Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 8.2.2009 12:57:31
|
|
|
|
Serendipity
|
O, pikiO - hepi drzdej!
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 8.2.2009 13:00:36
|
|
|
|
Serendipity
|
A veste kaj - meni je FB cool, ampak včasih rabim kar nekaj časa, da se spomnim katera je katera. Si vas stalno predstavljam z niki, pa je včasih prav težko dat ime k nicku pikicaO - tebe še nimam na FB, se mi zdi ... ali?
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 8.2.2009 13:00:54
|
|
|
|
pikicao.
|
hvala se* kako si
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 8.2.2009 13:23:26
|
|
|
|
aqua77
|
piki prav lušno si se zrihtala za nas!
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 8.2.2009 13:23:54
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. hvala se* kako si Vrejdi. Sita, s kakaom v roki in prižgano peglo - se bo treba peglajsat spravit, pa se mi ne da. Hm, bi mogoč emožek hotel? Dvomin... Pa ti? Nas vabiš na torto? Jaz bi čokoladno, lepo prosim...
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 8.2.2009 13:28:07
|
|
|
|
pikicao.
|
uuu sladkiga tok d mojmu ze ces nos gleda vn :P aqui moja..sminka je nova je diorjeva
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 8.2.2009 13:29:06
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. uuu sladkiga tok d mojmu ze ces nos gleda vn :P aqui moja..sminka je nova je diorjeva ja, ja vidim po odtenku, nova pomladna kolekcija.
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 8.2.2009 13:48:34
|
|
|
|
sonček85
|
špelka:hvalaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa za paket ,sploh nisem mogla verjet k sem ga prejela kaj vse vsebuje hvaaallllllllllllllllllllla in kako je cart k bo pa postelja sestavljena in soba prebeljena pa slikam posteljo in posteljnino pa boste videle kako lepa jeeeeeeee pikica:tudi od mene zate :vse naj boljše in da se ti vse skritee željice izpolnejooooooo
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 8.2.2009 13:50:02
|
|
|
|
pikicao.
|
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. uuu sladkiga tok d mojmu ze ces nos gleda vn :P aqui moja..sminka je nova je diorjeva ja, ja vidim po odtenku, nova pomladna kolekcija. si mi kej fous :) pa tud nou stil mazanja mam :P
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 8.2.2009 13:50:16
|
|
|
|
pikicao.
|
hvalaaaaaaaaaaaaaaa sonceek
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 8.2.2009 13:51:07
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. uuu sladkiga tok d mojmu ze ces nos gleda vn :P aqui moja..sminka je nova je diorjeva ja, ja vidim po odtenku, nova pomladna kolekcija. si mi kej fous :) pa tud nou stil mazanja mam :P TI, KI NA TEČAJE HODIŠ, SI LAHKO TO PRIVOŠČIŠ....
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 8.2.2009 13:53:23
|
|
|
|
pikicao.
|
sej grem v soboto na nadaljevalnegaaaa :) se ze veselimmm drgac pa ma d drzis 12.02. pestiii mam izpit vse morte drzat :)
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 8.2.2009 13:53:42
|
|
|
|
ledenka
|
a ste vse na FB mene pa čaka kuhna za pospravit, pa kosilo moram tud kaj skuhat... bojo danes na posebno željo kar špageti in morda palačinke... z Montignacovo marmelado, da ne bo preveč kalorij (pri njej te sr*t pritisne že zarad cene, mislim, da je ene 4 EUR za lonček ampak ko to opaziš na blagajni, je malo pozno )
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 8.2.2009 13:54:35
|
|
|
|
ledenka
|
pikica, absolutno držimo pesti kaj pa tokrat izpitkiraš?
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 8.2.2009 13:55:33
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka a ste vse na FB mene pa čaka kuhna za pospravit, pa kosilo moram tud kaj skuhat... bojo danes na posebno željo kar špageti in morda palačinke... z Montignacovo marmelado, da ne bo preveč kalorij (pri njej te sr*t pritisne že zarad cene, mislim, da je ene 4 EUR za lonček ampak ko to opaziš na blagajni, je malo pozno ) maš pol vsaj fajn prebavo, ko iz trgovine domov prideš...
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 8.2.2009 13:55:42
|
|
|
|
benika
|
špelka:hvalaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa za paket ,sploh nisem mogla verjet k sem ga prejela kaj vse vsebuje hvaaallllllllllllllllllllla in kako je cart k bo pa postelja sestavljena in soba prebeljena pa slikam posteljo in posteljnino pa boste videle kako lepa jeeeeeeee No, samo da ti je všeč Drugače je to moja posteljnina, Špelko sem samo pooblastila za prodajo. Saj si videla, da je ena kapnica za kovterček obojestranska (z dvema različnima vzorčkoma)? No, tisti dve malo večji kapnici zraven sta mišljeni kot prevleka za kovterček za košek ali zibko, lahko ju pa uporabiš tudi za malo večji povšterček. Res, ful sem vesela, da si zadovoljna. Poslikaj jo pa le
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 8.2.2009 13:56:08
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. sej grem v soboto na nadaljevalnegaaaa :) se ze veselimmm drgac pa ma d drzis 12.02. pestiii mam izpit vse morte drzat :) na nogah in na rokah bom stiskala!!!!
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 8.2.2009 14:03:15
|
|
|
|
ledenka
|
sonček, ti kar slikaj, sem radovedna mene tudi počasi grabi sindrom gnezdenja... komaj čakam, da dobim tapravo vrečo z oblekcami od nečakinje (po pomoti sem dobila tisto s samimi roza zadevami ) in da začnem prat! aqua, mislim, da je šminka Chanelova
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 8.2.2009 14:06:43
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: benika špelka:hvalaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa za paket ,sploh nisem mogla verjet k sem ga prejela kaj vse vsebuje hvaaallllllllllllllllllllla in kako je cart k bo pa postelja sestavljena in soba prebeljena pa slikam posteljo in posteljnino pa boste videle kako lepa jeeeeeeee No, samo da ti je všeč Drugače je to moja posteljnina, Špelko sem samo pooblastila za prodajo. Saj si videla, da je ena kapnica za kovterček obojestranska (z dvema različnima vzorčkoma)? No, tisti dve malo večji kapnici zraven sta mišljeni kot prevleka za kovterček za košek ali zibko, lahko ju pa uporabiš tudi za malo večji povšterček. Res, ful sem vesela, da si zadovoljna. Poslikaj jo pa le ja sem videla in komaj čakam da bo vse prebeljeno da dam vse lepo v posteljo in košek pa poslikamm.Res hvalaaaaaaaaaaaaa
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 8.2.2009 14:07:34
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka sonček, ti kar slikaj, sem radovedna mene tudi počasi grabi sindrom gnezdenja... komaj čakam, da dobim tapravo vrečo z oblekcami od nečakinje (po pomoti sem dobila tisto s samimi roza zadevami ) in da začnem prat! bom seveda ,samo šele konec meseca bomo belili no pa saj februar je kratek
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 8.2.2009 14:11:46
|
|
|
|
pikicao.
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka aqua, mislim, da je šminka Chanelova ne ne je diorjevaa :) a ne vidis kako se mi je lepo prilegala :)
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 8.2.2009 14:16:41
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. IZVIRNO SPOROČILO: ledenka aqua, mislim, da je šminka Chanelova ne ne je diorjevaa :) a ne vidis kako se mi je lepo prilegala :) jaz tuuud to meu kako torto maš danes, daj da mi bojo mal sline tekle
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 8.2.2009 14:32:22
|
|
|
|
pikicao.
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. IZVIRNO SPOROČILO: ledenka aqua, mislim, da je šminka Chanelova ne ne je diorjevaa :) a ne vidis kako se mi je lepo prilegala :) jaz tuuud to meu kako torto maš danes, daj da mi bojo mal sline tekle hihi.. dons je bla pa pingvinova torta pa pehtranova potica in se breskvice :) pa jz sm visnjevo pecivo nrdila vceri :)
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 8.2.2009 14:39:23
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. IZVIRNO SPOROČILO: ledenka aqua, mislim, da je šminka Chanelova ne ne je diorjevaa :) a ne vidis kako se mi je lepo prilegala :) jaz tuuud to meu kako torto maš danes, daj da mi bojo mal sline tekle hihi.. dons je bla pa pingvinova torta pa pehtranova potica in se breskvice :) pa jz sm visnjevo pecivo nrdila vceri :) bi kar na obisk prišla žal moram it pa kuhat, eh...
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 8.2.2009 15:54:14
|
|
|
|
sonček85
|
lep dan vsem in uživajte kolikor se da ,glede na to vreme
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?