Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 7.2.2009 13:05:33
|
|
|
|
Nončika
|
ja to je moja gofljača. stara je 3l, avgusta bo 4. je pa čisto moja. baje!!!
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 7.2.2009 13:06:16
|
|
|
|
Serendipity
|
*csaje* - očke ma taaak velkeee in taaak modre, prav začara te mišika ...
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 7.2.2009 13:14:14
|
|
|
|
benika
|
stara je 3l, avgusta bo 4. je pa čisto moja. baje!!! To sta pa z B. samo 1 mesec narazen Ja, bosta kr taprava en za drugega. A vam pokažem, kako J. čaka beybo in Elo? Čaaaakam in čaaakam, da pride mim Ela Bom še mal počakal, mogoče bo pa dež nehal padat
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 7.2.2009 13:25:51
|
|
|
|
Nončika
|
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity *csaje* - očke ma taaak velkeee in taaak modre, prav začara te mišika ... ona ma še bolj modre kot pa jaz. ja, res je. očke ma res enkratne. dosti jih to reče. prvo kar jih večina opazi na njej so njene očke.
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 7.2.2009 14:39:20
|
|
|
|
Nončika
|
ccc, kaj pa je zdaj???? a ste res vse na FB???
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 7.2.2009 14:44:16
|
|
|
|
Nončika
|
da kje ne zaspite. nekaj me zanima!!! kakšni so vaši plani za poletje? destinacije. mi bomo po vsej verjetnosti letos malce prikrajšani za dopust. mamo namen si ustvariti lastno gnezdece in nam bodo evrčki leteli tja. mogoče bomo skočili za kake 3dni do Blatnega jezera. to mamo samo 100km vstran. ni cestnin, pa še blizu je. če ne najdemo streho nad glavo se pač pripeljemo domov.
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 7.2.2009 15:10:34
|
|
|
|
Serendipity
|
Oh .. plani za poletje - v avgustu planiram odhod v P... NO, zdaj pa res - v juniju planiravanek odhod v tople kraje - kam, odvisno od gospoda Money-a. Bomo videli, kaj in kako bo ...
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 7.2.2009 15:16:42
|
|
|
|
Nončika
|
Se*, saj vem, da maš ti v avgusti plane za odhod v P. sem pred leti mela podobne plane. jaz sem mela plane za odhod že julija in sem v P pristala komaj avgusta!! kaj pa ostale?
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 7.2.2009 15:23:54
|
|
|
|
benika
|
Apartma na Krku.
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 7.2.2009 15:31:20
|
|
|
|
miska73
|
V planu je Grčija - Lefkas. Dinar gor al dol... pošten dopust je treba met. Ahhhh... azurno morje, grška papica, grki... Evo, pa spet sanjam...
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 7.2.2009 15:36:54
|
|
|
|
Nončika
|
IZVIRNO SPOROČILO: benika Apartma na Krku. v kerem kraju? privatni apartma? cena? mi še malce sanjarimo in če nam pade v vodo prvotni plan-lastno stanovanje mogoče, pravim mogoče gremo na Krk ali Crikvenico.
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 7.2.2009 16:35:57
|
|
|
|
Fargesia
|
hej mačke...eno vprašanje imam... a katera ve kje je una tema, k smo se pogovarjale o tem kaj nam gre na živce k nam okolica govori o naši neplodnosti?
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 7.2.2009 16:48:42
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska73 V planu je Grčija - Lefkas. Dinar gor al dol... pošten dopust je treba met. Ahhhh... azurno morje, grška papica, grki... Evo, pa spet sanjam... Miši .. ka mi tij tou delaš ....
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 7.2.2009 16:49:32
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia hej mačke...eno vprašanje imam... a katera ve kje je una tema, k smo se pogovarjale o tem kaj nam gre na živce k nam okolica govori o naši neplodnosti? Hm ... je bila direk tema na to ali pa smo v Borbi debatirale?
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 7.2.2009 16:52:01
|
|
|
|
Fargesia
|
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia hej mačke...eno vprašanje imam... a katera ve kje je una tema, k smo se pogovarjale o tem kaj nam gre na živce k nam okolica govori o naši neplodnosti? Hm ... je bila direk tema na to ali pa smo v Borbi debatirale? hmmm, to pa je zdej vprašanje...mislim da je bla prov tema...pa mislim da jo je pika74 odprla...
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 7.2.2009 18:03:37
|
|
|
|
benika
|
v kerem kraju? privatni apartma? cena? Njivice, privat appartna, 50€/dan. Meni se ne zdi drago, pa še luštno je.
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 7.2.2009 18:16:50
|
|
|
|
Fargesia
|
se*, ja, tadruga je podobna tema, sam to ni ta...vem da sem nekje pisala k mam eno prijateljico in sem njene "cvetke" gor pisala...
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 7.2.2009 18:18:45
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia se*, ja, tadruga je podobna tema, sam to ni ta...vem da sem nekje pisala k mam eno prijateljico in sem njene "cvetke" gor pisala... U, bentiš - to je pa treba poiskat.. Mogoče daš kakšno ključno besedo še?
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 7.2.2009 18:19:33
|
|
|
|
Fargesia
|
a o tej cvetki? neki je govorila zakaj si ne umisliva nadomestne mame...
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 7.2.2009 18:21:52
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia a o tej cvetki? neki je govorila zakaj si ne umisliva nadomestne mame... WTF!!!!!!!!!!??????????????? To ti je pa res cvetka od cvetke! BTW - mislila sem ključne besede v temi
< Sporočilo je popravil Serendipity -- 7.2.2009 18:26:07 >
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 7.2.2009 18:42:49
|
|
|
|
beyba
|
benika če pa že celi dan dežuje ne moreva priti mimo
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 7.2.2009 18:49:40
|
|
|
|
beyba
|
Csaje kolk lepa pupa...kake oke...to bo še srčkov zlomila..... Dopust mi mamo avtodom na razpolago 365 dni v letu tako da če ga slučajno ne izposodiva greva lahko kamorkoli, kadarkoli....Pa še kak par z otrokom povabiva s sabo. Avtodom je namreč za 6 oseb....Kam letos...ma se bomo že kaj spomnili.....
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 7.2.2009 18:56:23
|
|
|
|
beyba
|
Jst bi tut kake kontakte iz FB...a mi pošljete na ZS prosim.... Jst sem bila pa danes spet pridna...mam vsa okna pomita, pa po tleh pomito, pa cunje speglane, pa omare v spalnici in elini sobi posmite, pa radiatorja v spalnicah čiste, pa kopalnico mam generalno pospravljeno, pa......sigurno sem še kej pozabla birba je res zakon.......
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 7.2.2009 19:01:17
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: beyba Jst bi tut kake kontakte iz FB...a mi pošljete na ZS prosim.... Jst sem bila pa danes spet pridna...mam vsa okna pomita, pa po tleh pomito, pa cunje speglane, pa omare v spalnici in elini sobi posmite, pa radiatorja v spalnicah čiste, pa kopalnico mam generalno pospravljeno, pa......sigurno sem še kej pozabla birba je res zakon....... Uh - prideš še k meni? Saj ni daleč... Mamo aftocesto do Prekmurja!
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.