|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  178 179 [180] 181 182   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del
18.2.2009 9:07:46   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM

IZVIRNO SPOROČILO: Samsa

čakam, da se zbudi...

Sem misla, da bi šle ven, pa so tako nehumane temperature, da je joj user posted image

mi2 pa vseeno greva, sam da je sonček, ga pa ful zadekam v vozu. Mu oblečem tople hlače in velur pulover, pa kombinezon čez, pol ga pa z deko zadekam, je pa še vedno v tisti torbi za v voziček, samo dilo sem ven vzela, in je kot ena vreča, tko da mraz ne pride do njega, okrog ust pa šal. Samo okice ven gledajouser posted image user posted image , je kot miška iz moke

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu RMRM)
  Neposredna povezava do sporočila: 4476
18.2.2009 9:07:48   
polma

Dobro jutro babe user posted image

hja... zdaj pa ne vem a naj še kuham kave ali ne in ali naj še pripravljam zajtrke user posted image
Eko mamice nočete bit user posted image ( ne vem zakaj user posted image ), pol pa vedno izgleda kot da tukaj duhovi strašijo user posted image
Mislim, da bi bilo škoda, da čvek zamre, saj ste preživele skupaj nosečnost, porod, novorojenčke, uvajanje GH... (jaz sem se vam pridružila kasneje), marsikdaj ste si ( mi ) pomagale z nasveti.... zdaj pa se nekaj trudite s čvekom pod  prisilo... Še prehitro bomo šle nazaj v službo in se bojo vezi med nami v veliki večini zgubile.
Saj vem... ste "samo" virtualne prijateljice, ampak velikokrat čez dan pomislim na vas, kaj počnete vi in vaši čmrlji, če je vse OK z vami....Imamo skupno točko... naše čmrlje... samo včasih pa tudi paše, da dam možgane na off in da vas/nas prebiram in se nasmejim ali da mi je težko, ko berem kaj se vam dogaja ( bolezni, težave v zakonu...)
Malo sem zabluzila...

Vidim, da sem v pravem trenutku prišla malo pokukat na RR. user posted image user posted image user posted image meni res ne znese, komaj sfolgam dan in ob 10h zvečer, ko gre še tavelika čmrla spat, sem čist konc. ja, samsa, res pride tako,da ne gre. Ni časa. Maj sem pa tut že stara user posted image ...
Glavno, da sta moja otroka zdravauser posted image . pa čeprav spadata OBA v težko kategorijouser posted image . Mali ne spi ne podnevi ne ponoči, zaradi zob se doji kot ubrisan. Padel mi je na zobe, ker stalno vstaja, ne zna pa se ujet na roke zaradi  ekstenzijskega vzorca. in hoče stat. in stoji. past pa ne zna, mislim ujet se. da vam ne rečem, kolikokrat je že butnil po tleh-vznak, da mu cela glava zadoni. No, zadnjoč pa še naprej direkt na zobe. kri je lila, men pa solze. nisem se pobrala 2 dni, tko mi je blo hudo. ampak zdaj kaže, da se zobki niso nabili in ne bojo počrneli. ima 7 zobk.
Mala je pa v taki puberteti, da jo razganja, kot še nisem vidla primerka. Pa joka, pa se smeje, pa kriči, pa se poti za znoret, ima rdeča lica...redi se pa spet shujša-kar čez noč user posted image , majčke vse preozke čez prsi...lasje se ji mastijo na 2 dni, groza. in v šoli je nabrala par slabih ocen-pa zaradi takih neumnosti..mislim, njeni  možgani so trenutno zavozlani al pa totalno gladki ko biljard kugla user posted image ...

Skratka... nisem več v stiku z vami, ker enostavno ne vem kje se me glava drži, res. In-čudo vseh čudes- zdajle meli spi user posted image ... že pol ure user posted image Noro, res, življenje mam obrnjeno na glavo user posted image .. ampak rajši tako še par let, kot pa nazaj v službouser posted image .

UŽIVAJTE!!!!

p.s. če bo tole spanje še malo trajalo, napišem kak recept-vidim, da je blo spet govora o hrani...

PA_PA!!!!

(odgovor članu Samsa)
Neposredna povezava do sporočila: 4477
18.2.2009 9:08:09   
Anonimen
oujeeeeeeeeea  že tretjičuser posted image user posted image user posted image

Samsa sorryuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4478
18.2.2009 9:09:02   
Samsa

čakam, da se zbudi...

Sem misla, da bi šle ven, pa so tako nehumane temperature, da je joj user posted image

mi2 pa vseeno greva, sam da je sonček, ga pa ful zadekam v vozu. Mu oblečem tople hlače in velur pulover, pa kombinezon čez, pol ga pa z deko zadekam, je pa še vedno v tisti torbi za v voziček, samo dilo sem ven vzela, in je kot ena vreča, tko da mraz ne pride do njega, okrog ust pa šal. Samo okice ven gledajouser posted image user posted image , je kot miška iz moke

si ga prav predstavljam user posted image user posted image user posted image user posted image Itak ima take lepe učke, pol se jih pa še ziher bolj vidi user posted image

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 4479
18.2.2009 9:09:19   
Anonimen
polmauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4480
18.2.2009 9:10:27   
Samsa
IZVIRNO SPOROČILO: ninny

oujeeeeeeeeea  že tretjičuser posted image user posted image user posted image

Samsa sorryuser posted image

lumpaaaaa user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4481
18.2.2009 9:11:57   
Anonimen
Naslednja bo pa res tvoja,ker jaz grem-se je naveličala smejat v postelji tako, da jo grem napravit, pa jest

(odgovor članu Samsa)
  Neposredna povezava do sporočila: 4482
18.2.2009 9:13:12   
RMRM
polma user posted image user posted image .

Sem zdej gledala na BC, če je slučajno Tobi v akciji, pa nič. Zdej že kar aktivno gledam, ker bo počas treba zamenjat lupinico za avtosedež, pa kot nalašč ni nobene akcije. Pol sem pa hotla naročit po redni ceni, pa barve nimajo večuser posted image . Bom zgleda mogla še mal počakat in spremljat.

(odgovor članu Samsa)
Neposredna povezava do sporočila: 4483
18.2.2009 9:14:01   
Samsa
IZVIRNO SPOROČILO: polma

Vidim, da sem v pravem trenutku prišla malo pokukat na RR. user posted image user posted image user posted image meni res ne znese, komaj sfolgam dan in ob 10h zvečer, ko gre še tavelika čmrla spat, sem čist konc. ja, samsa, res pride tako,da ne gre. Ni časa. Maj sem pa tut že stara user posted image ...
Glavno, da sta moja otroka zdravauser posted image . pa čeprav spadata OBA v težko kategorijouser posted image . Mali ne spi ne podnevi ne ponoči, zaradi zob se doji kot ubrisan. Padel mi je na zobe, ker stalno vstaja, ne zna pa se ujet na roke zaradi  ekstenzijskega vzorca. in hoče stat. in stoji. past pa ne zna, mislim ujet se. da vam ne rečem, kolikokrat je že butnil po tleh-vznak, da mu cela glava zadoni. No, zadnjoč pa še naprej direkt na zobe. kri je lila, men pa solze. nisem se pobrala 2 dni, tko mi je blo hudo. ampak zdaj kaže, da se zobki niso nabili in ne bojo počrneli. ima 7 zobk.
Mala je pa v taki puberteti, da jo razganja, kot še nisem vidla primerka. Pa joka, pa se smeje, pa kriči, pa se poti za znoret, ima rdeča lica...redi se pa spet shujša-kar čez noč user posted image , majčke vse preozke čez prsi...lasje se ji mastijo na 2 dni, groza. in v šoli je nabrala par slabih ocen-pa zaradi takih neumnosti..mislim, njeni  možgani so trenutno zavozlani al pa totalno gladki ko biljard kugla user posted image ...

Skratka... nisem več v stiku z vami, ker enostavno ne vem kje se me glava drži, res. In-čudo vseh čudes- zdajle meli spi user posted image ... že pol ure user posted image Noro, res, življenje mam obrnjeno na glavo user posted image .. ampak rajši tako še par let, kot pa nazaj v službouser posted image .

UŽIVAJTE!!!!

p.s. če bo tole spanje še malo trajalo, napišem kak recept-vidim, da je blo spet govora o hrani...

PA_PA!!!!

S tem se čisto strinjam, sam vseeno je pa fajn še kako poleg rečt.
Te čisto razumem, da ti zmanjka časa oz. da si zvečer čisto konc. 
polma edino to user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , vse se bo porihtalo

p.s. Se vse priporočamo za recepte user posted image , ko boš utegnila

(odgovor članu polma)
Neposredna povezava do sporočila: 4484
18.2.2009 9:15:25   
Samsa

Sem zdej gledala na BC, če je slučajno Tobi v akciji, pa nič. Zdej že kar aktivno gledam, ker bo počas treba zamenjat lupinico za avtosedež, pa kot nalašč ni nobene akcije. Pol sem pa hotla naročit po redni ceni, pa barve nimajo večuser posted image . Bom zgleda mogla še mal počakat in spremljat.

če se ti ne mudi, pol še malo počakaj.... ali pa če na kaki tuji strani pogledaš mogoče?

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 4485
18.2.2009 9:17:04   
Anonimen

Jutro

Pri nas je bila danes že ob pol šestih budnica, potem je pa ene pol sedmih nazaj zaspala.

Dajte mi malo povedat kaj dajete za jest čez dan. Nimam idej,ker Ema noče polente pa gresa tud ne, riž bolj tako tako,potem mi pa ostanejo samo kakšne juhe in krompir.Rada so banane pa kakšen piškot ji dam noter-samo da ni jabolk potem pa je.user posted image user posted image Sem ji kupila kašice z mlekom za zmešat pa komaj pol pojeva, pa še to jo je treba zraven mal animirat da usta odpirauser posted image

Moja je vceraj polento z naribano polovico jabolka,malo mlecnega sladkorja,malo AM...vse pojedla,ceprav mi ga zadnje case nekaj strajka.Ima pa doma pripravljene mlecne stvari veliko raje kot kupljene.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4486
18.2.2009 9:17:40   
RMRM

če se ti ne mudi, pol še malo počakaj.... ali pa če na kaki tuji strani pogledaš mogoče?

mah, mam ene bone, pa bi rada porabila za stol, ker drugega pa zdej ne rabim iz BC, oblačil pa tam ne kupujem. Stajice zgleda ne bomo imeli, poganjalčki mi pa v BC niso všeč. Ja, sej vem, sem zbirčnauser posted image

(odgovor članu Samsa)
Neposredna povezava do sporočila: 4487
18.2.2009 9:18:06   
Anonimen
Samsa hvala za toleuser posted image .................
...................user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Samsa)
  Neposredna povezava do sporočila: 4488
18.2.2009 9:19:58   
Samsa

mah, mam ene bone, pa bi rada porabila za stol, ker drugega pa zdej ne rabim iz BC, oblačil pa tam ne kupujem. Stajice zgleda ne bomo imeli, poganjalčki mi pa v BC niso všeč. Ja, sej vem, sem zbirčnauser posted image

To je pa čisto nekaj drugega ( če imaš bone )... Mogoč pa bojo v kratkem v akciji  ali pa bojo imeli pravo barvo

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 4489
18.2.2009 9:20:31   
Samsa
ooo Kleo, morgen user posted image

(odgovor članu Samsa)
Neposredna povezava do sporočila: 4490
18.2.2009 9:21:27   
Anonimen
Lara-Samsa,bravo za spickouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Samsa)
  Neposredna povezava do sporočila: 4491
18.2.2009 9:22:06   
RMRM
kleo, dan.

kleo in ninny, a vi2e pa nista za ekouser posted image

(odgovor članu Samsa)
Neposredna povezava do sporočila: 4492
18.2.2009 9:22:54   
Samsa

kleo, dan.

Kleo je bila včeraj user posted image user posted image

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 4493
18.2.2009 9:23:38   
RMRM

kleo, dan.

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Samsa)
Neposredna povezava do sporočila: 4494
18.2.2009 9:23:55   
Anonimen

kleo, dan.

neuser posted image

(odgovor članu RMRM)
  Neposredna povezava do sporočila: 4495
18.2.2009 9:26:11   
Anonimen

kleo, dan.

SEm sem,samo ne za 24huser posted image

(odgovor članu Samsa)
  Neposredna povezava do sporočila: 4496
18.2.2009 9:26:34   
Anonimen
no,pa bom danes ekouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4497
18.2.2009 9:26:51   
Samsa
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28

kleo, dan.

SEm sem,samo ne za 24huser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4498
18.2.2009 9:27:59   
Samsa

no,pa bom danes ekouser posted image

Pridna... a vidve s Kleo bosta na smene? Ena en dan, naslednji dan pa druga user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4499
18.2.2009 9:28:02   
Anonimen
a je sedaj boljš?

(odgovor članu Samsa)
  Neposredna povezava do sporočila: 4500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  178 179 [180] 181 182   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  178 179 [180] 181 182   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?