|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del
31.1.2009 10:36:32   
lunca14
aleksandra...........user posted image user posted image user posted image user posted image superca za vstajanje in postavljanjeuser posted image user posted image user posted image user posted image ,pa tak možak že ratuje,tale tvoj lovrouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
slovenka.............ja kruta je tole z vrtcem,mene tud poštrno zvija sama msel na vrtec,ker,ko se preselimo,ga bom morala dat v vrtec,ker ne bo več babi servisa,pa tud jaz bom mogla začet možu pomagat v delavnici,pa sama gospodinjstvo vodit...........ampak pri nas ni problem glede vpisa,mislim pa podobno kot ti,da bi ga normalno vpisala,potem,pa bi hodil recimo samo tri krta na teden ostalo pa doma,ko bi začel pa že samostojno hodit in jest sam ,recimo z drugim letom,bi pa hodil normalno v vrtec.Bomo videli,kako se bomo znašli v novem okolju.

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2826
31.1.2009 10:36:51   
lunca14
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 2827
31.1.2009 10:39:01   
sasa.vracko
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28

tudi jaz sem jih imeal...in res velikokrat prebrane. In zbirka 4-letni časi, kjer je za vsak dan ena zgodba...tudi to sem velikokrat brala, zdaj pa jih tudi Nejcu.

Pet prijateljev...kolk mi je blo zanimivo branje, dokler niso posneli nadaljevanke...se mi je čist sesul moj domišljijski svet o junakih. so mi bili čisto po angleško smotani....še zdaj se spomnim, kolk je blo napeto branje...pol pa kar nekiuser posted image

se strinjam, men so tud čist porušl domišljijo, niso bli fajn...knjige pa super user posted image

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 2828
31.1.2009 10:41:53   
sasa.vracko
sem mal prebrala vaše včerajšnje poste glede knjig - js jih mam čez glavo in so moja službena dolžnost user posted image

(odgovor članu sasa.vracko)
Neposredna povezava do sporočila: 2829
31.1.2009 10:44:00   
slovenka
Lunca, samo mene pa zanima kako je kaj s plačilom vrtca, če gre samo 3x tedensko, pa še to za 6 ur. Ker nam računica pride nekje na 370 eur na mesec, tako da če bi morali zmeraj polno ceno plačevati, tudi če bo doma, mi je pa res ful preveč user posted image

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 2830
31.1.2009 10:44:08   
lunca14
IZVIRNO SPOROČILO: sasa.vracko

sem mal prebrala vaše včerajšnje poste glede knjig - js jih mam čez glavo in so moja službena dolžnost user posted image

Mi smo pa tud od tega tedna postali knjigobubi,vsak večer se prebere nova knjiga-maju,enej je še noče poslušat.

Neposredna povezava do sporočila: 2831
31.1.2009 10:50:12   
sasa.vracko
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14

Mi smo pa tud od tega tedna postali knjigobubi,vsak večer se prebere nova knjiga-maju,enej je še noče poslušat.

nas še to vse čaka...user posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 2832
31.1.2009 10:59:51   
Anonimen
Jutro. Končno sem se prebila skoz vaše poste. Carti na slikah user posted image

Mi smo bolj slabo spali, ker so spet boleli tile zobki. Kakšen jok user posted image ob pol 4 ponoč. Bo že.

Zdej moram pa kuhat. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2833
31.1.2009 11:05:55   
Anonimen
Tina za vrtec user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

puzzle- jaz sem jih kupila v BC imamo pa črke,številke in ene živalice

polly
- a jaz te že imam na FB?

(odgovor članu Tina 28)
  Neposredna povezava do sporočila: 2834
31.1.2009 11:07:27   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: babysolza

IZVIRNO SPOROČILO: slovenka

U, vauuuuuuuuuuu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Zdaj je pa ravno moj pod tušem... ga kličem, da vidi, kako se mala Anja dvigne. Ja res bravo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

A Sparu to na oddelku z igračami? Jih nisem še zasledila... Bom pogledala. Hvala user posted image

Slovenka, jaz ti predlagam kake puzle s številkami ali črkami, ker to nosijo naše user posted image  v usta in boš morala vse ta manjše koščke pobrat ven - tako je mogla ena kolegica, ki ima take puzle z živalcami. Jaz sem jih nabavla v BC, so jih imeli pred kratkim v akciji po 5 evrov paket 10-ih puzlov. Rabiš pa vsaj 2 paketa.

točno te imamo mi, samo da sem jih kupila kar par paketov in imamo to v Mašini sobi namesto preproge

(odgovor članu babysolza)
  Neposredna povezava do sporočila: 2835
31.1.2009 11:07:49   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija

Še slikca Lovra, ko se še ni postavljal na nogice. No, on še ne maha, ne ploska, nič,..user posted image user posted image
user posted image

user posted image user posted image

(odgovor članu aleksandra silvija)
  Neposredna povezava do sporočila: 2836
31.1.2009 11:09:51   
Anonimen
polly- sem te že našla- upam da me potrdiš

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2837
31.1.2009 11:28:48   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28

tudi jaz sem jih imeal...in res velikokrat prebrane. In zbirka 4-letni časi, kjer je za vsak dan ena zgodba...tudi to sem velikokrat brala, zdaj pa jih tudi Nejcu.

Pet prijateljev...kolk mi je blo zanimivo branje, dokler niso posneli nadaljevanke...se mi je čist sesul moj domišljijski svet o junakih. so mi bili čisto po angleško smotani....še zdaj se spomnim, kolk je blo napeto branje...pol pa kar nekiuser posted image

se strinjam, men so tud čist porušl domišljijo, niso bli fajn...knjige pa super user posted image

Jaz sem pri 13ih prebrala  celo zbirko Karla Maya in seveda sem bila prepricana,da je bilo vse res,oz.da je pisatelj Old Shatterhanduser posted image user posted image ,potem sem pa enkrat prebrala,da je vse knjige napisal v zaporu....in je sla se ena iluzija.

AS,kaksen velik fantek je tvoj Lovrouser posted image user posted image user posted image ....pa si spet jokalauser posted image .Lepo opravite pri krstu.
Sasa,zanimivo Janezkovo pismouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2838
31.1.2009 11:33:17   
lunca14

Lunca, samo mene pa zanima kako je kaj s plačilom vrtca, če gre samo 3x tedensko, pa še to za 6 ur. Ker nam računica pride nekje na 370 eur na mesec, tako da če bi morali zmeraj polno ceno plačevati, tudi če bo doma, mi je pa res ful preveč user posted image

Ti odštejejo samo dneve,ko je ni v vrtcu,ampak to je tam en evro na dan,probaj se zmenit,da bi ti napisali,da je samo polovični čas v vtrcu,se pravi samo po 4 ure,vse je odvisno od vodstva,je pa žalostno,če ga ni cel teden v vrtcu,mu odračunajo 4 evreuser posted image user posted image

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2839
31.1.2009 11:39:05   
Anonimen
Jaz moram še poklicat k nam v vrtec, na ktermu mestu smo user posted image do septembra se pa moram znajdit kakor vem in znam.user posted image user posted image V župnijski vrtec pa je ne mislim dat male, vsaj zaenkrat še ne. Čeprav je poceni in ugodno za vse plačnike. Reveže in bogataše.user posted image 150€ enotna cena, če otroka v vrtec ni, se vsak dan odšteje 5€, kar v državnem vrtcu tega ni.

(odgovor članu lunca14)
  Neposredna povezava do sporočila: 2840
31.1.2009 11:43:03   
Anonimen
Lunca imas ZS.

(odgovor članu lunca14)
  Neposredna povezava do sporočila: 2841
31.1.2009 11:49:54   
slovenka
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14

Ti odštejejo samo dneve,ko je ni v vrtcu,ampak to je tam en evro na dan,probaj se zmenit,da bi ti napisali,da je samo polovični čas v vtrcu,se pravi samo po 4 ure,vse je odvisno od vodstva,je pa žalostno,če ga ni cel teden v vrtcu,mu odračunajo 4 evreuser posted image user posted image

Res žalostno. Če bi bil en dan 1 eur, bi pa lahko plačali samo 20 eur, a ne? user posted image

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 2842
31.1.2009 11:54:46   
Anonimen
Ja, res odbijejo čisto malo, M. je decembra manjkala 7 dni sem pa dobila za malo več kot  1,5€ manjšo položnico.

(odgovor članu slovenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2843
31.1.2009 11:58:05   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ninny

Ja, res odbijejo čisto malo, M. je decembra manjkala 7 dni sem pa dobila za malo več kot  1,5€ manjšo položnico.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image aleluja, to pa je znesek.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2844
31.1.2009 12:07:33   
lunca14
kleo....................sem ti vrnila zs....................videz varauser posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 2845
31.1.2009 12:12:33   
Anonimen
user posted image
Didlinaa,ZS.

(odgovor članu lunca14)
  Neposredna povezava do sporočila: 2846
31.1.2009 15:01:09   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28

user posted image
Didlinaa,ZS.

A zdej je to moderno pisat kar na RR, da maš ZS.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image joke joke user posted image

Vidim, da vas je še nekaj na FB. Če me hočte met, me kar na ZS tukaj komentirajte.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2847
31.1.2009 15:04:27   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa

IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28

user posted image
Didlinaa,ZS.

A zdej je to moderno pisat kar na RR, da maš ZS.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image joke joke user posted image ..................zs je na RR tko da.....................

Vidim, da vas je še nekaj na FB. Če me hočte met, me kar na ZS tukaj komentirajte.user posted image user posted image user posted image user posted image ....................mislis kontaktirajte.............

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2848
31.1.2009 15:11:48   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ja no pa tako no. Spet me popravljaš.user posted image user posted image user posted image eh en **** je ta prenosnik. Komej se kej znajdem.user posted image user posted image Mamo doma računalnik mal v pizdi, ga je treba spucat, pa sem šla k staršem mal na RR pokukat.user posted image Kot da ne morem brez user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2849
31.1.2009 15:13:44   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ja no pa tako no. Spet me popravljaš.user posted image user posted image user posted image eh en **** je ta prenosnik. Komej se kej znajdem.user posted image user posted image Mamo doma računalnik mal v pizdi, ga je treba spucat, pa sem šla k staršem mal na RR pokukat.user posted image Kot da ne morem brez user posted image

si vidla to,kako te je cenzuriral...
.....****...k.u.r.c..to ne velja.............................pizdi pauser posted image ...kaj pa ****?user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?