|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V.
28.1.2009 9:43:57   
jazzz27
Ajsi..a že???user posted image user posted image  No saj ni tako hudo, danes zjutraj je bil trd kot kamen, sedaj je ok...mal sem položaj na postelji spremenila, pa je blo dobro. Hvala za info!! Zlata si!!!

A naš shunshine je še tu?

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 826
28.1.2009 9:48:17   
gigi1
Ahoj pupike.

Včeraj nisem bila sposobna nič pisat...pa še gužvo v službi sem imela... 

Evo poročilo:

Danes pade stopka. Punkcija v petek user posted image

Hvala za pestke. Pozdravčke vsem. Ne bit hude...nič nisem uspela prebrat user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 827
28.1.2009 9:49:04   
spelka12
Ne ne niste droptince, delo je priletelo v našo firmo. Končno, drugač bi umrla od dolgčasa.
živa lepo, da si z g. zadovoljna.

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 828
28.1.2009 9:53:29   
jazzz27
UUU, potem imamp danes dve stopki.....špelkico in živo. A bosta kar skupinsko?user posted image user posted image  

Špeli...kidat sneg, če ni druzgauser posted image user posted image user posted image

Žižika...ja kakšno recesijo pa mate to v firmi?user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 829
28.1.2009 9:56:17   
spelka12
jazzzzy  Hm kje naj pa najdem sneg user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , Tuki je še zmerej vse zeleno. Da nisi ti sanjala snega?
žižižižižika še tuki en HURA za stopko.

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 830
28.1.2009 9:58:15   
pikica36
pozdravček user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

špelka- kako kaj ti? malo sem te prečekirala, vidim da ste v novem boju, user posted image user posted image user posted image da bo uspešno

pa smo spet tam, kjer smo bili- nikjer!!

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 831
28.1.2009 9:59:02   
jazzz27
špeli pri nas je 15 cm snega in je spet začelo rahlo snežituser posted image . saj sem že včer napisala, da se je plata obrnila in smo enkrat dolenci kasiral namesto gorencov. Povej mi če je moj mail prispel k tebi? Sem ga kar na pamet natipkala, pa ne vem če je prav....za kaj se gre. Nič podpišeš in pošlješ naprej....user posted image

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 832
28.1.2009 10:15:11   
beyba
špelka pa gigiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   evo potem bosta pa meli vse na isti dan in mogočessse srečata še v porodnišnici.....

Ela je moj največji zaklad, ki dopolnuje moje življenje v popolnost!

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 833
28.1.2009 10:16:36   
beyba
sonček a si na pregledu, a moramo že s tabo potiskat....

Ela je moj največji zaklad, ki dopolnuje moje življenje v popolnost!

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 834
28.1.2009 10:16:53   
spelka12
itak. Pa v porodno bova šle skup, da se bova za roko držale, desce bova pa na pir poslale a ne žižika?
jazzzika mail? Grem pogledat.

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 835
28.1.2009 10:18:27   
spelka12
A tisto za dr. Breclja? Sem dobila ja.

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 836
28.1.2009 10:21:22   
ledenka
žiži user posted image user posted image user posted image  a se je desna stran zbudla? super za stopko, kdo  dela punkcije v petek?

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 837
28.1.2009 10:36:05   
gigi1
IZVIRNO SPOROČILO: spelka12

itak. Pa v porodno bova šle skup, da se bova za roko držale, desce bova pa na pir poslale a ne žižika?

Ha ha. To jima bo pa težko padlo (pir mislim user posted image )

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 838
28.1.2009 10:37:08   
gigi1
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

žiži user posted image user posted image user posted image  a se je desna stran zbudla? super za stopko, kdo  dela punkcije v petek?

Hvala srce. Dela Pintarjeva. Sem pa že danes prosila za dr. Dja. Mogoče pa rata user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 839
28.1.2009 10:44:07   
jazzz27
IZVIRNO SPOROČILO: spelka12

A tisto za dr. Breclja? Sem dobila ja.

kok sem jaz dobrauser posted image user posted image user posted image user posted image ...celo na pamet sem ga vedlauser posted image

Ja pa najbolš da še babice ven pošljeta pa dohtrje in kar sami opravta....prvo ena pol pa še drugauser posted image user posted image ..no tole je pa bolj misija nemogočeuser posted image

žiži...držim pesti, da dobiš dr. Dja!!

špelki...pr teb pa držim pesti, ker ti itak nimaš izbireuser posted image user posted image user posted image

A je treba že potiskat s sončkom...beyba?????

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 840
28.1.2009 10:47:29   
gigi1
Hvala Jazzy user posted image . Lav ju srce.
Sončka se pa glihkar oglaša na IVF. Še nič novega. V petek ima spet ctg.

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 841
28.1.2009 10:59:58   
jazzz27
Sonček33 hav ar ju???

žiži...lav ju to srece!! 4-5 otrok praviš, tole bo super!!! Čutim na vodi, ti povem da se moja  južna stranka malokrat moti!!!!

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 842
28.1.2009 11:04:58   
sonček33
Tukaj sem punce. Kuham  -zelenjavna rižotka in solata (zelena, radič, korenček, koruza, jajček in česen).

Bila na ctg. zarta kot konzerva, čeprav menda ctg kaže, kot da gre za popadke, ki pa jih jaz ne čutim. V petek ponovi vajo. Tudi prav, bom pa še dva dni klepetala z vami.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 843
28.1.2009 11:14:00   
jazzz27
sonček...user posted image user posted image , težko sem pametna, ne vem kaj naj rečem. Sicer pa kar si sama želiš, to ti želim tudi jaz. Sem mislila, da bom včeraj dobila nečaka...ku*c pa dans al pa jutri, ane? user posted image

MMmmm rižotka. Tole bo ziher dobro. Mi pa bomo danes krvavice in zelje...spet koline. Jooooj, saj včas mi grejo že iz ušes ven..pa kaj hočmo. Je treba ponucat, da je pol mir z njimiuser posted image .

Kaj pa ostale?

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 844
28.1.2009 12:15:56   
Erin
Sonček33 tebi so trojke bolj blizu zato imam občutek da boš 30.1. ujčkalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

beyba - zadnjič sem gledala posnetek Ele, pa tvoja punca je zakon! Že na nogice se postavlja frajerka, super!user posted image Naš zaenkrat čiča sam ampak so moje roke blizu ker ga včasih zanese, pa ko pase kravice rito dviguje..ga tudi nekaj matra da bi se okol puzal...odkar je na glavo  padel (ne vem če veste, v četrtek je padel s kavča, sva bila v bolnici, je vse ok, le lažji pretres - če sta špelka al pa sonček33 kaj sporočili? user posted image ) nasploh kaže napredek kar se motorike in obnašanja tičeuser posted image user posted image user posted image očitno mu je koristilo..ampak ponovili pa tega ne bomo večuser posted image

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 845
28.1.2009 12:19:32   
spelka12
Lahko ponoviš, samo povštre pod kavč naštimej, da bo na mehko padu!

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 846
28.1.2009 12:24:40   
jazzz27
IZVIRNO SPOROČILO: Erin

odkar je na glavo  padel (ne vem če veste, v četrtek je padel s kavča, sva bila v bolnici, je vse ok, le lažji pretres - če sta špelka al pa sonček33 kaj sporočili? user posted image )

Uh Erin...samo da je vse ok, da ni nič resnešejga, si me kar ustrašila. Kako mu je pa to uspelo izvest? Ti mali kobacaji!!! Jih moraš met res 25/7 na okicah...mene je kar strah.

Beyba in Erin..kako pa so otroci do sobnih rož?

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 847
28.1.2009 12:30:16   
spelka12
IZVIRNO SPOROČILO: Erin

odkar je na glavo  padel (ne vem če veste, v četrtek je padel s kavča, sva bila v bolnici, je vse ok, le lažji pretres - če sta špelka al pa sonček33 kaj sporočili? user posted image )

sory luba, jest o tilnu vedno samo najlepše,user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 848
28.1.2009 12:33:25   
Anonimen
hejla... jaz pa od zdravnika... Sem dobila bolniške liste, zdej pa naprej počivat user posted image user posted image user posted image

Sem se pa na tržnici malo ustavila in spet zapravljala user posted image Moj je bo fentu user posted image user posted image   Spet nova torbica in denarnica user posted image user posted image user posted image   Prej sem mela črno torbo pa rdečo denarnico, zdej bo pa obratno user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Poslikam? Vas zanima?

Sonči33..... jaz bi tudi rižotko... pa se mi ne da user posted image user posted image   Sem pa jedla Hot-dog user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   mmmmmmm kok je bil dober user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   pa še vedno mi regrat ne gre iz glave user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spelka12)
  Neposredna povezava do sporočila: 849
28.1.2009 12:39:59   
jazzz27
Živa..ja itak fotosešen..ni kaj. Mah saj moški ne opazijo takih stvari kot so nova torbica in denarnica..lepo te prosimuser posted image user posted image user posted image user posted image ..razen, če nimaš mojgauser posted image user posted image user posted image .

Joj, regrat. Sem včeraj mojmu razlagala kako bom za soboto regrat nabrala in se je začel samo smejat kako bom jaz regrat nabirala, če je zunaj 15 cm snegauser posted image user posted image ...jaz se še spomnila nisem, da imam ovirouser posted image

Super, da si zrihtala z bolniško.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?