Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 28.1.2009 9:43:57
|
|
|
|
jazzz27
|
Ajsi..a že??? No saj ni tako hudo, danes zjutraj je bil trd kot kamen, sedaj je ok...mal sem položaj na postelji spremenila, pa je blo dobro. Hvala za info!! Zlata si!!! A naš shunshine je še tu?
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 28.1.2009 9:48:17
|
|
|
|
gigi1
|
Ahoj pupike. Včeraj nisem bila sposobna nič pisat...pa še gužvo v službi sem imela... Evo poročilo: Danes pade stopka. Punkcija v petek Hvala za pestke. Pozdravčke vsem. Ne bit hude...nič nisem uspela prebrat
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 28.1.2009 9:49:04
|
|
|
|
spelka12
|
Ne ne niste droptince, delo je priletelo v našo firmo. Končno, drugač bi umrla od dolgčasa. živa lepo, da si z g. zadovoljna.
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 28.1.2009 9:53:29
|
|
|
|
jazzz27
|
UUU, potem imamp danes dve stopki.....špelkico in živo. A bosta kar skupinsko? Špeli...kidat sneg, če ni druzga Žižika...ja kakšno recesijo pa mate to v firmi?
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 28.1.2009 9:56:17
|
|
|
|
spelka12
|
jazzzzy Hm kje naj pa najdem sneg , Tuki je še zmerej vse zeleno. Da nisi ti sanjala snega? žižižižižika še tuki en HURA za stopko.
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 28.1.2009 9:58:15
|
|
|
|
pikica36
|
pozdravček špelka- kako kaj ti? malo sem te prečekirala, vidim da ste v novem boju, da bo uspešno
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 28.1.2009 9:59:02
|
|
|
|
jazzz27
|
špeli pri nas je 15 cm snega in je spet začelo rahlo snežit . saj sem že včer napisala, da se je plata obrnila in smo enkrat dolenci kasiral namesto gorencov. Povej mi če je moj mail prispel k tebi? Sem ga kar na pamet natipkala, pa ne vem če je prav....za kaj se gre. Nič podpišeš in pošlješ naprej....
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 28.1.2009 10:15:11
|
|
|
|
beyba
|
špelka pa gigi evo potem bosta pa meli vse na isti dan in mogočessse srečata še v porodnišnici.....
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 28.1.2009 10:16:36
|
|
|
|
beyba
|
sonček a si na pregledu, a moramo že s tabo potiskat....
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 28.1.2009 10:16:53
|
|
|
|
spelka12
|
itak. Pa v porodno bova šle skup, da se bova za roko držale, desce bova pa na pir poslale a ne žižika? jazzzika mail? Grem pogledat.
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 28.1.2009 10:18:27
|
|
|
|
spelka12
|
A tisto za dr. Breclja? Sem dobila ja.
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 28.1.2009 10:21:22
|
|
|
|
ledenka
|
žiži a se je desna stran zbudla? super za stopko, kdo dela punkcije v petek?
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 28.1.2009 10:36:05
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: spelka12 itak. Pa v porodno bova šle skup, da se bova za roko držale, desce bova pa na pir poslale a ne žižika? Ha ha. To jima bo pa težko padlo (pir mislim )
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 28.1.2009 10:37:08
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka žiži a se je desna stran zbudla? super za stopko, kdo dela punkcije v petek? Hvala srce. Dela Pintarjeva. Sem pa že danes prosila za dr. Dja. Mogoče pa rata
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 28.1.2009 10:44:07
|
|
|
|
jazzz27
|
IZVIRNO SPOROČILO: spelka12 A tisto za dr. Breclja? Sem dobila ja. kok sem jaz dobra ...celo na pamet sem ga vedla Ja pa najbolš da še babice ven pošljeta pa dohtrje in kar sami opravta....prvo ena pol pa še druga ..no tole je pa bolj misija nemogoče žiži...držim pesti, da dobiš dr. Dja!! špelki...pr teb pa držim pesti, ker ti itak nimaš izbire A je treba že potiskat s sončkom...beyba?????
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 28.1.2009 10:47:29
|
|
|
|
gigi1
|
Hvala Jazzy . Lav ju srce. Sončka se pa glihkar oglaša na IVF. Še nič novega. V petek ima spet ctg.
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 28.1.2009 10:59:58
|
|
|
|
jazzz27
|
Sonček33 hav ar ju??? žiži...lav ju to srece!! 4-5 otrok praviš, tole bo super!!! Čutim na vodi, ti povem da se moja južna stranka malokrat moti!!!!
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 28.1.2009 11:04:58
|
|
|
|
sonček33
|
Tukaj sem punce. Kuham -zelenjavna rižotka in solata (zelena, radič, korenček, koruza, jajček in česen). Bila na ctg. zarta kot konzerva, čeprav menda ctg kaže, kot da gre za popadke, ki pa jih jaz ne čutim. V petek ponovi vajo. Tudi prav, bom pa še dva dni klepetala z vami.
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 28.1.2009 11:14:00
|
|
|
|
jazzz27
|
sonček... , težko sem pametna, ne vem kaj naj rečem. Sicer pa kar si sama želiš, to ti želim tudi jaz. Sem mislila, da bom včeraj dobila nečaka...ku*c pa dans al pa jutri, ane? MMmmm rižotka. Tole bo ziher dobro. Mi pa bomo danes krvavice in zelje...spet koline. Jooooj, saj včas mi grejo že iz ušes ven..pa kaj hočmo. Je treba ponucat, da je pol mir z njimi . Kaj pa ostale?
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 28.1.2009 12:15:56
|
|
|
|
Erin
|
Sonček33 tebi so trojke bolj blizu zato imam občutek da boš 30.1. ujčkala beyba - zadnjič sem gledala posnetek Ele, pa tvoja punca je zakon! Že na nogice se postavlja frajerka, super! Naš zaenkrat čiča sam ampak so moje roke blizu ker ga včasih zanese, pa ko pase kravice rito dviguje..ga tudi nekaj matra da bi se okol puzal...odkar je na glavo padel (ne vem če veste, v četrtek je padel s kavča, sva bila v bolnici, je vse ok, le lažji pretres - če sta špelka al pa sonček33 kaj sporočili? ) nasploh kaže napredek kar se motorike in obnašanja tiče očitno mu je koristilo..ampak ponovili pa tega ne bomo več
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 28.1.2009 12:19:32
|
|
|
|
spelka12
|
Lahko ponoviš, samo povštre pod kavč naštimej, da bo na mehko padu!
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 28.1.2009 12:24:40
|
|
|
|
jazzz27
|
IZVIRNO SPOROČILO: Erin odkar je na glavo padel (ne vem če veste, v četrtek je padel s kavča, sva bila v bolnici, je vse ok, le lažji pretres - če sta špelka al pa sonček33 kaj sporočili? ) Uh Erin...samo da je vse ok, da ni nič resnešejga, si me kar ustrašila. Kako mu je pa to uspelo izvest? Ti mali kobacaji!!! Jih moraš met res 25/7 na okicah...mene je kar strah. Beyba in Erin..kako pa so otroci do sobnih rož?
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 28.1.2009 12:30:16
|
|
|
|
spelka12
|
IZVIRNO SPOROČILO: Erin odkar je na glavo padel (ne vem če veste, v četrtek je padel s kavča, sva bila v bolnici, je vse ok, le lažji pretres - če sta špelka al pa sonček33 kaj sporočili? ) sory luba, jest o tilnu vedno samo najlepše,
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 28.1.2009 12:33:25
|
|
|
|
Anonimen
|
hejla... jaz pa od zdravnika... Sem dobila bolniške liste, zdej pa naprej počivat Sem se pa na tržnici malo ustavila in spet zapravljala Moj je bo fentu Spet nova torbica in denarnica Prej sem mela črno torbo pa rdečo denarnico, zdej bo pa obratno Poslikam? Vas zanima? Sonči33..... jaz bi tudi rižotko... pa se mi ne da Sem pa jedla Hot-dog mmmmmmm kok je bil dober pa še vedno mi regrat ne gre iz glave
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 28.1.2009 12:39:59
|
|
|
|
jazzz27
|
Živa..ja itak fotosešen..ni kaj. Mah saj moški ne opazijo takih stvari kot so nova torbica in denarnica..lepo te prosim ..razen, če nimaš mojga . Joj, regrat. Sem včeraj mojmu razlagala kako bom za soboto regrat nabrala in se je začel samo smejat kako bom jaz regrat nabirala, če je zunaj 15 cm snega ...jaz se še spomnila nisem, da imam oviro Super, da si zrihtala z bolniško.
|
|
|
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?