Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 Cau Berem,da vasi otrocki ze kar vsesorte jejo,zato sem se odlocila,da tudi moja danes dobi golaz in riz,seveda ne bom prevec zacinila edin zaradi cebule me malo skrbi.Ga je ktera ze dala in kolk ste dale cebule? Cestitke obmesecnikom in za vse novo pridobljene spretnosti . Moja bejbi se se kar nic sama na nogice ne postavlja,pa mi je mami svetovala,naj jo sama veckrat dam,al pa postavim ob kavc,da sama stoji.....sem jo malo probala,pa ni cist nic spretna,oz.kar po prstkih bi ona,al pa skakala oz.se odrivala.Je sploh v redu da jo postavljam jaz no nogice? Sasa hvala ker si opazila AS za krst. Kleo, žal ne vem za čebulo, kako bo, za nogice pa tudi nisem prepričana. V eni knjigi sem prebrala, da ko enkrat lepo sami sedijo, da se jih lahko da, da trenirajo, drugače pa recimo na MONu berem, da pa tega naj ne bi delali... A res,glede stanja....moja cisto samostojno sedi,ampak ce jo postavim na noge je zelo zelo nestabilna,tako,da zdaj res ne vem.Sicer imava 12.pregled,bom takrat seveda vprasala.Golaza ji bom dala pa malo,brez mesa,ravn tolk,da ne bo samo riz(ta bo cist nezacinjen),pa ce bo vse ok,bo naslednjic vec. In hvala za odgovor,ter seveda cestitke Sofiji,tudi ona gre hitro za nami . Hecno ker pisemo nasi JUNIJCKI...moja je majka,tvoja julijka
|