Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 31.1.2009 0:22:34
|
|
|
|
Tina 28
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 Iz otrostva je pa meni najboljsa knjiga-Mali princ,jo mora Tali prebrat,nujno. no..pa še ti jo še enkrat preber. Skrivnost te knjige je, da je napisana za vse generacije. V različnih obdobjih življenja ti ponuja drugačne odgovore, razmišljanja in videnja. Mogoče se pa pol še usedta in pogovorta o njej. Domači knjižnji klub
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 31.1.2009 0:23:16
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 Jaz sem mela pa rada tiste kmečke...PASTIRCI, PESTRNA, LUKEC IN NJEGOV ŠKOREC, pa pol morje romanov, da se težko spomnim naslovov. Ja ja ja ,pa Walt Disney-ce si imela uno zbirko 4h knjig,modra,rdeca,oranzna,zelena....modra prebrana bilijonkrat ,rdeca milijonkrat,oranzna velikokrat,zelena...nikoli ,no malo tudi.
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 31.1.2009 0:25:41
|
|
|
|
Tina 28
|
tudi jaz sem jih imeal...in res velikokrat prebrane. In zbirka 4-letni časi, kjer je za vsak dan ena zgodba...tudi to sem velikokrat brala, zdaj pa jih tudi Nejcu. Pet prijateljev...kolk mi je blo zanimivo branje, dokler niso posneli nadaljevanke...se mi je čist sesul moj domišljijski svet o junakih. so mi bili čisto po angleško smotani....še zdaj se spomnim, kolk je blo napeto branje...pol pa kar neki
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 31.1.2009 0:27:22
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 zdaj je baje ful brana TISOČ VELIČASTNIH SONC...MAM ŽE REZERVIRANO, KER GRE ZA MED IN JO TEŽKO UJAMEŠ Daj,ne me drazit,pa v jok spravljat ,jaz za knjige ubijam...in kje naj jih tu dobim,slo.seveda.Tut,ko pridem v Slo.ne vem koga naj se prosim,da mi jih posodi,no,nekateri mi jih kar dajo.Pa vedno grem v knjigarno in kupim najmanj 10zepnih,le zdaj,ko sem bila,nisem nic.Itak smo bli samo 2dni,ampak vseeno,se sposodit oz.nazicat nisem imela casa
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 31.1.2009 0:30:08
|
|
|
|
Anonimen
|
5 Prijateljev jaz prej nisem,jih je Tali vse,in ker nisem imela tu nic novega-neprebranega sem jih se jaz,lani med nosecnostjo
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 31.1.2009 0:30:33
|
|
|
|
Tina 28
|
no, za Talito bi bil mogoče kakšen harry potter...sam je verjetno fim gledala...pol je pol manj zanimivo
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 31.1.2009 0:34:13
|
|
|
|
Tina 28
|
Ja...to je pa res sranje...jaz grem tedensko v knjižnico in vzamem par knjig,. Pol pa vsako začnem brat in če me ne potegne vzamem drugo. Včasih je katera resdobra...da ne moreš odložit...ravno Rod jamskega medveda je bla taka. Berem, dolker zmorem in jo obrnem v parih dnehin malo spanja . no zdaj pa po obrokih berem...ni časa. Kaj pa poštno pošiljanje...verjetno ne gre, ane? Ti lepo vsem oznani, da maš rada knjige n naj ti za RD SLO knjige kupujejo
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 31.1.2009 0:35:29
|
|
|
|
Tina 28
|
sicer boš pa tko zrihtala, da si jih boš tud ti kmal lahko izposojala....slovenske mislim. Prav!
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 31.1.2009 0:37:13
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 no, za Talito bi bil mogoče kakšen harry potter...sam je verjetno fim gledala...pol je pol manj zanimivo Ima kasete in cd-je,pa mislim,da tudi knjigo,smo jo tu kupili.Sem tudi jaz prebrala prvi del,ko je bila taka hvala in mi je bil prav zanimiv.Pa ves ktero mladinsko trilogijo sem se....Severni si,Pretanjeni noz in Jantarni daljnogled.Sem jih lani prav kupila,da jih se Tali,a mi je zaenkrat se ni uspel prepricat .Pa ne mislit,da zdaj berem samo une za otroke....
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 31.1.2009 0:39:46
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 sicer boš pa tko zrihtala, da si jih boš tud ti kmal lahko izposojala....slovenske mislim. Prav! JP
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 31.1.2009 0:44:10
|
|
|
|
Tina 28
|
Kleo....jaz grem počas...mam tolčenje v glav in mi glih ne paše preveč . Lepo spi....pa sanjaj da si ajla, ki se postavlja na svoje noge v dolini konj. Naj t da moč...tolk ženske zmoremo...čezvse ovire!
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 31.1.2009 0:50:39
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja tocno,ce ne zmoremo,se pa delamo da zmoremo in tut gre.Men se je ravn Meri nekaj zbudila,sem ji dala dudo in vrtiljak prizgala...bomo vidli,zaenkrat je tisina.Ti se tudi dobro naspi,in sanjaj kako tvoj jutri veselo prizvizga iz sluzbe,z rozami v eni roki,sampanjcem v drugi,polnih ust lepih besed in dolgega pogovora,ter vecerno akcijo . In ce se nisi,obvezno preberi knjigo TIM,Hisa na Tari je tudi dobra,Trije v postelji... Pa lahko noc
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 31.1.2009 0:52:30
|
|
|
|
Tina 28
|
iz tvojih ust v božja ušesa tirje v postelji sem že...fuldobra (tudi druga od tega avtorja je surer) ostale bom pa dala na seznam...hvala Lahko noč
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 31.1.2009 7:54:52
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
Dobro jutro. Za nazaj še nisem utegnila prebrat-ste pa načvekale včeraj . Videla sem slikce-- . - za vse tini mini rojstne dneve v preteklih dneh. Danes ga nima nihče . - za dobro jutro. Naš Lovro je včeraj 1. začel vstajati ob klubski mizici. Najprej poskusil 1-krat, padel, nato vztrajno ponavljal. Vmes večkart jokal, ker se je tudi udaril, ampak ni hotel nehat . Jutri imamo pa krstt. Juuupi. Lep dan želim vsem.
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 31.1.2009 7:55:26
|
|
|
|
babysolza
|
Jutrčka! Samsa, kje hodi zajtrk?
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 31.1.2009 7:59:30
|
|
|
|
babysolza
|
IZVIRNO SPOROČILO: mtinca1 IZVIRNO SPOROČILO: babysolza Danes je Sabina povedala cel stavek - 'ki tata?'. Mojca bo to razumela, za ostale lahko pripravim prevod. huraaa, za stavek Sabina!!! b.s. ko se naslednjič vidimo, bom prosila Sabino, da Lano nauči govorit in jest, ker vidim da vi pa vse obvladate. Ja, kar se dela z usti nam gre dobro od rok. Pa roke tudi - predvčerajšnjim se je tudi navadla dat čav-čav (tako lepo pomaha... ), danes pa ji je ratalo tudi bravo-bravo (ploskanje). Sam premikali se pa mi če en čas ne bomo, čeprav tudi tu napreduje. Na roke mal pozabi, drugače bi že šla naprej. Potem pa sam rit u luft meče pa z nogami drsa po tleh.
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 31.1.2009 8:04:50
|
|
|
|
babysolza
|
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka U, vauuuuuuuuuuu Zdaj je pa ravno moj pod tušem... ga kličem, da vidi, kako se mala Anja dvigne. Ja res bravo A Sparu to na oddelku z igračami? Jih nisem še zasledila... Bom pogledala. Hvala Slovenka, jaz ti predlagam kake puzle s številkami ali črkami, ker to nosijo naše v usta in boš morala vse ta manjše koščke pobrat ven - tako je mogla ena kolegica, ki ima take puzle z živalcami. Jaz sem jih nabavla v BC, so jih imeli pred kratkim v akciji po 5 evrov paket 10-ih puzlov. Rabiš pa vsaj 2 paketa.
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 31.1.2009 8:06:03
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
IZVIRNO SPOROČILO: babysolza IZVIRNO SPOROČILO: mtinca1 IZVIRNO SPOROČILO: babysolza Danes je Sabina povedala cel stavek - 'ki tata?'. Mojca bo to razumela, za ostale lahko pripravim prevod. huraaa, za stavek Sabina!!! b.s. ko se naslednjič vidimo, bom prosila Sabino, da Lano nauči govorit in jest, ker vidim da vi pa vse obvladate. Ja, kar se dela z usti nam gre dobro od rok. Pa roke tudi - predvčerajšnjim se je tudi navadla dat čav-čav (tako lepo pomaha... ), danes pa ji je ratalo tudi bravo-bravo (ploskanje). Sam premikali se pa mi če en čas ne bomo, čeprav tudi tu napreduje. Na roke mal pozabi, drugače bi že šla naprej. Potem pa sam rit u luft meče pa z nogami drsa po tleh. za mahanje in ploskanje! Anaj--petek je že bil Še slikca Lovra, ko se še ni postavljal na nogice. No, on še ne maha, ne ploska, nič,..
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 31.1.2009 9:32:50
|
|
|
|
polly80
|
Dobro jutro AS-najprej morm povedat,da se mi lovro tvoj ful ful dopade,cukr lep pa za vstajanja mi nimamo klubske mizice,mogoče zato ne vstaja še?jo nabavim kdo ma dans obmesečnico? no,vse najboljše spali sm dans spet katastrfalno,na 10 min.se mi joka,jau jau..me vse boli od nenaspanja...ko bi vsaj vedla kaj ji fali lep vikend
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 31.1.2009 9:41:49
|
|
|
|
slovenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 ja...to je blo pa ful kruto. Mene tolaži to, da bom verjetno delala od 11.00 do 16.00. Tako, da ko jo odložim...jo čez pol ure čaka kosilo in potem grejo spat. Ob dveh, ko se bo pa zbudila, bo pa verjetno mama ali moj šel ponjo. Tako, da ji zdaj verjetno do julija ne bo hudega. Potem sem pa itak čez poletje doma. Šele jeseni začnemo zjutraj in do konca spanca. Se spomnim Nejca, kolk je prvi mesec vsak dan jokal. Potem se je pa navadil. Kaj čmo...mamo mlade stare mame. Tina, jaz tudi o tem razmišljam, kako bo. No, če sploh v katerem vrtcu dobimo mesto... Zamislila sem si tako, da bi moj začenjal delati ob 6h in bo fraj ob 14h, jaz pa ne bi imela predavanj ob 8h, tako da bi malo pred 8h šele pupo odložila v vrtcu, pa jo potem on pobere ob 14h, pa v začetku kolikor bi se dalo, bi bila doma, vsaj 2x tedensko... Tako nekako. Bi pa začeli septembra... Sicer pa mislim, da bo Anja sigurno čez 3 mesece hodila, če se že sedaj sama postavi na noge. 3 mesece je ful časa. Pri nas pa ati spi, je ponoči skrbel za malo, ona se igra..., mami pa navihančke peče, da bodo topli za zajtrk, zunaj sneži. Mislim, popolna sreča
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 31.1.2009 9:47:46
|
|
|
|
slovenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 tudi jaz sem jih imeal...in res velikokrat prebrane. In zbirka 4-letni časi, kjer je za vsak dan ena zgodba...tudi to sem velikokrat brala, zdaj pa jih tudi Nejcu. Pet prijateljev...kolk mi je blo zanimivo branje, dokler niso posneli nadaljevanke...se mi je čist sesul moj domišljijski svet o junakih. so mi bili čisto po angleško smotani....še zdaj se spomnim, kolk je blo napeto branje...pol pa kar neki Jaz sem nekje v 6. razredu med počitnicami celo zbirko 5 prijateljev prebrala, pa potem še 5 skrivnosti ali kako že... filmov pa nisem gledala.
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 31.1.2009 9:50:32
|
|
|
|
slovenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 sicer boš pa tko zrihtala, da si jih boš tud ti kmal lahko izposojala....slovenske mislim. Prav! JP Tina, Kleo - priporočam Morsko katedralo, sem jo prebrala proti koncu nosečnosti, včasih še ponoči...
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 31.1.2009 9:52:24
|
|
|
|
slovenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: babysolza IZVIRNO SPOROČILO: mtinca1 IZVIRNO SPOROČILO: babysolza Danes je Sabina povedala cel stavek - 'ki tata?'. Mojca bo to razumela, za ostale lahko pripravim prevod. huraaa, za stavek Sabina!!! b.s. ko se naslednjič vidimo, bom prosila Sabino, da Lano nauči govorit in jest, ker vidim da vi pa vse obvladate. Ja, kar se dela z usti nam gre dobro od rok. Pa roke tudi - predvčerajšnjim se je tudi navadla dat čav-čav (tako lepo pomaha... ), danes pa ji je ratalo tudi bravo-bravo (ploskanje). Sam premikali se pa mi če en čas ne bomo, čeprav tudi tu napreduje. Na roke mal pozabi, drugače bi že šla naprej. Potem pa sam rit u luft meče pa z nogami drsa po tleh. Bravo za pa-pa in ploskanje... Naši še ne gre, se pa ful smeji, ko ji ploskam, za pa-pa pa samo gleda
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 31.1.2009 9:53:44
|
|
|
|
slovenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: babysolza IZVIRNO SPOROČILO: slovenka U, vauuuuuuuuuuu Zdaj je pa ravno moj pod tušem... ga kličem, da vidi, kako se mala Anja dvigne. Ja res bravo A Sparu to na oddelku z igračami? Jih nisem še zasledila... Bom pogledala. Hvala Slovenka, jaz ti predlagam kake puzle s številkami ali črkami, ker to nosijo naše v usta in boš morala vse ta manjše koščke pobrat ven - tako je mogla ena kolegica, ki ima take puzle z živalcami. Jaz sem jih nabavla v BC, so jih imeli pred kratkim v akciji po 5 evrov paket 10-ih puzlov. Rabiš pa vsaj 2 paketa. BS, najlepša hvala za nasvet
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 31.1.2009 9:54:36
|
|
|
|
slovenka
|
Bravo Lovro
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?