|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del
31.1.2009 0:22:34   
Tina 28
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28

Iz otrostva je pa meni najboljsa knjiga-Mali princ,jo mora Tali prebrat,nujno.

no..pa še ti jo še enkrat preber. Skrivnost te knjige je, da je napisana za vse generacije. V različnih obdobjih življenja ti ponuja drugačne odgovore, razmišljanja in videnja.
Mogoče se pa pol še usedta in pogovorta o njej.
Domači knjižnji klubuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2801
31.1.2009 0:23:16   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28

Jaz sem mela pa rada tiste kmečke...PASTIRCI, PESTRNA, LUKEC IN NJEGOV ŠKOREC,  pa pol morje romanov, da se težko spomnim naslovov. 

Ja ja jauser posted image ,pa Walt Disney-ce si imela uno zbirko 4h knjig,modra,rdeca,oranzna,zelena....modra prebrana bilijonkratuser posted image ,rdeca milijonkrat,oranzna velikokrat,zelena...nikoliuser posted image ,no malo tudi.

(odgovor članu Tina 28)
  Neposredna povezava do sporočila: 2802
31.1.2009 0:25:41   
Tina 28
tudi jaz sem jih imeal...in res velikokrat prebrane. In zbirka 4-letni časi, kjer je za vsak dan ena zgodba...tudi to sem velikokrat brala, zdaj pa jih tudi Nejcu.

Pet prijateljev...kolk mi je blo zanimivo branje, dokler niso posneli nadaljevanke...se mi je čist sesul moj domišljijski svet o junakih. so mi bili čisto po angleško smotani....še zdaj se spomnim, kolk je blo napeto branje...pol pa kar nekiuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2803
31.1.2009 0:27:22   
Anonimen

zdaj je baje ful brana TISOČ VELIČASTNIH SONC...MAM ŽE REZERVIRANO, KER GRE ZA MED IN JO TEŽKO UJAMEŠ

Daj,ne me drazit,pa v jok spravljatuser posted image ,jaz za knjige ubijam...in kje naj jih tu dobim,slo.seveda.Tut,ko pridem v Slo.ne vem koga naj se prosim,da mi jih posodi,no,nekateri mi jih kar dajo.Pa vedno grem v knjigarno in kupim najmanj  10zepnih,le zdaj,ko sem bila,nisem nic.Itak smo bli samo 2dni,ampak vseeno,se sposodit oz.nazicat nisem imela casauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tina 28)
  Neposredna povezava do sporočila: 2804
31.1.2009 0:30:08   
Anonimen
5 Prijateljev jaz prej nisem,jih je Tali vse,in ker nisem imela tu nic novega-neprebranega sem jih se jaz,lani med nosecnostjouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2805
31.1.2009 0:30:33   
Tina 28
no, za Talito bi bil mogoče kakšen harry potter...sam je verjetno fim gledala...pol je pol manj zanimivo

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 2806
31.1.2009 0:34:13   
Tina 28
Ja...to je pa res sranje...jaz grem tedensko v knjižnico in vzamem par knjig,. Pol pa vsako začnem brat in če me ne potegne vzamem drugo. Včasih je katera resdobra...da ne moreš odložit...ravno Rod jamskega medveda je bla taka. Berem, dolker zmorem in jo obrnem v parih dnehin malo spanjauser posted image .
no zdaj pa po obrokih berem...ni časa.

Kaj pa poštno pošiljanje...verjetno ne gre, ane?

Ti lepo vsem oznani, da maš rada knjige n naj ti za RD SLO knjige kupujejouser posted image

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 2807
31.1.2009 0:35:29   
Tina 28
sicer boš pa tko zrihtala, da si jih boš tud ti kmal lahko izposojala....slovenske mislim. Prav!

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 2808
31.1.2009 0:37:13   
Anonimen

no, za Talito bi bil mogoče kakšen harry potter...sam je verjetno fim gledala...pol je pol manj zanimivo

Ima kasete in cd-je,pa mislim,da tudi knjigo,smo jo tu kupili.Sem tudi jaz prebrala prvi del,ko je bila taka hvala in mi je bil prav zanimiv.Pa ves ktero mladinsko trilogijo sem se....Severni si,Pretanjeni noz in Jantarni daljnogled.Sem jih lani prav kupila,da jih se Tali,a mi je zaenkrat se ni uspel prepricatuser posted image .Pa ne mislit,da zdaj berem samo une za otroke....user posted image

(odgovor članu Tina 28)
  Neposredna povezava do sporočila: 2809
31.1.2009 0:39:46   
Anonimen

sicer boš pa tko zrihtala, da si jih boš tud ti kmal lahko izposojala....slovenske mislim. Prav!

JPuser posted image

(odgovor članu Tina 28)
  Neposredna povezava do sporočila: 2810
31.1.2009 0:44:10   
Tina 28
Kleo....jaz grem počas...mam tolčenje v glav in mi glih ne paše prevečuser posted image .

Lepo spi....pa sanjaj da si ajla, ki se postavlja na svoje noge v dolini konj. Naj t da moč...tolk ženske zmoremo...čezvse ovire!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2811
31.1.2009 0:50:39   
Anonimen
Ja tocno,ce ne zmoremo,se pa delamo da zmoremo in tut gre.Men se je ravn Meri nekaj zbudila,sem ji dala dudo in vrtiljak prizgala...bomo vidli,zaenkrat je tisina.Ti se tudi dobro naspi,in sanjaj kako tvoj jutri veselo prizvizga iz sluzbe,z rozami v eni roki,sampanjcem v drugi,polnih ust lepih besed in dolgega pogovora,ter vecerno akcijouser posted image user posted image .
In ce se nisi,obvezno preberi knjigo TIM,Hisa na Tari je tudi dobra,Trije v postelji...
Pa lahko nocuser posted image

(odgovor članu Tina 28)
  Neposredna povezava do sporočila: 2812
31.1.2009 0:52:30   
Tina 28
iz tvojih ust v božja ušesauser posted image user posted image

tirje v postelji sem že...fuldobra (tudi druga od tega avtorja je surer) ostale bom pa dala na seznam...hvala

Lahko noč

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2813
31.1.2009 7:54:52   
aleksandra silvija
Dobro jutro.

Za nazaj še nisem utegnila prebrat-ste pa načvekale včerajuser posted image .

Videla sem slikce--user posted image user posted image user posted image user posted image .

user posted image - za vse tini mini rojstne dneve v preteklih dneh. Danes ga nima nihčeuser posted image .

user posted image - za dobro jutro.

Naš Lovro je včeraj 1. začel vstajati ob klubski mizici. Najprej poskusil 1-krat, padel, nato vztrajno ponavljal. Vmes večkart jokal, ker se je tudi udaril, ampak ni hotel nehatuser posted image .

Jutri imamo pa krstt. Juuupi.

Lep dan želim vsem.

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 2814
31.1.2009 7:55:26   
babysolza
Jutrčka!

Samsa, kje hodi zajtrk? user posted image user posted image  user posted image user posted image

Mi štirje smo najboljši par!!!!

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 2815
31.1.2009 7:59:30   
babysolza
IZVIRNO SPOROČILO: mtinca1

IZVIRNO SPOROČILO: babysolza

Danes je Sabina povedala cel stavek - 'ki tata?'. Mojca bo to razumela, za ostale lahko pripravim prevod. user posted image user posted image  

huraaa, za stavek Sabina!!! user posted image user posted image user posted image  b.s. ko se naslednjič vidimo, bom prosila Sabino, da Lano nauči govorit in jest, ker vidim da vi pa vse obvladate.

Ja, kar se dela z usti nam gre dobro od rok. user posted image user posted image  Pa roke tudi - predvčerajšnjim se je tudi navadla dat čav-čav (tako lepo pomaha... user posted image ), danes pa ji je ratalo tudi bravo-bravo (ploskanje). Sam premikali se pa mi če en čas ne bomo, čeprav tudi tu napreduje. Na roke mal pozabi, drugače bi že šla naprej. Potem pa sam rit u luft meče pa z nogami drsa po tleh. user posted image user posted image

(odgovor članu mtinca1)
Neposredna povezava do sporočila: 2816
31.1.2009 8:04:50   
babysolza
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka

U, vauuuuuuuuuuu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Zdaj je pa ravno moj pod tušem... ga kličem, da vidi, kako se mala Anja dvigne. Ja res bravo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

A Sparu to na oddelku z igračami? Jih nisem še zasledila... Bom pogledala. Hvala user posted image

Slovenka, jaz ti predlagam kake puzle s številkami ali črkami, ker to nosijo naše user posted image  v usta in boš morala vse ta manjše koščke pobrat ven - tako je mogla ena kolegica, ki ima take puzle z živalcami. Jaz sem jih nabavla v BC, so jih imeli pred kratkim v akciji po 5 evrov paket 10-ih puzlov. Rabiš pa vsaj 2 paketa.

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2817
31.1.2009 8:06:03   
aleksandra silvija

Danes je Sabina povedala cel stavek - 'ki tata?'. Mojca bo to razumela, za ostale lahko pripravim prevod. user posted image user posted image  

huraaa, za stavek Sabina!!! user posted image user posted image user posted image  b.s. ko se naslednjič vidimo, bom prosila Sabino, da Lano nauči govorit in jest, ker vidim da vi pa vse obvladate.

Ja, kar se dela z usti nam gre dobro od rok. user posted image user posted image  Pa roke tudi - predvčerajšnjim se je tudi navadla dat čav-čav (tako lepo pomaha... user posted image ), danes pa ji je ratalo tudi bravo-bravo (ploskanje). Sam premikali se pa mi če en čas ne bomo, čeprav tudi tu napreduje. Na roke mal pozabi, drugače bi že šla naprej. Potem pa sam rit u luft meče pa z nogami drsa po tleh. user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za mahanje in ploskanje!

Anaj--petek je že biluser posted image

Še slikca Lovra, ko se še ni postavljal na nogice. No, on še ne maha, ne ploska, nič,..user posted image user posted image
user posted image

(odgovor članu babysolza)
Neposredna povezava do sporočila: 2818
31.1.2009 9:32:50   
polly80
Dobro jutro

AS-najprej morm povedat,da se mi lovro tvoj ful ful dopade,cukr lepuser posted image user posted image user posted image user posted image
pa za vstajanjauser posted image user posted image user posted image
mi nimamo klubske mizice,mogoče zato ne vstaja še?jo nabavimuser posted image user posted image user posted image user posted image

kdo ma dans obmesečnico?user posted image no,vse najboljše user posted image user posted image user posted image

spali sm dans spet katastrfalno,na 10 min.se mi joka,jau jau..me vse boli od nenaspanja...ko bi vsaj vedla kaj ji faliuser posted image user posted image user posted image

lep vikend

od 7.6.2008 naju razveseljuje najina zlata princeska Vita

(odgovor članu aleksandra silvija)
Neposredna povezava do sporočila: 2819
31.1.2009 9:41:49   
slovenka

ja...to je blo pa ful kruto. Mene tolaži to, da bom verjetno delala od 11.00 do 16.00.
Tako, da ko jo odložim...jo čez pol ure čaka kosilo in potem grejo spat. Ob dveh, ko se bo pa zbudila, bo pa verjetno mama ali moj šel ponjo. Tako, da ji zdaj verjetno do julija ne bo hudega. Potem sem pa itak čez poletje doma. Šele jeseni začnemo zjutraj in do konca spanca.

Se spomnim Nejca, kolk je prvi mesec vsak dan jokal. Potem se je pa navadil. Kaj čmo...mamo mlade stare mame.

Tina, jaz tudi o tem razmišljam, kako bo. No, če sploh v katerem vrtcu dobimo mesto... Zamislila sem si tako, da bi moj začenjal delati ob 6h in bo fraj ob 14h, jaz pa ne bi imela predavanj ob 8h, tako da bi malo pred 8h šele pupo odložila v vrtcu, pa jo potem on pobere ob 14h, pa v začetku kolikor bi se dalo, bi bila doma, vsaj 2x tedensko... Tako nekako. Bi pa začeli septembra...
Sicer pa mislim, da bo Anja sigurno čez 3 mesece hodila, če se že sedaj sama postavi na noge. 3 mesece je ful časa.

Pri nas pa ati spi, je ponoči skrbel za malo, ona se igra..., mami pa navihančke peče, da bodo topli za zajtrk, zunaj sneži. Mislim, popolna sreča user posted image

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 2820
31.1.2009 9:47:46   
slovenka

tudi jaz sem jih imeal...in res velikokrat prebrane. In zbirka 4-letni časi, kjer je za vsak dan ena zgodba...tudi to sem velikokrat brala, zdaj pa jih tudi Nejcu.

Pet prijateljev...kolk mi je blo zanimivo branje, dokler niso posneli nadaljevanke...se mi je čist sesul moj domišljijski svet o junakih. so mi bili čisto po angleško smotani....še zdaj se spomnim, kolk je blo napeto branje...pol pa kar nekiuser posted image

Jaz sem nekje v 6. razredu med počitnicami celo zbirko 5 prijateljev prebrala, pa potem še 5 skrivnosti ali kako že... filmov pa nisem gledala.

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 2821
31.1.2009 9:50:32   
slovenka
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28

JPuser posted image

Tina, Kleo - priporočam Morsko katedralo, sem jo prebrala proti koncu nosečnosti, včasih še ponoči...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2822
31.1.2009 9:52:24   
slovenka

Bravo za pa-pa in ploskanje... user posted image user posted image user posted image user posted image Naši še ne gre, se pa ful smeji, ko ji ploskam, za pa-pa pa samo gleda user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2823
31.1.2009 9:53:44   
slovenka

IZVIRNO SPOROČILO: slovenka

U, vauuuuuuuuuuu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Zdaj je pa ravno moj pod tušem... ga kličem, da vidi, kako se mala Anja dvigne. Ja res bravo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

A Sparu to na oddelku z igračami? Jih nisem še zasledila... Bom pogledala. Hvala user posted image

Slovenka, jaz ti predlagam kake puzle s številkami ali črkami, ker to nosijo naše user posted image  v usta in boš morala vse ta manjše koščke pobrat ven - tako je mogla ena kolegica, ki ima take puzle z živalcami. Jaz sem jih nabavla v BC, so jih imeli pred kratkim v akciji po 5 evrov paket 10-ih puzlov. Rabiš pa vsaj 2 paketa.

BS, najlepša hvala za nasvet user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2824
31.1.2009 9:54:36   
slovenka
Bravo Lovro user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu polly80)
Neposredna povezava do sporočila: 2825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?