Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 9.2.2009 16:26:21
|
|
|
|
spelka12
|
mene pa želodec bubaaaa . Sem premal sladkarij pojedla, zdej pa trpim
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 9.2.2009 16:29:53
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: spelka12 mene pa želodec bubaaaa . Sem premal sladkarij pojedla, zdej pa trpim ja to bo to Mene pa zob buba
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 9.2.2009 16:43:44
|
|
|
|
beyba
|
jst sem pa zaspana pa me nič ne buba :-)))))))))))))))))))
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 9.2.2009 16:45:01
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: beyba jst sem pa zaspana pa me nič ne buba :-)))))))))))))))))))
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 9.2.2009 16:51:23
|
|
|
|
beyba
|
Dobro da sva zjutri tak sprehod naredile...ker moja bejba namreč spi ker v celem dnevu do pol štiri hni hotla spat, tako da je 2+ po 10 minut spala mal v vozičku, malo pa v anročju zdrj pa spi od pol štirih......Ob pol šestih najkasneje jo bom zbudila....
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 9.2.2009 16:51:29
|
|
|
|
miska73
|
.... Aqua... koja seksi slikca... A si končno svojo fotko dala v avatar?
< Sporočilo je popravil miska73 -- 9.2.2009 16:53:42 >
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 9.2.2009 16:56:43
|
|
|
|
miska73
|
Pozdravček vsem borkam... Že pet minut razmišljam, kaj pa kej mene boli... Verjetno nič, ker sicer ne bi razmišljala
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 9.2.2009 17:49:00
|
|
|
|
gigi1
|
Ahoj Sam, da se pofočkam. Včeraj bila na Dunaju na koncertu Tine Turner. Super je bilo . Uživala kot že dolgo ne Pikica vse najboljše
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 9.2.2009 18:26:31
|
|
|
|
Serendipity
|
gigi - superca! Sem slišala same dobre na madam Tino!
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 9.2.2009 19:03:37
|
|
|
|
sonček85
|
žiži:u to pa je bilo ,kajne?Super saj malo pa moramo žurat
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 9.2.2009 19:06:26
|
|
|
|
Kliki
|
Včeraj bila na Dunaju na koncertu Tine Turner. Super je bilo . Uživala kot že dolgo ne [/quote] O to je pa fajn. Tut jest bi šla takole žurat.
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 9.2.2009 19:14:54
|
|
|
|
Serendipity
|
Kaj sem samo jaz tak sitna danes? Ammm... U, eno pijatnje - Zakaj pa nisi A ali E ali O ali I? A mora biti U? Ker kar nekaj časa iščem po tipkovnici da ta U najdem
< Sporočilo je popravil Serendipity -- 9.2.2009 19:16:56 >
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 9.2.2009 19:19:31
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity Kaj sem samo jaz tak sitna danes? Ammm... U, eno pijatnje - Zakaj pa nisi A ali E ali O ali I? A mora biti U? Ker kar nekaj časa iščem po tipkovnici da ta U najdem mogoče ker je polna luna da si tečna(pa ne naša luna )ta luna na nebu
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 9.2.2009 19:21:12
|
|
|
|
Serendipity
|
Viš, ja ge pa te luna (naša) hodi? sunshineeightyfive - te man jaz na FB-ku? EMŠO me j*
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 9.2.2009 19:21:17
|
|
|
|
Kliki
|
Ja mora biti U, to je prva črka mojega imena. Ja tut jest sem mal sitna dons, se zgovarjam da je to zato ker je polna luna.
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 9.2.2009 19:31:24
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: U Ja mora biti U, to je prva črka mojega imena. Ja tut jest sem mal sitna dons, se zgovarjam da je to zato ker je polna luna. hahaha - samo tebe se vsaj hitro napiše in pove. Pri mojem nicku se terejo prsti in jezik!
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 9.2.2009 19:34:11
|
|
|
|
Kliki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity IZVIRNO SPOROČILO: U Ja mora biti U, to je prva črka mojega imena. Ja tut jest sem mal sitna dons, se zgovarjam da je to zato ker je polna luna. hahaha - samo tebe se vsaj hitro napiše in pove. Pri mojem nicku se terejo prsti in jezik! Ja se strinjam
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 9.2.2009 19:55:32
|
|
|
|
Serendipity
|
Hm, a veste kaj premišljujem? Kaj za vraga naj jutri kuham? Predlogi? Ker moj možek je obupal
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 9.2.2009 19:58:04
|
|
|
|
Stella Rossa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity Hm, a veste kaj premišljujem? Kaj za vraga naj jutri kuham? Predlogi? Ker moj možek je obupal Špinača, pire krompir in polpeti iz mletega mesa.....njammmiiiii
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 9.2.2009 20:00:41
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stella Rossa IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity Hm, a veste kaj premišljujem? Kaj za vraga naj jutri kuham? Predlogi? Ker moj možek je obupal Špinača, pire krompir in polpeti iz mletega mesa.....njammmiiiii No, ti si bolj v ''mojo'' rožo Še kaj predlogov?
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 9.2.2009 20:06:20
|
|
|
|
Stella Rossa
|
Ali pa "lazanja"
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 9.2.2009 20:09:44
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stella Rossa IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity Hm, a veste kaj premišljujem? Kaj za vraga naj jutri kuham? Predlogi? Ker moj možek je obupal Špinača, pire krompir in polpeti iz mletega mesa.....njammmiiiii mmmmmmmmmmmmmmmm to se pa res dobro slišiiiiiiiiiiiii no naš dragi je rkel da bo jedel kr hrenovke in potem verjetno jaz poleg krompirjevo solato ali pa špinača in pire krompir
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 9.2.2009 20:09:55
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity Viš, ja ge pa te luna (naša) hodi? sunshineeightyfive - te man jaz na FB-ku? EMŠO me j* sekica ne nimaš me kolikor jaz vem (lahko ti pošljem zs na katero ime me najdeš)
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 9.2.2009 20:09:58
|
|
|
|
ledenka
|
a vas tud luna daje? jaz sem takoooooo zaspana
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 9.2.2009 20:10:23
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity Viš, ja ge pa te luna (naša) hodi? sunshineeightyfive - te man jaz na FB-ku? EMŠO me j* sekica ne nimaš me kolikor jaz vem (lahko ti pošljem zs na katero ime me najdeš) meni tuuuud
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?