|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Koprske nosečke 2009
3.8.2009 21:32:29   
mayamaya
dober večer pupce

končno malo zrakaaaaaaaaa. sem že mislila, da se bom stopila danes.

joj, vam ne zavidam tele zgage...jaz ne vem niti kako bi to izgledalo user posted image , ampak se nič ne pritožujem , da ne bo pomote user posted image
kačo imam pa jaz tudi kar na postelji, pa moj pravi, da potem pa itak spim tako, da bi na moji strani lahko tenis igral user posted image ( jaz ne vem nič o temu user posted image ) on pa je stisnjem ko ena glista

sem pa danes pila uno cukrano vodo, pa ni bilo tako hudo. res da je bilo v kozarcu več cukra, kot vode...ma se je dalo. zdej pa upam še da bodo izvidi O.K.

lep večer, grem na kavč pred TV, če je sploh kaj pametnega user posted image

Neja...sonček, ki ne zaide!!!

(odgovor članu rozilu)
Neposredna povezava do sporočila: 2026
4.8.2009 12:47:22   
lušnobica
Ciao user posted image  ... o ja, danes se da končno malo lažje dihat.

Rozilu: ja, res je, nobena hrana ne pomaga, vegete se pa že od nekdaj na veliko izogibam. Problem je, ko greš jest ven, ker ne veš kaj dajo v hrano, ampak meni ima tako specifičen okus, da je večinoma ne zgrešim. Tako vem za naslednjič, da v tisto gostilno ali restavracijo ne grem več. Najbolj ogabno pa mi je, ko si kje zunaj naročim govejo juho in dobim tisto iz kocke. user posted image
Tudi meni najbolj pomaga, če grem malo zaleknit, ampak ob še enem otroku doma je to težko izvedljivo.

Mayamaya: Jaz sem bila danes na pregledu pri svoji ginekologinji, ampak me je malo zmedla glede tega, kdaj moram it v laboratorij pit glukozo. Ti veš? Jaz sem jo potem zastopla, da v 28. tednu. Ti si, če prav računam, danes polnih 26 tednov pa si glukozo že pila. Najboljše, da pokličem v ambulanto in še enkrat vprašam. H kateremu ginekologu hodiš ti?

(odgovor članu mayamaya)
Neposredna povezava do sporočila: 2027
4.8.2009 21:03:49   
mayamaya
Lušnobica ja jaz sem danes točno 26 tednov user posted image . sem  pa pri Lovšinu. in sem bila prejšnji teden na pregledu in mi je kar dal une papirje pa mi je rekel da naj grem zdaj v ponedeljek ali torek. in sem šla včeraj. meni ni noben nič rekel v katerm tednu se to dela user posted image . zdej je šel sicer na dopust in me je 21.8 naročil pri Zverovi. pa je rekel da do takrat itak bodo izvidi user posted image

grem pa jutri malo okoli za ene 3 dni tako da ne bom glih cel dopust doma user posted image . komaj čakam, ker itak planiranega nismo imeli nič za letos

lepo se imejte, pa se tipkamo kaj za vikend. uživajte user posted image

(odgovor članu lušnobica)
Neposredna povezava do sporočila: 2028
   [Brisano sporočilo]
5.8.2009 9:42:25   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu mayamaya)
  Neposredna povezava do sporočila: 2029
5.8.2009 13:34:57   
lušnobica
Ojla user posted image  ...

Valen: si nova med nami ali sem te jaz kje vmes spregledala? Ja, če hočeš kaj več vedet o pregledih in ostalem, moraš res sama malo več brskat in brat. Po mojih izkušnjah pa tudi, če se prepustiš vodenju dobrega ginekologa, opraviš vse preglede, ki so potrebni. Moja ginekologinja, recimo, NS ne omenja, ker pošilja ponavadi na 4-hormonski test v 16. tednu. Imaš pa vso pravico se odločit sama in it na NS, samo se moraš sama angažirat. Meni je moja ginekologinja v obeh user posted image  v 12. tednu izmerila NS, v 16. tednu pa sem šla na 4-hormonski test, ki sem ga tudi plačala in dobila uraden izračun tveganja za DS.
Moja ginekologinja ima navado sproti razlagat o pregledih in testih. Glukoza pa pomeni, da opravljaš test za ugotavljanje nosečniške sladkorne. Opravi se ga okoli 28. tedna v laboratoriju. Zjutraj prideš tešča, ti dajo za popit sladko vodo - glukozo in točno po eni uri ti vzamejo kri. Sem prebrala, da nekateri ginekologi ne pošiljajo na ta test vseh, mene je poslala v obeh user posted image .

Mayamaya: za to glukozo je pa res najboljše, da pokličem v ambulanto in se prepričam. Najprej mi je rekla, da naj grem jutri (to bi bilo danes - 25t4d), potem je rekla, da je to test, ki se ga opravlja v 28. tednu. user posted image  Boo? Saj se me ni bi zdelo nič čudnega, če ne bi bila naročena na naslednji pregled pred datumom, ko naj bi šla v laboratorij.
A ja, da ne pozabim. Uživaj na potepu.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2030
   [Brisano sporočilo]
5.8.2009 14:18:02   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2031
6.8.2009 8:18:30   
rozilu
Hooj user posted image !

Mayamaya - uživaj na kratkem dopustu user posted image

Test za sladkorno - no moja G je že taka, da ne pošilja vseh - mene npr. ni user posted image .  Je na enem pregledu omenila, da me bo poslala če se bom preveč zredila med pregledi oz. če bo trebušček (dojenček) prevelik. Torej samo če obstajajo indikacije za to... mah, očitno malo špara, sicer pa ji zaupam da ve kaj dela. Drugače pa ne vem če je to natančno v 28t, po mojem pač takrat enkrat.. tako da se ne sekirat lušnobica.

Valen - ti priporočam da z zdravo mero razuma čimveč bereš, tako da boš seznanjena s pregledi itd. Samo ne preveč resno vsega vzet, da ne bo kake panike user posted image

Zdaj pa hop v službo, čaučau

Neposredna povezava do sporočila: 2032
   [Brisano sporočilo]
6.8.2009 13:17:43   
Brisani uporabnik

(odgovor članu rozilu)
  Neposredna povezava do sporočila: 2033
8.8.2009 13:02:08   
mayamaya
Ejla, evo me.

Malo sem spremenila zrak, ampak je kar pasalo. smo naredili en road trip po S Italji in je bilo fuuuuuuuuuuul lepo user posted image . še dobro da smo prišli včeraj nazaj, ki danes so ene gužve na cesti....

v glavnem:
valen ne sekiraj se, ker toliko stvari zveš sproti, od g, pa iz forumov, pa od kolegic, pa mame.... na koncu je itak vse več ali manj logično in se odvija točno tako kot se mora. najbolj pomembno je, da si ti v redu in tvoj dojenček user posted image . pa čestitke za prvi pregled user posted image

test sladkorne
- se mi zdi, da je res čisto vse odvisno katerega g imaš. jaz zdaj upam, da je vse v redu, ker če bi bilo kaj narobe, bi me najbrž policali, ali ne user posted image .

uživajte kje na hladnem, če ste pa ne plaži in se kopate (lepo vam user posted image ), pa v kakšni senčki

Neposredna povezava do sporočila: 2034
8.8.2009 17:27:48   
rozilu
Valen user posted image

Mayamaya super za oddih user posted image

Danes pa je prevroče in prevelika gužva za na plažo user posted image Mogoče zvečer, hehe

(odgovor članu mayamaya)
Neposredna povezava do sporočila: 2035
9.8.2009 11:12:36   
moom
Ojla!

Da se vam po doooolgem času javim.... Vmes se je dogajalo user posted image
Sem bla 1 teden na ginekološkem oddelku, ker sem imela slab ctg. Potem pa so mi sprožli porod. Tako, da se je 31. 7. rodil Matija.
Domov sva prišla že po treh dneh, ker je bla v porodnišnici ful gužva.
Oba sva super! Mali je zlat!
Tudi bratec ga je res lepo sprejel, tako, da zdaj uživamo, ko je tati še na očetovskem.user posted image

Uživajte še naprej, pa se še javim!

(odgovor članu rozilu)
Neposredna povezava do sporočila: 2036
9.8.2009 11:30:06   
mayamaya
moom čestitke user posted image user posted image user posted image za novega člana in čim več lepih skupnih tenutkov. pa ko boš lahko poročaj kako je bilo

(odgovor članu moom)
Neposredna povezava do sporočila: 2037
9.8.2009 13:13:07   
mayamaya

OKTOBER:

rozilu            30let             22.10.       

NOVEMBER: 

mayamaya    32 let            10.11.   

lušnobica       33 let            14.11.  

MAREC 2010:

valen              ? let             ?   

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

NAŠI PRIČAKANI  SONČKI: 

IME:                       PDP:           DATUM ROJSTVA:

bučka25                2.5.             1.5.,      ERIK          56 cm in 3570 g

supernova2002    20.5.           6.5.,      MARUŠA    53 cm in 3250 g 

Bia                         9.5.             10.5.,    KLARA        54 cm in 3600 g

Chiara82                                   13.5.,   TADEI         52 cm in 3135 g

Stefanija               23.5.            18.5.,   TIJANA           

Belen                     13.7.            19.6.,   NAŠA         48 cm in 2390 g  
                                                                LIJA           48 cm in 2350 g 

Hator                      1.7.              25.6.,   LUKA         51 cm in 2940 g

Amaya                  17.6.              26.6.,  EMANUELE 51 cm in 3650 g

nena30                 28.6

2.7.,    LISA 50 cm in 3320 g  

DannyS                11.7.              18.7.,  FLORIJAN 54 cm in 3680 g

moom                     6.8.              31.7.,  MATIJA 

(odgovor članu mayamaya)
Neposredna povezava do sporočila: 2038
9.8.2009 13:16:07   
mayamaya
tole je najnovejša situacija.

rozilu zdej si pa v prvi vrsti user posted image

so pa punce lepo porazdelile fantke in punčke, tako da bo za vsakega nekaj user posted image

zdej imam pa kosilo....že diši iz pečice. danes se pustim streči mojmu user posted image

dober tek tudi ostalim

(odgovor članu mayamaya)
Neposredna povezava do sporočila: 2039
10.8.2009 21:44:31   
rozilu
IZVIRNO SPOROČILO: moom
Tako, da se je 31. 7. rodil Matija.

Bravooo, čestitke user posted image in upam da se boste imeli super user posted image

Mayamaya - hjaaaa, sem; ma se mi zdi še takooooo daleč user posted image Nekje v nedoločljivi prihodnosti, hehe. Imam še čisto preveč stvari za nardit do takrat . Od službe, pa nabavit vse za user posted image , pa papirje.... vmes pa še kaj na dopust, hehe. Ne vem kako bom vse to stlačla v dobra dva meseca user posted image

(odgovor članu moom)
Neposredna povezava do sporočila: 2040
11.8.2009 1:09:29   
supernova2002
moom čestitke še tu...na fb-ju sem že :))
user posted image

(odgovor članu rozilu)
Neposredna povezava do sporočila: 2041
12.8.2009 21:49:12   
mayamaya
ejla! dober večer

zdaj sem pa res vesela . mislim, da mi je končno uspelo rešit mojo dilemo glede vozička in, če gre vse po sreči ga juri naročim. še vedno je to Jane-ov štirikolesnik z globoko košaro. bo kar bo, če ne ga bom reklamirala user posted image .
držite pesti

moram izkoristit še te zadnje dni dopusta, da še kaj skupaj spraviva, ker ko bom spet v službi se meni potem tako ne da nič skakat okoli. sploh pa ne popoldne po tej vročini.

aja, pa gledat sva šla za rolo komarnike, to so tisti ko jih potegneš gor kot rolete in menda se bova kar odločila za kaj podobnega. če ne, ne morem niti sobice prebarvat, ker skozi ubijava to golazen in je vse flekasto.

in če se bo mojemu user posted image slučajno dalo, se še kaj vrževa v morje.

lep preostanek večer vam želim, pa lahko in mirno noč

(odgovor članu supernova2002)
Neposredna povezava do sporočila: 2042
13.8.2009 8:19:13   
rozilu
Bravo mayamaya, meni je tudi Jane všeč. Po mojem bo vse OK z njim...

Komarji: ma tu pri meni (notri) ni neke panike, če me pikajo je to ponoči, ko spim in nič ne čutim user posted image . Zunaj je pa druga pesem. Me večraj... sem bila popoldan pri eni gospe, ki goji rastline in to na pol gola (kratko krilo...), AAAAAAAAAAAAAAAA user posted image user posted image user posted image user posted image . Sem dobila ene 50 pikov (Ok, mogoče pretiravam) v kaki uri... groooza. Ma na srečo hitro nehajo srbet user posted image .

Za novo sobico si pa kar omisli komarnike, ja. Ne vem če bi bila prav esteska črno-rdeča flekasta soba za user posted image .    user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mayamaya)
Neposredna povezava do sporočila: 2043
13.8.2009 9:51:25   
lušnobica
No, da se še jaz malo oglasim ...

Najprej čestitam novi mamici moom in njenemu user posted image .

Mayamaya, kakšno dilemo si imela glede vozička?

Ja, meni je tudi všeč Jane Slalom, ma zaenkrat je padla odločitev za BabyWelt. Ma si bom šla v Pikapolonico še prej podrobno ogledat Jane Slalom preden kupim kateregakoli. Samo sem vidla na O-Baby, da so prodali tisto barvo Slaloma, ki je meni všeč user posted image .

Komarniki so zakon. Kot sem že zadnjič napisala, smo mi hoteli rolo komarnike kupit že lani, ma nam ne grejo na okenske okvirje zaradi polken, tako da smo pogruntali eno začasno varianto. Z novimi okni bomo imeli obvezno tudi komarnike. Samo ti user posted image  od komarjev vseeno pridejo notri, pri nas največkrat skozi vhodna vrata. Ravno to noč je en težil in mu nisem dala mira dokler ga nisem spravla na drugi svet.

No, souser posted image , uživajte in pridno kupčkajte stvari za user posted image . Jaz sem si to pustila za september, ko bom imela več časa. Kot kaže delam še samo do konca naslednjega tedna, potem pa dopust, bolniška in porodniška.

(odgovor članu rozilu)
Neposredna povezava do sporočila: 2044
13.8.2009 17:57:19   
mayamaya
Evo, naročilo oddano, plačano...in zdej čakamo...da pride in, da bo vse v redu, valda user posted image .

lušnobica edina dilema,ki sem jo imela je ta, da nisem točno vedela ali pride v unem ''coche set'' normalen voziček in globoka košara ali je to samo ogrodje vozička na katerga postaviš košaro. ma pol sem obupala. ki iskat nekoga ki kapira nemško tle pri nas...kot iskat iglo v senuuser posted image . sej pravim, če slučajo ne bo štimalo...reklamacija. zdej pa čakamo. upam, da pride tam nekje do srede (2 do 3 delovne dni so napisali na mail).
Ja, Slaloma so pa res že nakaj prodali. se vidi, da gredo bolj v promet trikolesniki. ma jaz sem še za luno, pa hočem štirikolesnika user posted image

Pa lepo tebi, ko boš vse lahko v miru zrihtala. Ampak dobro...zaenkrat mi še ni panike hodit v službo, čeprav bi se na tale dopust zlahka navadila. Bomo videli kako bo v ponedeljek, ko štartamo na novo user posted image

Glede komarjev je pa danes ponoči bil cel šow v spalnici. zgleda da so se odločili napadat samo mojega user posted image in se je revež zbudil sredi noči in jih šel pobijat. samo zadnje dneve se mi zdi, da jih je še več kot ponavadi user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2045
13.8.2009 21:47:25   
rozilu
IZVIRNO SPOROČILO: lušnobica

No, souser posted image , uživajte in pridno kupčkajte stvari za user posted image . Jaz sem si to pustila za september, ko bom imela več časa. Kot kaže delam še samo do konca naslednjega tedna, potem pa dopust, bolniška in porodniška.

No jaz imam nekaj malega nakupčkano, samo še ni nobenega sistema, malo je tu in malo tam.... tako da sploh ne vem kaj imam in kaj mi še manjka. Si pa ravno tako puščam za september - jaz bom za razliko od tebe šla samo na dopust in porodniško... Ma sej se mi zdi, da je še nekaj časa; mogoče se mi pa samo zdi user posted image user posted image

Bom šla zdaj urejat mojo excel tabelco s seznamom stvari user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2046
14.8.2009 8:59:09   
lušnobica
Oj, ... user posted image

mayamaya, kot sem jaz razumela pri Slalomu, dobiš normalen športen voziček + košaro in verjetno je pri Nomadu enako. Tako, da jaz mislim,da bo vse ok. Ja res, tle pri nas jih bolj malo zna nemško. Jaz sem se jo v srednji šoli učila 4 leta, ma po pravici povedano tega kar tebe zanima verjetno ne bi znala vprašat, bi se mogla res oborožit z vsemi mogočimi slovarji. Ko pa berem še kar razumem, no.
Ti komarji so res sitni zadnje čase. Jaz ugotavljam, da v začetku poletja, ko še ni bilo tako vse razgreto in soparno, jih je bilo manj, zdaj jih je pa res več tudi pri nas. Prideš ven in imaš že enega na roki in enega na nogi, z igrišča pridemo vsi popikani pa se vedno malo našpricamo.
V prvi user posted image sem tudi jaz delala skoraj do konca, potem je bila pa panika in sem vso svojo porodniško pred porodom preživela "na hribu" na oddelku za nosečnice. Nič kaj preveč prijetno, sploh si pa zdaj s še enim otrokom doma ne bi mogla "privoščit", zato se je moja ginekologinja odločila, da me pošlje na bolniško, da se izognemo podobni situaciji in da bom lahko kaj več počivala. Zdaj počitka razen nočnega ni. Imamo kar tempo in energije in časa za kupčkanje opreme in stvari kar zmanjka.
Zdaj počasi kupčkam, kar mi pač rata sproti. Voziček bi lahko kupila že včeraj, ker ga imajo v Koprskem BC na zalogi ravno v tisti barvi, ki je meni najbolj všeč, ma ga nimamo kam dat in še garancija začne tečt od nakupa naprej in ne od začetka uporabe naprej. Tako, da bom počakala še najmanj 1 mesec s tem.
rozilu, se bo kar kmalu odvrtelo do konca, boš vidla. Imaš pa še dovolj časa, da vse nakupčkaš in pripraviš, če te ne kaj prehiti. 

(odgovor članu rozilu)
Neposredna povezava do sporočila: 2047
14.8.2009 15:19:10   
mayamaya
Ejla!

jaz tudi probam kaj skupčkat skupaj, ma ne vem niti kaj rabim. tako, da zaenkrat imam una dva predalnika, mojo posteljico staro 32 let, ki jo je treba še prebarvat in voziček, ki naj bi bil nekje na poti...upam user posted image . aja, pa une pajacke in nekaj tetra plenic še zapakiranih v kartonu, ki jih je treba oprat in posušit dokler je še lepo vreme. in to je to. mislim, da bomo imele kar vse zeeeeeeelooooooooooo pester september user posted image . ampak to je samo zato, da nam na bo dolgčas user posted image . pa ko je tako lepo zbirat na kupček, samo če veš kaj res rabiš...

počivajte in se hladite v senčki, pa se še tipkamo

Neposredna povezava do sporočila: 2048
16.8.2009 12:20:44   
mayamaya
vse na plaži, a? user posted image

(odgovor članu mayamaya)
Neposredna povezava do sporočila: 2049
16.8.2009 12:54:18   
Anonimen
Oj kaj maste v Kopru 18.08. A se splača itit gledat skoke. A boste meli tudi kak program. Band pa to.

Mika me da bi prišla kaj mimo na obalo .

Hvala.

LP

(odgovor članu mayamaya)
  Neposredna povezava do sporočila: 2050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj veliko žensk spontano splavi pred 12...
V prvih tednih nosečnosti večino žensk preseneti statistika: ena od treh nosečnosti se spontano konča v prvem trimesečju...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?