Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 18.2.2009 11:12:15
|
|
|
|
Anonimen
|
lonapo mogoče pa nam res uspe priti do 200 še danes samo mal več nas mora gor priti pa za gripo pa za zobka no,pa spet ploskam
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 18.2.2009 11:31:39
|
|
|
|
Anonimen
|
Lonapo hvala za recept. Glede kaslja sem iskala,pa sploh ne najdem kam sem shranila ....edino za prezgan sladkor in mleko vem da ful pomaga.Tali je tolk kasljala,ga je samo 3x pila,se je kaselj cist nehal. Pa cebulo prazis...samo ne vem cisto tocno kako je s tem,sori.
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 18.2.2009 11:58:26
|
|
|
|
lonapo
|
ninny,hvala za link.sem ga dala kar med priljubljene, da bo vedno pri roki. Če danes kašelj ne bo boljš, mu bom dala čebulni obkladek za ponoči.
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 18.2.2009 12:02:23
|
|
|
|
Anonimen
|
Lonapo sem mislila da sprasujes zase ...lahko mu das tudi kamilicni obkladek. Ninni link bi tudi jaz shranila,pa ne vem kako....med kaksne priljubljene.Na World nekaj shranjujem,samo linkov ne morem
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 18.2.2009 12:09:20
|
|
|
|
Anonimen
|
kleo daj ga med priljubljene . A maš mozzilo al explorerja za internet?
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 18.2.2009 12:10:21
|
|
|
|
Anonimen
|
Če maš mozzilo odpreš tisti link k sem ga dala in imaš zgoraj zaznamke in dodaj stran med zaznamek
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 18.2.2009 12:10:46
|
|
|
|
Anonimen
|
Sem shranila,pod zvedico,sploh nisem vedla zakaj je tam
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 18.2.2009 12:19:10
|
|
|
|
lunca14
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 Sem shranila,pod zvedico,sploh nisem vedla zakaj je tam bravo kleo,za ,zdej pa samo dodajaj.............jaz pa sem bla pridna,sem zlikala ene 4 pralne stroje,mišek je pa sedel v svoji kahlici-bumbotu in me je gledal in palčke jedel-kot taprav dec,sam,da je pa je tiho
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 18.2.2009 12:23:42
|
|
|
|
Tina 28
|
ojla danes sva spustili sprehod, saj tolk piha, da ne upam z vožičkom...nebo pa kot bi ga angelčki zribal. Zdaj grem po Nejca...upam, da ga ni odpihnilo, čeprav je Kobla v zavetju. Moram zbudit Anjo. Sem pa danes naredila uspeh, saj mam že na pol pripravljeno kosilo. Juha se kuha....riž za rižev narastek že kuhan...pol pa še finiš. Sem bla pa celo dopoldne zalimana, pa sem šla ob polnoči spat...in pol ugotovim, da sem v jutranji naglici pozabila spiti kavo...no zdaj sem si dušo privezala i je koj boljš... Aja...in sem zelena! Najbolj sem pa zelena zaradi tisth, ki lahko zjutraj spijo in jim ni treba nikamor furjat...in tistim, ki se lahko sprehajate v zavetju
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 18.2.2009 12:26:10
|
|
|
|
Tina 28
|
Lunca...bravo za likanje in Kleo braVO ZA PUCANJE PUZLOV. jAZ JIH NEKAK NE VELIK, KER JIH MAM SAM V SPALNICI IN TUD aNJA JE RAJŠ V STAJCI, KOT TU...DA JE NA OPAZOVALNI. Lunca...kdaj pa ti pelješ otroke v vrtec, ko jih greš ob pol štirih iskat. Jaz Nejca peljem na deveto in grem ob pol enih iskat....se sam obrnem skoraj
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 18.2.2009 12:30:30
|
|
|
|
Tina 28
|
Kleo...kako je tole z notebookom...a če ga zaprem, se kao ugasne na silo al je to v redu. kako je s tem zapiranjem
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 18.2.2009 12:36:49
|
|
|
|
Anonimen
|
Lunca kako imas pridnega otroka,moja bi zdrzala pri ene dveh palckah...pol pa konec z likanjem . Meri spi,jaz kuham,bomo spet vsak drugace jedli.... Shranila bom zdaj .....VSE
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 18.2.2009 12:41:16
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 Kleo...kako je tole z notebookom...a če ga zaprem, se kao ugasne na silo al je to v redu. kako je s tem zapiranjem Jaz ga nikol ne ugasnem,samo zaprem,ozr.zvecer grem ven z neta in zaprem,mislim da je tko ok.
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 18.2.2009 12:45:17
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 ojla danes sva spustili sprehod, saj tolk piha, da ne upam z vožičkom...nebo pa kot bi ga angelčki zribal.pri nas je tudi nebo cudovito,mraz pa...smo imel zjutraj -14 brrrrrrrrrrr Zdaj grem po Nejca...upam, da ga ni odpihnilo, čeprav je Kobla v zavetju. Moram zbudit Anjo. Sem pa danes naredila uspeh, saj mam že na pol pripravljeno kosilo. Juha se kuha....riž za rižev narastek že kuhan...pol pa še finiš.bos to sladek narastek standardni naredila...no,jaz ga ne maram Sem bla pa celo dopoldne zalimana, pa sem šla ob polnoči spat...in pol ugotovim, da sem v jutranji naglici pozabila spiti kavo...no zdaj sem si dušo privezala i je koj boljš...mene se zunaj na balkonu caka...bo kar ledena,za spremembo Aja...in sem zelena! Najbolj sem pa zelena zaradi tisth, ki lahko zjutraj spijo in jim ni treba nikamor furjat...in tistim, ki se lahko sprehajate v zavetju ......-.........
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 18.2.2009 12:46:02
|
|
|
|
Samsa
|
oj oj midve sva iz sprehoda... je blo fajn, sam pihalo je ko ... Sam sem pa utrujena 100/h, ker se je sneg ful prijemal na kolesa
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 18.2.2009 12:48:42
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Samsa oj oj midve sva iz sprehoda... je blo fajn, sam pihalo je ko ... Sam sem pa utrujena 100/h, ker se je sneg ful prijemal na kolesa Si na ketne pozabila...
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 18.2.2009 12:49:27
|
|
|
|
Samsa
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 IZVIRNO SPOROČILO: Samsa oj oj midve sva iz sprehoda... je blo fajn, sam pihalo je ko ... Sam sem pa utrujena 100/h, ker se je sneg ful prijemal na kolesa Si na ketne pozabila... se mi je zdelo, da nekaj manjka ja
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 18.2.2009 12:54:34
|
|
|
|
Samsa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 Aja...in sem zelena! Najbolj sem pa zelena zaradi tisth, ki lahko zjutraj spijo in jim ni treba nikamor furjat...in tistim, ki se lahko sprehajate v zavetju Smo sitne, al?
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 18.2.2009 12:56:10
|
|
|
|
Anonimen
|
Na racunalnike se ne spoznam,tako da bi rabila pomoc...ne morem iz maila poslat filmcka niti slik ne vec...prej sem lahko,mi pise NAPAKA NA STREZNIKU ,kaj bi to lahko blo,in kako popravim?Nimam pojma kaj imam...mozzilo,a kaj ze ...kao to sploh vidis???
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 18.2.2009 13:00:52
|
|
|
|
lunca14
|
tina..........jaz mojedva peljem ob 8(no zjutraj jih pelje moj ),jih pa ne grem prej iskat zato,ker doma nočeta it počivat po kosilu,in če ne gresta sta potem še bolj hiperaktivna,prej sem hodila eneja iskat po kosilu,ko pa je začel sračkat glede spanja,sem pa nehala,tam gresta lepo počivat in je vse ok.Itak jima je doma dolgčas,ker nimata svojih prijatelčkov,ko se pa skupaj igrata,se pa samo bockata in skačeta drug drugemu v lase,ful si želita moje pozornosti,če sem z enim je drugi ljubosumen in kontra,ko sta pa v vrtcu skupaj se pa lepo igrata,ne bi verjela,če ni bi videl na lastne oči.
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 18.2.2009 13:00:53
|
|
|
|
Samsa
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 Na racunalnike se ne spoznam,tako da bi rabila pomoc...ne morem iz maila poslat filmcka niti slik ne vec...prej sem lahko,mi pise NAPAKA NA STREZNIKU ,kaj bi to lahko blo,in kako popravim?Nimam pojma kaj imam...mozzilo,a kaj ze ...kao to sploh vidis??? Koliko časa se ti to dogaja?
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 18.2.2009 13:02:54
|
|
|
|
lunca14
|
Grem jest,moj mali spi,sem mislila,da bova šla ven,pa ga je prej zmanjkalo,bova šla pa pol ven,ko pride še preostala vojska,se bomo streljal s belimi metki- kepal .
< Sporočilo je popravil lunca14 -- 18.2.2009 13:07:50 >
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 18.2.2009 13:03:52
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Samsa IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 Na racunalnike se ne spoznam,tako da bi rabila pomoc...ne morem iz maila poslat filmcka niti slik ne vec...prej sem lahko,mi pise NAPAKA NA STREZNIKU ,kaj bi to lahko blo,in kako popravim?Nimam pojma kaj imam...mozzilo,a kaj ze ...kao to sploh vidis??? Koliko časa se ti to dogaja? A to da nimam pojma...ze cel lajf ,napako imam pa ene 14dni.
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 18.2.2009 13:04:18
|
|
|
|
Samsa
|
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14 Grem jest,moj mali spi,sem mislila,da bova šla ven,pa ga je prej zmanjkalo,bova šla pa pol ven,ko pride še preostala vojska,se bomo streljal s elimi metki- kepal . Uživaj-te
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?