Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 8.2.2009 16:18:16
|
|
|
|
Serendipity
|
Ejla, babn'ce! Mene bo ta glavobol ubil, kaj je grozno to vreeemeeee. Piki - pingvinova torta? Mmmmm sliši se odlično!
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 8.2.2009 18:15:10
|
|
|
|
murkica
|
Punce jst bi tut mela vaše kontakte za FB... Dejte mi poslat podatke, pa vas bom dodala... Drugače pa Pikica vse najboljše... Pa seveda naj se ti izpolnijo vse največje želje (še posebaj ena) Drugače pa smo pri nas zboleli... No jaz moram kar potrkati na les, da še nisem, moj pa je po mojem fasal trebušno gripo. Namreč ful bruha in tudi driska je prisotna... tako, da zdaj ga počasi filam s čajčkom, da nebi slučajno dehidriral, jest pa tako ali tako noče nič... Sicer izbira res ni velika ob takem stanju: kakšen prepečence, riž, pržganka... Saj ni čudnega da se upira... Drugače pa meni ta mesec ni nič jasno... Prepričana sem bila, da sem imela ta mesec prej O, tako je nakazala temperatura kot tudi sluz. No in potem minejo trije dnevi in sluz je ponovno tukaj. Zdej pa itak naj nebi slončkali, ker ima moj v torek spermiogram, če bo sploh zmožen it, in če je slučajno O šele zdajle jo bova potem zamudila... Mislim bemtiš... No pa sej, čim manj se je treba obremejvati in rezultat bo kmalu tukaj... Bodite vse zelo lepo, pa se beremo še kaj jutri, ko bom zjutraj v službi in bom imela čas ob kavici. Poljubčki za vse... LP Murkica
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 8.2.2009 19:25:52
|
|
|
|
beyba
|
PIKICAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA ČAKI MAL...... EKOLA..... vSE NAJ NAJ NAJ NAJ IN VSE IZPOLNJENJE ŽELJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVL JA V. 8.2.2009 19:34:17
|
|
|
|
Anonimen
|
VSE NAJBOLJŠE PIKICA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ej a pingvinova torta pa zaradi hudega pogrešanja Žive?? LEPO PRAZNUJ IN NAJ SE TI IZPOLNIJO VSEEEEE SKRITE ŽELJE!!!!!!! P.S. Jaz te tudi še nimam na FB Aja.... Pestke bom pa itak držala... Sej doma nimam kej druzga delat
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVL JA V. 8.2.2009 19:52:30
|
|
|
|
beyba
|
Evo popravek da bo bolj ostra slika......sam zate pikica.....
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVL JA V. 8.2.2009 20:01:08
|
|
|
|
Anonimen
|
PIKICA VSE NAJBOLJŠE!!!!!!!!!!!!! vse ste pobegnile na FB zgleda,pa še zmer nisem dobila odgovora če ktera kej ve kaj je z jazzi??? no jaz sm še slabi,zdej me špika v pljuči pod dojko mam bulico tko da zgleda da so ciste back,drgač pa še vročino mam tko da dejansko sm ful fajn če vrjamete v smrkce če me ktera hoče dodat na FC me najde pod teja bučar,sam k vidim da me niti ne pogrešate tko da že vidim kolk velik bo interes nočko bejbe
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVL JA V. 8.2.2009 20:07:15
|
|
|
|
Serendipity
|
larilu - you're my friend now *hugs* da bo čimprej vse ok! BTW - saj ni pomembno, ampak jaz drugače verjamem v smrkce...
< Sporočilo je popravil Serendipity -- 8.2.2009 20:08:28 >
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVL JA V. 8.2.2009 20:07:58
|
|
|
|
Serendipity
|
mene tudi za našo jazzzi sekira - ji lahko katera pošlje sms? Miši - pogrešamo te...
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVL JA V. 8.2.2009 20:45:38
|
|
|
|
spelka12
|
murki sej lahko sexata. Sperma se hitro obnavlja, samo tisti dan ne smeta, pa mogoče tisti večer prej ne, drugače pa veselo na delo
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVL JA V. 8.2.2009 21:34:07
|
|
|
|
murkica
|
Joj Špelči na ginekološki so nama rekli, da obvezno ne sme priti do izliva (2-5 dni prej)... Tako, da sva rekla, da se bova nekako tega držala, ker ima pregled v torek, zdej pa ima tako ali tako tole gripo al verozico in na polno bruha, tako, da tako ali tako ne bo izvedljivo... Ampak upanje umre zadnje in mogoče pa imam dvakrat O( no sej ne vem,če je to sploh mogoče). oziroma mogoče tale izcedek sploh ni O... ( mal se tolažm) V glavnem jst v vsakem primeru še upam... Drugače pa vas bo tako ali tako v tem mesecu dovolj zagledalo in tudi če bo treba, bova pač počakala še ta mesec, potem pa ni hudič, da ne bo ratal .... Nič šibam na sprehod s kužo, bodite lepo in se seveda beremo...
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVL JA V. 9.2.2009 6:24:02
|
|
|
|
spps
|
punce!kako ste kaj? vse pod kontrolo?
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVL JA V. 9.2.2009 7:39:35
|
|
|
|
sonček85
|
Jutro tudi od mene in Aleksa Evo pri nas že lepo sije sonček in upam ,da pri vas tudi ,da se bo začetek tedna začel kar se da super. A pazite se ta teden je petek 13 Grem zajtrkovat vikikremo in čajček
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVL JA V. 9.2.2009 8:00:31
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 Jutro tudi od mene in Aleksa Evo pri nas že lepo sije sonček in upam ,da pri vas tudi ,da se bo začetek tedna začel kar se da super. A pazite se ta teden je petek 13 Grem zajtrkovat vikikremo in čajček a boš rekla,da si vraževerna petek 13 je do zdaj zame bil še vedno lep-najlepši je pa bil,ko sem z mojo prvo princesko šla na ta dan iz P
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVL JA V. 9.2.2009 8:15:47
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity larilu - you're my friend now *hugs* da bo čimprej vse ok! BTW - saj ni pomembno, ampak jaz drugače verjamem v smrkce... veš sej jaz tud vrjamem sam ne tega okol govort no naš tamavči je vrtcu jaz se morm pa pol zrihtat pa do dohtarce it in če se mi bo jutr dal bom pa še portret od tamavčija nardila k mi je pa na tej slikci tok všeč,sploh pa modre očke
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVL JA V. 9.2.2009 8:51:32
|
|
|
|
Anonimen
|
no pridne ste me dodale na FB ampak me boste mogle mal spomnit ktera je ktera za SE* vem za ostale sm pa še mal zgubljena
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVL JA V. 9.2.2009 9:50:18
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 Jutro tudi od mene in Aleksa Evo pri nas že lepo sije sonček in upam ,da pri vas tudi ,da se bo začetek tedna začel kar se da super. A pazite se ta teden je petek 13 Grem zajtrkovat vikikremo in čajček a boš rekla,da si vraževerna petek 13 je do zdaj zame bil še vedno lep-najlepši je pa bil,ko sem z mojo prvo princesko šla na ta dan iz P nisem vraževerna ,če bi bila nebi že toliko kupila za mojga malčka Samo na cesti je ponavadi pravi kaos takrat,zato sem misla
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 9.2.2009 11:22:40
|
|
|
|
ledenka
|
ena kavica... sem takoooo povožena pa sem super spala, niti lulat nisem šla ponoči. pa lačna sem, kosilo pade pa komaj čez uro, z grickanjem vmes moram pa nehat, ker kile niso več za nikamoooor! še palačinke jem z manj sladko marmelado upam, da sem našla vse na FB nič, moram delat. še samo dober mesec, pa greeeeem!
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 9.2.2009 12:50:38
|
|
|
|
jazzz27
|
Helo, bebi ok, mami ok, očka blažen,....časa bolj mal, tako da jutri kaj več napišem. Sicer mal pozno ampak vseeno.....pikiOOOOOO....vse naj naj pupika naša, pa čim prej plus na testku. Lav ju vse moje borke...
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 9.2.2009 14:20:15
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27 Helo, bebi ok, mami ok, očka blažen,....časa bolj mal, tako da jutri kaj več napišem. Sicer mal pozno ampak vseeno.....pikiOOOOOO....vse naj naj pupika naša, pa čim prej plus na testku. Lav ju vse moje borke... Lav U back! Pa ne nas več tak strašit!
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 9.2.2009 14:33:09
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27 Helo, bebi ok, mami ok, očka blažen,....časa bolj mal, tako da jutri kaj več napišem. Sicer mal pozno ampak vseeno.....pikiOOOOOO....vse naj naj pupika naša, pa čim prej plus na testku. Lav ju vse moje borke... Pa kje si ti ženska božja!!!! Smo ble že v skrbeh zate!!!! Se nam boš morala odkupit...
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 9.2.2009 14:35:32
|
|
|
|
benika
|
Bejba, kaj ko bi se vidve z Elco začeli mal bolj babje obnašat????? Z Jakobom sva danes 3x šla mimo vaše hiše, pa nista nikol skozi okno gledale.
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 9.2.2009 14:45:12
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: benika Bejba, kaj ko bi se vidve z Elco začeli mal bolj babje obnašat????? Z Jakobom sva danes 3x šla mimo vaše hiše, pa nista nikol skozi okno gledale. Oooooo.. zmenkarijeeeeeeeee!
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 9.2.2009 14:53:22
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity IZVIRNO SPOROČILO: benika Bejba, kaj ko bi se vidve z Elco začeli mal bolj babje obnašat????? Z Jakobom sva danes 3x šla mimo vaše hiše, pa nista nikol skozi okno gledale. Oooooo.. zmenkarijeeeeeeeee! a se je že začelo al kaj
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 9.2.2009 14:54:27
|
|
|
|
ledenka
|
jazzzi, vidim, da ti dogaja poročaj kaj!
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 9.2.2009 16:07:22
|
|
|
|
beyba
|
Benika...bolj težko gledava skozi okno, čeprav je zelo veliko, zato ker se obnašava čisto po babje in sva šle že zjutraj od doma na en kofi, pa potem k mami na kosilo, nazajgrede pa še v šoping, tako da sva prišli šele pol urce nazaj domov in naju od pol devetih do pol štirih ni bilo sploh....bova pa jutri , če ne bo dežek padal, bova kar naprej skozi okno gledale, drugače pa zažvižgajta ali pa pozvonita in pridita na kavo :-)))))) jazzika lepo da nas ne strašiš več.... Pikica kaj zdej a si še zadeta od rd kje se danes potepaš.... Nosečke božajte bušije... LEdenka , čist mal še veš kolk gre hitro.... Dans tale sonček je Z A K O N !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! kolk sem ga komi čakala, sva šle za babico na en tak dolg sprehod po domačem kraju, čez polja po blatu sicer ampak non stop sonček,kar čutila sem kako se filam z energijo....Komi čakam da bo še malo topleje..... Še katera nima mojega kontakta za FB kar nekaj sem vas že dodala..... Tude tebe djevojka sa sela :-)))))) lp zaenkrat grem pit sem žejna ko majmun.....
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Velikost prsi po dojenju.пеперутка16Ali so vaše dojke po dojenju ostale enake ali so manjše/večje kot pred nosečnostjo in dojenjem?Manjše. (
75%)
Večje. (
25%)
Število vseh glasov: 4Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!