RMRM
|
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka Tina, res podvig in pol. Pa super da ste tako rešili in je pupika spet vesela Ja, naša ima tudi fulllll rada dojenčke. Prav tak obraz naredi, vauuuuuuuu. Gremo konec tedna na dva obiska z dojenčki in sem ji že danes pravla, kaj sta ji ati in mami zrihtala. Tako je navdušena, prijema za roke, za glavo... Pa če kdo pride k nam, se mi zdi, da kar gleda, če je kje kak dojenček zraven prišel, ko zdaj pogosto taki pridejo k nam. TAko da menda bo fajn v vrtcu. Samo bolezni se bojim od tam... Otrok lahko zboli tud pri varuški, sploh če le ta pazi več otrok. Jaz osebno sem veliko večji pristaš varstva v vrtcu, ker tam se vzgojiteljice ukvarjajo striktno samo z otroki, zasebne varuške pa zraven še mal pospravijo, skuhajo, polikajo........, v bistvu ti pa oni (na žalost) vzgajajo otroka, ker so le 8, 9 ur z njim, me pa par uric, pol grejo pa škratki tko al tko spat. Moja Sara je bla od 11 meseca v vrcu, pa ni blo hudega. Se mi zdi, da včasih starši sami mal pretiravamo, v velikih primerih pa otroka tud kar izpišejo iz vrtca, ker je skoz bolan.
|