|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V.
29.1.2009 9:21:31   
Anonimen
uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

kaka budnica user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kako ste v tem jutru? Jaz sem malo upala na sončeka... pa nič od tega user posted image user posted image user posted image

jaz bom zdejle malo čokolinoja pojedla pol bom pa še vidla... lahko da se bom šla tudi malo potepat user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil živa25 -- 29.1.2009 9:26:11 >

(odgovor članu spps)
  Neposredna povezava do sporočila: 876
29.1.2009 10:01:01   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: živa25

uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

kaka budnica user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kako ste v tem jutru? Jaz sem malo upala na sončeka... pa nič od tega user posted image user posted image user posted image

jaz bom zdejle malo čokolinoja pojedla pol bom pa še vidla... lahko da se bom šla tudi malo potepat user posted image user posted image user posted image

jaz sem standardno-danes me vsaj slabosti ne matrajo oz. objemanje školjkeuser posted image user posted image

zajtr si pa le naredi.da boš imela dost energije.user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 877
29.1.2009 10:28:31   
jazzz27
čau čau punce...evo jaz sem nazaj...

Nakupila za sobotno kosilo, madona kako gre dnar. sam kaj čmo. Brez nič ni nič. Tortico bom pekla v soboto in ne boste verjele...v mercatorju niso imeli smetane..no ja so jo meli..pa bi glih v soboto rok potekel, pa kompota mešanega nisem dobila...glavne sestavine bom mogla še okol iskatuser posted image user posted image . ne moreš verjet.

spps..budnica je bila ok. Mislim, da je vsem pasala, pa še dečko tako muva...user posted image . Kako se počutiš. Februar mora minit, potem pa si že na vrstiuser posted image .

larilu...ja katastrofa tale tvoj kolektiv, ni slabšega kot če te nekdo skoz je*ba v glavo. Škoda da se živciraš..pojdi tam in se probaj nekako zment, ni slabšega, kot it z naporom v službo!!

živček...čokolino..njami. Jaz sem opazila da se mi je mogoče apetit mal povečal, samo sem pa še vedno na isti kilaži kot sem bila pred nosečnostjo, tako da ne bo krize z kg. Vsaj upam. Nebi se rada preveč razšolalauser posted image user posted image user posted image .

trin...kako lepo da si nas prišla spet mal pogledat. Pvej kje si? Kako si? je kaj novega?....

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 878
29.1.2009 10:31:13   
Anonimen
no jaz sem se odločila da vam ne bom več o službi govorila k so mi že drugje na forumu rekle da pač bi mogla bit vesela pa oh in sploh ma ni važn
jazzi kako tortico boš spekla to?maš recept?

(odgovor članu jazzz27)
  Neposredna povezava do sporočila: 879
29.1.2009 10:34:07   
jazzz27
larilu, ja najbolš da odklopiš, ker se je brezveze sekirat zaradi enega šihta, ki je čist porazen. Tako da be happy!! Tortica bo navadno sadnauser posted image user posted image . A ima katera izkušnje, da bi v torto namesto smetane not dala puding??? To me ful vleče, da bi probala.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 880
29.1.2009 10:37:03   
Anonimen
jazzi glede pudinga še nisem probala k jaz sem večinoma s tisto šlag kremo večinoma delala,pa testo vmes mazala z mlekom če je bila čokoladna,če je bila pa sadna pa s sokom tok da je bila potem mehka pa sočna.
glede službe sem pa hotela sam kak nasvet k če bi lahk zdržala v službi potem bi k nisem tok mehkužna sam če je pa preveč je pa preveč k tud jaz mam mejouser posted image

(odgovor članu jazzz27)
  Neposredna povezava do sporočila: 881
29.1.2009 10:43:18   
jazzz27
te čist zastopim, če je nevzdržno je nevzdržno in verjemi da stvari ne boš premaknila. Mogoče bi bilo bolje, da se poizkusiš res zment, da te dajo na zavod in mirna bosna.

Jaz čokoladnih tort ne pečem, zmeraj nam je bila ljubša sadna. Seveda polijem testo s kompotom, sicer bi ga tudi sedaj, samo namesto smetane bi dala puding not. Me kar zanima kako bi izpadlo....bojim se da nebi bla za v kanto. Mogoče bi morala počakat da se puding ohladi in ga namazat po biskvitu. Potem bi naložila sadje in spet namazala, dala got biskvit,....zapleten projekt..neprevirjenuser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 882
29.1.2009 10:59:01   
ledenka
jazzzi, če boš dost govorila o cukru, pridem naokoli user posted image

sam pridrvela sem naokoli in pridem kasneje user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 883
29.1.2009 11:04:29   
Anonimen
meni pa sladkarije sploh ne pašejo user posted image   Pa sem bla huuuud sladkosned prej user posted image user posted image user posted image user posted image

Sicer pa sem imela v torek pri novi G 1.2kg manj kot prejšnji ponedeljek pri stari G. Torej več kot 1kg sem izgubila v tednu dni user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Obvladam a? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Larilu ne obremenjuj se... Če ti preveč mori, se zmeni da ti dajo odpoved in mir... Sicer pa nič ne težiš... Tukaj smo zato da te podpiramo in tudi mene ste vse, ko sem bla jaz v tej situaciji user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kaj pa naj jemo danes?

(odgovor članu ledenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 884
29.1.2009 11:05:37   
Anonimen
ajsi pogrešamo te, k si tok malo z nami.... oglasi se kej, ko bo situacija v službi kaj bolje, ok?
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 885
29.1.2009 11:28:29   
jazzz27
Ajsi ti samo pridi...pa v soboto moraš priti, da bo tortica. drugače bi se pa tud kaj na hitro našlo, kot naprimer...navadna milka, milka z zdrobljenimi lešniki, gorenjka z rozini in lešniki, riževa čokolada, napolitanke, če prej pokličeš bi še puding skuhala, kompoti, kakav,....pa kakšen milki vej minuta,....tako da sem založena, ne bat!

Živa..jaz sem tudi v drugem mesecu izgubila 2 kg, sedaj pa jih imam toliko, kot pred nosečnostjo tako da se mi to zdi čist ok. Sicer pa sem sedaj imela zajtrk. Pečeno jajčko in kakav...mmmmm. To je tako dobro. Za kosilo bo pa makaronovo meso in solata.

larilu, se strinjam z Živo, nič ne težiš, zato smo tu.

I m looking for sunshine!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 886
29.1.2009 11:36:40   
ledenka
IZVIRNO SPOROČILO: živa25

ajsi pogrešamo te, k si tok malo z nami.... oglasi se kej, ko bo situacija v službi kaj bolje, ok?
user posted image user posted image user posted image

bi lahko spet kak meeting organizirale user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 887
29.1.2009 11:39:44   
jazzz27
Punce a ima katera kaj info o sončku? Jaz sem šla špijunat na januarke (ti, ti grda Jazzzi), ker me moja radovednost in babji nos ne data miru. Včeraj je napisala, da se ji je najbrš čep odluščil in da je šla s prijateljico na sprehod..potem pa se ni več javila. Upam, da že cartajo!!

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 888
29.1.2009 11:48:12   
gigi1
Ahoj srčice user posted image

Spps tole je pa bila budnica user posted image  A so te slabosti končno pustile pri miru?

Larilu user posted image  upam, da se ti tole v službi uredi. Če ne...pa morda bolje da greš kam drugam po porodniški, kjer bodo odnosi boljši. Kaj pa če bi šla kar na bolniško?

Ajsi a je cuker padu? user posted image

Jazzy mislim, da ima Lara Light tel. od Sončke in bo sigurno na temi IVF objavljeno, če bo kaj novega. Držimo pestke user posted image user posted image user posted image  da bo kmalu, hitro in neboleče user posted image .

Živa a tko si se zmenila v službi? Verjetno ti bo porodniška pripadala, če si na zavodu?

Kje sta pa Aqua in Pikica? pa že dolgo pogrešani Biba in Lunca?

Se*kica kako si ti? Še v službico hodiš?

Pupike lep dan user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 889
29.1.2009 11:48:15   
sonček33
Kva je zdej kle za en upravlane???????

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 890
29.1.2009 11:49:10   
gigi1
Oooo Sonči si še kle? user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 891
29.1.2009 11:50:33   
ledenka
sonči, kaj so ti rekli v P? nič novega?

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 892
29.1.2009 11:51:31   
Anonimen
hvala punceuser posted image user posted image
sunshine a ti pa še zmer kr kle?smo mislne da si šla že v rim

(odgovor članu sonček33)
  Neposredna povezava do sporočila: 893
29.1.2009 11:52:52   
Anonimen
sooooončiiiiiiiii  sem te ze vceraj pogrešala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

gurenka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

nevem točno žiži kako bo s porodniško... se moram še pozanimat...

(odgovor članu gigi1)
  Neposredna povezava do sporočila: 894
29.1.2009 11:53:37   
jazzz27
Žižika.je bila včeraj mirna rokica?? Kako se počutiš, si okej?

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 895
29.1.2009 11:55:35   
jazzz27
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

Kva je zdej kle za en upravlane???????

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image oprostiuser posted image user posted image user posted image . Ne bom več, se bom probala kontroliratuser posted image  (če verjemeš)

Kako si?

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 896
29.1.2009 11:56:25   
sonček33
Punce, jaz sem še tukaj. Ja, mislim, da je včeraj šel čep. tudi danes je še rjkav izcedek. mali se je umiril, vsake toliko še s komolcem ali kolenom sporoči, da je ok.

V P so mi včeraj sicer nekaj o enih popadkih govoril, a jih jz ne čutim, zaprta tut še čist. Jutri grem zjutraj spet v P in pomoje bom kar tam ostala, ker na Jesenicah ponavadi ne čakajo dlej kot 1 teden po roku...Bomo videli.

Kuhamo? Jaz mam poln hladilnik - haše omaka, segedin, solatka, goveja župca... Nekej se bo našlouser posted image user posted image user posted image Sem pa ravnokar zmazala pol Milke, tako da...

A ste ve guta? Bom pol prebrala kaj ste kej načvekale.
A se aqua kej javi? Pa oktavija, murkica? pikica,o?????

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 897
29.1.2009 11:56:38   
gigi1
Jazzy mirna user posted image
Sem bila zadnje dni na menopurju že prav sitna. Sama sebi odveč...Kar grizla bi user posted image
No pa sem šla v šoping in je bilo malo boljše user posted image .
Od včeraj sem pa kar v redu. Razen, da me prsa bolijo za pop... in bradavice so občutljive. Kaj šele bo, ko bom začela z utropizderajem user posted image  user posted image  user posted image
Pa ti? Vidim, da kuhaš, pečeš, papcaš user posted image

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 898
29.1.2009 11:58:46   
gigi1
Sonči upam, da bo danes...jutri user posted image  user posted image  user posted image . Drži se srce in sporoči kdaj začnemo dihat. Rade te imamo user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 899
29.1.2009 12:00:39   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27

spps..budnica je bila ok. Mislim, da je vsem pasala, pa še dečko tako muva...user posted image . Kako se počutiš. Februar mora minit, potem pa si že na vrstiuser posted image .

user posted image user posted image user posted image danes sem bistveno boljše kot včerajuser posted image user posted image user posted image danes ni potrebe po objemanju wc školjkeuser posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Prvi UZ v nosečnosti
MioBambino

V katerem tednu (primer:7 2/7 je 8.teden) ste imele prvi UZ v nosečnosti, da se je že videl srček?

5 (13%)

6 (13%)

7 (19%)

8 (29%)

9 (12%)

10 ali več (14%)

Število vseh glasov: 219

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!