lušnobica
|
Ciao , Rozilu: imaš prav, brez veze prehitevat, s problemi in problemčki se boš ukvarjala, če bodo in ko bodo ratali. Itak se lahko pripravljaš kolikor hočeš na različne scenarije, ma na koncu izpade, da moraš marsikaj "improvizirat". Saj sem vidla, da si dala dopust v narekovaje, ma, veš ... sem malo fouš tistim mamicam, ki na porodniškem uživajo. Naša pupa ni spala kaj dosti ne podnevi, ne ponoči. V vozičku ni šans, da je zdržala več kot 5 do 10 minut in sem jo na vsakem sprehodu nosila. Nikoli ni bila zadovoljna in je skozi jokala, razen, ko je bila v mojem naročju oz. na ziziki. In tako je bila cel dan in še ponoči na meni, jaz pa utrujena in izčrpana od tega do onemoglosti. Zdaj, drugič, pa bo kar bo, če sem preživela 1x bom še 1x potem pa konec. Ja, in pridno pripravljaj stvari, ne čakat glih do konca, da te ne bo kaj prehitelo. Mene so 2 dni pred začetkom porodniškega dopusta zadržali v bolnici in sem bila tam do konca. Na srečo sem večino stvari uspela pripravit, za ostalo je moral poskrbet ati in kaj malega tudi nona. Mayamaya: Ja, res me niste dale na seznamček, ma je še vedno čas. V glavnem PDP 14.11., to bo 2. , doma imamo že eno 3-letno pupo, spol prihajajočega še ni 100% določen. Sem še kaj pozabila? A ja, moja starost, uff, sem najstarejša med vami, 33 let. Drugače sem ravno včeraj računala, da bom v službi (če bo na UZ-jih vse bp) samo še 2 meseca, potem bom koristila 2 tedna dopusta in potem se že začne porodniška. Po eni strani komaj čakam, po drugi se mi zdi, da se vse vrti tako hitro. Za MŠ nisem še 100% prepričana, da bom šla. Se moram najprej pozanimat kako je zdaj. V prvi sem bila samo 2x, ker sem potem ostala v bolnici, ma sem bila razočarana. No, če bom hodila na MŠ, bom hodila oktobra v Izolo. Če ima katera bolj podrobne informacije kako imajo zdaj v Izoli organizirano MŠ se priporočam.
|