babysolza
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kaja08 Jupijaja jupi jupi ja - mi pa imamo druzga zobeka!!!! Mu je včeraj ven pogledala ta druga enkica spodaj!!! Jeeeej!! Končno ratujemo zobatci!!! No, tko, považla sem se christy, naš ima ponoči oblečen bodi z dolgimi rokavi, pižamo brez stopalk, nič štumfov, v spalni vreči brez rokavov in pokrit s kovtrom. Čez dan je pa v bodiju z dolgimi rokavi, majčki in hlačah. Aja, pa štumfe ima gor Bravo za zobke! Sabina pa je ponoči samo v kombinezončku s stopalkami in pokrita s kovtrčkom. Zadnjih par noči namreč spet spimo - ko sem ji poskusno odstranila eno tanko odejico, s katero je bila še pokrita. Tako da pri nas spalna vreča ne pali niti pod razno, razen če kovtrček umaknem. Je pa res, da je v spalnici okrog 20 stopinj, konstantno, ker tam nič ne grejemo, sam prezračim vsaj 2-krat na dan. Čez dan ima pa oblečeno enako kot Žiga. No, dvojne štunfke. Ja ja, fotri še niso slišali za fotoaparate. Tudi našega atija je treba spomnit vsake tolko, da mamo to zadevo doma. Joj, sam je res recesija. Upam, da se bo kaj na ceni vrtca poznalo - midva sploh nimava nevemkaj plač, ampak si pa takoj v zelo visokem razredu. Razen če seveda nisi zeloooo bogat s.p., ki prikažeš minimalca in so otroci v vrtcu zastonj. Ene take poznam, za . Tina, kako je z ANjo?