rozilu
|
Ojla, da ne bo mayamaya sama na forumu . Valen - da si NE SMEŠ privoščit bolniške?!? Veš kaj, vsak ko je bolan, si jo lahko oz. mora vzet; sploh pa zdaj ko si . Saj ne rečem, tudi sama sem si zadnje tri mesece govorila, da zdaj pa res ne morem nič manjkat, ker sem imela fuuuul dela. Samo ko sem zbolela, sem pa šla na bolniško, ni kaj. Pa je bil "le" prehlad, ki je pa kar trajal in trajal... Pa G mi je rekla, da ko so virusne okužbe, naj raje kak dan več ostanemo doma, kot pa ne, ker lahko škodi ... Tako da malce premisli; sicer pa ti želim, da bi se čimprej popolnoma pozdravila Jaz sem sicer v LJ, ma pridem še kaj pogledat tudi na obalo... če ne drugo papirje urejat, pa preverit, če se da še kaj zaplavat . Upam da se do petka morje segreje na kakih 25, da se grem malo rekreirat . Drugače pa sem začela hodit na MŠ in je prav fajn ta babica, taka realistična in odločna. Tako bi si samo želela v porodni... Upam da bo kaka taka. Aja, pa to sem vam zadnjič hotela napisat, pa me je pol RR vrgel dol . Ena naša oktoberka, ki ima samo 10 dni pred mano rok, je šla v petek kar rodit . Na srečo je vse OK, rodila zlahka, oba z sta super... Ampak je mene začela kar panika grabit, ker še nimam nič kaj pripravljeno, če bi se meni kaj takega v kratkem zgodilo... Nekako se mi zdi, da moj ne bi ravno vedel kaj mi prinest od doma, pa kje bi to našel... Sumim, da ne ve kaj je to bodi, kaj šele bodi na preklop . Tako da bom počasi spokala kako torbo za v P . Evo, upam da bom bolj pridna in vas pridem kaj pogosteje pogledat!
|