Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 31.1.2009 10:36:32
|
|
|
|
lunca14
|
aleksandra........... superca za vstajanje in postavljanje ,pa tak možak že ratuje,tale tvoj lovro slovenka.............ja kruta je tole z vrtcem,mene tud poštrno zvija sama msel na vrtec,ker,ko se preselimo,ga bom morala dat v vrtec,ker ne bo več babi servisa,pa tud jaz bom mogla začet možu pomagat v delavnici,pa sama gospodinjstvo vodit...........ampak pri nas ni problem glede vpisa,mislim pa podobno kot ti,da bi ga normalno vpisala,potem,pa bi hodil recimo samo tri krta na teden ostalo pa doma,ko bi začel pa že samostojno hodit in jest sam ,recimo z drugim letom,bi pa hodil normalno v vrtec.Bomo videli,kako se bomo znašli v novem okolju.
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 31.1.2009 10:36:51
|
|
|
|
lunca14
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 31.1.2009 10:39:01
|
|
|
|
sasa.vracko
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 tudi jaz sem jih imeal...in res velikokrat prebrane. In zbirka 4-letni časi, kjer je za vsak dan ena zgodba...tudi to sem velikokrat brala, zdaj pa jih tudi Nejcu. Pet prijateljev...kolk mi je blo zanimivo branje, dokler niso posneli nadaljevanke...se mi je čist sesul moj domišljijski svet o junakih. so mi bili čisto po angleško smotani....še zdaj se spomnim, kolk je blo napeto branje...pol pa kar neki se strinjam, men so tud čist porušl domišljijo, niso bli fajn...knjige pa super
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 31.1.2009 10:41:53
|
|
|
|
sasa.vracko
|
sem mal prebrala vaše včerajšnje poste glede knjig - js jih mam čez glavo in so moja službena dolžnost
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 31.1.2009 10:44:00
|
|
|
|
slovenka
|
Lunca, samo mene pa zanima kako je kaj s plačilom vrtca, če gre samo 3x tedensko, pa še to za 6 ur. Ker nam računica pride nekje na 370 eur na mesec, tako da če bi morali zmeraj polno ceno plačevati, tudi če bo doma, mi je pa res ful preveč
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 31.1.2009 10:44:08
|
|
|
|
lunca14
|
IZVIRNO SPOROČILO: sasa.vracko sem mal prebrala vaše včerajšnje poste glede knjig - js jih mam čez glavo in so moja službena dolžnost Mi smo pa tud od tega tedna postali knjigobubi,vsak večer se prebere nova knjiga-maju,enej je še noče poslušat.
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 31.1.2009 10:50:12
|
|
|
|
sasa.vracko
|
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14 IZVIRNO SPOROČILO: sasa.vracko sem mal prebrala vaše včerajšnje poste glede knjig - js jih mam čez glavo in so moja službena dolžnost Mi smo pa tud od tega tedna postali knjigobubi,vsak večer se prebere nova knjiga-maju,enej je še noče poslušat. nas še to vse čaka...
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 31.1.2009 10:59:51
|
|
|
|
Anonimen
|
Jutro. Končno sem se prebila skoz vaše poste. Carti na slikah Mi smo bolj slabo spali, ker so spet boleli tile zobki. Kakšen jok ob pol 4 ponoč. Bo že. Zdej moram pa kuhat.
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 31.1.2009 11:05:55
|
|
|
|
Anonimen
|
Tina za vrtec puzzle- jaz sem jih kupila v BC imamo pa črke,številke in ene živalice polly- a jaz te že imam na FB?
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 31.1.2009 11:07:27
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: babysolza IZVIRNO SPOROČILO: slovenka U, vauuuuuuuuuuu Zdaj je pa ravno moj pod tušem... ga kličem, da vidi, kako se mala Anja dvigne. Ja res bravo A Sparu to na oddelku z igračami? Jih nisem še zasledila... Bom pogledala. Hvala Slovenka, jaz ti predlagam kake puzle s številkami ali črkami, ker to nosijo naše v usta in boš morala vse ta manjše koščke pobrat ven - tako je mogla ena kolegica, ki ima take puzle z živalcami. Jaz sem jih nabavla v BC, so jih imeli pred kratkim v akciji po 5 evrov paket 10-ih puzlov. Rabiš pa vsaj 2 paketa. točno te imamo mi, samo da sem jih kupila kar par paketov in imamo to v Mašini sobi namesto preproge
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 31.1.2009 11:07:49
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija Še slikca Lovra, ko se še ni postavljal na nogice. No, on še ne maha, ne ploska, nič,..
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 31.1.2009 11:09:51
|
|
|
|
Anonimen
|
polly- sem te že našla- upam da me potrdiš
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 31.1.2009 11:28:48
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: sasa.vracko IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 tudi jaz sem jih imeal...in res velikokrat prebrane. In zbirka 4-letni časi, kjer je za vsak dan ena zgodba...tudi to sem velikokrat brala, zdaj pa jih tudi Nejcu. Pet prijateljev...kolk mi je blo zanimivo branje, dokler niso posneli nadaljevanke...se mi je čist sesul moj domišljijski svet o junakih. so mi bili čisto po angleško smotani....še zdaj se spomnim, kolk je blo napeto branje...pol pa kar neki se strinjam, men so tud čist porušl domišljijo, niso bli fajn...knjige pa super Jaz sem pri 13ih prebrala celo zbirko Karla Maya in seveda sem bila prepricana,da je bilo vse res,oz.da je pisatelj Old Shatterhand ,potem sem pa enkrat prebrala,da je vse knjige napisal v zaporu....in je sla se ena iluzija. AS,kaksen velik fantek je tvoj Lovro ....pa si spet jokala .Lepo opravite pri krstu. Sasa,zanimivo Janezkovo pismo
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 31.1.2009 11:33:17
|
|
|
|
lunca14
|
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka Lunca, samo mene pa zanima kako je kaj s plačilom vrtca, če gre samo 3x tedensko, pa še to za 6 ur. Ker nam računica pride nekje na 370 eur na mesec, tako da če bi morali zmeraj polno ceno plačevati, tudi če bo doma, mi je pa res ful preveč Ti odštejejo samo dneve,ko je ni v vrtcu,ampak to je tam en evro na dan,probaj se zmenit,da bi ti napisali,da je samo polovični čas v vtrcu,se pravi samo po 4 ure,vse je odvisno od vodstva,je pa žalostno,če ga ni cel teden v vrtcu,mu odračunajo 4 evre
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 31.1.2009 11:39:05
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz moram še poklicat k nam v vrtec, na ktermu mestu smo do septembra se pa moram znajdit kakor vem in znam. V župnijski vrtec pa je ne mislim dat male, vsaj zaenkrat še ne. Čeprav je poceni in ugodno za vse plačnike. Reveže in bogataše. 150€ enotna cena, če otroka v vrtec ni, se vsak dan odšteje 5€, kar v državnem vrtcu tega ni.
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 31.1.2009 11:43:03
|
|
|
|
Anonimen
|
Lunca imas ZS.
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 31.1.2009 11:49:54
|
|
|
|
slovenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14 IZVIRNO SPOROČILO: slovenka Lunca, samo mene pa zanima kako je kaj s plačilom vrtca, če gre samo 3x tedensko, pa še to za 6 ur. Ker nam računica pride nekje na 370 eur na mesec, tako da če bi morali zmeraj polno ceno plačevati, tudi če bo doma, mi je pa res ful preveč Ti odštejejo samo dneve,ko je ni v vrtcu,ampak to je tam en evro na dan,probaj se zmenit,da bi ti napisali,da je samo polovični čas v vtrcu,se pravi samo po 4 ure,vse je odvisno od vodstva,je pa žalostno,če ga ni cel teden v vrtcu,mu odračunajo 4 evre Res žalostno. Če bi bil en dan 1 eur, bi pa lahko plačali samo 20 eur, a ne?
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 31.1.2009 11:54:46
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja, res odbijejo čisto malo, M. je decembra manjkala 7 dni sem pa dobila za malo več kot 1,5€ manjšo položnico.
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 31.1.2009 11:58:05
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: ninny Ja, res odbijejo čisto malo, M. je decembra manjkala 7 dni sem pa dobila za malo več kot 1,5€ manjšo položnico. aleluja, to pa je znesek.
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 31.1.2009 12:07:33
|
|
|
|
lunca14
|
kleo....................sem ti vrnila zs....................videz vara
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 31.1.2009 12:12:33
|
|
|
|
Anonimen
|
Didlinaa,ZS.
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 31.1.2009 15:01:09
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 Didlinaa,ZS. A zdej je to moderno pisat kar na RR, da maš ZS. joke joke Vidim, da vas je še nekaj na FB. Če me hočte met, me kar na ZS tukaj komentirajte.
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 31.1.2009 15:04:27
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 Didlinaa,ZS. A zdej je to moderno pisat kar na RR, da maš ZS. joke joke ..................zs je na RR tko da..................... Vidim, da vas je še nekaj na FB. Če me hočte met, me kar na ZS tukaj komentirajte. ....................mislis kontaktirajte.............
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 31.1.2009 15:11:48
|
|
|
|
Anonimen
|
ja no pa tako no. Spet me popravljaš. eh en **** je ta prenosnik. Komej se kej znajdem. Mamo doma računalnik mal v pizdi, ga je treba spucat, pa sem šla k staršem mal na RR pokukat. Kot da ne morem brez
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 31.1.2009 15:13:44
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa ja no pa tako no. Spet me popravljaš. eh en **** je ta prenosnik. Komej se kej znajdem. Mamo doma računalnik mal v pizdi, ga je treba spucat, pa sem šla k staršem mal na RR pokukat. Kot da ne morem brez si vidla to,kako te je cenzuriral... .....****...k.u.r.c..to ne velja.............................pizdi pa ...kaj pa ****?
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?