Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 2.2.2009 18:13:27
|
|
|
|
Anonimen
|
aha, sedaj pa spet normalno dela
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 2.2.2009 18:16:45
|
|
|
|
*Mojca*
|
ninny še dobro da si zaj.........., si vsaj stran obrnila ful luškane sta modrooke bejbike
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 2.2.2009 18:17:49
|
|
|
|
Anonimen
|
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 2.2.2009 18:18:17
|
|
|
|
Anonimen
|
ja,to je pa res, vsaj stran sem obrnila
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 2.2.2009 18:23:11
|
|
|
|
mtinca1
|
http://www.csd-lj-siska.si/ 1. PRAVICE IZ NASLOVA KRAJŠEGA DELOVNEGA ČASA ZARADI STARŠEVSTVA Pravico do dela s krajšim delovnim časom zaradi starševstva ima: - eden od staršev, ki neguje in varuje otroka, in sicer do tretjega leta starosti otroka - eden od staršev, ki neguje in varuje težje gibalno oviranega otroka ali zmerno ali težje duševno prizadetega otroka, in sicer tudi po tretjem letu starosti otroka, vendar največ do 18. leta starosti otroka - eden od staršev, ki neguje in varuje dva otroka, do dopolnjenega šestega leta starosti mlajšega otroka Krajši delovni čas mora obsegati najmanj polovično tedensko delovno obveznost. To pravico starš pridobi pri svojem delodajalcu. Na centru za socialno delo pa lahko uveljavlja pravico do plačila sorazmernega dela prispevkov za socialno varnost do polne delovne obveznosti. Delodajalec mu zagotavlja pravico do plače po dejanski delovni obveznosti, Republika Slovenija pa mu zagotavlja do polne delovne obveznosti plačilo prispevkov za socialno varnost od sorazmernega dela minimalne plače.
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 2.2.2009 18:26:38
|
|
|
|
Anonimen
|
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 2.2.2009 18:29:42
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: ninny Kaksen srcek,pa ucke,ustka,pa bradica taka spicka..
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 2.2.2009 18:35:07
|
|
|
|
mtinca1
|
Ema je pa pravi fotomodel; na vsaki slikci v drugačni pozi.
< Sporočilo je popravil mtinca1 -- 2.2.2009 18:36:12 >
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 2.2.2009 19:04:28
|
|
|
|
Anonimen
|
Ela in Ema
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 2.2.2009 19:29:01
|
|
|
|
anaj22
|
Lovro pravi mali "razgrajač" Ela ti pašejo očijeve nogavice Ema prava mala manekenka, Maša je tud ful luštna
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 2.2.2009 19:44:54
|
|
|
|
Anonimen
|
Na shrani.si imam blokado,ker sem v tujini...sem pisala,da mi jo odstranijo,zdaj jim pa moram poslat uporabnisko ime,no in ne vem,se moram zdaj tam prijavit,niti ne vem kje??,al dam Kleopatra... ????
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 2.2.2009 19:54:58
|
|
|
|
Tina 28
|
ninny...ful luštna... didlina...pri sari je videt, kot da bo že kočnike dobila.... Slovenka...tvoja pupica ma mene na tisto vilo iz Perta Pana spominja...taka škratovska drugače smo pa meli katastrofo od dneva...anja cel dan lajno navija...še v naročju ji nič ne paše. mislim, da se zgornji pripravljajo...groza. Nejc cel dan izziva z enmi traparijami....men se pa zdi, da mam kar mal otekle možgane. Moram še na aerobiko,pa je vse zasneženo in nič spluženo
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 2.2.2009 19:55:41
|
|
|
|
Tina 28
|
Kleo...poskusi še na slikomat
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 2.2.2009 20:00:18
|
|
|
|
mtinca1
|
ostale fotke: LOVRO, ELA, SARA, SOFIJA vsi ste super luštni!!! Lovro zelo rad raziskuje - mora se dogajat; Ela - več kot očitno je, kdaj jo obleče ati in kdaj mami; Sara - tak zadovoljen nasmešek-cukrček; Sofija - mala princeska, oblečena v Izabela Style (oz. Obaidi). Jaz zeeelooo rada gledam fotke (sploh odkar ga imam sama), tako da, kr pridno jih lepite na forum. .
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 2.2.2009 20:12:37
|
|
|
|
slovenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: mtinca1 Sofija - mala princeska, oblečena v Izabela Style (oz. Obaidi). Jaz zeeelooo rada gledam fotke (sploh odkar ga imam sama), tako da, kr pridno jih lepite na forum. . Ijeeeee, 'Izabela style' To se tako sliši, kot je zadnjič naša 5 letna Lara rekla: 'zadnjič je bil pa Niko (njen bratranec) celi moker in mu je mami dala moje obleke in je bil celi jaz" Tina, naša je tudi boga zaradi zgornjih, je tudi malo slabše volje, sploh med spanjem... Moram jutri spet pilates delat, tam je pa ful dobre volje
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 2.2.2009 20:13:49
|
|
|
|
Tina 28
|
se mi je zdel, da je bla še ena fotka....točno ELA....sem mogla prav mojmu pokazat, da ni samo on tko na komot. sicer se tega še ni domisli...ampak mu moram vedno vse prpravt kaj oblečt...če nočem malega cigančka. Danes mi je šlo prav na smeh, ko sem med kuhanjem s tamalo naročju prosila, če da Nejcu za preoblečt cunje in sploh ni vedel kje ima kaj...je iskal med poletno garderobo. Sem se zamislila, da jih preveč crklam
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 2.2.2009 20:15:36
|
|
|
|
Tina 28
|
slovenka...potem misliš da je to to. Zaradi spodnjih sploh ni blo take panike. Zdaj je pa tko sitna, da me ušesa bolijo od nerganja . Ni pa nič videt...samo na zgorni sprednji strani dlesni je bolj napeto. al mora bit na robu spodaj
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 2.2.2009 20:20:23
|
|
|
|
babysolza
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Mojca* dojenje: samo že zjutraj in zvečer, mleka je bolj kot ne le za vzorec. Me pa Luka večkrat tako fejst ugrizne da kr zakričim. pa še nimam...hmmm...pa pravijo da pride ko nehaš dojit Mojca, jaz sem jo dobila kake 3 tedne potem, ko sem čist prenehala dojit, tako da maš še čas.
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 2.2.2009 20:22:33
|
|
|
|
mtinca1
|
tina, a si že zamudila aerobiko, al še čakaš da splužijo ceste ? slovenka - ja, jaz okaidi kr povezujem z Izabelo, ker ima vedno njihove cunjice. .
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 2.2.2009 20:26:10
|
|
|
|
babysolza
|
Slikice....
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 2.2.2009 20:35:18
|
|
|
|
Tina 28
|
Ne...imam ob 9-ih...ampak čakam pa res da splužijo
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 2.2.2009 20:44:21
|
|
|
|
Anonimen
|
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 2.2.2009 20:46:13
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 Tole je vceraj Tali narisala,ona res zelo rada skos nekaj cacka ...pa uspelo mi je nalozit,vav,Tina najlepsa ti hvala,sem sla na slikomat .
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 2.2.2009 20:58:40
|
|
|
|
RMRM
|
Ojla! Ste ble kar pridne, ne zamerit, če česa ne bom komentirala . AS - super za krst, Patricija je tud že velika punca. Pa Lovro je tako . Sara, Ela, Maša, Ema, Sofija, vse so . Za vse bolančkane . Kar se pa napredovanja in regresa tiče, pa no comment. Tud moje napredovanje za dva razreda bo najbrž šlo mimo . Sem dobila predlog ukrepov na mail .
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 2.2.2009 21:01:15
|
|
|
|
RMRM
|
Tina28, a so splužl? Pri nas je kljub rednem pluženju cesta . Sva mela popoldne fiziot., pa ni blo nič prijetno po taki cesti vozit, ampak sva počas priplužla domov. K sreči je mal pred nama tud plug do doma peljal, tko da ni blo problema tud po klancu do doma pridt
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?