|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del
21.1.2009 23:40:15   
Tina 28
No Mtinca...pol pa zdaj hit dva meila prebratuser posted image

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 1301
21.1.2009 23:41:26   
RMRM
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28

Ja...RMRM..to pa se ful pozna. Na žalost jaz  Nejca v šolo, Anjo pa v vrtec. Morata biti oba vpisana, da ma drugi zastolj. Ko gre v šolo, za drugega plačuješ! POMEMBEN PODATEK za tiste, ki načrtujete v parih letih še enga.

ja, to se tud men zdi ne fer. V čem pa je razlika, a je otrok v šoli al v vrtcu? Bi moral nekaj pogruntat tud v tej smeri.

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 1302
21.1.2009 23:43:46   
mtinca1

No Mtinca...pol pa zdaj hit dva meila prebratuser posted image

jaz bom jutri, sem ga pa tebi "forwardirala".

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 1303
21.1.2009 23:43:55   
RMRM
Jaz se ful spomnim, ko sem Saro vpisala v vrtec. Sva takrat plačevala najvišji znesek, pa je bil vrtec velikoooooooooooooooooooooo cenejši kot vrtci v Avstriji. Pa me prašte kako je danes? Danes so pa vrtci velikoooooooooooooooooooooooo cenejši v A kot pri nas. Pa še baje je pok. Heider zrihtal brezplačne vrtce.

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 1304
21.1.2009 23:44:07   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: mtinca1

IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28

Kako to,saj si Tina na M.user posted image ,grem se enkrat.

to sem pa jaz  user posted image .
danes bolj berem, se mi ful ne da pisat...user posted image .

user posted image

(odgovor članu mtinca1)
  Neposredna povezava do sporočila: 1305
21.1.2009 23:45:48   
Tina 28
Maš prav...sam en premik pa je....in če računaš, da se šteje dohodek na 4 in ne na 3...ima že prvi nižjo ceno, ker padeš sigurno v nižji plačilni razred

Pismo, dons je pa sama ekonomija kle gor...najprej hiše, potem varčevanje, nato terjatve in zdaj vrtci...se vidi, da je recesijauser posted image

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 1306
21.1.2009 23:48:10   
RMRM

Maš prav...sam en premik pa je....in če računaš, da se šteje dohodek na 4 in ne na 3...ima že prvi nižjo ceno, ker padeš sigurno v nižji plačilni razred

Pismo, dons je pa sama ekonomija kle gor...najprej hiše, potem varčevanje, nato terjatve in zdaj vrtci...se vidi, da je recesijauser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image je zgleda nekaj v zraku.

A je kakšna lunca mogoče, ker jaz sem bla tud nekaj čudno nastrojena. Sva se z mojim danes zlo na kratko tipkala

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 1307
21.1.2009 23:49:41   
Tina 28
Jaz pa štekam...haha..sem bolj pametna od mucauser posted image

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 1308
21.1.2009 23:50:28   
Tina 28
RMRM...se drugače vsak dan...verjetno namesto klicanja...je ceneje, kajne.

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 1309
21.1.2009 23:52:50   
Tina 28
Sem šla ravno zdaj brat, da če imaš dva v vrtcu...plačaš še za prvega manj, kot bi sicer...razred manj glede na vse člane. hudo...sem res predolgo čakalauser posted image

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 1310
21.1.2009 23:53:47   
RMRM
tina, ja v bistvu samo internet na obeh straneh plačava. Ker GSM je bil pa user posted image , pa še v tistih 15-20 min, kolikor sva bila odmerjena, se ne moreš ne vem kaj pogovort, tko se pa kar zmenva, pa še otroka se zraven lahko pogovarjata. Sej drugač obstaja še ful ene različne tehnike, sam to je zame prevečuser posted image

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 1311
21.1.2009 23:54:50   
RMRM

Jaz pa štekam...haha..sem bolj pametna od mucauser posted image

a boš zaupala, ker jaz nimam pojma. Seveda, tršica pa ja mora vedtuser posted image

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 1312
21.1.2009 23:57:28   
Tina 28
Ja..Oba naštimata kamere in zvočnike in se vidite in pogovarjate naglas. To je zdaj in...pojma nimam kako naštimaš in kaj rabiš...jazpač ne. Se pa moja sestra na tak način pogovarja z znancem, ki ga je spoznala v afriki...in stvar je bale fuuuul dobra.

Ta zadnjikrat, ko je debatirala, sva bla ravno z Nejcemzraven...je bil čist fasciniran in potem sta se v govorici nemih zmenila, kako se tam pozdravljajo in si kazala osle...pač pačila en drugemu. tisti črnc je vse za Nejcem ponavljal, da je tamal čist cepal zraven in bil čisto navdušenuser posted image

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 1313
21.1.2009 23:59:17   
Tina 28
komot, če kleo pustiuser posted image

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 1314
22.1.2009 0:00:22   
Tina 28
pa naj še kdo reče, da sem blond

< Sporočilo je popravil Tina 28 -- 22.1.2009 0:02:17 >

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 1315
22.1.2009 0:05:34   
RMRM
sej mi lahko tud na zs napišeš, da ne bo drugim nezanimivouser posted image

Ja, to nekak zgleda najina komunikacija, sam večkrat se kar tipkava, ker je prenos preko kamere včasih ful slab. Najbrž zaradi zmogljivosti interneta (mava oba ta počasne), al pa so slušalke premal drageuser posted image

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 1316
22.1.2009 0:10:45   
RMRM
Grem počasi user posted image user posted image user posted image .

Nočko.user posted image

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 1317
22.1.2009 0:22:35   
Tina 28
sem dajala Anji svečko, saj ji je prišlo spet na 39....v šusu ...zdaj sva pa še dojili. Upam, da bo kmal prjel....nočko...imaš pa ZSuser posted image

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 1318
22.1.2009 6:21:27   
babysolza
Evo, standard - Tina konča, jaz začnem. user posted image user posted image

Jutrčka! user posted image

Mi štirje smo najboljši par!!!!

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 1319
22.1.2009 6:47:07   
babysolza
IZVIRNO SPOROČILO: Kaja08

Jupijaja jupi jupi ja - mi pa imamo druzga zobeka!!!! user posted image user posted image user posted image  Mu je včeraj ven pogledala ta druga enkica spodaj!!! Jeeeej!! Končno ratujemo zobatci!!! No, tko, považla sem se user posted image   

christy, naš ima ponoči oblečen bodi z dolgimi rokavi, pižamo brez stopalk, nič štumfov, v spalni vreči brez rokavov in pokrit s kovtrom. Čez dan je pa v bodiju z dolgimi rokavi, majčki in hlačah. Aja, pa štumfe ima gor user posted image

Bravo za zobke! user posted image user posted image user posted image

Sabina pa je ponoči samo v kombinezončku s stopalkami in pokrita s kovtrčkom. Zadnjih par noči namreč spet spimo - ko sem ji poskusno odstranila eno tanko odejico, s katero je bila še pokrita. user posted image  Tako da pri nas spalna vreča ne pali niti pod razno, razen če kovtrček umaknem. user posted image  Je pa res, da je v spalnici okrog 20 stopinj, konstantno, ker tam nič ne grejemo, sam prezračim vsaj 2-krat na dan.

Čez dan ima pa oblečeno enako kot Žiga. No, dvojne štunfke. user posted image

Ja ja, fotri še niso slišali za fotoaparate. user posted image user posted image  Tudi našega atija je treba spomnit vsake tolko, da mamo to zadevo doma. user posted image

Joj, sam je res recesija. Upam, da se bo kaj na ceni vrtca poznalo - midva sploh nimava nevemkaj plač, ampak si pa takoj v zelo visokem razredu. Razen če seveda nisi zeloooo bogat s.p., ki prikažeš minimalca in so otroci v vrtcu zastonj. Ene take poznam, za user posted image user posted image .

Tina, kako je z ANjo? user posted image user posted image

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 1320
22.1.2009 7:06:31   
babysolza
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka

Glede teh krofov - saj da ne bo izpadlo, da same računice delam - samo krofov se res ne bi lotila, sicer pa pečem torte in razna peciva, pa se ziher tudi ne izplača, samo zaradi lepšega. Pa ko bo Sofija večja bomo tudi kekse pekli, edino kakih  zadev, kjer si je treba testo razvleči in lepe oblate speči, tega se pa več ne lotim - vsaj tako sem rekla. Najrajši imam, ko se vse zmeče v skledo in zmiksa in ulije v pekač user posted image  

in zaradi takih stvari si mislim, da bi imela še user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ker se ne bi nikoli naveličala gledati, kako napredujejo. Pretiravam malo s številom user posted image , ne? user posted image user posted image user posted image

Jaz tudi. Sem načrtno zbrala cel kup receptov, ki ne vključujejo valjanja testa. Še valjarja si nisem kupila, čeprav bi mi včasih prav prišel. user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image  - no, mogoče sta eden al pa dva preveč. user posted image user posted image

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1321
22.1.2009 7:30:18   
Samsa
Dobro jutro vsem user posted image

user posted image vam serviram, poleg pa še user posted image

Zdaj grem pa nazaj brat, ko ste tk pridne postale user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu babysolza)
Neposredna povezava do sporočila: 1322
22.1.2009 7:45:20   
Samsa
Če slučajno katero zanima: TU

(prehrana malčkov)

< Sporočilo je popravil Samsa -- 22.1.2009 7:49:09 >

(odgovor članu Samsa)
Neposredna povezava do sporočila: 1323
22.1.2009 7:48:09   
Samsa
Čestitke obmesečmikom:

- Luka Patrik (nya)

- Lilia (wilma)
- Luka ( Mojca78)

user posted image

(odgovor članu Samsa)
Neposredna povezava do sporočila: 1324
22.1.2009 9:19:37   
lonapo
dobro jutro

Tina, pametno si naredila da si šla k zdrvniku, jest grem vedno, tolk da kri vzamejo, da vidijo kaj je- a je klasična viroza al je treba antibiotike.

Kaj mate to na ZS-jih, jest bi tud!!--firbec me daje

Nya a je LUkec kej boljš?

Čestitke za mini rd-jeuser posted image user posted image user posted image .

No jest sm mal živčna, k mam alergologa ob 14.00, tko da kakšna pika poka bi mi prav prišla.

Kleo- Žiga tud še ne kaže zanimanja, da bi se plazil. Sem ga dala na parket, pa "bremz" štumpfe gor pa daljinca spredej, pa ni hotel sodelovat. Mi je pa včeraj vstal v posteljci. Nejc se tudi ni hotel plaziti, je direkt shodil.

Nejc in Žiga sta najboljši par!

(odgovor članu Samsa)
Neposredna povezava do sporočila: 1325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 resničnih dejstev o spanju skupaj z otrokom
Nekateri starši so strogo proti temu, da bi spali skupaj z dojenčkom, otrokom v isti postelji, spet drugi v tem vidijo v...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Najlepše ime za fanta
patkapatatka

Katero ime bi izbrale?

Nikola (39%)

Ivan (13%)

Jurij (48%)

Število vseh glasov: 146

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!