Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 2.2.2009 21:01:32
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 UUUUUUUUUUUUu, pridna Tali. Lepo lepo.
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 2.2.2009 21:02:28
|
|
|
|
RMRM
|
kleo, lepa risba , čeprav meni osebno mal "grozljiva". Jaz sem bolj pocukrane sorte .
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 2.2.2009 21:07:59
|
|
|
|
anaj22
|
čer nas tud matrajo zgorne enkice so že čist na konc sam še kar nočjo ven pa spet ful sneži, je lepo za ven pogledat
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 2.2.2009 21:08:48
|
|
|
|
anaj22
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 super Tali
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 2.2.2009 21:08:50
|
|
|
|
RMRM
|
Izabela, za pridobljene grame. Kar tako naprej. Drugač se mi pa 8 kg ne zdi premalo, mi jih še nismo ujeli
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 2.2.2009 21:09:41
|
|
|
|
slovenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 slovenka...potem misliš da je to to. Zaradi spodnjih sploh ni blo take panike. Zdaj je pa tko sitna, da me ušesa bolijo od nerganja . Ni pa nič videt...samo na zgorni sprednji strani dlesni je bolj napeto. al mora bit na robu spodaj Tina, mislim, da ja... Pri nas pri spodnjih tudi ni bilo tako hudo, ampak je pa bila takrat bolana - vročina, kašelj, tako da... Pri naši vidim, da drugače izgleda sedaj dlesen zgoraj, kako bi pa moralo izgledati, pa ne ti mummy of two mene spraševati
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 2.2.2009 21:09:59
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM kleo, lepa risba , čeprav meni osebno mal "grozljiva". Jaz sem bolj pocukrane sorte . Saj ona rise vsesorte...je enkrat narisala eno carovnico tako originalno,da sem si jo dala v rom in v kuhinjo V vrtcu je vodja vzela eno njeno risbo za v pisarno,je rekla da jo lahko ves cas gleda. Drugac pa jaz najrajs vidim,ko rise zivali. Sem tut jaz mal mahnjena na risanje,portretov tudi,sem narisala sestrine in bratove otroke...Meri pa se ne ...zdaj imam RR
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 2.2.2009 21:10:01
|
|
|
|
slovenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: mtinca1 tina, a si že zamudila aerobiko, al še čakaš da splužijo ceste ? slovenka - ja, jaz okaidi kr povezujem z Izabelo, ker ima vedno njihove cunjice. . Ja, saj vem - Sofijo pa povezuješ z nagico brez štunfov
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 2.2.2009 21:10:38
|
|
|
|
slovenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM Tina28, a so splužl? Pri nas je kljub rednem pluženju cesta . Sva mela popoldne fiziot., pa ni blo nič prijetno po taki cesti vozit, ampak sva počas priplužla domov. K sreči je mal pred nama tud plug do doma peljal, tko da ni blo problema tud po klancu do doma pridt RMRM, a ni fajn, da smo doma? Jaz samo ven zimsko pravljico gledam Imamo res ob pravem času počitnice na faksu - samo tam do valentinovega je lahko tako, potem pa zvončki in trobentice, mačice, vijolice... Punce, jaz sem si rekla, da grem danes prej spat. Tako da cao cao cao cao
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 2.2.2009 21:10:57
|
|
|
|
RMRM
|
IZVIRNO SPOROČILO: anaj22 čer nas tud matrajo zgorne enkice so že čist na konc sam še kar nočjo ven pa spet ful sneži, je lepo za ven pogledat ja, ja, samo ven pogledat, sploh če ni treba od doma . No, sem pa vsaj odvečne kalorije od danes pokurila, je blo treba dvorišče skidat, če sem hotla kam z avtom, škodilo mi pa tko al tko ni .
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 2.2.2009 21:12:19
|
|
|
|
slovenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM Izabela, za pridobljene grame. Kar tako naprej. Drugač se mi pa 8 kg ne zdi premalo, mi jih še nismo ujeli Ja, mi tudi ne. Škoda, da nimate naše zdravnice, ona nič ne komplicira okrog teže in dela skrbi staršem - samo da je zdrava, vesela... pravo slovensko dekle... Ne vem, kaj se mi nocoj poje. Ste opazile iz postov?
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 2.2.2009 21:12:39
|
|
|
|
RMRM
|
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka IZVIRNO SPOROČILO: RMRM Tina28, a so splužl? Pri nas je kljub rednem pluženju cesta . Sva mela popoldne fiziot., pa ni blo nič prijetno po taki cesti vozit, ampak sva počas priplužla domov. K sreči je mal pred nama tud plug do doma peljal, tko da ni blo problema tud po klancu do doma pridt RMRM, a ni fajn, da smo doma? Jaz samo ven zimsko pravljico gledam Imamo res ob pravem času počitnice na faksu - samo tam do valentinovega je lahko tako, potem pa zvončki in trobentice, mačice, vijolice... Punce, jaz sem si rekla, da grem danes prej spat. Tako da cao cao cao cao Ja, men je to tud prekrasno. Pa pomladi, ko vse brsti, poleti tko al tko, jeseni pa spet, ko so grmovja tko lepo obarvana...... Nočko
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 2.2.2009 21:13:10
|
|
|
|
slovenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 IZVIRNO SPOROČILO: RMRM kleo, lepa risba , čeprav meni osebno mal "grozljiva". Jaz sem bolj pocukrane sorte . Saj ona rise vsesorte...je enkrat narisala eno carovnico tako originalno,da sem si jo dala v rom in v kuhinjo V vrtcu je vodja vzela eno njeno risbo za v pisarno,je rekla da jo lahko ves cas gleda. Drugac pa jaz najrajs vidim,ko rise zivali. Sem tut jaz mal mahnjena na risanje,portretov tudi,sem narisala sestrine in bratove otroke...Meri pa se ne ...zdaj imam RR Kleo, zdaj ko ti gre nalaganje slikic, pa pričakujemo Meri, Tali, Meri in Tali, Meri spredaj..., Tali levo...
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 2.2.2009 21:14:27
|
|
|
|
Anonimen
|
...tole je tamalina slikica za potni list,ima okol 1m.
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 2.2.2009 21:19:12
|
|
|
|
RMRM
|
Meri Kleo, še dobr da mal povprečje popraviš, da ne bo cela stran zelena, rdeča, zelena, rdeča
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 2.2.2009 21:19:22
|
|
|
|
anaj22
|
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM IZVIRNO SPOROČILO: anaj22 čer nas tud matrajo zgorne enkice so že čist na konc sam še kar nočjo ven pa spet ful sneži, je lepo za ven pogledat ja, ja, samo ven pogledat, sploh če ni treba od doma . No, sem pa vsaj odvečne kalorije od danes pokurila, je blo treba dvorišče skidat, če sem hotla kam z avtom, škodilo mi pa tko al tko ni . ja ful faj je bit v takem vremenu doma, še v trgovino ne grem prej vse domče zaloge porabim
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 2.2.2009 21:20:40
|
|
|
|
anaj22
|
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka IZVIRNO SPOROČILO: RMRM Izabela, za pridobljene grame. Kar tako naprej. Drugač se mi pa 8 kg ne zdi premalo, mi jih še nismo ujeli Ja, mi tudi ne. Škoda, da nimate naše zdravnice, ona nič ne komplicira okrog teže in dela skrbi staršem - samo da je zdrava, vesela... pravo slovensko dekle... Ne vem, kaj se mi nocoj poje. Ste opazile iz postov? slovenka ti sam poj
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 2.2.2009 21:23:42
|
|
|
|
RMRM
|
Mah, kar nekaj me ven meče ta RR V glavnem, hotla sem vprašat, ali imate za otročke potni list ali osebno. Mi bomo tud počasi moral uredit za tamučka, pa se še nisem odločila kaj, ker mi imamo vsi potni list.
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 2.2.2009 21:26:10
|
|
|
|
RMRM
|
anaj22, sem zdejle vidla. Joj, ne se sekirat če ni koj ratalo , bo pa v drugo. Jaz sem bla pred prvo čist panična in psihično sesuta, ker ni v prvo ratalo. Sem skoz tuhtala, da jaz pa ziher ne bom mogla imet , sploh ker sem si jih tko želela . No, pol so pa vsi trije "ratal" v drugem poskusu
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 2.2.2009 21:26:12
|
|
|
|
mtinca1
|
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka IZVIRNO SPOROČILO: mtinca1 tina, a si že zamudila aerobiko, al še čakaš da splužijo ceste ? slovenka - ja, jaz okaidi kr povezujem z Izabelo, ker ima vedno njihove cunjice. . Ja, saj vem - Sofijo pa povezuješ z nagico brez štunfov ne - manekenske nogice, gimnastika...
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 2.2.2009 21:27:33
|
|
|
|
mtinca1
|
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM V glavnem, hotla sem vprašat, ali imate za otročke potni list ali osebno. Mi bomo tud počasi moral uredit za tamučka, pa se še nisem odločila kaj, ker mi imamo vsi potni list. mi še nič.
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 2.2.2009 21:28:16
|
|
|
|
RMRM
|
mtinca, sej si bla ti zadnjič v Okaidiju a ne? A si slučajno kaj vidla, a majo za fantke kaj dosti izbire, ker mi smo tako zrasli, da so skoraj vse hlače do gležnjev , bo tud treba počas mal v nabavo.
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 2.2.2009 21:31:01
|
|
|
|
Anonimen
|
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 2.2.2009 21:33:32
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM Mah, kar nekaj me ven meče ta RR V glavnem, hotla sem vprašat, ali imate za otročke potni list ali osebno. Mi bomo tud počasi moral uredit za tamučka, pa se še nisem odločila kaj, ker mi imamo vsi potni list. mi mamo osebno, k sva rabila za na morje - če bova rabila potni list, ga bova dala delat letos
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 2.2.2009 21:34:01
|
|
|
|
Anonimen
|
...me je ven metalo ,zdaj grem pa Meri v postlo nest,je na ocitu zaspala.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?