|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V.
10.2.2009 10:01:29   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity

IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

IZVIRNO SPOROČILO: miska73

Vidim, da sem pravi cajt uletela user posted image user posted image

Seki user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image ni bilo 3 minute je pa prej k v 10 minutah priletelauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja, po prekmurskem času (pri nas gre vse bolj počas...) so bile direkt 3 minute! user posted image

BTW - kje je pa moja prekmurka *csaje*?

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 1801
10.2.2009 10:11:23   
jazzz27

jutro drage moje čvekeuser posted image user posted image user posted image

Evo danes ne sije sonček zato vam ga jaz malo pošiljam za vsako ,ki je na tej temi.user posted image user posted image

Sonček, hvala. Meni je danes prav potreben sonček, ker je tako trapasto vreme. Komaj čakam, da bo pomlad in mal več sonca.

Kako ste drage moje?

Vidim da ste me mal pogrešale, sicer sem brala skoraj vsak dan samo nisem imela časa napisat.

Špeli in Žiži...še zmeraj mislim na vaju in držim pesti. Še mal pa bomo lulale.

Kako je kaj naš Živček? Danes ima NS!! Poročaj kako je bilo...

Lep dan vsem...

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1802
10.2.2009 10:33:16   
Anonimen
JAAAAAAAZZZZZZZZZIIIIIIIIIII user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Kok sem te vesela... Ja danes imamo Nuhalno ob pol štirih. Bom pa danes vas malo prešpricala, ker je moj dragi doma in upam da se bom uspela kej pocartati predno odideva user posted image user posted image user posted image

Ko bom imela novičke se pa itak oglasim user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jazzz27)
  Neposredna povezava do sporočila: 1803
10.2.2009 10:34:13   
Nončika

IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

a vas tud luna daje? user posted image  jaz sem takoooooo zaspana user posted image
jaz sem že spala pop od 13-16 potem pa šla do zobozdravnika kjer smo vrtaliuser posted image user posted image

Luna? Kakšna luna? Eh ne! mene nič ne daje! Mene meeeečeeeeeee! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

3 datumi v mojem življenju: 2.8.2005, 24.10.2009 in 22.5.2010.

Neposredna povezava do sporočila: 1804
10.2.2009 10:46:09   
Nončika

IZVIRNO SPOROČILO: miska73

Vidim, da sem pravi cajt uletela user posted image user posted image

Seki user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image ni bilo 3 minute je pa prej k v 10 minutah priletelauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja, po prekmurskem času (pri nas gre vse bolj počas...) so bile direkt 3 minute! user posted image

BTW - kje je pa moja prekmurka *csaje*?

evo me, tu sem!!! popoldan delam in zvečer sem samo padla v posteljo.

Neposredna povezava do sporočila: 1805
10.2.2009 10:53:15   
Nončika
jazzziiii, lepo, da se kljub temu, da ni cajta malček oglasiš. uživajte!!!

Živa, vso srečo na NS, da se bo malček/ica čim bolj videl/a.

očitno ni nobene in se kar sama s sabo pogovarjam. al pa ste vse na FB?

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 1806
10.2.2009 11:00:37   
jazzz27
Jaz sem tuuser posted image . Nimam FB, bo treba mal tole stvar ukinit, da bodo naše borkice nazaj prišle.

sem pa fulll lačna in drobim sendvič s poli in sirčkom. Pa šalica mleka da se mal pogrejem.

Živa srečno danes na NS.

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 1807
10.2.2009 11:01:41   
ledenka
živa, dobro opravi na NS user posted image user posted image user posted image  

kako ste kaj, borkice moje? jaz bolj slabo, danes sem izbruhala cel zajtrk user posted image  tolk o tem, da se slabosti po prvem tromesečju nehajo user posted image  ne vem pa, ali se je železova tableta absorbirala al ne, še ene pa nočem vzet, ker je res konjska doza.

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 1808
10.2.2009 11:07:14   
jazzz27
ajsi...boga mojauser posted image user posted image .A je blo to bruhanje danes prvič? Sem tvoj tickerček pogledala in me je kar mal prresenetilo...še 90 dni....kmal bomo dihale....

Jaz sem pa sedaj že dva dni zaporedoma regrat jedla..njamsi!!! Tako da bo železa dovoljuser posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1809
10.2.2009 11:17:28   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

živa, dobro opravi na NS user posted image user posted image user posted image  

kako ste kaj, borkice moje? jaz bolj slabo, danes sem izbruhala cel zajtrk user posted image  tolk o tem, da se slabosti po prvem tromesečju nehajo user posted image  ne vem pa, ali se je železova tableta absorbirala al ne, še ene pa nočem vzet, ker je res konjska doza.
user posted image user posted image user posted image za večino se bruhanje  v prvem tromesečju konča,za marsikatero se pa začne bolj intenzivnouser posted image user posted image
jaz sem glih včeraj imela spet laufanje na wcuser posted image user posted image  še dobr,da bo kmal fertikuser posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1810
10.2.2009 11:18:35   
benika
tolk o tem, da se slabosti po prvem tromesečju nehajo user posted image ne vem pa, ali se je železova tableta absorbirala al ne, še ene pa nočem vzet, ker je res konjska doza.

Minejo že, mineja, ampak cse v 3. tromesečju velikokrat vrnejouser posted image Verjemi, vem kako ti je, sem bila na istem.

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 1811
10.2.2009 11:19:55   
Nončika
IZVIRNO SPOROČILO: benika

tolk o tem, da se slabosti po prvem tromesečju nehajo user posted image ne vem pa, ali se je železova tableta absorbirala al ne, še ene pa nočem vzet, ker je res konjska doza.

Minejo že, mineja, ampak cse v 3. tromesečju velikokrat vrnejouser posted image Verjemi, vem kako ti je, sem bila na istem.

jaz pa v celi nosečnosti nisem niti enkrat bruhala, slabost??? kaj je že to? ampak dvomim, da bom jo naslednjič tak dobro odnesla.

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 1812
10.2.2009 11:20:51   
ttamariskaa
Hej, js sm bolj nova tu, tak da ne vem kaj maš s temi železovimi tabletami. js sm jih namreč jedla in do šestega meseca bruhala tolk, da sm sam hujšala in hujšala. Pol sm jih pa nehala in nadomestilo za pmanjkanje železa iskala v hrani in pol je blo vse ok. Drugače sm pa zarad teh tablet bruhala čez usta in nos, sm sam čakala od kod bo še butnal!!!!!

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1813
10.2.2009 11:43:55   
sonček33
Punce moje ojla.

Čisto na kratko. ker me še vedno boli vrat in glava in nisem sposobna sedeti za rač. No v bistvu itak pišem stoje, ker ne morem sedet zaradi šivov.

Mi smo fajn. Bolje. Lovro je angelček, ati je car. mami pa...tako tako.

Hvala za telegram.

Ob priliki pošljem kakno slikico mojega fantiča.

Vsem želim vse dobro. Zdej sem mal ven padla in ne vem, kaj se točno dogaja. Bom nadoknadila,

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu ttamariskaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1814
10.2.2009 11:54:16   
pikicao.
sonceeeek user posted image user posted image user posted image user posted image
kr pocij se.. pa sej bo se cas za slikice :) vs kok jih se bo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

"Človek nosi v sebi moč, da uresniči vsako svojo željo."

...never give up.... :c)

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1815
10.2.2009 11:59:40   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27

ajsi...boga mojauser posted image user posted image .A je blo to bruhanje danes prvič? Sem tvoj tickerček pogledala in me je kar mal prresenetilo...še 90 dni....kmal bomo dihale....

Jaz sem pa sedaj že dva dni zaporedoma regrat jedla..njamsi!!! Tako da bo železa dovoljuser posted image

KJE???????

(odgovor članu jazzz27)
  Neposredna povezava do sporočila: 1816
10.2.2009 12:00:27   
beyba
oila

mi smo pa danes meli žur od pol enih pa do šertih zjutraj, potem je do pol devetih spala zdej je pa tečna ko podrepna muha, sam pestvala bi se, sam na joški bi visela bog ne daj zaspat, ali pa da gre mami več kot dvametra od nje...user posted image user posted image user posted image me je sredi noči tolk zjezila, da sem ob pol štirih ograjo na postlo šraufala, tako da naju zdej ločuje ograica od posteljice, itak sem mela to namen narest sam ne ob pol štirih zjutraj....Ker košek je premajhen , na posteljo jo pa ne upam dat da ne bo dol padla, ker ko se zbudi ne jamra in ne joka, ampak sam potm  pod noge in piči.....košek je premajhen, tako da je bilo to v bližnji prihodnosti za narest.Sam se modlašala, ke rmi jet ko lepo ko se k meni ponoči stisne...no ja zdej se ne stiska več, zdej bi se že valjala pa plezala ceclo noč po meni...pa vsake tolk časa bi mela mal joško pa spet stala in skakala.....

uglavnem sem ko mesečnik ....brez živcev z zelo tečnim otrokom....potrpežljivost na minimumu.....

Ela je moj največji zaklad, ki dopolnuje moje življenje v popolnost!

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 1817
10.2.2009 12:03:42   
Anonimen
ajsi jaz sm v prvi user posted image do 6 meseca non stop bruhala pol v 7 mesecu sm tko no 1-3x na teden pol sm šla pa že rodituser posted image tko da če ne bi tok prej tamavčija vn dala bi vrjetno do konca sam bruhalauser posted image
pa kako vam sploh paše kej jest??jaz se morm res v rit zbrcat da dam kej v usta,vam pa povem ane da ne vem kako lahk ljudje uživajo v bruhanjuuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1818
10.2.2009 12:06:55   
jazzz27
sonček33..velkom bek! Samo da ste zdravi in celi...drugo že nekako bo, ne skrbi. Za slikice pa kot je piki rekla, še bo čas....

Živa...ja doma lubica moja. Ga je teta nabrala in ga prinesla, meni se ne da ven nabiratuser posted image

beyba, tebi je pa res tazaden živc počil...kako pa je oči reagiral, ko si ti šraufala ob pol štirih? Ah, pa saj bo, danes ponoči se je zmatrala in bo ponoči spala, samo ne pusti jo sedaj pančkat kaj dosti čez dan...bo ziher zmanjkalo energijeuser posted image

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 1819
10.2.2009 12:10:09   
Anonimen

Živa...ja doma lubica moja. Ga je teta nabrala in ga prinesla, meni se ne da ven nabiratuser posted image

Jst bi tuuuuuuut user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Pa še nisem do tržnice prišla. Je ajsika nekaj omenila, da se ga menda že dobi na tržnici user posted image user posted image

(odgovor članu jazzz27)
  Neposredna povezava do sporočila: 1820
10.2.2009 12:17:56   
jazzz27
Joj babe, ko ga bo pri nas dovolj ga bom poslala za vas ljubljančanke po mojem kurirčku, ajsi ga bo pa prevzelauser posted image user posted image  (pri istem poštarju kot ponavad)user posted image ...samo prale ga boste pa same!!! Ker meni je to tako mučno ga preme čez 10 vod....nikol se mi ne zdi dovolj čist...zmeraj kakšna mini travica še plava...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1821
10.2.2009 12:23:54   
spelka12
uf a ste spet pri regratu user posted image . Kakšen regrat neki, pečenice, krvavice, repa, segedin.... jao morm hitr na en piškot user posted image .
živa NS - dobro opraviuser posted image user posted image (a boš kej za spol vprašala)?

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 1822
10.2.2009 13:21:53   
jazzz27
gantar in biba bi se lahko spet kaj javile!

Špela hvala za sms v nedeljo samo je bil ta vikend tako naporen, da enostavno nisem imela nič časa, dala sva čez 2 RD, eno kr nekaj druženje in gre vikend kot bi ga brcnil v rit.... pa ti kako si? Še mal...pa bomo proslavljale....pa bruhale,....

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 1823
10.2.2009 13:36:43   
murkica
Živa dobro opravi in seveda takoj poročaj, ko boš prišla domov...

Oktavija, lepo da se kaj javiš, ker smo te že vse pogrešale... p.s.- sem te dodala na FB.

Špelči- upam, da bolečine niso prehude, ampak verjamem, da boš vse potrpela, saj še malo, pa boš zagledalal debeli dve črticiuser posted image user posted image user posted image

Beyba- ja nimaš kaj, tudi taki dnevi pridejo, ko te vse spravi iz tira... Verjemi, jutri bo že bolje in se boste fino naspančkali...

Sončak33- joj kok sem pa tebe vesela... Upam, da bolečine čim prej minejo in da boš potem našla čas, da se nam pridružiš pri čveku... Slikice pa vse ali tako nestrpno čakamo...

spps- ja ti si pa res že na koncu... Še malo pa bomo dihale s tabo :)

ledenka- Upam, da slabosti minejo... Danes se poskušaj čim bolj spočiti, pojej kaj lahkega in sigurna sem, da bo hitro bolje... Sicer ne vem čisto kaj pomaga, ampak po mojem bi znal kakšen metin čaj umiriti stanje... No samo ne vem kako je v nosečnsoti, če se lahko pije...

jazzzi- jst bi tut regrad jedla... Čakam, da ga bo toliko, da ga bo moj oče šel nabrat... Pol ga mam pa cele vreče zase. Moj ga namreč ne mara in se lahko jaz prepustim užitkom :)

Se*- sam tebe pa res nč ne daje tale luna... No razen živalskega vrta, ki si nam ga prilepila, je vse po staremuser posted image user posted image user posted image

No saj vem, da sem sigurno katero pozabila, samo ne bit užaljene, mislim na vse vas in vam pošiljam pozdravčke... Jst šibam zdele v trgovino, pol pa moram it kuhat kosilo. Danes bova jedla kar piščančka kuhanega v sopari in navaden riž, da ne bo preveč obremenilno za želodec mojega pikca, ker je komaj včeraj nehal bruhat, pa da ga ne bomo preveč razdražl...

Bodite pridne, pa se seveda še beremo, če ne prej pa zvečer, ko uletim pogledat slikce Žive :)

Moj dragi pravi: "Ni važno kaj bo, važno je, da je fant zdrav".

Že sedaj mi pomeniš največ na svetu :)

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 1824
10.2.2009 13:46:05   
ledenka

AAAAAAAAAAAAA! to me je pa zdajle šokiralo, mislim, da je sam še 90 dni user posted image

v 1. tromesečju sem sicer ene 3x bruhala, ampak na prazen želodec, danes pa po zajtrku. sem pa za kosilo pojedla joto, mi je noro pasala, upam, da ne bo posledic! za večerjo me pa čaka špinača in žrebičkov zrezek... upam, da je bilo to bruhanje kar tako, da ni znak kake viroze - tega res ne rabim. moram v četrtek NUJNO v Celovec user posted image  

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 1825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?