|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  177 178 [179] 180 181   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del
18.2.2009 8:57:23   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM

IZVIRNO SPOROČILO: ninny

ninny, katero skutko si ji pa dala, al čist navadno skuto s svežim sadjem, al te kupljene skutke s podloženim sadjem?

kar tisto s podloženim sadjem, imam teh poln hladilnik,ker jih Maša obožuje, edino sadja spodaj ji še nisem dala.

jaz sem zadnjič 3 kupila za probo in še preden sem uspela Lukasu dat, ni blo nobene več, je Sara vse pojedla, kao, ja nism vedla.user posted image . Mam pa navadno skuto 3,5 doma, zdej pa ne vem, al bi mogla dat lahko, al lahko tud to.

user posted image user posted image ti ti Sara

Jaz bi jo na tvojem mestu poskusila s kakšnim sadjem vmešat pa dat kakšno žličko za probat.

(odgovor članu RMRM)
  Neposredna povezava do sporočila: 4451
18.2.2009 8:57:37   
Anonimen
oujeaaaaaaaaaaa že drugič danesuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4452
18.2.2009 8:57:58   
Samsa

Sem pozabila povedat, da se pri nas že ene par dni postavlja na vse 4 , je že čisto v poziciji za plazit. obvladamo pa plazenje nazaj, pa kotalenje po celi sobi

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Se mi zdi, da so ful važni, ko so mobilni user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4453
18.2.2009 8:58:36   
Samsa

pred nosom si mi maznila user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4454
18.2.2009 8:58:57   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Samsa

Sem pozabila povedat, da se pri nas že ene par dni postavlja na vse 4 , je že čisto v poziciji za plazit. obvladamo pa plazenje nazaj, pa kotalenje po celi sobi

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Se mi zdi, da so ful važni, ko so mobilni user posted image user posted image user posted image

ja, ja samo ima Ema full dobre priprave, postavi se na roke, potem pa začne z glavo kimat  potem pa hop na vse 4user posted image

(odgovor članu Samsa)
  Neposredna povezava do sporočila: 4455
18.2.2009 8:59:14   
Anonimen

pred nosom si mi maznila user posted image user posted image user posted image user posted image

evo,naslednja bo pa tvojauser posted image

(odgovor članu Samsa)
  Neposredna povezava do sporočila: 4456
18.2.2009 8:59:18   
RMRM
IZVIRNO SPOROČILO: AnjaPH

IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28

Anja,kako je pa s tvojimi kg,si shujsala po porodu...mislim ker si spet noseca.Da sem jaz zdaj,po moje na koncu ne bi mela okoli 100kg,temvec 120user posted image user posted image .

Ko sem zanosila prvič sem imela 80 kg, zdaj jih imam 68 user posted image  Tko da bojo moje prejšnje normalne cunje zdaj nosečniške user posted image

Odkar smo se preselili v hišo kile tko letijo dol da sploh ni za verjet. Pa velik sva zunej, desetkrat na dan po štengah gor pa dol (s tovorom) pa gre v luft user posted image

Sam migat je treba pa je user posted image

Meni si pa ti na tisti slikici ko ste kofetkale delovala ful suhica, ne duha ne sluho o kakšnih 80 kguser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4457
18.2.2009 9:00:01   
Samsa

a ti ne veš, da je vse v pripravi? user posted image user posted image user posted image ( no vsaj tam, ko jaz delam)

ja, ja samo ima Ema full dobre priprave, postavi se na roke, potem pa začne z glavo kimat  potem pa hop na vse 4user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4458
18.2.2009 9:00:46   
RMRM

ninny, katero skutko si ji pa dala, al čist navadno skuto s svežim sadjem, al te kupljene skutke s podloženim sadjem?

kar tisto s podloženim sadjem, imam teh poln hladilnik,ker jih Maša obožuje, edino sadja spodaj ji še nisem dala.

jaz sem zadnjič 3 kupila za probo in še preden sem uspela Lukasu dat, ni blo nobene več, je Sara vse pojedla, kao, ja nism vedla.user posted image . Mam pa navadno skuto 3,5 doma, zdej pa ne vem, al bi mogla dat lahko, al lahko tud to.

Jaz bi jo na tvojem mestu poskusila s kakšnim sadjem vmešat pa dat kakšno žličko za probat.

ja, bom kar probala,sam kaj ko je pol tak user posted image , ko ne dam večuser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4459
18.2.2009 9:00:58   
Samsa

a ti ne veš, da je vse v pripravi? user posted image user posted image user posted image ( no vsaj tam, ko jaz delam)

Kaj mi je pa tu ratalo? jej jej

(odgovor članu Samsa)
Neposredna povezava do sporočila: 4460
18.2.2009 9:01:50   
RMRM

user posted image user posted image user posted image , si jo kar predstavljam. Naš tud z glavo kima, pol je pa tko smešn, ko ga otroka kaj vprašata, on pa z glavico ja,ja,ja

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4461
18.2.2009 9:02:21   
Anonimen
Samsa user posted image user posted image user posted image

Pri nas se je zbudila  tako,da bom počasi morala it

(odgovor članu Samsa)
  Neposredna povezava do sporočila: 4462
18.2.2009 9:02:58   
Samsa

ja, bom kar probala,sam kaj ko je pol tak user posted image , ko ne dam večuser posted image .

se znajo razkurit ja user posted image user posted image Lara čisto trda postane in se začne dret user posted image user posted image user posted image Ful je smešna

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 4463
18.2.2009 9:03:07   
Anonimen

user posted image user posted image user posted image , si jo kar predstavljam. Naš tud z glavo kima, pol je pa tko smešn, ko ga otroka kaj vprašata, on pa z glavico ja,ja,ja

user posted image še posebej dobro zgleda, če je kakšna muzika na tv,pa kakor da plešeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu RMRM)
  Neposredna povezava do sporočila: 4464
18.2.2009 9:03:11   
RMRM
Samsa, sem tvojo Lariko pozabla pohvalit. Luštkanauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 4465
18.2.2009 9:04:22   
Samsa

Samsa, sem tvojo Lariko pozabla pohvalit. Luštkanauser posted image user posted image user posted image

hvala hvala user posted image

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 4466
18.2.2009 9:05:01   
Anonimen
Mi pa ta mesec ne bomo stari 8 mesecev,ker 30. niuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Samsa)
  Neposredna povezava do sporočila: 4467
18.2.2009 9:05:04   
RMRM
nč, prjatlce, tud jaz moram počas nehat, da naredim zajtrk za tavelkedva, mal pospravim, pol se greva pa z Lukaskom potepat.

Dijouser posted image

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 4468
18.2.2009 9:05:04   
Samsa
čakam, da se zbudi...

Sem misla, da bi šle ven, pa so tako nehumane temperature, da je joj user posted image

(odgovor članu Samsa)
Neposredna povezava do sporočila: 4469
18.2.2009 9:06:09   
Anonimen
Pri nas tud zgleda lepo, sonček je,samo mrazzzzzzzz

(odgovor članu Samsa)
  Neposredna povezava do sporočila: 4470
18.2.2009 9:06:11   
Samsa

Mi pa ta mesec ne bomo stari 8 mesecev,ker 30. niuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kaj pa zdaj?

Bote pa naslednji mesec praznovali 8. mesecev ( se ti bo za 1 mesec podaljšala porodniška) user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4471
18.2.2009 9:06:54   
Anonimen

Kaj pa zdaj?

Bote pa naslednji mesec praznovali 8. mesecev ( se ti bo za 1 mesec podaljšala porodniška) user posted image user posted image user posted image user posted image

ne bi bilo slabouser posted image

(odgovor članu Samsa)
  Neposredna povezava do sporočila: 4472
18.2.2009 9:06:55   
Samsa

nč, prjatlce, tud jaz moram počas nehat, da naredim zajtrk za tavelkedva, mal pospravim, pol se greva pa z Lukaskom potepat.

Dijouser posted image

Lep dan želim...

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 4473
18.2.2009 9:07:16   
RMRM

čakam, da se zbudi...

Sem misla, da bi šle ven, pa so tako nehumane temperature, da je joj user posted image

mi2 pa vseeno greva, sam da je sonček, ga pa ful zadekam v vozu. Mu oblečem tople hlače in velur pulover, pa kombinezon čez, pol ga pa z deko zadekam, je pa še vedno v tisti torbi za v voziček, samo dilo sem ven vzela, in je kot ena vreča, tko da mraz ne pride do njega, okrog ust pa šal. Samo okice ven gledajouser posted image user posted image , je kot miška iz moke

(odgovor članu Samsa)
Neposredna povezava do sporočila: 4474
18.2.2009 9:07:18   
Anonimen
Pri nas ima sedaj smejalne vajeuser posted image in jo bom še kakšno minutko kar pustila

(odgovor članu Samsa)
  Neposredna povezava do sporočila: 4475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  177 178 [179] 180 181   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  177 178 [179] 180 181   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?