|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del
2.2.2009 18:13:27   
Anonimen
aha, sedaj pa spet normalno delauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3101
2.2.2009 18:16:45   
*Mojca*
ninny še dobro da si zaj.........., si vsaj stran obrnila user posted image user posted image user posted image user posted image

ful luškane sta modrooke bejbike user posted image user posted image user posted image user posted image

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3102
2.2.2009 18:17:49   
Anonimen
user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3103
2.2.2009 18:18:17   
Anonimen
ja,to je pa res, vsaj stran sem obrnilauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3104
2.2.2009 18:23:11   
mtinca1

http://www.csd-lj-siska.si/

1. PRAVICE IZ NASLOVA KRAJŠEGA DELOVNEGA ČASA ZARADI STARŠEVSTVA
Pravico do dela s krajšim delovnim časom zaradi starševstva ima:
- eden od staršev, ki neguje in varuje otroka, in sicer do tretjega leta starosti otroka
- eden od staršev, ki neguje in varuje težje gibalno oviranega otroka ali zmerno ali težje duševno prizadetega otroka, in sicer tudi po tretjem letu starosti otroka, vendar največ do 18. leta starosti otroka
- eden od staršev, ki neguje in varuje dva otroka, do dopolnjenega šestega leta starosti mlajšega otroka

Krajši delovni čas mora obsegati najmanj polovično tedensko delovno obveznost. To pravico starš pridobi pri svojem delodajalcu. Na centru za socialno delo pa lahko uveljavlja pravico do plačila sorazmernega dela prispevkov za socialno varnost do polne delovne obveznosti.
Delodajalec mu zagotavlja pravico do plače po dejanski delovni obveznosti, Republika Slovenija pa mu zagotavlja do polne delovne obveznosti plačilo prispevkov za socialno varnost od sorazmernega dela minimalne plače.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3105
2.2.2009 18:26:38   
Anonimen
user posted image

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3106
2.2.2009 18:29:42   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ninny

user posted image

user posted image

Kaksen srcek,pa ucke,ustka,pa bradica taka spicka..user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3107
2.2.2009 18:35:07   
mtinca1
Ema je pa pravi fotomodel; na vsaki slikci v drugačni pozi. user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil mtinca1 -- 2.2.2009 18:36:12 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3108
2.2.2009 19:04:28   
Anonimen
Ela in Ema user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu mtinca1)
  Neposredna povezava do sporočila: 3109
2.2.2009 19:29:01   
anaj22
Lovro user posted image user posted image user posted image user posted image  pravi mali "razgrajač"
Ela user posted image user posted image user posted image  ti pašejo očijeve nogavice user posted image
Ema user posted image user posted image user posted image  prava mala manekenka, Maša je tud ful luštna

Mi mamo se fajn
NJJP

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3110
2.2.2009 19:44:54   
Anonimen
Na shrani.si imam blokado,ker sem v tujini...sem pisala,da mi jo odstranijo,zdaj jim pa moram poslat uporabnisko ime,no in ne vem,se moram zdaj tam prijavit,niti ne vem kje??,al dam Kleopatra...user posted image user posted image user posted image user posted image ????

(odgovor članu anaj22)
  Neposredna povezava do sporočila: 3111
2.2.2009 19:54:58   
Tina 28
ninny...ful luštna...user posted image
didlina...pri sari je videt, kot da bo že kočnike dobila....user posted image

Slovenka...tvoja pupica ma mene na tisto vilo iz Perta Pana spominja...taka škratovskauser posted image

drugače smo pa meli katastrofo od dneva...anja cel dan lajno navija...še v naročju ji nič ne paše. mislim, da se zgornji pripravljajo...groza. Nejc cel dan izziva z enmi traparijami....men se pa zdi, da mam kar mal otekle možgane. Moram še na aerobiko,pa je vse zasneženo in nič spluženouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3112
2.2.2009 19:55:41   
Tina 28
Kleo...poskusi še na slikomat

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 3113
2.2.2009 20:00:18   
mtinca1
ostale fotke: LOVRO, ELA, SARA, SOFIJA vsi ste super luštni!!!
Lovro zelo rad raziskuje - mora se dogajat; Ela - več kot očitno je, kdaj jo obleče ati in kdaj mami; Sara - tak zadovoljen nasmešek-cukrček; Sofija - mala princeska, oblečena v Izabela Style (oz. Obaidi).
Jaz zeeelooo rada gledam fotke user posted image  (sploh odkar ga imam sama), tako da, kr pridno jih lepite na forum.user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3114
2.2.2009 20:12:37   
slovenka
IZVIRNO SPOROČILO: mtinca1

Sofija - mala princeska, oblečena v Izabela Style (oz. Obaidi).
Jaz zeeelooo rada gledam fotke user posted image  (sploh odkar ga imam sama), tako da, kr pridno jih lepite na forum.user posted image .

Ijeeeee, 'Izabela style' user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image To se tako sliši, kot je zadnjič naša 5 letna Lara rekla: 'zadnjič je bil pa Niko (njen bratranec) celi moker in mu je mami dala moje obleke in je bil celi jaz" user posted image user posted image user posted image

Tina, naša je tudi boga zaradi zgornjih, je tudi malo slabše volje, sploh med spanjem... Moram jutri spet pilates delat, tam je pa ful dobre volje user posted image

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

(odgovor članu mtinca1)
Neposredna povezava do sporočila: 3115
2.2.2009 20:13:49   
Tina 28
se mi je zdel, da je bla še ena fotka....točno ELA....sem mogla prav mojmu  pokazat, da ni samo on tko na komot. sicer se tega še ni domisli...ampak mu moram vedno vse prpravt kaj oblečt...če nočem malega cigančka.
Danes mi je šlo prav na smeh, ko sem med kuhanjem s tamalo naročju prosila, če da Nejcu za preoblečt cunje in sploh ni vedel kje ima kaj...je iskal med poletno garderobo. Sem se zamislila, da jih preveč crklamuser posted image

(odgovor članu mtinca1)
Neposredna povezava do sporočila: 3116
2.2.2009 20:15:36   
Tina 28
slovenka...potem misliš da je to to. Zaradi spodnjih sploh ni blo take panike. Zdaj je pa tko sitna, da me ušesa bolijo od nerganjauser posted image user posted image . Ni pa nič videt...samo na zgorni sprednji strani dlesni je bolj napeto. al mora bit na robu spodajuser posted image

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 3117
2.2.2009 20:20:23   
babysolza
IZVIRNO SPOROČILO: *Mojca*

dojenje: samo že zjutraj in zvečer, mleka je bolj kot ne le za vzorec. Me pa Luka večkrat tako fejst ugrizne da kr zakričim. user posted image pa še nimam...hmmm...pa pravijo da pride ko nehaš dojit user posted image  

Mojca, jaz sem jo dobila kake 3 tedne potem, ko sem čist prenehala dojit, tako da maš še čas. user posted image user posted image

Mi štirje smo najboljši par!!!!

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 3118
2.2.2009 20:22:33   
mtinca1
tina, a si že zamudila aerobiko, al še čakaš da splužijo ceste user posted image user posted image user posted image ?

slovenka - ja, jaz okaidi kr povezujem z Izabelo, ker ima vedno njihove cunjice. user posted image .

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 3119
2.2.2009 20:26:10   
babysolza
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Slikice....

Mi štirje smo najboljši par!!!!

(odgovor članu mtinca1)
Neposredna povezava do sporočila: 3120
2.2.2009 20:35:18   
Tina 28
Ne...imam ob 9-ih...ampak čakam pa res da splužijouser posted image

(odgovor članu babysolza)
Neposredna povezava do sporočila: 3121
2.2.2009 20:44:21   
Anonimen
user posted image

(odgovor članu Tina 28)
  Neposredna povezava do sporočila: 3122
2.2.2009 20:46:13   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28

user posted image

Tole je vceraj Tali narisala,ona res zelo rada skos nekaj cackauser posted image

...pa uspelo mi je nalozit,vav,Tina najlepsa ti hvala,sem sla na slikomatuser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3123
2.2.2009 20:58:40   
RMRM
Ojla!

Ste ble kar pridne, ne zamerit, če česa ne bom komentirala user posted image .

AS - super za krst, Patricija je tud že velika punca. Pa Lovro je tako user posted image user posted image .

Sara, Ela, Maša, Ema, Sofija, vse souser posted image user posted image user posted image .  

Za vse bolančkane user posted image user posted image user posted image .

Kar se pa napredovanja in regresa tiče, pa no comment. Tud moje napredovanje za dva razreda bo najbrž šlo mimouser posted image . Sem dobila predlog ukrepov na mail user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3124
2.2.2009 21:01:15   
RMRM
Tina28, a so splužl? Pri nas je kljub rednem pluženju cesta user posted image . Sva mela popoldne fiziot., pa ni blo nič prijetno po taki cesti vozit, ampak sva počas priplužla domov. K sreči je mal pred nama tud plug do doma peljal, tko da ni blo problema tud po klancu do doma pridtuser posted image

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 3125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?