slovenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 iiiii, pa sem si mislila, da bo katera vidla tiste copate So iz Mercatorja, kupila sem si jih za porodnišnico, ko imajo tak podplat, kot so punce pravle, da ga mora met za tja... zdaj jih pa še kar nosim. Saj, beda vem Slovenka,imam jaz iste,pa mi niso prav nic beda,jih pa ze 2dni moz nosi,to je pa res mal beda Kleo, zdaj me pa maš, ne morem nič drugega rečt Samo res, sem brala tu na RR, da je treba met podplat, ki ne premoči... Sem imela pa s sabo tako potovalko v porodnišnici, da so sestre spraševale, če gremo direkt na morje zdaj Sonček se je skril, je vedela Sofija, da dlje kot do 12h ne sme vlečt spanca, tako da sva fajn dobro uro zunaj vozile, tako toplo in sonce in sneg sije... In danes se mi je začuda še smejala iz vozička. Sem pa opazila tudi, da zdaj ko nima one verige z igračkami več v vozičku, da noče nič rok uporabljat zunaj - če ji duda ven pade, pa jo primem in ji hočem dat v roko, pa noče prijet, samo usta odpre in čaka, da bo mami kar direkt dala dudo nazaj. Mogoče to zaradi kombinezončka, ko je kot en astronavt v njem. Glede teh kg - kako dolgo pa ve pričakujete, da bodo mali dobivali po 1 kg na mesec? Naša od rojstva konstantno dobiva 600-700g na mesec, pa še to ne pričakujem, da bo odslej zmeraj tako. Ima 7200g, zadnjič na pregledu pa je bila ena punčka kar precej večja (ker je že govorila teta, vaga, meter, pikec... kar niso čist osnovne besede) in je imela 8900g.