Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 2.2.2009 21:54:18
|
|
|
|
polly80
|
bejbe čer.. AS-ful lepa slikica,lovro slovenka-sofija zrihtana lepotička ninny-ema tud lepa,zrihtana,cukr pravi beyba-vau tvoja ela pa hitra,obvlada,pa kake učke,lepa pa ful dobra v tvojih nogavicah kleo-meri taka lepotička,dobra je s petnljico ,tali pa umetnica prava didlinaa-luštna fotka,kake lepe zobke ma sarči,srčkana alea za kg..drugače pa je bla danes patronažna tu,pa sem povedala da ima vita komaj cca 720g,pa če je premalo,rekla da ne,da sploh ni pomebno,da je pač bolj drobižkasta,da niso vsi isti..pač glavno je,da je in da je drugače živahna,kar pa je..tako da pri nas tudi ne komplicirajo nya-čist drug patrik na sliki ,vita je na osebni taka bajsika,čist druga tud
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 2.2.2009 21:54:22
|
|
|
|
Tina 28
|
slovenka...veš, da se sploh ne spomnim, kako je zgoraj zgledal. Nejc je tko hit vse naenkrat dobil...brez nerganja, da nismo mel časa skoz kontrole delat
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 2.2.2009 21:55:18
|
|
|
|
RMRM
|
IZVIRNO SPOROČILO: nya RMRM - men se zdi, da lahko daš brez problema barvne fotke, najboljš je, da si jih zbereš, daš notr, pa pogledaš - pač zbereš take, da so barvo usklajene - da ne bo preveč šareno - veš, kaj mislim ne. Č se pa da ta podlaga ven, pa itak lahko mal kombiniraš, pa boš vidla, kako bo. Mogoč bi blo pa kul, če bi dala kako fotko ali dve ČB, ostale pa barvne. Mal se poigrej, pa boš vidla, kaj bo bol šlo v oči. o, hvala. Sej je res najbolj da mal probam. Pa mogoče bi blo bolj v okvir, kjer bo nas5 dat barvne slikice, pa tiste črnobele al pa rjave v drug okvir, kjer imam namen naredit eno tako mini družinsko drevo, mam okvir na isti način sam še enkrat večji.
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 2.2.2009 21:55:47
|
|
|
|
mtinca1
|
nočko anaj. ( )
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 2.2.2009 21:56:13
|
|
|
|
polly80
|
ups,7200g ,pa oujeee zame,pridem,pa vas vse prehitim..
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 2.2.2009 21:56:59
|
|
|
|
Anonimen
|
....tole je se ostalo od zadnjic,ce bi ktera,drugac bom itak sama vse pojedla
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 2.2.2009 21:57:38
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mtinca1 nočko anaj. ( ) lahko noč kaj pomen tale - a sm kej zamudila?
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 2.2.2009 21:58:55
|
|
|
|
RMRM
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 ....tole je se ostalo od zadnjic,ce bi ktera,drugac bom itak sama vse pojedla mmmmmmmmmmmmmmmmmmm, hvala, hvala
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 2.2.2009 22:00:08
|
|
|
|
Tina 28
|
Nya...hvala za izraz...take so mni ful lepe. si moram zapomnit. RMRM...men se pa ni uresničlo, ko sem Angelčka naprej poslala ...pa glih prej dobim meil od sestre....KOZA, KVA LAŽEŠ,NI SE URESNIČLO
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 2.2.2009 22:00:22
|
|
|
|
Anonimen
|
Lahko noč - jaz hodim po novem spat ob 22h - no takrat se odpravim.
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 2.2.2009 22:00:31
|
|
|
|
RMRM
|
anaj22, nočko . Moja Sara gre pa ju3 na tekmovanje za Cankarjevo priznanje. A boste držale pesti prosim
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 2.2.2009 22:01:48
|
|
|
|
mtinca1
|
IZVIRNO SPOROČILO: nya IZVIRNO SPOROČILO: mtinca1 nočko anaj. ( ) lahko noč kaj pomen tale - a sm kej zamudila? da držim pesti, da bo v naslednjem mesecu postala . tokrat je namreč vse pokvaril .
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 2.2.2009 22:02:04
|
|
|
|
RMRM
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 Nya...hvala za izraz...take so mni ful lepe. si moram zapomnit. RMRM...men se pa ni uresničlo, ko sem Angelčka naprej poslala ...pa glih prej dobim meil od sestre....KOZA, KVA LAŽEŠ,NI SE URESNIČLO sej se men tud ni . Veš, jaz drugač nikol oz. zelo zelo redko te maile pošiljam naprej, ker se mi zdi kar nekaj, ampak ta mi je pa nekak sedel in sem poslala. Sem ti pa prej enga ful lepga poslala, mal za dušo.
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 2.2.2009 22:02:12
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: nya Star je bil 1 mesec pa 1 teden al dva. Mamo srečo, da mamo fotografa v družini, je bil bolj prilagodljiv. K pri nas ful komlicirajo zarad teh fotk - mora gledat naravnost, pa je to pri tko majhnemu kr težko. Ga je moj drćal v naročju, ker drgač itak ne morš. Moja pa pri meni nikakor ni hotla pogledat.Jo je potem fotografinja prijela,pa mal premetavala,fotograf pa slikal in naredil res veliko posnetkov...no nazadnje je pa se puknla...je rekel,taka lepa gospodicna,pa tkole se obnasas Anaj,lahko noc. Tina,skoda,ker nisi mogla mal glavo zbistrit,pa drugic .Kako je bilo pa z rozami in tko naprej...so moje zelje kaj zalegle
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 2.2.2009 22:06:21
|
|
|
|
polly80
|
ste me preskočle,grem kar spat.. lahko noč
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 2.2.2009 22:07:12
|
|
|
|
polly80
|
aja,RMRM-za tvojo saro pa anaj-da se vama uresniči želja čimprej
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 2.2.2009 22:07:42
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: polly80 ste me preskočle,grem kar spat.. lahko noč lahko noč - zdej pa res grem pa ne se sekirat - ne morjo bit vsi debeli, pa ne vsi po jusu, pa ne vsi lahki - eni so taki, drugi ne
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 2.2.2009 22:08:12
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: polly80 aja,RMRM-za tvojo saro pa anaj-da se vama uresniči želja čimprej
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 2.2.2009 22:13:11
|
|
|
|
RMRM
|
polly, nya - nočko in hvala za
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 2.2.2009 22:15:14
|
|
|
|
Anonimen
|
Naj gre nekam ta RR...napisem pa me ven vrze...no,ponovi vajo,ampak na kratko.. Lahko noc vsem,ki greste spat. Sara,srecno jutri . RMRM,super mail,sem vedla,da bo mama,pa sem se na koncu skoraj zjokala ...ojojoj,pa kaksni lepi otrocki
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 2.2.2009 22:16:32
|
|
|
|
Tina 28
|
Kleo...ne preveč...sva bla sitkana...sem pa štrajk glede kosila vžgala in je on skuhal, ko je končno pogruntal kaj bi lohk mel . Nya...dober plan...jaz ga mam ob polnoči pa mi tud ne uspe. RMRM...saj te sam hecam...držala bom pesti jutri...ni kar tko Beyba...nate sem se zdaj spomnila...veš mene tudi kdaj pa kdaj grabi tale depresija...ampak ato, ker smo zdaj tolk notr zarad vremena...pa res sam vozim sem in tjain kuham in pospravljam. In pol se človek veseli ene ušive aerobike...pa tolk zamede, da še to splava po vodi
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 2.2.2009 22:18:40
|
|
|
|
Tina 28
|
Evo...zdaj sem mal mirnejša da nisem šla, ker kle mem hiše en avto koplje ker ne more naprej...saj mu je letu moj pomagat...ampak zdaj saj vem, da sem prav naredila...tko pa sem mislila, da sem le prpa
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?