|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del
2.2.2009 21:54:18   
polly80
bejbe čer..

AS-ful lepa slikica,lovrouser posted image user posted image

slovenka-sofija zrihtana lepotičkauser posted image user posted image

ninny-ema tud lepa,zrihtana,cukr praviuser posted image user posted image

beyba-vau tvoja ela pa hitra,obvlada,pa kake učke,lepauser posted image user posted image pa ful dobra v tvojih nogavicahuser posted image

kleo-meri taka lepotička,dobra je s petnljicouser posted image user posted image ,tali pa umetnica pravauser posted image

didlinaa-luštna fotka,kake lepe zobke ma sarči,srčkanauser posted image user posted image

aleauser posted image user posted image user posted image za kg..drugače pa je bla danes patronažna tu,pa sem povedala da ima vita komaj cca 720g,pa če je premalo,rekla da ne,da sploh ni pomebno,da je pač bolj drobižkasta,da niso vsi isti..pač glavno je,da je in da je drugače živahna,kar pa je..tako da pri nas tudi ne komplicirajouser posted image

nya-čist drug patrik na slikiuser posted image ,vita je na osebni taka bajsika,čist druga tuduser posted image

od 7.6.2008 naju razveseljuje najina zlata princeska Vita

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3176
2.2.2009 21:54:22   
Tina 28
slovenka...veš, da se sploh ne spomnim, kako je zgoraj zgledal. Nejc je tko hit vse naenkrat dobil...brez nerganja, da nismo mel časa skoz kontrole delatuser posted image

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 3177
2.2.2009 21:54:23   
Anonimen
http://www.crispgraphicdesign.com/Sephia%20Portrait%20Moderate%20Damage%20-%20After%20FOR%20WEB.jpg

(odgovor članu mtinca1)
  Neposredna povezava do sporočila: 3178
2.2.2009 21:55:18   
RMRM
IZVIRNO SPOROČILO: nya

RMRM - men se zdi, da lahko daš brez problema barvne fotke, najboljš je, da si jih zbereš, daš notr, pa pogledaš - pač zbereš take, da so barvo usklajene - da ne bo preveč šareno - veš, kaj mislim ne. Č se pa da ta podlaga ven, pa itak lahko mal kombiniraš, pa boš vidla, kako bo. Mogoč bi blo pa kul, če bi dala kako fotko ali dve ČB, ostale pa barvne. Mal se poigrej, pa boš vidla, kaj bo bol šlo v oči.

o, hvala. Sej je res najbolj da mal probam. Pa mogoče bi blo bolj v okvir, kjer bo nas5 dat barvne slikice, pa tiste črnobele al pa rjave v drug okvir, kjer imam namen naredit eno tako mini družinsko drevo, mam okvir na isti način sam še enkrat večji.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3179
2.2.2009 21:55:47   
mtinca1
nočko anaj.
user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image (user posted image )

(odgovor članu anaj22)
Neposredna povezava do sporočila: 3180
2.2.2009 21:56:13   
polly80
ups,7200guser posted image ,pa oujeee zame,pridem,pa vas vse prehitim..user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3181
2.2.2009 21:56:16   
Anonimen
un prejšn link so stare fotke

tale je pa zdejšnja sephia
http://heartlandgraphics.org/index/images/barn2color2.gif

(odgovor članu RMRM)
  Neposredna povezava do sporočila: 3182
2.2.2009 21:56:59   
Anonimen
user posted image

....tole je se ostalo od zadnjic,ce bi ktera,drugac bom itak sama vse pojedlauser posted image user posted image

(odgovor članu RMRM)
  Neposredna povezava do sporočila: 3183
2.2.2009 21:57:38   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: mtinca1

nočko anaj.
user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image (user posted image )

lahko noč

kaj pomen taleuser posted image  - a sm kej zamudila?

(odgovor članu mtinca1)
  Neposredna povezava do sporočila: 3184
2.2.2009 21:58:14   
RMRM

un prejšn link so stare fotke

tale je pa zdejšnja sephia
http://heartlandgraphics.org/index/images/barn2color2.gif

ja, ja, to sem mislila. Men so ful lepe.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3185
2.2.2009 21:58:55   
RMRM
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28

user posted image

....tole je se ostalo od zadnjic,ce bi ktera,drugac bom itak sama vse pojedlauser posted image user posted image

mmmmmmmmmmmmmmmmmmm, hvala, hvalauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3186
2.2.2009 22:00:08   
Tina 28
Nya...hvala za izraz...take so mni ful lepe. si moram zapomnit.

RMRM...men se pa ni uresničlo, ko sem Angelčka naprej poslalauser posted image ...pa glih prej dobim meil od sestre....KOZA, KVA LAŽEŠ,NI SE URESNIČLOuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3187
2.2.2009 22:00:22   
Anonimen
Lahko noč - jaz hodim po novem spat ob 22h - no takrat se odpravim.

(odgovor članu RMRM)
  Neposredna povezava do sporočila: 3188
2.2.2009 22:00:31   
RMRM
anaj22, nočkouser posted image .

Moja Sara gre pa ju3 na tekmovanje za Cankarjevo priznanje. A boste držale pesti prosimuser posted image

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 3189
2.2.2009 22:01:48   
mtinca1

IZVIRNO SPOROČILO: mtinca1

nočko anaj.

lahko noč

kaj pomen taleuser posted image  - a sm kej zamudila?

da držim pesti, da bo v naslednjem mesecu postala user posted image .  tokrat je namreč vse pokvaril user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3190
2.2.2009 22:02:04   
RMRM
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28

Nya...hvala za izraz...take so mni ful lepe. si moram zapomnit.

RMRM...men se pa ni uresničlo, ko sem Angelčka naprej poslalauser posted image ...pa glih prej dobim meil od sestre....KOZA, KVA LAŽEŠ,NI SE URESNIČLOuser posted image user posted image user posted image user posted image

sej se men tud ni user posted image . Veš, jaz drugač nikol oz. zelo zelo redko te maile pošiljam naprej, ker se mi zdi kar nekaj, ampak ta mi je pa nekak sedel in sem poslala.  Sem ti pa prej enga ful lepga poslala, mal za dušo.

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 3191
2.2.2009 22:02:12   
Anonimen

Star je bil 1 mesec pa 1 teden al dva. Mamo srečo, da mamo fotografa v družini, je bil bolj prilagodljiv. K pri nas ful komlicirajo zarad teh fotk - mora gledat naravnost, pa je to pri tko majhnemu kr težko. Ga je moj drćal v naročju, ker drgač itak ne morš.

Moja pa pri meni nikakor ni hotla pogledat.Jo je potem fotografinja prijela,pa mal premetavala,fotograf pa slikal in naredil res veliko posnetkov...no nazadnje je pa se puknla...je rekel,taka lepa gospodicna,pa tkole se obnasasuser posted image user posted image user posted image

Anaj,lahko noc.
Tina,skoda,ker nisi mogla mal glavo zbistrit,pa drugicuser posted image .Kako je bilo pa z rozami in tko naprej...so moje zelje kaj zalegleuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3192
2.2.2009 22:06:21   
polly80
ste me preskočle,grem kar spat..user posted image

lahko nočuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3193
2.2.2009 22:07:12   
polly80
aja,RMRM-za tvojo saro user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pa anaj-da se vama uresniči želja čimprejuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu polly80)
Neposredna povezava do sporočila: 3194
2.2.2009 22:07:42   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: polly80

ste me preskočle,grem kar spat..user posted image

lahko nočuser posted image

lahko noč - zdej pa res grem

pa ne se sekirat - ne morjo bit vsi debeli, pa ne vsi po jusu, pa ne vsi lahki - eni so taki, drugi neuser posted image

(odgovor članu polly80)
  Neposredna povezava do sporočila: 3195
2.2.2009 22:08:12   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: polly80

aja,RMRM-za tvojo saro user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pa anaj-da se vama uresniči želja čimprejuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu polly80)
  Neposredna povezava do sporočila: 3196
2.2.2009 22:13:11   
RMRM
polly, nya - nočko in hvala za  user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3197
2.2.2009 22:15:14   
Anonimen
Naj gre nekam ta RR...napisem pa me ven vrze...no,ponovi vajo,ampak na kratko..

Lahko noc vsem,ki greste spat.
Sara,srecno jutriuser posted image .

RMRM,super mail,sem vedla,da bo mama,pa sem se na koncu skoraj zjokalauser posted image ...ojojoj,pa kaksni lepi otrocki

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3198
2.2.2009 22:16:32   
Tina 28
Kleo...ne preveč...sva bla sitkana...sem pa štrajk glede kosila vžgala in je on skuhal, ko je končno pogruntal kaj bi lohk meluser posted image .

Nya...dober plan...jaz ga mam ob polnoči pa mi tud ne uspe.

RMRM...saj te sam hecam...držala bom pesti jutri...ni kar tkouser posted image

Beyba...nate sem se zdaj spomnila...veš mene tudi kdaj pa kdaj grabi tale depresija...ampak ato, ker smo zdaj tolk notr zarad vremena...pa res sam vozim sem in tjain kuham in pospravljam. In pol se človek veseli ene ušive aerobike...pa tolk zamede, da še to splava po vodiuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3199
2.2.2009 22:18:40   
Tina 28
Evo...zdaj sem mal mirnejša da nisem šla, ker kle mem hiše en avto koplje ker ne more naprej...saj mu je letu moj pomagat...ampak zdaj saj vem, da sem prav naredila...tko pa sem mislila, da sem le prpauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 3200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?