Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 7.2.2009 19:16:26
|
|
|
|
Fargesia
|
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia a o tej cvetki? neki je govorila zakaj si ne umisliva nadomestne mame... WTF!!!!!!!!!!??????????????? To ti je pa res cvetka od cvetke! BTW - mislila sem ključne besede v temi ja no, sej sem o tem tam pisala...ja, tale je bila ena izmed boljših cvetk!
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 7.2.2009 21:02:33
|
|
|
|
Nončika
|
IZVIRNO SPOROČILO: benika v kerem kraju? privatni apartma? cena? Njivice, privat appartna, 50€/dan. Meni se ne zdi drago, pa še luštno je. benika, Njivice. kak fajn!!! ja, tam smo pa tudi mi že bili. če verjameš ali ne sem ravno ta kraj mislila. superca!!! mi smo tudi bili tam, apartma, čisto blizu morja, slepa ulica. vse zagrajeno, superca!!!!da se kje že nismo srečali
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 7.2.2009 21:24:07
|
|
|
|
benika
|
Da nismo bili mi v istem apartmaju Srečali se pa ziher nismo, ker gremo letos prvič tja, nekaj let pa že tam letujeta moja starša.
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 7.2.2009 21:31:07
|
|
|
|
Nončika
|
Benika, razen če hodite preko ene gospe, ki je iz zagreba. ona man je oddala apartma. do plaže smo pa resnično meli cca 150m. samo si moral že kaj hitro rezervirat plac na plaži. je pa res lepo mesto in večernji sprehodi niso smeli manjkat.
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 7.2.2009 21:33:43
|
|
|
|
benika
|
A je bil v bližini kak hotel, skoraj direkt na plaži?
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 7.2.2009 21:38:51
|
|
|
|
Fargesia
|
benika moja, meni nikoli ni bilo jasno zakaj imaš ti tak hudičev avatar...
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 7.2.2009 21:43:21
|
|
|
|
benika
|
A ni lep? To predstavljata hudiča v meni, ki pride na dan ko me dedec zjeza
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 7.2.2009 21:45:16
|
|
|
|
benika
|
Evo Fargi, samo zate...Nemo in Dori
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 7.2.2009 21:53:43
|
|
|
|
Fargesia
|
iiiiiiiiiiiiii, benika, kako lepo!!!!!
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 7.2.2009 21:55:22
|
|
|
|
Nončika
|
IZVIRNO SPOROČILO: benika A je bil v bližini kak hotel, skoraj direkt na plaži? ne, mi smo bili bolj proti Malinski. mi smo meli pot proti gor pri kordonu. kopali smo se tam kjer sta na dveh pomolih gostilni. tam vmes. ja pa v naši bližini je bil trambolin.
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 7.2.2009 23:29:58
|
|
|
|
Erin
|
IZVIRNO SPOROČILO: beyba Erin kako pa je kaj pri vas z zobki? Tilen tudi obožuje računalnik kaj...čeprav sem cewo nosečnost rekla no računalnika ne mara, ker kadar sem se vsedla za comp, se ji je vedno začelo kovcat...No pa ni tako.... Že 4 zobek dobivate? Vi pa res prehitevate po stranski poti Naš še niti prvega ni dobil, slini se pa že 2 meseca k da bi izpod tuša prilezel Mislim da bo kmalu... no..mislim Raćunalnik pa obožuje.. pa se mu je tudi veliko kolcalo ko je bil še v meni.. pa se mu sedaj tudi še, vedno zatem ko polije ali pa se od srca nasmeje.. benika - sej sva se že uhopsali na FB kaj jokcaš A sem mar luft? Seki, če sem te ta pravo najdla na FB sem te dodala med prijatelje... csaje - kako maš simpatično punčkoooooo Njeni učki prav "sekajo" ven.. a jih ma po tebi?
< Sporočilo je popravil Erin -- 7.2.2009 23:30:44 >
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 8.2.2009 9:50:21
|
|
|
|
Nončika
|
Erin, maš zs. ja, učke ma po meni. edino to je razlika, da ma še bolj plave ko jaz. jaz mam bolj sivkaste ona ma pa izrazito modre. kako ste kaj na ta deževen dan??? vodotoki so narasli z fullom. mi mamo v neposredni bližini en potok, ki je zdaj že orng reka. ej, če poplavi smo v k.... kleti nam ne bo zalilo, to je res. in to zato ker je nimamo.
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 8.2.2009 10:57:24
|
|
|
|
aqua77
|
Jutrčka!!
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 8.2.2009 11:21:39
|
|
|
|
pikicao.
|
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 Jutrčka!! jutrcka tud teb :P
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 8.2.2009 11:28:03
|
|
|
|
miska73
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 Jutrčka!! jutrcka tud teb :P Lej jih pupe... a tle se tudi potikata...
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 8.2.2009 11:51:23
|
|
|
|
spelka12
|
IZVIRNO SPOROČILO: beyba 50 m od tebe je ekološka kmetija, kjer imajo : dkuto, kajmak, smetano, maslo, zeliščne namaze, koruzni in pšenični zdrob mlet na mlinske kamne, mladi sir, krompir.... pa še full majo dobro vse... ja kje, kako se pa reče. Sem vprašala domače, pa noben ne ve csaje kak lepa bjonda, luštna res FB - jest nisem tolk gor k pravte , grem res sam pogledat, če je kej novga. Ne grem iz borbe, ne in ne in ne...
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 8.2.2009 11:53:21
|
|
|
|
spelka12
|
PIKICA VSE NAJBOLJŠE ZA TEEEEEEEE, VSE NAJBOLJŠE ZA TEEEEEEEE, VSE TANARTABOL NAŠA PIKIIIII, VSE NAJBOLJŠE ZA TEEEEEE!!!!!!
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 8.2.2009 11:55:01
|
|
|
|
ledenka
|
jutrooooo pikicaaaOOOOOOOOOOOOOOO vse najnajnaj, da se ti v naslednjem letu uresniči vse, kar si želiš
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 8.2.2009 11:59:56
|
|
|
|
Nončika
|
Piki, vse naj naj.
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 8.2.2009 12:19:13
|
|
|
|
LuNa73
|
Piki, vse najboljše!
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 8.2.2009 12:25:08
|
|
|
|
benika
|
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 8.2.2009 12:25:32
|
|
|
|
miska73
|
Pikica vse nartaboljše še tukile... Naj ti grejo stvari po planu, pa da bi sebe in nas ob tem še naprej čimbolj zabavala. Pa kej tazgale si privošči...
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 8.2.2009 12:49:47
|
|
|
|
pikicao.
|
hvalaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa vsemmmmmmmmmmm :)
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 8.2.2009 12:50:30
|
|
|
|
pikicao.
|
sm se upedenala samo za vas..a sm lepaa :) res hvala vsaki posebej :)
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.