polma
|
IZVIRNO SPOROČILO: Samsa Dobro jutro babe hja... zdaj pa ne vem a naj še kuham kave ali ne in ali naj še pripravljam zajtrke Eko mamice nočete bit ( ne vem zakaj ), pol pa vedno izgleda kot da tukaj duhovi strašijo Mislim, da bi bilo škoda, da čvek zamre, saj ste preživele skupaj nosečnost, porod, novorojenčke, uvajanje GH... (jaz sem se vam pridružila kasneje), marsikdaj ste si ( mi ) pomagale z nasveti.... zdaj pa se nekaj trudite s čvekom pod prisilo... Še prehitro bomo šle nazaj v službo in se bojo vezi med nami v veliki večini zgubile. Saj vem... ste "samo" virtualne prijateljice, ampak velikokrat čez dan pomislim na vas, kaj počnete vi in vaši čmrlji, če je vse OK z vami....Imamo skupno točko... naše čmrlje... samo včasih pa tudi paše, da dam možgane na off in da vas/nas prebiram in se nasmejim ali da mi je težko, ko berem kaj se vam dogaja ( bolezni, težave v zakonu...) Malo sem zabluzila... Vidim, da sem v pravem trenutku prišla malo pokukat na RR. meni res ne znese, komaj sfolgam dan in ob 10h zvečer, ko gre še tavelika čmrla spat, sem čist konc. ja, samsa, res pride tako,da ne gre. Ni časa. Maj sem pa tut že stara ... Glavno, da sta moja otroka zdrava . pa čeprav spadata OBA v težko kategorijo . Mali ne spi ne podnevi ne ponoči, zaradi zob se doji kot ubrisan. Padel mi je na zobe, ker stalno vstaja, ne zna pa se ujet na roke zaradi ekstenzijskega vzorca. in hoče stat. in stoji. past pa ne zna, mislim ujet se. da vam ne rečem, kolikokrat je že butnil po tleh-vznak, da mu cela glava zadoni. No, zadnjoč pa še naprej direkt na zobe. kri je lila, men pa solze. nisem se pobrala 2 dni, tko mi je blo hudo. ampak zdaj kaže, da se zobki niso nabili in ne bojo počrneli. ima 7 zobk. Mala je pa v taki puberteti, da jo razganja, kot še nisem vidla primerka. Pa joka, pa se smeje, pa kriči, pa se poti za znoret, ima rdeča lica...redi se pa spet shujša-kar čez noč , majčke vse preozke čez prsi...lasje se ji mastijo na 2 dni, groza. in v šoli je nabrala par slabih ocen-pa zaradi takih neumnosti..mislim, njeni možgani so trenutno zavozlani al pa totalno gladki ko biljard kugla ... Skratka... nisem več v stiku z vami, ker enostavno ne vem kje se me glava drži, res. In-čudo vseh čudes- zdajle meli spi ... že pol ure Noro, res, življenje mam obrnjeno na glavo .. ampak rajši tako še par let, kot pa nazaj v službo . UŽIVAJTE!!!! p.s. če bo tole spanje še malo trajalo, napišem kak recept-vidim, da je blo spet govora o hrani... PA_PA!!!!
|