murkica
|
Živa dobro opravi in seveda takoj poročaj, ko boš prišla domov... Oktavija, lepo da se kaj javiš, ker smo te že vse pogrešale... p.s.- sem te dodala na FB. Špelči- upam, da bolečine niso prehude, ampak verjamem, da boš vse potrpela, saj še malo, pa boš zagledalal debeli dve črtici Beyba- ja nimaš kaj, tudi taki dnevi pridejo, ko te vse spravi iz tira... Verjemi, jutri bo že bolje in se boste fino naspančkali... Sončak33- joj kok sem pa tebe vesela... Upam, da bolečine čim prej minejo in da boš potem našla čas, da se nam pridružiš pri čveku... Slikice pa vse ali tako nestrpno čakamo... spps- ja ti si pa res že na koncu... Še malo pa bomo dihale s tabo :) ledenka- Upam, da slabosti minejo... Danes se poskušaj čim bolj spočiti, pojej kaj lahkega in sigurna sem, da bo hitro bolje... Sicer ne vem čisto kaj pomaga, ampak po mojem bi znal kakšen metin čaj umiriti stanje... No samo ne vem kako je v nosečnsoti, če se lahko pije... jazzzi- jst bi tut regrad jedla... Čakam, da ga bo toliko, da ga bo moj oče šel nabrat... Pol ga mam pa cele vreče zase. Moj ga namreč ne mara in se lahko jaz prepustim užitkom :) Se*- sam tebe pa res nč ne daje tale luna... No razen živalskega vrta, ki si nam ga prilepila, je vse po starem No saj vem, da sem sigurno katero pozabila, samo ne bit užaljene, mislim na vse vas in vam pošiljam pozdravčke... Jst šibam zdele v trgovino, pol pa moram it kuhat kosilo. Danes bova jedla kar piščančka kuhanega v sopari in navaden riž, da ne bo preveč obremenilno za želodec mojega pikca, ker je komaj včeraj nehal bruhat, pa da ga ne bomo preveč razdražl... Bodite pridne, pa se seveda še beremo, če ne prej pa zvečer, ko uletim pogledat slikce Žive :)