Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 9.2.2009 20:17:06
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity Viš, ja ge pa te luna (naša) hodi? sunshineeightyfive - te man jaz na FB-ku? EMŠO me j* sekica ne nimaš me kolikor jaz vem (lahko ti pošljem zs na katero ime me najdeš) NO, še ti mi polepšaj dan danes
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 9.2.2009 20:18:13
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka a vas tud luna daje? jaz sem takoooooo zaspana jaz sem že spala pop od 13-16 potem pa šla do zobozdravnika kjer smo vrtali
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 9.2.2009 20:18:35
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stella Rossa Ali pa "lazanja" Uh, nekoč so bili časi da sem jo oboževala in potem je prišel tisti deževen dan, ko sem šla v MB-ju v Al Capona in od tistega dne naprej se je najino prijateljstvo z lazanjo končalo v WC-ju
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 9.2.2009 20:19:34
|
|
|
|
spelka12
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Včeraj bila na Dunaju na koncertu Tine Turner. Super je bilo . Uživala kot že dolgo ne smajlikibulizočmi kwaaaaaa. Jest bi tud šla . Povej a je bla babica huda a ne? Kako si pa ti žižka? A maš kej takih znakov? Jest mam napihnjen in boleč trebuh, pomojem mam mal hiperce. Pa ni tko hudo. podganca še tuki za folikle. A jih kej zalivaš s pirom? Sekica hm pa sej ti ne znaš bit sitna a ne? pr hrani sem pa za repo pa pečenice, pa še jest se povabim U teb pa sploh ne verjamem, da znaš bit sitna ajsi zdej pa še tvoje mesto povečam, pol grem pa dol
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 9.2.2009 20:20:11
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: ledenka a vas tud luna daje? jaz sem takoooooo zaspana jaz sem že spala pop od 13-16 potem pa šla do zobozdravnika kjer smo vrtali Luna? Kakšna luna? Eh ne! mene nič ne daje! Mene meeeečeeeeeee!
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 9.2.2009 20:21:26
|
|
|
|
Stella Rossa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity Uh, nekoč so bili časi da sem jo oboževala in potem je prišel tisti deževen dan, ko sem šla v MB-ju v Al Capona in od tistega dne naprej se je najino prijateljstvo z lazanjo končalo v WC-ju uuupppsssss to pa ni fajn..... pol pa mogoče kakšne kmečke dobrote.....pečenica , kisla repa in fižol.....ali pa krvavica , kislo zelje in krompir v kosih......
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 9.2.2009 20:24:26
|
|
|
|
ledenka
|
žiži a si me čutla zraven, sem bla v mislih s tabo Tina res ruuulaaaa miškamojaletnica bravo za črnino na UZ, zdaj pa naj pridno rastejo špelči, mini hiperca je samo plus znakce pa pusti!
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 9.2.2009 20:25:22
|
|
|
|
Serendipity
|
Eto, tu ga mate! Iden še zdaj ene slabooblečene dedce iskat za našo podganco, ker rabi stimulacije... (BTW - v treh minutah se bo prikazala na Borbi, stavite? ) (ta je malce kosmat, samo ni mel časa, da bi se porihtal)
< Sporočilo je popravil Serendipity -- 9.2.2009 20:31:27 >
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 9.2.2009 20:28:52
|
|
|
|
ledenka
|
sonček85, sem te poklikala na FB a kera ve, kaj je s sončkom33? to vem, da sta doma, ampak a sta ok itd? se* ti si mi prava mišelovka!
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 9.2.2009 20:29:11
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: ledenka a vas tud luna daje? jaz sem takoooooo zaspana jaz sem že spala pop od 13-16 potem pa šla do zobozdravnika kjer smo vrtali Luna? Kakšna luna? Eh ne! mene nič ne daje! Mene meeeečeeeeeee!
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 9.2.2009 20:29:43
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka sonček85, sem te poklikala na FB ok grem pokukat
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 9.2.2009 20:32:58
|
|
|
|
miska73
|
Vidim, da sem pravi cajt uletela Seki
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 9.2.2009 20:34:03
|
|
|
|
sonček85
|
evo že pogledala in tudi komntirala
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 9.2.2009 20:34:35
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska73 Vidim, da sem pravi cajt uletela Seki ni bilo 3 minute je pa prej k v 10 minutah priletela
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 9.2.2009 20:34:47
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska73 Vidim, da sem pravi cajt uletela Seki haha hehe hihi hoho Kdo je JASNOviden? KDO?????? Ja, jaz, mar ne?
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 9.2.2009 20:35:54
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: miska73 Vidim, da sem pravi cajt uletela Seki ni bilo 3 minute je pa prej k v 10 minutah priletela Ja, po prekmurskem času (pri nas gre vse bolj počas...) so bile direkt 3 minute! BTW - kje je pa moja prekmurka *csaje*?
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 9.2.2009 20:41:24
|
|
|
|
spelka12
|
sonček33 je fino, mal jo še boli. Mam že slikco od pikeca ampak čakam, da jo da sama gor. Pikec je pa pravi lepotec . Še en lep nečak.
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 9.2.2009 20:44:51
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: spelka12 sonček33 je fino, mal jo še boli. Mam že slikco od pikeca ampak čakam, da jo da sama gor. Pikec je pa pravi lepotec . Še en lep nečak. Hehehe - - jaz tuuuudiiiii man slikcooooo
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 9.2.2009 20:46:38
|
|
|
|
miska73
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 ni bilo 3 minute je pa prej k v 10 minutah priletela IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity haha hehe hihi hoho Kdo je JASNOviden? KDO?????? Ja, jaz, mar ne?
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 9.2.2009 20:54:06
|
|
|
|
spelka12
|
U zs imaš. A spet ni nobene tu , a morm na FB?
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 9.2.2009 22:01:33
|
|
|
|
Kliki
|
Špelka12 imam zs kr piš. O znam bit tut jest zlo sitna. Bi moj znal kej povedat.
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 10.2.2009 8:26:30
|
|
|
|
oktavija
|
Jutro!!! Evo danes jaz kuham kavo in čaj ! Pri nas nič novega... Jaz sem se vrnila v službo in že veselo delam! Bom kar hitra, ker morem not spravit eno mesečni izostanek iz pisarne... Lepo bodite.... P.S.: Tudi mene lahko najdete na FB pod imenom Lep dan vam želim!
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 10.2.2009 8:43:24
|
|
|
|
Serendipity
|
Jutrooooo, sem priletela na eno virtualno kaficu (thanks oktavija) preden grem na tapravo potem pa v sluuužbooo. Uživajte!
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 10.2.2009 8:49:24
|
|
|
|
Anonimen
|
jutro! jaz mam tamavčija v vrtcu tko zdej grem pa lahk vodoravno naslednjega obiska moje prijateljice wc školjke ja pri nas se že jutro začne pestro upam da vas današnje vreme ne bo potrlo zato mal heca ne škodi ane
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 10.2.2009 10:01:22
|
|
|
|
sonček85
|
jutro drage moje čveke Evo danes ne sije sonček zato vam ga jaz malo pošiljam za vsako ,ki je na tej temi.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?