Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 18.2.2009 8:57:23
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM IZVIRNO SPOROČILO: ninny IZVIRNO SPOROČILO: RMRM ninny, katero skutko si ji pa dala, al čist navadno skuto s svežim sadjem, al te kupljene skutke s podloženim sadjem? kar tisto s podloženim sadjem, imam teh poln hladilnik,ker jih Maša obožuje, edino sadja spodaj ji še nisem dala. jaz sem zadnjič 3 kupila za probo in še preden sem uspela Lukasu dat, ni blo nobene več, je Sara vse pojedla, kao, ja nism vedla. . Mam pa navadno skuto 3,5 doma, zdej pa ne vem, al bi mogla dat lahko, al lahko tud to. ti ti Sara Jaz bi jo na tvojem mestu poskusila s kakšnim sadjem vmešat pa dat kakšno žličko za probat.
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 18.2.2009 8:57:37
|
|
|
|
Anonimen
|
oujeaaaaaaaaaaa že drugič danes
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 18.2.2009 8:57:58
|
|
|
|
Samsa
|
IZVIRNO SPOROČILO: ninny Sem pozabila povedat, da se pri nas že ene par dni postavlja na vse 4 , je že čisto v poziciji za plazit. obvladamo pa plazenje nazaj, pa kotalenje po celi sobi Se mi zdi, da so ful važni, ko so mobilni
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 18.2.2009 8:58:36
|
|
|
|
Samsa
|
IZVIRNO SPOROČILO: ninny oujeaaaaaaaaaaa že drugič danes pred nosom si mi maznila
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 18.2.2009 8:58:57
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Samsa IZVIRNO SPOROČILO: ninny Sem pozabila povedat, da se pri nas že ene par dni postavlja na vse 4 , je že čisto v poziciji za plazit. obvladamo pa plazenje nazaj, pa kotalenje po celi sobi Se mi zdi, da so ful važni, ko so mobilni ja, ja samo ima Ema full dobre priprave, postavi se na roke, potem pa začne z glavo kimat potem pa hop na vse 4
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 18.2.2009 8:59:14
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Samsa IZVIRNO SPOROČILO: ninny oujeaaaaaaaaaaa že drugič danes pred nosom si mi maznila evo,naslednja bo pa tvoja
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 18.2.2009 8:59:18
|
|
|
|
RMRM
|
IZVIRNO SPOROČILO: AnjaPH IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 Anja,kako je pa s tvojimi kg,si shujsala po porodu...mislim ker si spet noseca.Da sem jaz zdaj,po moje na koncu ne bi mela okoli 100kg,temvec 120 . Ko sem zanosila prvič sem imela 80 kg, zdaj jih imam 68 Tko da bojo moje prejšnje normalne cunje zdaj nosečniške Odkar smo se preselili v hišo kile tko letijo dol da sploh ni za verjet. Pa velik sva zunej, desetkrat na dan po štengah gor pa dol (s tovorom) pa gre v luft Sam migat je treba pa je Meni si pa ti na tisti slikici ko ste kofetkale delovala ful suhica, ne duha ne sluho o kakšnih 80 kg .
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 18.2.2009 9:00:01
|
|
|
|
Samsa
|
IZVIRNO SPOROČILO: ninny IZVIRNO SPOROČILO: Samsa IZVIRNO SPOROČILO: ninny Sem pozabila povedat, da se pri nas že ene par dni postavlja na vse 4 , je že čisto v poziciji za plazit. obvladamo pa plazenje nazaj, pa kotalenje po celi sobi Se mi zdi, da so ful važni, ko so mobilni a ti ne veš, da je vse v pripravi? ( no vsaj tam, ko jaz delam) ja, ja samo ima Ema full dobre priprave, postavi se na roke, potem pa začne z glavo kimat potem pa hop na vse 4
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 18.2.2009 9:00:46
|
|
|
|
RMRM
|
IZVIRNO SPOROČILO: ninny IZVIRNO SPOROČILO: RMRM IZVIRNO SPOROČILO: ninny IZVIRNO SPOROČILO: RMRM ninny, katero skutko si ji pa dala, al čist navadno skuto s svežim sadjem, al te kupljene skutke s podloženim sadjem? kar tisto s podloženim sadjem, imam teh poln hladilnik,ker jih Maša obožuje, edino sadja spodaj ji še nisem dala. jaz sem zadnjič 3 kupila za probo in še preden sem uspela Lukasu dat, ni blo nobene več, je Sara vse pojedla, kao, ja nism vedla. . Mam pa navadno skuto 3,5 doma, zdej pa ne vem, al bi mogla dat lahko, al lahko tud to. ti ti Sara Jaz bi jo na tvojem mestu poskusila s kakšnim sadjem vmešat pa dat kakšno žličko za probat. ja, bom kar probala,sam kaj ko je pol tak , ko ne dam več .
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 18.2.2009 9:00:58
|
|
|
|
Samsa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Samsa IZVIRNO SPOROČILO: ninny IZVIRNO SPOROČILO: Samsa IZVIRNO SPOROČILO: ninny Sem pozabila povedat, da se pri nas že ene par dni postavlja na vse 4 , je že čisto v poziciji za plazit. obvladamo pa plazenje nazaj, pa kotalenje po celi sobi Se mi zdi, da so ful važni, ko so mobilni a ti ne veš, da je vse v pripravi? ( no vsaj tam, ko jaz delam) ja, ja samo ima Ema full dobre priprave, postavi se na roke, potem pa začne z glavo kimat potem pa hop na vse 4 Kaj mi je pa tu ratalo? jej jej
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 18.2.2009 9:01:50
|
|
|
|
RMRM
|
IZVIRNO SPOROČILO: ninny IZVIRNO SPOROČILO: Samsa IZVIRNO SPOROČILO: ninny Sem pozabila povedat, da se pri nas že ene par dni postavlja na vse 4 , je že čisto v poziciji za plazit. obvladamo pa plazenje nazaj, pa kotalenje po celi sobi Se mi zdi, da so ful važni, ko so mobilni ja, ja samo ima Ema full dobre priprave, postavi se na roke, potem pa začne z glavo kimat potem pa hop na vse 4 , si jo kar predstavljam. Naš tud z glavo kima, pol je pa tko smešn, ko ga otroka kaj vprašata, on pa z glavico ja,ja,ja
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 18.2.2009 9:02:21
|
|
|
|
Anonimen
|
Samsa Pri nas se je zbudila tako,da bom počasi morala it
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 18.2.2009 9:02:58
|
|
|
|
Samsa
|
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM IZVIRNO SPOROČILO: ninny IZVIRNO SPOROČILO: RMRM IZVIRNO SPOROČILO: ninny IZVIRNO SPOROČILO: RMRM ninny, katero skutko si ji pa dala, al čist navadno skuto s svežim sadjem, al te kupljene skutke s podloženim sadjem? kar tisto s podloženim sadjem, imam teh poln hladilnik,ker jih Maša obožuje, edino sadja spodaj ji še nisem dala. jaz sem zadnjič 3 kupila za probo in še preden sem uspela Lukasu dat, ni blo nobene več, je Sara vse pojedla, kao, ja nism vedla. . Mam pa navadno skuto 3,5 doma, zdej pa ne vem, al bi mogla dat lahko, al lahko tud to. ti ti Sara Jaz bi jo na tvojem mestu poskusila s kakšnim sadjem vmešat pa dat kakšno žličko za probat. ja, bom kar probala,sam kaj ko je pol tak , ko ne dam več . se znajo razkurit ja Lara čisto trda postane in se začne dret Ful je smešna
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 18.2.2009 9:03:07
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM IZVIRNO SPOROČILO: ninny IZVIRNO SPOROČILO: Samsa IZVIRNO SPOROČILO: ninny Sem pozabila povedat, da se pri nas že ene par dni postavlja na vse 4 , je že čisto v poziciji za plazit. obvladamo pa plazenje nazaj, pa kotalenje po celi sobi Se mi zdi, da so ful važni, ko so mobilni ja, ja samo ima Ema full dobre priprave, postavi se na roke, potem pa začne z glavo kimat potem pa hop na vse 4 , si jo kar predstavljam. Naš tud z glavo kima, pol je pa tko smešn, ko ga otroka kaj vprašata, on pa z glavico ja,ja,ja še posebej dobro zgleda, če je kakšna muzika na tv,pa kakor da pleše
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 18.2.2009 9:03:11
|
|
|
|
RMRM
|
Samsa, sem tvojo Lariko pozabla pohvalit. Luštkana
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 18.2.2009 9:04:22
|
|
|
|
Samsa
|
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM Samsa, sem tvojo Lariko pozabla pohvalit. Luštkana hvala hvala
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 18.2.2009 9:05:01
|
|
|
|
Anonimen
|
Mi pa ta mesec ne bomo stari 8 mesecev,ker 30. ni
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 18.2.2009 9:05:04
|
|
|
|
RMRM
|
nč, prjatlce, tud jaz moram počas nehat, da naredim zajtrk za tavelkedva, mal pospravim, pol se greva pa z Lukaskom potepat. Dijo
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 18.2.2009 9:05:04
|
|
|
|
Samsa
|
čakam, da se zbudi... Sem misla, da bi šle ven, pa so tako nehumane temperature, da je joj
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 18.2.2009 9:06:09
|
|
|
|
Anonimen
|
Pri nas tud zgleda lepo, sonček je,samo mrazzzzzzzz
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 18.2.2009 9:06:11
|
|
|
|
Samsa
|
IZVIRNO SPOROČILO: ninny Mi pa ta mesec ne bomo stari 8 mesecev,ker 30. ni Kaj pa zdaj? Bote pa naslednji mesec praznovali 8. mesecev ( se ti bo za 1 mesec podaljšala porodniška)
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 18.2.2009 9:06:54
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Samsa IZVIRNO SPOROČILO: ninny Mi pa ta mesec ne bomo stari 8 mesecev,ker 30. ni Kaj pa zdaj? Bote pa naslednji mesec praznovali 8. mesecev ( se ti bo za 1 mesec podaljšala porodniška) ne bi bilo slabo
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 18.2.2009 9:06:55
|
|
|
|
Samsa
|
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM nč, prjatlce, tud jaz moram počas nehat, da naredim zajtrk za tavelkedva, mal pospravim, pol se greva pa z Lukaskom potepat. Dijo Lep dan želim...
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 18.2.2009 9:07:16
|
|
|
|
RMRM
|
IZVIRNO SPOROČILO: Samsa čakam, da se zbudi... Sem misla, da bi šle ven, pa so tako nehumane temperature, da je joj mi2 pa vseeno greva, sam da je sonček, ga pa ful zadekam v vozu. Mu oblečem tople hlače in velur pulover, pa kombinezon čez, pol ga pa z deko zadekam, je pa še vedno v tisti torbi za v voziček, samo dilo sem ven vzela, in je kot ena vreča, tko da mraz ne pride do njega, okrog ust pa šal. Samo okice ven gledajo , je kot miška iz moke
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 18.2.2009 9:07:18
|
|
|
|
Anonimen
|
Pri nas ima sedaj smejalne vaje in jo bom še kakšno minutko kar pustila
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?