|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del
21.1.2009 21:56:32   
Anonimen
Čeruser posted image .Jaz sem mal odspala prej in sem malo boljše volje. Pa večerjo sem tud skuhala danes, ni šlo v školko kot včerej.user posted image
Ninny, mala je cart.user posted image
Kaja za zobekuser posted image user posted image user posted image

Ela pa itak vse prekašauser posted image user posted image user posted image . user posted image Še kar ne dojamem.user posted image

Jah ,plezanje....moja nečakinja se je naučila od nas, da bi pa,sama pokazala interes, ga pa ni bilo.user posted image Je tud čudno dajala eno nogico tud ko se je usedla. je shodila zelo kasno, pri 15 mesecih, ampak govorila je pa kot navita, vse stavke že lepo oblikovala. Sestre v bolnici nico mogle verjet, da govori tako lepo razločno in v stavkih. Je bla pri 14 mesecih na operaciji za refluks ledvičk, zato je shodila toliko kasneje, ker je narkoza naredila svoje.user posted image No, sam zdej je pa frajla baba od babe. RBD rula, pa winks pa take fore.user posted image Pa nad Saro je čist navdušena, sploh zdaj, ko bodo dobili tudi oni še enega user posted image .

Bom pa tud jest gledala tisto oddajo o mladih mamicah, bojda bo zanimivo.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1251
21.1.2009 22:16:32   
Anonimen
Hvala obema,zdaj mi naj gre pa se ena otroka uspavat,pliiiiiis...................se kar nekajuser posted image user posted image user posted image j

(odgovor članu slovenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1252
21.1.2009 22:16:40   
sasa.vracko
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28

http://www.youtube.com/watch?v=91MGvMICIak&feature=related

Tole je pa Brendi zame napisaluser posted image user posted image user posted image ...

user posted image user posted image user posted image user posted image  si pa kruta!

Da ne zamudim: Vse naj naj za 8 mesecev za tvojo Marisko! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1253
21.1.2009 22:19:21   
Anonimen
Oj Sasa,nisem pa hvalauser posted image .
Si ti ze boljs?

(odgovor članu sasa.vracko)
  Neposredna povezava do sporočila: 1254
21.1.2009 22:22:07   
Anonimen
Didlinaa pol pravis da bo danes skoljka lacnauser posted image user posted image user posted image user posted image

Ninnyuser posted image user posted image user posted image user posted image je lustna,tudi dost kilc ima ceprav je bila bogica bovckana.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1255
21.1.2009 22:28:22   
sasa.vracko
IZVIRNO SPOROČILO: beyba

http://www.shrani.si/?6/3M/3beaxBjH/mov01823.mpg

evo tkole mi vstajamo in če škatlo prav primemo da leze pred nami, že kobacamo za njo....

Jooooj, user posted image user posted image user posted image  sem že zadnjič mojmu kazala kako lepotičko mate doma!!!!! Bravo Ela! user posted image user posted image

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 1256
21.1.2009 22:29:09   
sasa.vracko

Oj Sasa,nisem pa hvalauser posted image .
Si ti ze boljs?

Ja, bejba sem že zlo fajn, kašljam še mal...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1257
21.1.2009 22:34:11   
Tina 28
ojla...ena pomirjena mamica na sporedu

No, danes je zgledalo, da bo stvar z vročino milejša, ampak kmalu po poldnevu je spet začelo rasti...in nisem čakala, da bo šlo na 40, zato sem klicala v ZD, da se pridemo pokazat splošnemu, čeprav P ne dela. In na žalost smo mi tak rezervat, da imamo pomankanje zdravnikov. Ponavadi dela en sam in ta je imel danes skoz obiske na domu. Sem skoz klicarja, če je že prišel, pa je v bistvu že spet odšel. Ob pol štirih se je bližal že 40 in sem klicala, kako naj zdaj to zrihtamo in je obljubila, da bo ob 6-ih zih nehal okol skakat...smo pač velik teritorij in se je treba tid daleč peljat. In meni dosadi...vidim, da svečka spet prime le malo in spet gor. Se mi je ćže vnaprej smilla, da bo mogla spet to doživljat. Sem bla prepričana, da je tahujš blo včeraj...

Kličem, na bled, če nas bodo vzeli in pritrdijo. Gremo na Bled ko je svečka mal prijela (38) in ko smo po pol ure prišli tja je blo spet 40.

Stopim v čakalnico in vidim 7 kom....in na hodniku planem v jok. Se spravim k sebi in planem k sestri, ji vse razložim. Me pošlje ven, da bo treba mal počakat, ampak še preden sem mojmu rekla, greva na Jesenice...me je poklicala, naj vsaj prideva v zadnjo sobo čakat. Tam zmeri vročino...40.2...in prebledi, pokliče zdravnika, da jo je pogledal. KJer je anja hurabravo krepka punca (okol 10 kg) je lahko dobila voltaren (proti vročinskim krčem) in napotnico za bolnico. Kolk je bla boga...ne morem opisat.
Ko je malo prijelo sva šla v bolnico in tam je mela sam še 38 vročine. Po pregledu krvi in brisa žrela...smo po eni uri dobili izvid...da je viroza (očitno ma Anja hudo vojsko, saj se je tko borila proti infektom), nas pošljejo domov in za popotnico še en voltaren, če bo jutri spet kaazalo na tko visoko vročino.
No tisti čas ko smo čakali izvid, je Anji popustila vročina čist in je bla hiperaktivna vesela, zadovoljna. Ima pa vneto žrelo, zato ji ni tolk do pit in mogoče je zato mal bruhala. Amapk tek se ji ni utavil..kljub bolečemu žrelu je danes vseeno mal jedla.

V glavnem...nič hujšega...samo nevarnost vročinskih krčev pa zelo velika.

No moja zgodba...pa za navaden pregled krvi, da izveš da ma otrok virozo...in da dobiš en voltaren, da otrok ne trpi od vsega hudega....moraš tak podvig izvest. Saj bi lahko čakali do 6-ih...sam sem vedla, da je takrat ne bom mogla matrat in ne čakat...ker bi blo že prehudo.
Smo res rezervat ane. Noben zdravnik noče delat k nam...jih skoz iščejo.

Neposredna povezava do sporočila: 1258
21.1.2009 22:38:49   
sasa.vracko
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14

IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija

Poslovni prostor ni nujen. Odvisno od dejavnosti, če imaš delo na terenu, ga ne potrebuješ.

....tud to je res,odvisno od dejavnosti,jaz ko gledam za soncem,ne rabim pisarneuser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 1259
21.1.2009 22:41:46   
Anonimen
Tina,dobro,da nista cakala,ker dve uri je zelo veliko.40 vrocine in se pot,ko se ponavadi zmanjsa....3x hurauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da je samo viroza in ze brez vrocine.Ste imeli pestrouser posted image ......
Sasa,za fajnuser posted image user posted image

(odgovor članu Tina 28)
  Neposredna povezava do sporočila: 1260
21.1.2009 22:48:40   
lunca14
Ja super tina,da ste tako rešli,samo ste pa res bogi,da nimate enega zdravnika,vidiš to je meni samoumnevno,da če je kaj sumljivega ,popokam otroka v avto in sem v bolnici čez 15 minut,in so vedno na raspolago-res ste bogi.No sam da je sedaj okuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
No jaz grem pa tud spatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
...............aja,pa nate naya ne smem pozabit,lepo,da nista šla v bolnico,naj tako ostane-no da ozdraviuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
..................vaših vragolij,pa ne bom več komentirala,kako vam bebice že skačejo,,ker sem vam foušuser posted image in neuser posted image pa na previjalni nimam veseliceuser posted image ,še vedno lepo gor leži in me čaka,da ga lepo nežno previjemuser posted image user posted image user posted image

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

Neposredna povezava do sporočila: 1261
21.1.2009 22:56:43   
Anonimen
Lunca,tvoj se pac zna obnasatuser posted image .Saj,ko jaz gledam kako so eni otrocki ze napredovali me tudi mal fovsija stisneuser posted image .Sem pa Meri okoli 20h snemala ko je imela vriskalne vaje,bi dala koj gor,pa,prvic ne znam,drugic,mi je pa Tali nekaj zamutila,tako da se slik ne morem dat vec na kompjuter.
Zdaj je koncno zaspala,jaz grem pa pred TV gledat boksarja Alija.
Lahko noc.

(odgovor članu lunca14)
  Neposredna povezava do sporočila: 1262
21.1.2009 22:58:33   
Tina 28
V bitvu ni blo krize,...v avtu je bla vsa mirna, saj jo je spet začel kuhat...na Bledu smo bli kako uro...boga, ko pr norcih...pol je pa do Jesenic že voltaren prijel in počasi zbijal. tud čakanje smo kar lepo prežvel, saj jo je blo fajn videt mal pr življenju. smo bli kar v avli in se igrali. Najaz je pa tko zaspala. Le potem se je doma spet mal jokala, saj jo je sšvicalo in jo je mal zeblo ko sem jo preoblačla...pol pa še med dojenjem, ker jo grlo boli. Zdaj pa sladko spi....ampak pazit pa moram, saj bo voltaren popustil  in mogoče spet zakuha.

Drgač pa:
Kako veš da bo otrok puzal: Če sloni oprt na kolena, sedi na ritki in se opira z rokami...kmal se začne v tej pozi pozibavat in enkrat mu kapne kako se naprej pomikat in to je to! Slovenka, mislim, da ti opisuješ gibanje svoje tamale na tak način.
moja se ne bo, ker počne nekaj takega kot tvoja. Iz sedečega položaja si spodmakne nogico, ker tko pač še ne zna nikamor odskakovat se rajš uležein da noge od sebe. Bo že.

Pregled Zob.:
mislim, da je Nejc tud mel pregled zob pri enem letu ali kmalu potem. Šlo se je bolj za ogled zasnove, da se ga vpiše, da te seznanijo s higieno in pravilnim umivanjem in da dobiš eno turbo škatlico fluorovih tabletk za vsak dan...za močnejše zobe...ki jo potem izgubiš, ker pade za omaro in se ssuje.user posted image

Oddnos do drugih dojenčkov: Anja jih ma pa rada, sam jih mal vidi...tu gor seveda in kakšno sliko...pa svojega igračko. Vedno čist oživi in se hoče dotikat malih in čaka odziv nazaj.user posted image

Bronfiolitis:
Ravno prej sem govorila s svakinjo, ki je povedala, da je mala imela prvič bronhiolitis....skoz le mal vročine vleklo se je pa mesec dni. dobila je oblogee v pljučih zaradi sluzi (ni se mogla izkašljat) in se je to vnelo. ampak so pocajtal...bla je pa kriza. Nya...upam, a bo pridno čistila nosek, da se bo te sluzi čimmanj nabral. V sobi imej dovolj vlage...zrači in dajaj kakšne natur obkladke na prsi...je blo že govora o tem. Pa čimprej naj se uredi.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1263
21.1.2009 22:58:57   
RMRM
Tina, super da je vse ok, oz. da ni hujšega. Je pa res user posted image  s temi zdravniki v vašem koncu. Jaz sem ful vesela, da mam tko blizu do bolnice, sploh ker sem skoz sama z otroki.

Lunca, sem se nate spomnila, ko sem brala brošurco od CSD. Mogoče ti kaj pride prav. Evo, tkole piše:
"Eden od staršev, ki zapusti trg dela zaradi varstva in nege štirih ali več otrok, ima pravico do plačila pripsevkov za socialno varnost od minimalne plače do dopolnjenega 10. leta starosti najmlajšega otroka.

Oseba zapusti trg dela, če ji preneha delovno razmerje s sporazumno razveljavitvijo ali odpovedjo pogodbe o zaposlitvi z njene strani. oz. če je na lastno zahtevo izbrisana iz registra brezposelnih oseb."

Drugače pa pokliči na CSD, pa mal povprašaj, kakšne so kaj ugodnosti oz. možnosti, da država kaj primakne. Vsaj pri nas so zelo prijazne (za kar sem bila zelo zelo pozitivno presenečena) in so mi še celo svetovale, kako naj naredim, preden bom oddala za podaljšanje porodniške, da mi ne bo LD za 2008 zapadel.

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 1264
21.1.2009 23:02:22   
Anonimen
RMRM mas mailuser posted image

(odgovor članu RMRM)
  Neposredna povezava do sporočila: 1265
21.1.2009 23:02:46   
sasa.vracko
lunca14 - jaz sem ti pa ful fovš, ko tvoj Lun tako vzorno leži na previjalni in čaka, kje je že to, jaz čist zašvicam zraven in mamo prave borbe, da pižamo oblečemo al pa ko se previjamo je drekec vsepovsod user posted image

Kaja08 - user posted image  ko gledam tvojga Žigata je kot bi gledala našga Lukata, ker naš tud vsak dan neumorno hopsa kot tvoj in skače in skače in se ne naveliča, pa še ful sta si podobna v obrazek še zmeraj (res nekaj na tem, da je moj večkrat v LJ user posted image )

Ninny - tvoja pupika je tud fuuuul zrasla! user posted image  pa še zmeraj je izrezan ati! user posted image

Kleopatra - no, lepo glej film, pa fajn spi nocoj!

Jaz tud grem počas, jutri je nov dan! user posted image  user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1266
21.1.2009 23:06:29   
sasa.vracko
Aja, pa Tina28 - bravo za izboljšanje stanja tvoje Ančike, držim pesti, da se kmal čist pozdravte!!!!

Naš Luka tud ne mara preveč drugih otrok, no sploh ne mara neznancev, oziroma takih, ki jih redko vidi, en cajt jih še mirno oglejuje, pol pa začne vpit ko pr norcih, če ga hoče kdo na roke vzet user posted image  se tud veselim odhoda v službo, al pa vrtca.....user posted image  ne vem kako bo to....

Neposredna povezava do sporočila: 1267
21.1.2009 23:06:39   
RMRM

RMRM mas mailuser posted image

opaaaaaauser posted image user posted image user posted image user posted image . Upam da se mi zdej ne bo nesreča zgodila, ko nisem naprej posredovalauser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1268
21.1.2009 23:07:41   
RMRM
kleo, a ti je muc uganil karto? user posted image

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 1269
21.1.2009 23:08:26   
Tina 28
Jaz bom še mal počakala, čeprav sem že čisti zombi.
Aja, kaj me je danes še mal zmrazilo. Ko smo dobili napotnico za bolnico sem ugotovila (čeprav mi je bilo malo mar takrat, sam da bo), da včeraj nisem šla pod tuš saj nisem upala od tamale....da mi jutranji tuš za zbudit ni uspel in da sem v tistem puloverju, ki ga je anja mal označla in bo kmal smrdel. Nič s sabo za higieno...evo, ko pujsek. In sem sam letela na črpalko po kolodont, krtačko in milo. No k sreči je blo vse OK...tko, da mam zdaj en drag set za OH.user posted image user posted image

ni blo časa razmišljat...je blo treba izkoristit trenutek...no zaanjo sem že mislila, sem še banano vzela s sabouser posted image

< Sporočilo je popravil Tina 28 -- 21.1.2009 23:10:37 >

Neposredna povezava do sporočila: 1270
21.1.2009 23:08:31   
Anonimen
Sasa tudi tiuser posted image .
RMRM,bom drzala pestiuser posted image ,lohk pa tvojmu posljesuser posted image user posted image .
Tina,tisto s sedenjem ne razumem ravn najboljs.Moja sedi,se opre na kolena,tudi pozibava,pade postrani in stegne noge...

(odgovor članu RMRM)
  Neposredna povezava do sporočila: 1271
21.1.2009 23:09:49   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM

Jaaa,kaj je tebi ni??
Sem pol ko sem sla spat premisljevala,da je mozno da si vsak tretjo izbere,pikov kralj mislim da je bil...

(odgovor članu RMRM)
  Neposredna povezava do sporočila: 1272
21.1.2009 23:12:42   
Tina 28
Saj mogoč pol bo...moja sa pa opre in ko je na kolenih to nje ne zanima...zato iztegne najrej tisto nogo, ki je bolj ravna...pol pa še tisto, ki je bol pod kotom in se lepo raztegne.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1273
21.1.2009 23:12:55   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28

Jaz bom še mal počakala, čeprav sem že čisti zombi.
Aja, kaj me je danes še mal zmrazilo. ko smo dobili napotnico za bolnico sem ugotovila (čeprav mi je bilo malo mar takrat, sam da bo), da včeraj nisem šla pod tuš saj nisem upala oda tamale....da mi jutranji tuš za zbudit ni uspel in da sem v titem pulovarju, ki ga je anja mam označla in bo kmal smrdel. nič s sabo za higieno...evo, ko pujsek. In sem sam letela na črpalko po kolodont, krtačno in milo. no k sreči je blo vse OK...tko, da mam zdaj en drag set za OH.user posted image user posted image

Meni to na misel ne bi padlo.Sem pa predlani,ko sem imela nenadoma SS prav tako sla taka v bolnico,me je se zdaj sram,je bila noc.Sem se pa drugo jutro pred ciscenjem se stusirala,samo takrat mi je bilo itak vseeno,me je najbolj skrbelo,da se ne prebudim iz narkoze,kaj bo potem Tali in niti se nisem poslovila od nje.Je bila zelo huda nocuser posted image .

(odgovor članu Tina 28)
  Neposredna povezava do sporočila: 1274
21.1.2009 23:14:27   
RMRM

IZVIRNO SPOROČILO: RMRM

Jaaa,kaj je tebi ni??
Sem pol ko sem sla spat premisljevala,da je mozno da si vsak tretjo izbere,pikov kralj mislim da je bil...

Men tud nič ni jasno. Kar mal grozljivo a ne. Jaz sem mela križevo damo, pa jo je user posted image  tud uganiluser posted image user posted image . Sem mogla pod nujno naprej poslat, ker ta pa ni kar tkouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?