Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 2.2.2009 21:34:56
|
|
|
|
Anonimen
|
otročki so pa itak vsi - pa vsi majo toliko las - našmu pa bodo očitno kasneje začeli rasti
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 2.2.2009 21:36:59
|
|
|
|
anaj22
|
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM Mah, kar nekaj me ven meče ta RR V glavnem, hotla sem vprašat, ali imate za otročke potni list ali osebno. Mi bomo tud počasi moral uredit za tamučka, pa se še nisem odločila kaj, ker mi imamo vsi potni list. osebno, smo jo dal že julija delat tko da si ni nič podoben
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 2.2.2009 21:38:04
|
|
|
|
anaj22
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 kakšna fletna rožica
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 2.2.2009 21:38:17
|
|
|
|
RMRM
|
o nya, heloo. Sem te nekaj hotla vprašat. Kupila sem črn okvir za 6 slikic. Ozadje je smetanove barve, zdej pa ne vem, al bo lepše izpadlo, če vstavim črnobele fotke, al je vseeno. Kaj svetuješ. Zdej so črnobele slikce notri, pa ful dobro izpade. tko nekako zgleda okvir.
< Sporočilo je popravil RMRM -- 2.2.2009 21:43:30 >
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 2.2.2009 21:38:52
|
|
|
|
RMRM
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 2.2.2009 21:39:23
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: anaj22 IZVIRNO SPOROČILO: RMRM Mah, kar nekaj me ven meče ta RR V glavnem, hotla sem vprašat, ali imate za otročke potni list ali osebno. Mi bomo tud počasi moral uredit za tamučka, pa se še nisem odločila kaj, ker mi imamo vsi potni list. osebno, smo jo dal že julija delat tko da si ni nič podoben midve sva ga ze junija,pa je seveda tut cist druga
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 2.2.2009 21:40:17
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM o nya, heloo. Sem te nekaj hotla vprašat. Kupila sem črn okvir za 6 slikic. Ozadje je smetanove barve, zdej pa ne vem, al bo lepše izpadlo, če vstavim črnobele fotke, al je vseeno. Kaj svetuješ. Zdej so črnobele slikce notri, pa ful dobro izpade. ozadje?? misliš to ozadje slikic - so večje luknje lal kako??
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 2.2.2009 21:42:05
|
|
|
|
Anonimen
|
evo našga junaka na fotki za osebno
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 2.2.2009 21:43:10
|
|
|
|
mtinca1
|
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM mtinca, sej si bla ti zadnjič v Okaidiju a ne? A si slučajno kaj vidla, a majo za fantke kaj dosti izbire, ker mi smo tako zrasli, da so skoraj vse hlače do gležnjev , bo tud treba počas mal v nabavo. imajo že novo kolekcijo. ampak verjetno te zanimajo bolj zimske variante? teh ni blo kaj dosti, za nyo sem vzela zadnjo številko - takih lepih podloženih. imeli so pa še kr nekaj žametk na naramnice.... imam občutek, da je že bolj slaba izbira, ampak splača se it pogledat.... mogoče pa še kaj najdeš.
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 2.2.2009 21:44:03
|
|
|
|
mtinca1
|
IZVIRNO SPOROČILO: nya evo našga junaka na fotki za osebno se mi zdi, da je čisto drugačen, res.
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 2.2.2009 21:44:39
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: nya evo našga junaka na fotki za osebno ,kolk je bi star,ker mojo smo komaj nastimali da je gledala,je ravn spala?
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 2.2.2009 21:45:37
|
|
|
|
Tina 28
|
evo...sem doma jezna ko vrag. Sem se komaj naštimala za it...pol pa pridem ven in cesta taka...do glavne ceste mamo 20 cm skoz vas in še klanček je....nisem upala peljat, zato sem prišla nazaj...togotno gledala Razočarane gospodinje in zdaj me kar tišči notr. Se mi je res luštalo, saj smo že par dni bolj kot ne notr in bi malo kri pognala po žilah. Pa še občutek mam da špricam...bedno ane. Sem enkrat stolkla avto na snegu in mam strah
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 2.2.2009 21:46:37
|
|
|
|
Tina 28
|
mi smo dali delat sebno....zaenkrat ni strahu, da bi rabila pasuš
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 2.2.2009 21:46:49
|
|
|
|
RMRM
|
nya, sem sliko pripopala zraven, da si boš lažje predstavljala. mtinca, hvala. Ne, drugač bi jaz kar za spomlad nabavila, ker za zimo imava dvoje žametke, bodo še mal zdržale, pol bova pa res rabila. Ponavadi grem v nabavo ko je res že nujno potrebno, pa zamudim večjo izbiro, in je kar težko nabavit.
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 2.2.2009 21:47:20
|
|
|
|
Anonimen
|
Star je bil 1 mesec pa 1 teden al dva. Mamo srečo, da mamo fotografa v družini, je bil bolj prilagodljiv. K pri nas ful komlicirajo zarad teh fotk - mora gledat naravnost, pa je to pri tko majhnemu kr težko. Ga je moj drćal v naročju, ker drgač itak ne morš.
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 2.2.2009 21:48:04
|
|
|
|
RMRM
|
IZVIRNO SPOROČILO: nya evo našga junaka na fotki za osebno kakšen resen pogled Kako ste pa držale otročke, k so bli še tko majčkeni
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 2.2.2009 21:48:55
|
|
|
|
Tina 28
|
RMRM...če so ti všeč ČB...daj notri take, saj bi ziher pasale. Če pa imaš rajši barvne...ti bodo pa bolj všeč kljub okvirju. Je vsaj nevtralne barve in neglede ali bodo barvne ali ČB ne bo hudega.
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 2.2.2009 21:50:37
|
|
|
|
Tina 28
|
Naša je bla komaj 2meseca stara...je mogla sedet...tako da sem jo imela v naročju kot za kupček poditrat in z roko sem ji držala glavco. Fotograf je pa pol poradiral moje prste, ki so se videli ob straneh
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 2.2.2009 21:50:53
|
|
|
|
RMRM
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 RMRM...če so ti všeč ČB...daj notri take, saj bi ziher pasale. Če pa imaš rajši barvne...ti bodo pa bolj všeč kljub okvirju. Je vsaj nevtralne barve in neglede ali bodo barvne ali ČB ne bo hudega. ja, saj vem, sam bi rada nardila eno tako ful lepo sliko, za na hodnik. Sem mal tud razmišljala o tistih rjavih slikah, kot so ble včasih. Sam si moram čas vzet, pa pogledat in izbrat slike, pol pa v pravih velikostih dat razvit, pa še za barvo se odločit. Kar preveč zame .
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 2.2.2009 21:51:09
|
|
|
|
Anonimen
|
RMRM - men se zdi, da lahko daš brez problema barvne fotke, najboljš je, da si jih zbereš, daš notr, pa pogledaš - pač zbereš take, da so barvo usklajene - da ne bo preveč šareno - veš, kaj mislim ne. Č se pa da ta podlaga ven, pa itak lahko mal kombiniraš, pa boš vidla, kako bo. Mogoč bi blo pa kul, če bi dala kako fotko ali dve ČB, ostale pa barvne. Mal se poigrej, pa boš vidla, kaj bo bol šlo v oči.
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 2.2.2009 21:51:55
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 RMRM...če so ti všeč ČB...daj notri take, saj bi ziher pasale. Če pa imaš rajši barvne...ti bodo pa bolj všeč kljub okvirju. Je vsaj nevtralne barve in neglede ali bodo barvne ali ČB ne bo hudega. ja, saj vem, sam bi rada nardila eno tako ful lepo sliko, za na hodnik. Sem mal tud razmišljala o tistih rjavih slikah, kot so ble včasih. Sam si moram čas vzet, pa pogledat in izbrat slike, pol pa v pravih velikostih dat razvit, pa še za barvo se odločit. Kar preveč zame . sephia
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 2.2.2009 21:52:00
|
|
|
|
RMRM
|
A ne kako se naši cukri spreminjajo.
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 2.2.2009 21:52:26
|
|
|
|
mtinca1
|
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM nya, sem sliko pripopala zraven, da si boš lažje predstavljala. mtinca, hvala. Ne, drugač bi jaz kar za spomlad nabavila, ker za zimo imava dvoje žametke, bodo še mal zdržale, pol bova pa res rabila. Ponavadi grem v nabavo ko je res že nujno potrebno, pa zamudim večjo izbiro, in je kar težko nabavit. za spomaldansko kolekcijo pa kr v nabavo. .
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 2.2.2009 21:53:24
|
|
|
|
RMRM
|
IZVIRNO SPOROČILO: nya IZVIRNO SPOROČILO: RMRM IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 RMRM...če so ti všeč ČB...daj notri take, saj bi ziher pasale. Če pa imaš rajši barvne...ti bodo pa bolj všeč kljub okvirju. Je vsaj nevtralne barve in neglede ali bodo barvne ali ČB ne bo hudega. ja, saj vem, sam bi rada nardila eno tako ful lepo sliko, za na hodnik. Sem mal tud razmišljala o tistih rjavih slikah, kot so ble včasih. Sam si moram čas vzet, pa pogledat in izbrat slike, pol pa v pravih velikostih dat razvit, pa še za barvo se odločit. Kar preveč zame . sephia a tako se takim slikam reče? Jaz se ravno ne spoznam na to, no, ampak bom vsaj znala povedat fotografu kaj hočem
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 2.2.2009 21:54:18
|
|
|
|
anaj22
|
čvekle jaz vas zapuščam grem v vodoravni položaj nočko
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?