|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del
2.2.2009 21:01:32   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28

user posted image

UUUUUUUUUUUUu, pridna Tali.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Lepo lepo.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3126
2.2.2009 21:02:28   
RMRM
kleo, lepa risbauser posted image user posted image user posted image , čeprav meni osebno mal "grozljiva". Jaz sem bolj pocukrane sorteuser posted image user posted image .

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 3127
2.2.2009 21:07:59   
anaj22
čer

nas tud matrajo zgorne enkice so že čist na konc sam še kar nočjo ven

pa spet ful sneži, je lepo za ven pogledat

Mi mamo se fajn
NJJP

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 3128
2.2.2009 21:08:48   
anaj22

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image  super Tali

Mi mamo se fajn
NJJP

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3129
2.2.2009 21:08:50   
RMRM
Izabela, user posted image user posted image user posted image  za pridobljene grame. Kar tako naprej.

Drugač se mi pa 8 kg ne zdi premalo, mi jih še nismo ujeliuser posted image

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 3130
2.2.2009 21:09:41   
slovenka
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28

slovenka...potem misliš da je to to. Zaradi spodnjih sploh ni blo take panike. Zdaj je pa tko sitna, da me ušesa bolijo od nerganjauser posted image user posted image . Ni pa nič videt...samo na zgorni sprednji strani dlesni je bolj napeto. al mora bit na robu spodajuser posted image

Tina, mislim, da ja... Pri nas pri spodnjih tudi ni bilo tako hudo, ampak je pa bila takrat bolana - vročina, kašelj, tako da... Pri naši vidim, da drugače izgleda sedaj dlesen zgoraj, kako bi pa moralo izgledati, pa ne ti mummy of two mene spraševati user posted image user posted image user posted image user posted image

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 3131
2.2.2009 21:09:59   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM

kleo, lepa risbauser posted image user posted image user posted image , čeprav meni osebno mal "grozljiva". Jaz sem bolj pocukrane sorteuser posted image user posted image .

Saj ona rise vsesorte...je enkrat narisala eno carovnico tako originalno,da sem si jo dala v rom in v kuhinjouser posted image V vrtcu je vodja vzela eno njeno risbo za v pisarno,je rekla da jo lahko ves cas gleda.
Drugac pa jaz najrajs vidim,ko rise zivali.

Sem tut jaz mal mahnjena na risanje,portretov tudi,sem narisala sestrine in bratove otroke...Meri pa se neuser posted image ...zdaj imam RRuser posted image

(odgovor članu RMRM)
  Neposredna povezava do sporočila: 3132
2.2.2009 21:10:01   
slovenka
IZVIRNO SPOROČILO: mtinca1

tina, a si že zamudila aerobiko, al še čakaš da splužijo ceste user posted image user posted image user posted image ?

slovenka - ja, jaz okaidi kr povezujem z Izabelo, ker ima vedno njihove cunjice. user posted image .

Ja, saj vem - Sofijo pa povezuješ z nagico brez štunfov user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mtinca1)
Neposredna povezava do sporočila: 3133
2.2.2009 21:10:38   
slovenka

Tina28, a so splužl? Pri nas je kljub rednem pluženju cesta user posted image . Sva mela popoldne fiziot., pa ni blo nič prijetno po taki cesti vozit, ampak sva počas priplužla domov. K sreči je mal pred nama tud plug do doma peljal, tko da ni blo problema tud po klancu do doma pridtuser posted image

RMRM, a ni fajn, da smo doma? Jaz samo ven zimsko pravljico gledam Imamo res ob pravem času počitnice na faksu - samo tam do valentinovega je lahko tako, potem pa zvončki in trobentice, mačice, vijolice...

Punce, jaz sem si rekla, da grem danes prej spat. Tako da cao cao cao cao

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 3134
2.2.2009 21:10:57   
RMRM
IZVIRNO SPOROČILO: anaj22

čer

ja, ja, samo ven pogledat, sploh če ni treba od domauser posted image user posted image . No, sem pa vsaj odvečne kalorije od danes pokurila, je blo treba dvorišče skidat, če sem hotla kam z avtom, škodilo mi pa tko al tko niuser posted image .

(odgovor članu anaj22)
Neposredna povezava do sporočila: 3135
2.2.2009 21:12:19   
slovenka

Izabela, user posted image user posted image user posted image  za pridobljene grame. Kar tako naprej.

Ja, mi tudi ne. Škoda, da nimate naše zdravnice, ona nič ne komplicira okrog teže in dela skrbi staršem - samo da je zdrava, vesela... pravo slovensko dekle... Ne vem, kaj se mi nocoj poje. Ste opazile iz postov? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 3136
2.2.2009 21:12:39   
RMRM
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka

Tina28, a so splužl? Pri nas je kljub rednem pluženju cesta user posted image . Sva mela popoldne fiziot., pa ni blo nič prijetno po taki cesti vozit, ampak sva počas priplužla domov. K sreči je mal pred nama tud plug do doma peljal, tko da ni blo problema tud po klancu do doma pridtuser posted image

RMRM, a ni fajn, da smo doma? Jaz samo ven zimsko pravljico gledam Imamo res ob pravem času počitnice na faksu - samo tam do valentinovega je lahko tako, potem pa zvončki in trobentice, mačice, vijolice...

Punce, jaz sem si rekla, da grem danes prej spat. Tako da cao cao cao cao

Ja, men je to tud prekrasno. Pa pomladi, ko vse brsti, poleti tko al tko, jeseni pa spet, ko so grmovja tko lepo obarvana......

Nočkouser posted image

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3137
2.2.2009 21:13:10   
slovenka

Saj ona rise vsesorte...je enkrat narisala eno carovnico tako originalno,da sem si jo dala v rom in v kuhinjouser posted image V vrtcu je vodja vzela eno njeno risbo za v pisarno,je rekla da jo lahko ves cas gleda.
Drugac pa jaz najrajs vidim,ko rise zivali.

Sem tut jaz mal mahnjena na risanje,portretov tudi,sem narisala sestrine in bratove otroke...Meri pa se neuser posted image ...zdaj imam RRuser posted image

Kleo, zdaj ko ti gre nalaganje slikic, pa pričakujemo Meri, Tali, Meri in Tali, Meri spredaj..., Tali levo... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3138
2.2.2009 21:14:27   
Anonimen
user posted image

...tole je tamalina slikica za potni list,ima okol 1m.

(odgovor članu slovenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3139
2.2.2009 21:19:12   
RMRM
Meri user posted image user posted image user posted image user posted image

Kleo, še dobr da mal povprečje popraviš, da ne bo cela stran zelena, rdeča, zelena, rdeča user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3140
2.2.2009 21:19:22   
anaj22

IZVIRNO SPOROČILO: anaj22

čer

ja, ja, samo ven pogledat, sploh če ni treba od domauser posted image user posted image . No, sem pa vsaj odvečne kalorije od danes pokurila, je blo treba dvorišče skidat, če sem hotla kam z avtom, škodilo mi pa tko al tko niuser posted image .

ja ful faj je bit v takem vremenu doma, še v trgovino ne grem prej vse domče zaloge porabim user posted image

Mi mamo se fajn
NJJP

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 3141
2.2.2009 21:20:40   
anaj22

Ja, mi tudi ne. Škoda, da nimate naše zdravnice, ona nič ne komplicira okrog teže in dela skrbi staršem - samo da je zdrava, vesela... pravo slovensko dekle... Ne vem, kaj se mi nocoj poje. Ste opazile iz postov? user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  slovenka ti sam poj

Mi mamo se fajn
NJJP

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3142
2.2.2009 21:23:42   
RMRM
Mah, kar nekaj me ven meče ta RRuser posted image

V glavnem, hotla sem vprašat, ali imate za otročke potni list ali osebno. Mi bomo tud počasi moral uredit za tamučka, pa se še nisem odločila kaj, ker mi imamo vsi potni list.

(odgovor članu anaj22)
Neposredna povezava do sporočila: 3143
2.2.2009 21:26:10   
RMRM
anaj22, sem zdejle vidla. Joj, ne se sekirat če ni koj ratalo user posted image , bo pa v drugo. Jaz sem bla pred prvo user posted image  čist panična in psihično sesuta, ker ni v prvo ratalo. Sem skoz tuhtala, da jaz pa ziher ne bom mogla imet user posted image , sploh ker sem si jih tko želela user posted image . No, pol so pa vsi trije "ratal" v drugem poskusuuser posted image user posted image

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 3144
2.2.2009 21:26:12   
mtinca1

IZVIRNO SPOROČILO: mtinca1

tina, a si že zamudila aerobiko, al še čakaš da splužijo ceste user posted image user posted image user posted image ?

slovenka - ja, jaz okaidi kr povezujem z Izabelo, ker ima vedno njihove cunjice. user posted image .

Ja, saj vem - Sofijo pa povezuješ z nagico brez štunfov user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image  user posted image  user posted image  
ne - manekenske nogice, gimnastika...

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3145
2.2.2009 21:27:33   
mtinca1

V glavnem, hotla sem vprašat, ali imate za otročke potni list ali osebno. Mi bomo tud počasi moral uredit za tamučka, pa se še nisem odločila kaj, ker mi imamo vsi potni list.

mi še nič.

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 3146
2.2.2009 21:28:16   
RMRM
mtinca, sej si bla ti zadnjič v Okaidiju a ne? A si slučajno kaj vidla, a majo za fantke kaj dosti izbire, ker mi smo tako zrasli, da so skoraj vse hlače do gležnjevuser posted image user posted image , bo tud treba počas mal  v nabavo.

(odgovor članu mtinca1)
Neposredna povezava do sporočila: 3147
2.2.2009 21:31:01   
Anonimen
user posted image

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3148
2.2.2009 21:33:32   
Anonimen

Mah, kar nekaj me ven meče ta RRuser posted image

mi mamo osebno, k sva rabila za na morje - če bova rabila potni list, ga bova dala delat letos

(odgovor članu RMRM)
  Neposredna povezava do sporočila: 3149
2.2.2009 21:34:01   
Anonimen
...me je ven metalouser posted image ,zdaj grem pa Meri v postlo nest,je na ocitu zaspala.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?