem, ko je bilo za EA že prepozno, tako da sem rodila brez in sem preživela brez kakršnekoli travme. Zame je bila to ena najlepših izkušenj. Finančni zalogaj pa je, ja, ampak če ti ni treba šparat, ne glej vsega skozi denar. Ko primerjam kaj je zdaj, v primerjavi s tremi leti nazaj, treba plačat in za koliko je dražje tisto kar je bilo že takrat plačljivo, mi je kar slabo in se sprašujem kam gre ta naš zdravstveni sistem.

(odgovor članu mayamaya)
Neposredna povezava do sporočila: 2139
29.9.2009 20:07:43   
rozilu

PDP: komaj čakam. Sem ravno predvčerajšnjim mojemu rekla, naj se pripravi, da gremo 25. oktobra rodit, ker bom takrat dopolnila 37. tednov in se šteje, da je otrok donošen, ker ne morem več. Slabosti še vedno, kakšen dan več, kakšen dan manj, hitro sem že utrujena, počasna in naredim ful manj kot prej, zato mi gre vse na živce.

A tako, kar prehitevala bi al kaj?!? Da ne boš še pred mano (jaz imam rok 22.). Ja sej ti čisto verjamem, da če imaš še vedno slabosti, bi se rada tega rešila čimprej. Jaz bi po eni strani tudi rada že imela v naročju, po drugi pa... naj še kar počaka malo v toplem zavetju .

Rozilu: Železove tabletke sem dobila na prejšnjem pregledu, in sicer 1 na dan, zaprta nisem nič, ravno obratno, ma nisem imela problemov z zaprtjem niti prej, tako da je to čisto odvisno od vsake . Mogoče je fora tvojega hemoglobina v tem, da se železo najbolje absorbira v kombinaciji z vitaminom C in če si jedla dosti svežih fig si s tem vnašala več vitamina C kot ponavadi in je telo iz hrane in tablet lahko absorbiralo več železa.

Ej ne vem če imajo fige res toliko vitamina C; sem pa itak tudi fuuuul svežega sadja pojedla. Drugače pa sem jedla šumečke Fe z dodanim vit. C; tako da je že zaradi tega večja absorbcija. Sem jih pa res malo pojedla, kake 2 na teden.

Joooj, danes sem cela znervirana... Mogoče mi bo tale nutela pomagala

Neposredna povezava do sporočila: 2140
1.10.2009 8:23:26   
lušnobica
Oj,

ja, za kakšen teden bi pa prehitevala, več kot za kakšen teden pa ne. Nimam še skoraj nič oprano in zlikano, pa še najmanj ene dva šopinga bom mogla naredit prej, ki jih skozi prelagam. Rozilu, če boš ti točna, te ne bom prehitela, če pa misliš zamujat, se pa lahko zgodi. Kje boš rodila, v Lj? Če boš v Izoli se mogoče srečamo na hribu user posted image .
Fige vsebujejo (preoisujem): kalcij, fosfor, kalij, betakaroten, vitamin C. Meni so tudi ful dobre in sem jih kar nekaj pojedla, ma zgleda, da mi ni kaj dosti pomagalo.

Ala, dršte se

(odgovor članu rozilu)
Neposredna povezava do sporočila: 2141
1.10.2009 9:43:00   
mayamaya
ejla, dobro jutro!

čisto sveža novička zdej poslušana na radiu. v Izoli se je iz včeraj na danes rodilo 10 . bravo!!!
ma kam so dali vse te mamice .

Lušnobica midve se pa res lahko srečamo tam gor . ampak šele drugi mesec, zmenjeno. jaz imam tudi še vse to za naredit kar čaka tebe.

Neposredna povezava do sporočila: 2142
   [Brisano sporočilo]
1.10.2009 10:11:07   
Brisani uporabnik

(odgovor članu mayamaya)
  Neposredna povezava do sporočila: 2143
2.10.2009 10:40:21   
lušnobica
Oj, ...

ja, mayamaya, zmenjeno, se vidimo na hribu naslednji mesec, upam, da ne glih na 1. november, jaz bom probala stisnit vsaj do 2. novembra user posted image . Rozilu, prideš še ti?
O lepo, lepo, 10 user posted image   v enem dnevu. Ma pridni ali je imela prste vmes kakšna luna. Oj, mogoče je bil dr. Lovšin dežuren, ker takrat si jih naroči tiste za CR, kot npr. dvojčke in kakšne, ki niso prav obrnjeni. ko je on dežuren se jih vedno rodi več.
Oj, ma ni straha, da jih ne bi imeli kam dat. Če se prav spomnim je gor 6 sob + 1 nadstandardna, v vsaki sobi sta ponavadi po 2 mamici z user posted image , soba je pa dovolj velika, da po potrebi stisnejo notri še 1 mamico z user posted image .

Valen: ja, kaj ni to smešno, čakaš in čakaš 1 uro in ko končno prideš na vrsto te odpravijo v 10ih minutah. Meni ni nikoli jasno kakšen sistem naročanja imajo in kaj druge počnejo notri toliko časa.

Neposredna povezava do sporočila: 2144
   [Brisano sporočilo]
2.10.2009 12:30:25   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2145
   [Brisano sporočilo]
4.10.2009 18:22:24   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2146
4.10.2009 21:04:29   
mayamaya
valen, jaz sem imela morfologijo pri Lovšinu. in ja, valda vzemi partnerja s sabo. Filmček ti menda naredijo, samo jaz se takrat nisem spomnila za njega tako, da imam samo slikce.  Je pa to bolj podroben UZ, kjer ti pogleda, če so vsi organi, pa če so na mestu, pa kako je s posteljico, pa otročku izmeri ne vem točno kaj že. Mani je bil ful lep pregled. Praktično vidiš vse. Ni pa to 3D.

Kar se tiče ginekologov. Jaz imam Lovšina in ga ne zamenjam za nič. Ful v redu, vse pove, karkoli ga lahko vprašaš...Enkrat samkrat sem bila pri dr. Zver in sem bila totalno razočarana. sej je strokovnjakinja, ma sem mogla prav vse izvlečti iz nje, če sem hotla kaj vedet user posted image .
Drugače pa meni na ''normalnem'' pregledu, posluša srček, ampak to ni takoj od začetka delal, potem se pa pogovarjava, če me kaj zanima, kako je ... Jaz nisem imela niti ene same nosečniške težave  user posted image tako, da niti ne vem kakšni so pregledi, če imaš kakšne probleme. Moj pregled ponavadi traja 5 min. Sem prej ven, kot grem notri. Še največ sem tam s sestro, da vse popiše user posted image .

V glavnem jaz sem zadovoljna, s sestrami malo manj, ki ene so prav... Upam samo še da rodim, ko bo kakšen v redu g. delal user posted image

Evo toliko od mene.

Lahko noč

Neposredna povezava do sporočila: 2147
   [Brisano sporočilo]
4.10.2009 21:45:58   
Brisani uporabnik

(odgovor članu mayamaya)
  Neposredna povezava do sporočila: 2148
4.10.2009 23:51:28   
rozilu
ja, mayamaya, zmenjeno, se vidimo na hribu naslednji mesec, upam, da ne glih na 1. november, jaz bom probala stisnit vsaj do 2. novembra user posted image . Rozilu, prideš še ti?

Jaoooo, kaj ve bi me dale kar za 10 dni na čakanje???? user posted image Ne, ne, to pa ne user posted image . Bo pa takrat spet polna luna (tako kot je bila včeraj al danes zjutraj), in mislim da bo zato 2.11. spet akcija. Jaz se bom pa odpravila kar malo prej v P. In ne, ne bom v Izoli, sem mislila kar v PO to opravit... Zdaj sem itak večinoma v LJ, zato bi mi bila Izola malce daleč user posted image ; LJ mi je pa taka industrijska... ma kaj pa vem, bomo vidli kako bo, ko pridejo popadki - če mi bo do vožnje v PO al bom šla kar do najbljižje destinacije user posted image . Sem pa bila v petek v PO na predavanju za EA - samo nekako nisem preveč navdušena; vsaj od štarta ne mislim vzet...

Glede pregledov pri G (jo imam v LJ) - pri meni so tudi ponavadi bolj kratki, no srčka že kar nekaj časa poslušamo redno, UZja mi ne dela že nekaj časa ne več; drugače pa pogleda izvide in meritve od sestre.  Aja, pa trebuh mi izmeri, zdaj je kar po reglcih velikost user posted image . Drugače pa se bolj pogovarjava o kakih težavah (ki pa jih nimam kaj preveč)... mah, ene imajo toliko enih zadev na vsakem pregledu, da je meni ful čudno včasih... samo dokler je vse OK, se ne sekiram preveč. Bomo vidli kako bo v četrtek - takrat bosta še 2 tedna do PDP user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 2149
5.10.2009 11:52:21   
mayamaya
ejla,

evo za mano je ena katastrofalna noč brez spanja. pa sem drugače čisto ok, samo včeraj mi pa ni jasno...zgleda da je res ta luna imela tak vpliv. pa še ta mali v trebuhu je imel žurko celo noč user posted image . sej lahko da jo ima vedno, ma zgleda da spim tako trdo da ga ne čutim user posted image .
drugače pa... delam samo še ta teden pol pa porodniška. komaj čakam.
ampak sva bila včeraj pridna in zdaj imam že postavljeno sobico, oprane plenice...čakam samo še nekoga, da mi jih pride zlikat user posted image . danes bova pa še posteljico postavila.
aja, pa če katero slučajno zanima v BC imajo 25% popusta na tiste stenske dekoracije. jaz sem si jih že privoščila.

zdej pa še malo naredim tle v pisarni, pol pa grem na ogled porodnišnice.

uživajte, ki neki se kaže sonček user posted image

(odgovor članu rozilu)
Neposredna povezava do sporočila: 2150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?