lušnobica
|
Oj, ... mayamaya, kot sem jaz razumela pri Slalomu, dobiš normalen športen voziček + košaro in verjetno je pri Nomadu enako. Tako, da jaz mislim,da bo vse ok. Ja res, tle pri nas jih bolj malo zna nemško. Jaz sem se jo v srednji šoli učila 4 leta, ma po pravici povedano tega kar tebe zanima verjetno ne bi znala vprašat, bi se mogla res oborožit z vsemi mogočimi slovarji. Ko pa berem še kar razumem, no. Ti komarji so res sitni zadnje čase. Jaz ugotavljam, da v začetku poletja, ko še ni bilo tako vse razgreto in soparno, jih je bilo manj, zdaj jih je pa res več tudi pri nas. Prideš ven in imaš že enega na roki in enega na nogi, z igrišča pridemo vsi popikani pa se vedno malo našpricamo. V prvi sem tudi jaz delala skoraj do konca, potem je bila pa panika in sem vso svojo porodniško pred porodom preživela "na hribu" na oddelku za nosečnice. Nič kaj preveč prijetno, sploh si pa zdaj s še enim otrokom doma ne bi mogla "privoščit", zato se je moja ginekologinja odločila, da me pošlje na bolniško, da se izognemo podobni situaciji in da bom lahko kaj več počivala. Zdaj počitka razen nočnega ni. Imamo kar tempo in energije in časa za kupčkanje opreme in stvari kar zmanjka. Zdaj počasi kupčkam, kar mi pač rata sproti. Voziček bi lahko kupila že včeraj, ker ga imajo v Koprskem BC na zalogi ravno v tisti barvi, ki je meni najbolj všeč, ma ga nimamo kam dat in še garancija začne tečt od nakupa naprej in ne od začetka uporabe naprej. Tako, da bom počakala še najmanj 1 mesec s tem. rozilu, se bo kar kmalu odvrtelo do konca, boš vidla. Imaš pa še dovolj časa, da vse nakupčkaš in pripraviš, če te ne kaj prehiti.
|