|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Koprske nosečke 2009
17.8.2009 8:38:23   
mayamaya
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Oj kaj maste v Kopru 18.08. A se splača itit gledat skoke. A boste meli tudi kak program. Band pa to.

Mika me da bi prišla kaj mimo na obalo .

Hvala.

LP

tole sem našla:
http://obala.net/novice/article/22568

lp

Neja...sonček, ki ne zaide!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2051
17.8.2009 14:55:31   
mayamaya
jei user posted image . oddelala svoj prvi dan po dopustu. zdej pa grem domov. ni bilo tako težko user posted image

(odgovor članu mayamaya)
Neposredna povezava do sporočila: 2052
   [Brisano sporočilo]
17.8.2009 15:19:36   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu mayamaya)
  Neposredna povezava do sporočila: 2053
17.8.2009 20:32:00   
mayamaya
ti si ga kar privošči tako je treba user posted image

a pa kar odletela boš?

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2054
   [Brisano sporočilo]
17.8.2009 21:39:10   
Brisani uporabnik

(odgovor članu mayamaya)
  Neposredna povezava do sporočila: 2055
18.8.2009 7:47:49   
mayamaya
dobro jutro!

Valen, po moje če se počutiš v redu in na splošno nimaš nekih problemov, ni nobene panike. jaz sem bila glih zadnjič pri osebni zdravnici, pa mi je prav lepo povedala: '' punce, sej ste samo noseče in ne bolane in če nimate nobenih težav živite tako kot prej. tako je samo eden lepših obdobij v vašem življenju. '' zlate besede user posted image

tako, da ti si kar privošči ta planiran dopust in uživaj, če ti karkoli ne bo pasalo, ti bo telo že samo povedalo user posted image

ni ravno isto, pa vseeno: jaz sicer nisem glih nikamor odletela, sem pa bila v tretjem mesecu v Švici in Nemčiji (z avtobusom) - nobenih problemov, pa pred 14 dnevi sem bila po Italiji (z avtom v 6. mesecu) in je bilo tudi vse o.k.

ti samo veliko pij user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2056
18.8.2009 13:09:07   
lušnobica
Ojla user posted image  ...

Kako ste kaj?

Jaz pa odštevam dneve v službi in hkrati dneve do dopusta, še 3 dnevi v službi in 5 do dopusta.

Valen: Če se počutiš ok ne vidim nobenega problema, če greš na dopust z letalom. Jih poznam toliko, ki so med nosečnostjo letele in ni bilo nič narobe. Svojih izkušenj z letenjem med nosečnostjo nimam, ker sem nazadnje letela tik preden sem 1. user posted image , v 2.user posted image  se pa nismo zato odločili zaradi naše prvorojenke, ker si ne predstavljam, kako bi mi z našim poperčkom čakali na letališču najmanj 1 uro in potem še čas poleta, pa še moje počutje ni ravno najboljše. Tako, da šparamo ta podvig za čez par let. 

Uživajte.

(odgovor članu mayamaya)
Neposredna povezava do sporočila: 2057
   [Brisano sporočilo]
18.8.2009 13:19:07   
Brisani uporabnik

(odgovor članu lušnobica)
  Neposredna povezava do sporočila: 2058
18.8.2009 13:21:53   
mayamaya
IZVIRNO SPOROČILO: valen

Lušnobica, mayamaya jaz tudi ne vidim problema. Probleme vidijo drugi, ki se sekirajo zame, glede na eno žal neuspešno nosečnost. Sej jih razumem. Samo vem, da lahko ležim doma in se mi isto zgodi. Zato skušam čimbolj normalno živeti in odmisliti negativne misli. Seveda se bom pa čuvala in to kar precej. Razen ležanje na plaži - v senčki in prehranjevanja ter kakih nakupov drugih večjih naporov ne bom imela ;). 
Takoj po dopustu pa me čaka NS. Sem že nestrpna :D.
lp in uživajte še nekaj tednov poletja :D.

user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2059
20.8.2009 7:33:00   
mayamaya
dobro jutro !!!!!!!user posted image

(odgovor članu mayamaya)
Neposredna povezava do sporočila: 2060
20.8.2009 9:09:10   
lušnobica
Dobro jutro, ...

mayamaya, si pa zgodnja danes.

Oj, user posted image , če kateri pride prav imajo v Baby Centru od 21.-23.8. popust na otroško opremo oz. za vsakih 50€ nakupa otroške opreme dobiš bon v vrednosti 10€. To pomeni cca. 20% popusta.

(odgovor članu mayamaya)
Neposredna povezava do sporočila: 2061
20.8.2009 9:13:45   
mayamaya
ja, sem v službi že od 7, pa ni da se glih ubijam od dela user posted image , potem pa malo čas zapravljam na internetu...ma ne okoli govorit user posted image

če sem prav razumela, to pomeni, da moram v BC zapraviti najmanj 50€, da kaj dobim ali kako? sej bi, pa če ne vem kaj kupit oz. kaj bom rabila user posted image . sem glih včeraj kupila uno nepremočljuvo podlogo za na jogi, ki je znižana

Neposredna povezava do sporočila: 2062
20.8.2009 12:42:03   
lušnobica
Oj,

mayamaya, psst, tudi jaz kar med službo vsake toliko pogledam, če je katera kaj napisala, pa če imam čas se tudi kaj oglasim. Jaz itak odštevam dneve in sem svoje naloge večinoma predala sodelavcem. Doma mi pa itak ne znese prit za računalnik.

Ja, najprej moraš zapravit 50€ in potem dobiš bon za 10€. Če sem jaz prav razumela pa velja to samo za otroško opremo, kaj točno štejejo med to ne vem. Po mojem spadajo sem vozički, avtosedeži, stolčki za hranjenje ... nisem pa 100%.

(odgovor članu mayamaya)
Neposredna povezava do sporočila: 2063
24.8.2009 12:16:31   
mayamaya
Ejla user posted image

celo zatišje vlada tukaj user posted image . ja, no se vidi, da je še vedno čas dopustov. midva sva tudi bila za vikend odsotna, sva se šla kopat v Čateške, ker si je moj nadvse zaželel malo neumnosti (beri tobogani) user posted image . in sva se imela super. nobene gužve, končno malo zraka, ki tle ga ni in še naplavala sem se (ja, sem mogla iti 200 km stran, da grem plavat in to v bazene user posted image ...imam morje preblizu pa ni zanimivo user posted image ).

lepo se imejte

Neposredna povezava do sporočila: 2064
24.8.2009 21:40:47   
rozilu
Ojla pupe, evo mene po dolgem času user posted image

Lepo da vse dopustujete in uživate - jaz pa imam še ta teden službo, pol pa... dopuuuuust user posted image . Ma dobro, nimam nič takega planiranega, za par dni na Gorenjsko na hladno user posted image . Pa ko bom spet doma se bom za malo dlje časa odpravla na plažo - plavat  user posted image . Do takrat bo pa kar norišnica, upam da ne doživim kaj takega kot lušnobica v prvi user posted image . Mi moj dragi ful teži, naj grem na bolniško, sploh če mi težijo v službi... pa noge mi zatekajo - fuuuuuul . Samo kaj čem...po eni strani bi rada sama končala vse to kar me čaka, pa itak da bom ta teden še šlo.

mayamaya - ti pa kar uživaj v brezdelju v službi, ne bomo nobenmu povedali user posted image

(odgovor članu mayamaya)
Neposredna povezava do sporočila: 2065
24.8.2009 22:19:07   
memole
Pozdravljene!

Kako ste?

Jaz sem tudi iz Kopra oz okolice Kopra in sem zdej drugič noseča!
Po mojih izračunih imam rok 26.4.09!
Prvi pregled imam pa 23.9.!

Upam da me sprejmete!user posted image

26.9.05 se nama je rodila rožica Lara!
28.4.2010 se nam je pridružila še druga rožica Maja!
http://racka.moj-album.com

(odgovor članu rozilu)
Neposredna povezava do sporočila: 2066
25.8.2009 7:42:55   
mayamaya
dobro jutro.

ja, moje brezdelje se počasi končuje, ma zdej na vse zgodaj je malo več časa še, tako, da lahko vse na hitro prečekiram user posted image , se pa bojim kaj bo ratalo iz tega. bom kar naenkrat zabasana z delom, ma sej boljše, ki drugače bit tle do treh...

memole
dobrodošla. valda, da te sprejememo, ki tle nas je vedno manj user posted image . so že vse mamice, ene pa bojo prav hitro

lep  dan

(odgovor članu memole)
Neposredna povezava do sporočila: 2067
26.8.2009 14:57:14   
mayamaya
OKTOBER:

rozilu            30let             22.10.       

NOVEMBER: 

mayamaya    32 let            10.11.   

lušnobica       33 let            14.11.  

MAREC 2010:

valen              ? let             16.03.2010   

APRIL 2010: 

memole              ? let             26.04.2010

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

NAŠE MAMICE IN NAŠI PRIČAKANI  SONČKI: 

IME:                       PDP:           DATUM ROJSTVA:

bučka25                2.5.             1.5.,      ERIK          56 cm in 3570 g

supernova2002    20.5.           6.5.,      MARUŠA    53 cm in 3250 g 

Bia                         9.5.             10.5.,    KLARA        54 cm in 3600 g

Chiara82                                   13.5.,   TADEI         52 cm in 3135 g

Stefanija               23.5.            18.5.,   TIJANA           

Belen                     13.7.            19.6.,   NAŠA         48 cm in 2390 g  
                                                                LIJA           48 cm in 2350 g 

Hator                      1.7.              25.6.,   LUKA         51 cm in 2940 g

Amaya                  17.6.              26.6.,  EMANUELE 51 cm in 3650 g

nena30                 28.6

2.7.,    LISA 50 cm in 3320 g  

DannyS                11.7.              18.7.,  FLORIJAN 54 cm in 3680 g

moom                     6.8.              31.7.,  MATIJA 

(odgovor članu mayamaya)
Neposredna povezava do sporočila: 2068
26.8.2009 19:38:28   
memole
Vidim da bolj malo klepetate!
Na seznam lahko pri meni napišete 26 let!user posted image

(odgovor članu mayamaya)
Neposredna povezava do sporočila: 2069
26.8.2009 22:09:31   
rozilu
Ojla pupe,

memole - dobrodošla user posted image user posted image Kako kaj začetek user posted image user posted image ? Meni se zdi to že takooooooo daaaaaaleč

Je bolj zatišje tukaj ja... Jaz sem še cele dneve v službi, tako da samo zvečer malo uspem počekirat forum... potem se mi pa niti ne da kaj napisat. Ma prav kmalu bo tega konec in grem na dopust user posted image

Drugače bom pa še malo pojamrala - meni zadnji mesec kg kdar letijo gor user posted image . Sploh se mi ne zdi, da bi kaj dosti jedla... je pa res, da se ne uspem prav nič razmigat, najbrž je to krivo. Saj vse skupaj se nisem kaj preveč zredila, ampak s tem tempom bi do konca pridelala še kakih 8kg user posted image user posted image . Še tako se mi zdi, da se zdaj komaj premikam in diham, takrat pa user posted image . Spet si pravim, da bo naslednji teden boljše, ko bom imela več časa zase...

Grem počasi user posted image . Nočko user posted image

(odgovor članu memole)
Neposredna povezava do sporočila: 2070
26.8.2009 23:12:20   
memole
Čer!

Hvala za dobrodošlico!

Ah moja nosečnost je kot prva vse normalno apetit velik,slabosti ni,zaspanost tudi ni tko hudo prisotna!

Pa ostale?
Kako je?

(odgovor članu rozilu)
Neposredna povezava do sporočila: 2071
27.8.2009 8:47:29   
mayamaya
dobro jutro!

vedno sem najbolj zgodnja user posted image . ne, samo zdej imam malo časa za vas počekirat. jaz to najrajši naredim kar med službo, ki doma se mi mora prav dati vsest za računalnik tako, da...če prav ni sile user posted image

kg...jaz se tudi bojim kaj bo zdaj zadnje mesece. baje grajo najbolj gor nekje med 28 in 36...user posted image juhuhu. sej do sedaj se nisem kaj dosti zredila, mi je pa moj včeraj rekel, da se mu zdi, da mi je trebuh iz torka na sredu ful zrastel. mislim, ne v zadjem tednu, čez noč user posted image

imam pa jutri test za cuker user posted image , uni trojni, ki zadnjič je bil malo povišan, pa me je kar poslala še na tega, pa še en brezplačen UZ sem kasirala na ta račun user posted image (kontrola rasti). mi pa glih ni vseeno kako bo, ker jaz sem skoraj ''cuker dipendente'' user posted image

drugače pa je z mano vse O.K., spim dobro, vročina me še ni ubila, gležnji so kdaj malo okrogli zvečer, ma verjetno bolj zaradi stanja na nogah in vročine, zgage ni HB

aja, pa drugi teden začnem z materinsko. da vidim, kaj mi bodo kej pametnega povedali.

in skoraj sem pozabila...sem dobila voziček, ki sem ga naročila user posted image (od Jane štirikolesnik z globoko košaro)

pa lep dan vam želim

(odgovor članu memole)
Neposredna povezava do sporočila: 2072
27.8.2009 20:48:21   
rozilu
Mayamaya - glede cukra: tebi so ga vsaj kontrolirali, mene pa sploh ni dala na test user posted image . Tako da nimam pojma kako je, ma upam da bi lahko še po čem drugem vidla, če je kaj narobe user posted image . Saj drugače je vse OK....

Tista izjava iz torka na sredo je pa carska user posted image No on bo že vedel user posted image

Aja, pa super za voziček user posted image . Že sestavila? Leep? Si že šla na sprehod z njim? user posted image Ko sem ga jaz dobila, sem ga samo očistila (bil rabljen), potem pa zapakirala in dala na čakanje v sobo s "kramo". Ko bojo pa sobe pri mojem user posted image zrihtane, pa lahko vse odpakiram in postavim na ogled user posted image .

V materinsko grem pa jaz šele 7.9 (pa do 15.9).... skoraj malo pozno, ma itak da me ne bo prehitelo do konca. user posted image Itak je treba še celo hišo zrihtat do takrat (skoraj, no), tako da me user posted image NE SME prehitet. user posted image

Memole - super za super nosečnost user posted image

(odgovor članu mayamaya)
Neposredna povezava do sporočila: 2073
28.8.2009 7:22:54   
DannyS
Ojla nosečke!

Da vas po dolgem času pridem malo pozdravit, vidim da ste še vedno skoraj v enakem številu kot prej, pa tolko nosečk je še okoli... lumpe nosečke nekomunikativne user posted image !

Mi smo pridni, danes imamo prvi pregled pri pediatru pa mene že malo živčki dajejo, da že od 5ih ne spim...

Aja za to šolo za starše oz. materinsko boste vidle kako bo vam všeč. Meni je blo prav brezveze... mislim da sem bla enih 3x pol pa nisem več hodla... tako ali tako ne izveš skoraj nič novega (če si pač tak, da si že sam kaj prebereš o nosečnosti, porodu, dojenčku)... po porodu pa itak pride patronažna in ti vse pokaže ali pa jo lahko vprašaš, če imaš kako vprašanje oz. česa ne bi vedla... Jaz sem sicer hodla v ZD Koper, tiste ki so pa hodle v Izolo so rekle, da naj bi blo gor boljše.

< Sporočilo je popravil DannyS -- 28.8.2009 7:26:42 >

(odgovor članu rozilu)
Neposredna povezava do sporočila: 2074
28.8.2009 21:09:28   
mayamaya
ja ene so čisto ne družabne user posted image

zato pa tiste, ki smo se ne damo, a ne punce?

jaz sem bila danes na unem testu za cuker, ki ti kri 4x vzamejo in sem skoraj pognala korenine tam gor v bolnici. ne smeš jest, ne smeš pit, ne smeš se gibat preveč... rezultate pa zvem šele naslednji petek, ko imam UZ. in kaj naj zdaj cel teden ugibam ali je dobro da to jem ali ne user posted image jaz še vedno upam, da je bil cuker zadnjič povišan zaradi pestrega vikenda in ker imam res povišanega user posted image . in še celo roko imam preluknjano. si bo kdo še kaj mislil user posted image

imam pa že dva dni zvečer gležnje kot slon. sej pol zjutraj je vredu ampak zvečer je pa res grdo videt, upam, da je res samo zaradi te vročine zunaj. ko bi vsaj bil dež jutri kot napovedujejo. pa ne da vam hočem pokvarit dopust user posted image , ampak vsaj en dan da sa da dihat.

voziček...sej bi šla ga sprobat, ma tle v centru si bojo ljudje mislili, da se mi je strgalo user posted image . bom po stanovanju delala črte po parketuuser posted image . ga moram še do konca naštudirat v katero luknjo kaj paše user posted image

DannyS lepo da si nas prišla pozdravit. na pregledu bo pa itak vse o.k. ki tvoj sinko je prav za ga popapat user posted image

(odgovor članu DannyS)
Neposredna povezava do sporočila: 2075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?