|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Koprske nosečke 2009
22.7.2009 14:24:52   
Tanja00
supernova2002: če prau sklepam se poznava user posted image user posted image

mayamaya: hehe...smo vse na istem - na morju živimo, pa moramo v HR se kopat...user posted image user posted image

(odgovor članu mayamaya)
Neposredna povezava do sporočila: 2001
   [Brisano sporočilo]
22.7.2009 15:21:14   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Tanja00)
  Neposredna povezava do sporočila: 2002
22.7.2009 15:31:11   
Tanja00
hehe...nosečke hitro na plažo, se it ohladit malo user posted image

glede službe pa, če maš vredu šefe in kolektiv je precej manj stresno vse v tem obdobju...srečnice user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2003
23.7.2009 14:14:25   
mayamaya
ejla pupce!

še malo, še malo pa grem domov. bom glih zdej zaspala tle pred računalnikom user posted image , ma pol ko pomislim na uno vročino zunaj... je tukaj kar prijetno... bi rabila en kavč user posted image (hec)

prijetno hlajenje vam želim

Neja...sonček, ki ne zaide!!!

(odgovor članu Tanja00)
Neposredna povezava do sporočila: 2004
23.7.2009 22:46:11   
rozilu
Ojla pupe!!!

Ma kako se nič ne kopate??? user posted image No res, da je morje bolj tako-tako, ma je treba malo migat in v vodi se mi zdi še najboljše user posted image . Jaz se kar odpeljem skoraj vsak dan (večer) do plaže, ker nisem glih 2m stran. Vsaj glede tega sem pridna, telovadit se mi pa sploh ne da, sploh ne v tej vročiniiiiiii user posted image . Od začetka sem bla itak preveč zaspana in prelena, da bi se vpisala na kako telovadbo za user posted image ...

Služba: tudi jaz se še nekaj matram, ma samo še en mesec, potem pa na dopuuuuust. Imam pa fuuuul še za nardit preden grem za eno leto na "oddih" (OK, ta teden sem tudi na dopustu user posted image ).

(odgovor članu mayamaya)
Neposredna povezava do sporočila: 2005
24.7.2009 9:31:51   
lušnobica
Ojla user posted image  ...

... ma končno smo včeraj otvorili kopalno sezono. Morje je toplo ma v Izoli je bilo včeraj ful trave ... no, za začetek je blo ...

Rozilu, porodniška kot oddih, ja, bi bilo preveč lepo. No, mogoče bo pri tebi res tako. Moja prva porodniška je bila ravno nasprotno od oddiha in zato zdaj od druge porodniške ne pričakujem nič boljšega.

Služba: pri meni poglavje zase, idealne še nisem našla (nisem niti preveč iskala), so + in -, in mi je zaenkrat še ok, če se ne obremenjujem preveč s sodelavci.

Uživajte

(odgovor članu rozilu)
Neposredna povezava do sporočila: 2006
27.7.2009 12:32:55   
mayamaya
Čav, čav souser posted image

Sem se spet kopala, jupi user posted image . In zopet čez valda. Je bilo morje prav toplo in me je kar klicalo user posted image .

Še dobro da delam samo še ta teden in potem zaslužen dopust. Komaj čakam. Samo, da ne bo potem kakšno škifozno vreme...user posted image ki avgusta....mai ne veš

Pridno bodite v senčki, če vam je kaj vroče (ali pa v klimi)user posted image

(odgovor članu lušnobica)
Neposredna povezava do sporočila: 2007
28.7.2009 22:46:27   
rozilu
IZVIRNO SPOROČILO: lušnobica
Rozilu, porodniška kot oddih, ja, bi bilo preveč lepo. No, mogoče bo pri tebi res tako. Moja prva porodniška je bila ravno nasprotno od oddiha in zato zdaj od druge porodniške ne pričakujem nič boljšega.

Ma ja, sej zato je blo v narekovajih user posted image . Je pa res, da grem en mesec pred porodniško na dopust (čeprav bo to pač nizki štart pred zaključnim mesecem.... MŠ, priprave, nakupi, rihtanje stanovanja itd.) Glede porodniške pa se itak ne mislim sekirat že v naprej, bo kar bo. Ene mamice vem da prav uživajo... Samo upam, da bo najino dete tudi tak zaspanček kot mami in tati; če bo tako, bo suuuuuper user posted image . Itak pa mi je jasno, da obstaja milijon problemov in problemčkov... ma nima smisla že zdaj mislit na to, bomo reševali če in ko bo treba...

No da se pohvalim - oz. mojo taščo (ona vztrajala pri tem) in tasta (on plačal) - smo nabavli sobico za user posted image . No posteljico smo že prej dobili, zdaj smo pa naročili še omaro in predalnik, ki je tudi previjalna. Ko dobimo, sestavimo in prezračimo, lahko začnem pregledovat in prat robo, ki sem jo dobila (ma nisem še niti pogledala kaj je v vrečah user posted image ) - končno bom mela kam pospravit vse skupaj! In končno se je moj seznamček začel malo krajšat, user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2008
29.7.2009 9:05:37   
mayamaya
dobro jutro user posted image

lušnobica, sem zdaj pogledala nazaj in sem vidla da tebe sploh ni našem seznamu nosečk user posted image , dej nam kaj razkrij

drugače pa kdaj imate kaj namen iti v MŠ (rozilu, lušnobica) in kam sploh. jaz bom itak delala najbrž do konca (moram potrkat, ki tako vem da bo vse v redu user posted image )

zdej pa delam samo še dva dni, potem pa dooooooooopuuuuuuuuuust user posted image

se še beremo, pa preživite lep dan

(odgovor članu rozilu)
Neposredna povezava do sporočila: 2009
29.7.2009 9:37:47   
lušnobica
Ciao user posted image ,

Rozilu: imaš prav, brez veze prehitevat, s problemi in problemčki se boš ukvarjala, če bodo in ko bodo ratali. Itak se lahko pripravljaš kolikor hočeš na različne scenarije, ma na koncu izpade, da moraš marsikaj "improvizirat". Saj sem vidla, da si dala dopust v narekovaje, ma, veš ... sem malo fouš tistim mamicam, ki na porodniškem uživajo. Naša pupa ni spala kaj dosti ne podnevi, ne ponoči. V vozičku ni šans, da je zdržala več kot 5 do 10 minut in sem jo na vsakem sprehodu nosila. Nikoli ni bila zadovoljna in je skozi jokala, razen, ko je bila v mojem naročju oz. na ziziki. In tako je bila cel dan in še ponoči na meni, jaz pa utrujena in izčrpana od tega do onemoglosti. Zdaj, drugič, pa bo kar bo, če sem preživela 1x bom še 1x potem pa konec.
Ja, in pridno pripravljaj stvari, ne čakat glih do konca, da te ne bo kaj prehitelo. Mene so 2 dni pred začetkom porodniškega dopusta zadržali v bolnici in sem bila tam do konca. Na srečo sem večino stvari uspela pripravit, za ostalo je moral poskrbet ati in kaj malega tudi nona.

Mayamaya: Ja, res me niste dale na seznamček, ma je še vedno čas. V glavnem PDP 14.11., to bo 2. user posted image , doma imamo že eno 3-letno pupo, spol prihajajočega user posted image  še ni 100% določen. Sem še kaj pozabila? A ja, moja starost, uff, sem najstarejša med vami, 33 let.

Drugače sem ravno včeraj računala, da bom v službi (če bo na UZ-jih vse bp) samo še 2 meseca, potem bom koristila 2 tedna dopusta in potem se že začne porodniška. Po eni strani komaj čakam, po drugi se mi zdi, da se vse vrti tako hitro. Za MŠ nisem še 100% prepričana, da bom šla. Se moram najprej pozanimat kako je zdaj. V prvi user posted image  sem bila samo 2x, ker sem potem ostala v bolnici, ma sem bila razočarana. No, če bom hodila na MŠ, bom hodila oktobra v Izolo.

Če ima katera bolj podrobne informacije kako imajo zdaj v Izoli organizirano MŠ se priporočam.

(odgovor članu mayamaya)
Neposredna povezava do sporočila: 2010
29.7.2009 11:49:13   
mayamaya
AVGUST

moom          26let                 6.8.             

SEPTEMBER

OKTOBER:

rozilu            30let             22.10.       

NOVEMBER: 

mayamaya    32 let            10.11.   

lušnobica       33 let            14.11.  

MAREC 2010:

valen              ? let             ?   

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

NAŠI PRIČAKANI  SONČKI: 

IME:                       PDP:           DATUM ROJSTVA:

bučka25                2.5.             1.5.,      ERIK          56 cm in 3570 g

supernova2002    20.5.           6.5.,      MARUŠA    53 cm in 3250 g 

Bia                         9.5.             10.5.,    KLARA        54 cm in 3600 g

Chiara82                                   13.5.,   TADEI         52 cm in 3135 g

Stefanija               23.5.            18.5.,   TIJANA           

Belen                     13.7.            19.6.,   NAŠA         48 cm in 2390 g  
                                                                LIJA           48 cm in 2350 g 

Hator                      1.7.              25.6.,   LUKA         51 cm in 2940 g

Amaya                  17.6.              26.6.,  EMANUELE 51 cm in 3650 g

nena30                 28.6

2.7.,    LISA 50 cm in 3320 g  

DannyS                11.7.              18.7.,  FLORIJAN 54 cm in 3680 g

Neposredna povezava do sporočila: 2011
29.7.2009 11:53:21   
mayamaya
lušnobica smo pa blizu z datumi user posted image . če ne prej se lahko srečamo novembra na hribu user posted image ali boš ti rodila drugje?

za MŠ bom pa jaz šla kar septembra najverjetneje v Kp. bo kar bo. ene pravijo, da se itak ne splača hodit na vsa predavanja, ker niso nič pametna nekatera tako, da... bom videla.

(odgovor članu mayamaya)
Neposredna povezava do sporočila: 2012
29.7.2009 13:20:05   
lušnobica
Oj, ...

mayamaya: ja, se zna zgodit, da se srečamo na hribu. Prvič sem rodila v Izoli in bom tudi drugič. Meni ni bilo slabo. Res, da mi je babica ostala bolj v slabem spominu, ampak ne bi šla zaradi tega v Postojno. Upam, da tokrat naletim na kakšno z malo več človeške topline in to je vse.
Jaz sem bila nad MŠ v Izoli poleti 2006 razočarana. Se moram pozanimat kako je zdaj, če je kaj drugače se bom potrudla in šla, če ne bom pa tisti čas rajši izkoristila za kaj drugega. Saj se itak še dosti stvari spomnim od prve user posted image , 3 leta se mi ne zdi tako daleč nazaj. Septembra v Koper bi pa morala hodit med službo, kar mi ni najbolj všeč.
Si preverila kaj cene za Jane vozičke tam čez? mi smo se odločili za BabyWelt, čeprav me še zmeraj mika Jane. Ma kaj, ki idealnega ne najdem. user posted image

(odgovor članu mayamaya)
Neposredna povezava do sporočila: 2013
29.7.2009 13:33:34   
mayamaya
ja, vozički.....jaz ga bom kupila kar preko spleta: o-baby.de. So najcenejši, pa barvo lahko izbiraš.

Čez je pa tako: v TS absolutno nimajo Jane vozičkov, edini ki sem ga zasledila je v Monfalconu, ampak tam so ga prodajali samo v kompletu (voziček, košara in lupinica). jaz bom pa vzela samo športni del in košaro, pa še dežniček bom najverjetneje kupila, da bo iste barve.

So pa zdej do 7.8. na tej strani na dopustu, tako da bom pač nekje čez 14 dni probala uredit vse skupaj. odlašam že sigurno kakšen mesec s tem vozičkom, ostalega pa itak nimam še nič. anzi, včeraj sem dobila dva predalnika, ma sta še v škatlah - sem ko pri ciganih doma user posted image

jaz bom tudi kar med službo skčila pogledat v MŠ, ma sej pravim, jaz imam zlatega šefa user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2014
29.7.2009 13:34:51   
mayamaya
aja cena unega Jane kompleta v Monfalconu je bila pa 570 ali 590 € - je bil v akciji

(odgovor članu mayamaya)
Neposredna povezava do sporočila: 2015
29.7.2009 13:50:07   
lušnobica
Ja, se mi zdi tudi meni, da je o-baby.de najcenejši. Ma kako je potem z garancijo, si se kaj pozanimala?

Mi smo zaenkrat odločeni, da kupimo tistega od BabyWelt, ker je po vsem tistem kar bi jaz rada imela najboljši približek, čeprav mi je za oko lepši Jane Slalom pa tudi kakšen drugi. Cenovno pa, če bi Jane naročila preko o-baby.de, ne bom dosti prišparala.

MŠ: saj moj šef tudi ne dela nekih problemov, bi si pa mogla pisat dopust in še svoje delo bi morala prekinit zaradi tega. Delo ni rutinsko, zato mi dostikrat hodi narobe, če moram prekinit. Včasih, ko padem notri, ne grem niti ven na malico. Tako, da ta varianta med službo mi ne paše preveč.

(odgovor članu mayamaya)
Neposredna povezava do sporočila: 2016
29.7.2009 14:01:37   
mayamaya
koliko sem jaz zvedela in piše na njihovi strani je garancija 2 leti, 8 ali 10 dni po tem ko ga dobiš ga pa lahko vrneš brez obrazložitve.
ampak sva se z mojim odločila, da bova po njihovem dopustu kar direktno gor poklicala, ki to pa mail-u je kar je. lahko ti sporočim. bom ga sigurno kupila pri njih, ker meni se pa kar pozna na ceni to kar bi jaz imela - štirikolesnik in košara (cca 200€ bi prišparala), s tem da pri nas itak ne dobim nič drugega razen v kompletu.

drugi vozički mi pa itak niso všeč, ki sem se totalno zagledala v tega

ja, služba...v vsaki je svoja politika. jaz ne bom rabila vzet dopusta, delo me bo pa itak počakalo, čeprav tudi jaz najrajši ko začnem en projekt, ga končam brez vmesnih lukenj. pol kar ven padem iz tega

Neposredna povezava do sporočila: 2017
30.7.2009 8:56:22   
lušnobica
Ojla user posted image ... kako ste?

Mene še vedno skoraj vsak dan dajejo slabosti, zgaga, utrujene noge, krči v nogah ponoči.

Mayamaya: Za uveljavljanje garancije pri morebitnih okvarah moraš verjetno voziček pošiljat v Nemčijo ali lahko uveljavljaš tudi pri nas?
Jaz bi tudi vzela samo voziček in košaro, če bi se odločila za Jane. Bomo še videli, še je nekaj časa. Ma kar koli gledam se spet vrnem k BabyWelt. Saj kot sem napisala, je najboljši približek tistemu kar bi jaz rada imela, edino kar me moti je to, da nikjer ne najdem informacij o kakovosti oz. o izkušnjah uporabnikov.
Sem tudi jaz takšna, da ko se v nekaj zapičim, mi drugo ni všeč. Pri vozičku pa vem, da moram bit pozorna še na en kup drugih stvari, sploh ker nekaj izkušenj že imam in vem kaj me je pri prvem vozičku motilo. In zdaj sem preveč zahtevna, rada bi imela idealnega pa ga ni in mi ne da mira, da skozi nekaj brskam in gledam.

Rozilu: Kako potekajo priprave na user posted image . Mene tudi čaka še vse za pripravit in nabavit in kar odlašam, za zdaj sem vse skupaj prestavila na september user posted image .

(odgovor članu mayamaya)
Neposredna povezava do sporočila: 2018
30.7.2009 17:56:44   
mayamaya
evo mene... končno doooopuuuuust user posted image juhu.

lušnobica
kaj še kar ti je slabo? najbrž ti ni lepo. mene vse kar mantra je spanje ponoči, ki moram vsaj 2x če ne 3x na wc in potem itak rabi še pol ure da najdem pozo za zaspat. in sem ugotovil, da mene sploh ne tišči na wc ampak me kar boli, zdej pa ne vem ali se zbudim ko je že grave ali kaj user posted image mi ni jasno. komaj se privlečem do koplnice in sem potem ko da bi tekla maraton.

o kakšnih okvarah na vožičku pa jaz niti ne razmišljam. še to se mi manjka, da naročim voziček in je kaj narobe... nikoli se ne ve, ampak jaz bom razmišljala pozitivno user posted image

priprave na user posted image jaz tudi nimam še skoraj nič. moj sicer neki pravi, da sej zdaj imava pa dopust pa bova vse nardila user posted image ... si mislim, ja. no, vsaj nekaj upam da bova.

kako se vi kaj s komarji po stanovanju? jaz neki razmišljam, da bi montirala v otroško sobo tisto mrežo, ki se potegne kot roleta, ker imam pod oknom neke grme in s tem tudi komarje. sej vem, da pozimi jih glih ni, ma zdaj...če sobico prebarvava in potem grem ubijat tiste žvali...bom imela same okraske po novi steni user posted image

aja, kaj katera ve, če je slučajno MŠ tudi v avgustu kje?

Neposredna povezava do sporočila: 2019
30.7.2009 22:58:25   
rozilu
Evo pupe še mene, da me ne pozabite user posted image

Priprava robe za user posted image : še vedno sem na istem kot pred par dnevi. Da me ne boste novemberke prehitele user posted image . Drugače pa voziček že imam - Chicco Trio S3. Ga ima tudi svakinja in mi bo posodla košaro, pa verjetno tudi lupinico za gor, če jo bo njihova ta mala prerasla. Sem pa kupla rabljenega, oprala, očistila in je zdaj skoraj kot nov. user posted image Sem pa tudi jaz gledala Jane (na uni nemški strani) - glede KG bi mi bil fuul boljši (je lažji), ma pol bi morala vse sama kupit, to pa tudi nekaj pomeni, ne.

Spanje: katastrofaaaaa!!! Spim s tremi povštri: dva pod glavo, en med noge, pa se še vedno ne znam dobro namestit... Tako da sem si danes v BC kupla blazino za dojenje, ki jo druge user posted image hvalijo kot idealno za spanje user posted image . Vam poročam jutri kako bo tokratna noč. Ampak vročina je pa katastrofalna - ponoči nimam vžgane klime in se vedno zbudim čisto cela mokra, se pa potem proti jutru malo normalizira. Začuda pa ne hodim dosti lulat, mogoče 1x na noč ali pa še to ne (verjetno dam vse ven kar čez kožo user posted image ).

Kako vam je pa hodit v službo v tej vročini? Meni je hudo samo ko gremo na malco (no ja user posted image ) in potem (zares) ko grem domov - najprej se privlečt do avta; potem ga pa še kakih 10 min zračim in hladim s klimo. Dokler se pripeljem domov pa je ravno super T v njem user posted image .

MŠ: jaz grem šele septembra, ma v LJ; ker se tja tudi selim s septembrom (ker je moj user posted image od tam in ima veeeeeeliiiko več prostora od teh mojih 30 kvadratov). Rodit sem pa mislila v PO - pač na pol poti user posted image ma to bomo še vidli. Sej vem da se da tudi v IZ (ali pa LJ) preživet, samo mi je šefica IZ toplo odsvetovala in šefe je treba poslušat, ne? user posted image

Nočko

(odgovor članu mayamaya)
Neposredna povezava do sporočila: 2020
31.7.2009 9:14:06   
lušnobica
Ciao pupe ...

... e ja, mayamaya, meni je še vedno slabo. Tudi v prvi user posted image mi je bilo slabo vse do konca. Zdaj moram rečt je malo boljše, ker je vmes kakšen dan, ko sem ok. Drugače mi pa obleži na želodcu, ponavadi že zajtrk, potem popoldan začne še zgaga in tako imam skozi želodec v grlu, na trenutke se moram prav zadrževat, da ne grem bruhat. Ni glih prijetno. Ko grem na pregled in me vprašajo za počutje povem za te slabosti in sestra kar zamahne z roko v materinsko mi napiše "počutje bp" user posted image .

Tista blazina za dojenje, ki si jo je kupla Rozilu je res dobra in zdaj imajo v BC še popust, če se ne motim. Sem si jo kupla v prvi user posted image  in mi je ful služila, zdaj je pa še nisem dala v uporabo.
Komarji: lani je bila prava nočna mora, letos je dosti boljše. Tudi mi imamo dosti zelenja okoli in jih je zato toliko več. Lani smo preštudirali vse možne načine, da bi lahko na okna spravili komarnike, ampak ti komarniki, ki jih daš na okvir okna pri nas ne pridejo v poštev, ker potem ne moremo zapret polken. Fiksni komarniki tudi ne pridejo v poštev, ker spet ne moreš odpirat in zapirat polken. Moj user posted image  je naštudiral začasno varianto, dokler ne zamenjamo oken, takrat pa vgrajene komarnike obvezno. Ta varianta je: na enem in edinem oknu kjer nimamo polkna, je na okvir nalepil tisto mrežico proti komarjem in to okno je odprto za zračenje skoraj ves dan, razen ko vklopimo klimo. Na ostala okna, ki imajo polkna je kar na polkno nalepil mrežico proti komarjem in tako spalnico in otroško sobico zračimo samo ob zaprtih polknih, ponavadi zvečer ali zjutraj. Vseeno pa se jim uspe izmuznit v stanovanje, ponavadi skozi vhodna vrata ali skozi balkonska, ko grem zalit rože ali obesit perilo.

Rozilu: moj user posted image  je tudi iz tistega konca oz. okolica Lj. v smeri proti Gorenjski. Zaenkrat živimo v "moji Izoli", ma zgleda, da ne za vedno.

(odgovor članu rozilu)
Neposredna povezava do sporočila: 2021
31.7.2009 16:47:20   
mayamaya
čav, čav pupce

rozilu una blazina je zakon. meni jo je moj kupil še čisto na začetku nosečnosti in si sploh ne predstavljam več spat brez nje. meni je tudi vsako noč slabše. razen, da se zbujem in hodim na WC, ne vem niti kako mi sploh paše spat...ampak brez une blazine (moj user posted image ji pravi kar ''kača'') ne grem nikamor. niti rodit user posted image imam pa uno ta veliko - 190 cm. vroče pa meni ponoči zaenkrat še ni. smo v stari hiši - v centru, in je notri še kar prijetno hladno. sem pokrita še vedno s kovtrom user posted image

s službo se mi pa naslednjih 14 dni ne rabi ukvarjati. je bilo pa meni tudi najhujše iti domov ob 15, po najhujšem soncu in nikjer sence. sej nimam daleč, enih 10 min hoje, ma vseeno sem prišla domov kot da bi bila na maratonu.

uživajte

Neposredna povezava do sporočila: 2022
1.8.2009 0:44:50   
rozilu
Jaja, sem ugotovila, da je "kača" zakon! Včeraj sem očitno tako dobro spala user posted image , da nisem niti komarja zaznala (ker sem se zjutraj zbudila vsa popikana user posted image ). Danes je pa tudi že cel popoldan oz. večer v uporabi, ker sem poležavala na gugalniku in molila noge v zrak... user posted image Tako mi je blo vroče da se niti do plaže nisem mogla spravit (usest v avto...), jutri pa se mi bo še manj dalo v tisto gužvo user posted image

Mayamaya, to imaš pa res srečo, da je hiša hladna, jaz imam stanovanje na J in še sonce mi na dvorišče sije, tako da je prav kot pri user posted image . Da bi to vsaj kakega komarja pregnalo, ampak ne... oni si še vedno najdejo dovolj zavetja in vlage, da me terorizirajo, grrr. Komarnikov si pa nisem omislila, ker se pri meni že itak bolj slabo zrači (ne morem nardit prepiha)...

Lušnobica - glede slabosti ti pa prav nič ne zavidam user posted image , Meni je bilo kar dovolj tista dva meseca na začetku... takrat so mi šle kile kar dol, potem se mi je pa odprlo (apetit pa tako); ma zdej se mi je pa spet kar ustavilo (kdo bo pa žrl v tej vročini - no sladko vedno paše). Ampak zgaga se je tudi pri meni pojavila.... user posted image Ponavadi ponoči... me kar mika da bi ustala pa kaj pohrustala (kak prepečenec) - kaj praviš, bi pomagalo al bi blo še slabše?

Uf, dovolj imam za danes, bo treba kaj user posted image . Čeprav user posted image je glih začel svojo žurko ...

Lep vikend user posted image

(odgovor članu mayamaya)
Neposredna povezava do sporočila: 2023
3.8.2009 8:46:58   
lušnobica
Oj, ...

jaz tisti blazini pravim banana, ker ima moja rumeno prevleko. Ja, je res zakon, meni je prišla ful prav tudi med dojenjem. Jo bom mogla tudi jaz privlečt na plano, ma ne vem kam jo bom dala. Pri nas je na zakonski postelji kar gužva: moj user posted image , jaz, trebušček in še ta mala pride ponoči. Se mi zdi, da bo za banano zmanjkalo prostora.

Rozilu: za slabosti in zgago še nisem ugotovila katera hrana mi paše. Definitivno pa zame ne sme bit mastna in težko prebavljiva. Čeprav kakšen dan vmes se počutim ok, ne glede na to kaj jem, drugače mi pa obleži na želodcu že zajtrk ne glede na to kaj jem. Po kosilu se pridruži še slabost, naslednja faza je zgaga. Za zgago mi pa pomaga Rupurut ali Donat, zadnjič je zalegel tudi Magnesol. Zdaj hodim okoli s flaško Donata in vsake toliko malo srknem. Sem prav smešna. user posted image
Drugače v tej vročini rajši jem sadje in zelenjavo kot pa kakšno meso, za ublažitev slabosti pa ne vem več kaj naj jem. Kakšna ideja?

(odgovor članu rozilu)
Neposredna povezava do sporočila: 2024
3.8.2009 14:49:24   
rozilu
Lušnobica - ma prav ne vem kaj bi ti svetovala.... meni je takrat najbolj pasalo sadje... samo itak ni pomagalo. Pa niti nisem imela jutranje slabosti (sem jo preprečla s kaki prepečenci že v postelji). Glih tako kot tebi mi je blo slabo po kosilu - in rešitev je bila, da sem šla kar zalegnit za kako uro user posted image . Če lahko... si privošči, čeprav z otročkom verjamem da je kar težko user posted image .

Najhujše je pa bilo na dopustu, kjer sem itak imela čisto neurejeno prehrano, pa verjetno so v vsak topli obrok kako vegeto tlačli, ki je moj želodček ni navajen... in potem je bla štala user posted image . Tako da če veš da je kje vegeta se je probaj izognit.

Neposredna povezava do sporočila: 2025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Kako počastiti spomin na angelčka v nebesih?
Ste tudi vi izgubili dojenčka v trebuščku ali ste ga v naročju držali le malo časa, pa je prehitro odšel med angelčke? V...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?