|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V.
28.1.2009 12:45:11   
Anonimen
joj mene ste zadnjič tok zrajcale, da sem svojga klicala kje naj ga kupim, pa se mi je samo smejal u telefon user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Naredim fotosešn pa pošljem... Moj vse porajta... Ti jazzzi da nimava istega user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jazzz27)
  Neposredna povezava do sporočila: 851
28.1.2009 12:46:54   
Kepica83
IZVIRNO SPOROČILO: živa25

joj mene ste zadnjič tok zrajcale, da sem svojga klicala kje naj ga kupim, pa se mi je samo smejal u telefon user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Naredim fotosešn pa pošljem... Moj vse porajta... Ti jazzzi da nimava istega user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja pošlji mene tudi zanimauser posted image user posted image user posted image . Hm tudi moj takoj novo stvar opazi.user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 852
28.1.2009 12:53:14   
Anonimen
user posted image

Voila user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Kepica83)
  Neposredna povezava do sporočila: 853
28.1.2009 13:01:22   
Anonimen
ojla bejbe!!!
kolk ste vse neki poskočne pa živahne jaz se pa komi premikam in sem taka k da bi enih 10 tovornjakov čez mene zapeljal,slabo mi je tok da mam v vsaki sobi neki naštiman da mi ne bi bilo treba čez cel stanovanje laufat školjko objemat,obup res.
živček ful lepa torbica sam zame mal mejhna oziroma moja mora met ful predalčkov pa nujno črnauser posted image

(odgovor članu jazzz27)
  Neposredna povezava do sporočila: 854
28.1.2009 13:03:59   
Anonimen
larilu... revček... No ampak po drugi strani, pa so to običajni znaki za nekaj veselega user posted image Če verjameš ali ne sem tudi sama pristaš črne barve ampak danes mi je zapasala. Kupila pa sem majno z namenom... Ker ne grem v službo več in če imam velko torbico kup enih stvari nosim s sabo, ki jih ne rabim user posted image user posted image   Tko da zdej manjša torbica, da ne bom toliko nosila user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 855
28.1.2009 13:04:32   
jazzz27
Živa cute!!user posted image

Madoniš jaz pa sem mislila, da to moški ponavadi ne opazijo!!

Jaz bom počakala ko bom kupovala torbo za voziček, bom še svoje stvari not švercalauser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 856
28.1.2009 13:13:34   
jazzz27
larilu...boga!! 10 tovrnjakov ali 10 tovrnjakarjev?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Saj bo mimo, ne skrbi, je pa zoperno. Koliko časa si na bolniški?

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 857
28.1.2009 13:51:59   
ledenka
samo zapravljate user posted image user posted image user posted image  

joooj, regrat... jaz bi tuuuuud! sam prala ga bom pa tri dni, že normalno solato perem eno uro user posted image  se mi zdi ful čudno, da pri vsej svinjariji, ki sem jo v lajfu pojedla, sem negativna na tokso user posted image  

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 858
28.1.2009 15:21:54   
Kepica83
 Živa full lepa torbica in denarnica. Okus pa maš ni kaj user posted image    user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 859
28.1.2009 15:22:45   
Kepica83
IZVIRNO SPOROČILO: larilu

ojla bejbe!!!
kolk ste vse neki poskočne pa živahne jaz se pa komi premikam in sem taka k da bi enih 10 tovornjakov čez mene zapeljal,slabo mi je tok da mam v vsaki sobi neki naštiman da mi ne bi bilo treba čez cel stanovanje laufat školjko objemat,obup res.
živček ful lepa torbica sam zame mal mejhna oziroma moja mora met ful predalčkov pa nujno črnauser posted image

Larilu jaz bi tudi že rada bruhalaaaaaaaa user posted image       user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 860
28.1.2009 15:42:01   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27

larilu...boga!! 10 tovrnjakov ali 10 tovrnjakarjev?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Saj bo mimo, ne skrbi, je pa zoperno. Koliko časa si na bolniški?

user posted image če bi bili tovornjakarji bi preživela tko k so pa sam tovornjaki no pa mogoče res kak zavaljen tovornjakar not je pa krutouser posted image
zdej da je dan še popolnejši me še buča boliuser posted image
drgač pa ta teden sm na bolniški v petek mam kontrolo pa upam da mi bo napisala še za drug teden bolniško sam sm skeptična k ni glih tak tip sam kaj hudiča naj sred banke bruhamuser posted image
zdej ne vem kaj naj s službo,k dvomim da bi mi bolniško podaljšala osebna k šele 13. mam pa G in bi uno mogoče prepričala da bi mi dala bolniško čeprav mi pripada glede rizične nosečnosti pa k sm prej rodila pa tko sam dvomim.
povsej vrjetnosti bom direktorci mail napisala naj mi pogodbo o prekinitvi pošlje po pošti kot zaupno da podpišem in fertik zajebavanja sam ji ne bom povedala da sm noseča k se mi ne da poslušat njihovo lajnanjeuser posted image
Živček a ti si zdej do konca na bolniški?kaj pa podaljšanje?
miniko vrjem da ne bi rada bruhala ampak ti zato privoščim lepšo nosečnost in sicer brez bruhanjauser posted image

(odgovor članu jazzz27)
  Neposredna povezava do sporočila: 861
28.1.2009 16:14:11   
jazzz27
larilu, zakaj pod zaupno? Si mislila priporočeno? Tebi res full kolektiv smrdi, ane?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 862
28.1.2009 18:25:43   
trinity22
babežabe pozdravljene,

jaz sem spet našla dve minuti časa da se vam po doooooolllllggggeeem času malo javim. Do sedaj sem imela tako gužvo na vseh področjih da sploh nisem folgala, rač. sem uporabljala samo za službo nobenih luštnih stvari ... No včeri pa sem zbolela in sem sedaj na bolniški, pa če bo volja in zdravje kaj boljše se vam bom bolj pogosto javljala.

Kakšne so kaj vesele novičke, z ničemer več nisem na tekočem, ker me tako dolgo ni bilo tu gor ...

vidim, da neki novih noseč je med nami, čestitamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

se še kaj javim, lepo bodite

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 863
28.1.2009 18:52:20   
Anonimen
Pozdravljene!

Samo pozdravila bi vas tukaj. Ene (vem) se me še spomnite, ene pa žal ne. Ampak nič zato. Upam, da tiste, ki čakate na user posted image user posted image  končno to tudi dočakate. Jst sem. In vem, da vas je kar nekaj takih, ki ste to že tudi dočakale. Držim pesti za vse in punce... DRŽTE SE! user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Lep večer!

(odgovor članu trinity22)
  Neposredna povezava do sporočila: 864
28.1.2009 21:26:58   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: gantar

Pozdravljene!

Samo pozdravila bi vas tukaj. Ene (vem) se me še spomnite, ene pa žal ne. Ampak nič zato. Upam, da tiste, ki čakate na user posted image user posted image  končno to tudi dočakate. Jst sem. In vem, da vas je kar nekaj takih, ki ste to že tudi dočakale. Držim pesti za vse in punce... DRŽTE SE! user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Lep večer!

Gantar, jaz se te še spomnim user posted image In ne vem če sem ti že čestitala za user posted image user posted image Če nisem: ČESTITKE in vse najlepše tebi, malemu otročku ki raste v tebi in tvojemu dragemuuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 865
28.1.2009 21:29:08   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27

IZVIRNO SPOROČILO: Erin

odkar je na glavo  padel (ne vem če veste, v četrtek je padel s kavča, sva bila v bolnici, je vse ok, le lažji pretres - če sta špelka al pa sonček33 kaj sporočili? user posted image )

Uh Erin...samo da je vse ok, da ni nič resnešejga, si me kar ustrašila. Kako mu je pa to uspelo izvest? Ti mali kobacaji!!! Jih moraš met res 25/7 na okicah...mene je kar strah.

Beyba in Erin..kako pa so otroci do sobnih rož?

Eh, kako....naučil se je obračat s hrbta na trebuh pa je zmanjkal kavča in BOOM... Naju je fejst prestrašu, ampak je HB vse ok.

Ej do rož pa še ni prišel...jih bom pa kar umikala pred njim da se ne bo "peskovnika" šeluser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 866
28.1.2009 22:06:55   
Anonimen
larilu jaz sem se zmenila, da mi pogodbo prekinejo s koncem februarja, ko mi poteče poskusna doba...

če ti res tok ni za v službo pa to povej in naj te skenslajo... oni tebe, da greš lahko na zavod...

(odgovor članu Erin)
  Neposredna povezava do sporočila: 867
28.1.2009 22:09:24   
Anonimen
sonči33 a že dihaš? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 868
28.1.2009 22:18:49   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: miniko

Živa full lepa torbica in denarnica. Okus pa maš ni kaj user posted image    user posted image

a si ti dvomila vame?? user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Kepica83)
  Neposredna povezava do sporočila: 869
29.1.2009 7:25:19   
spps
user posted image  MORGEN beybeuser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 870
29.1.2009 8:21:14   
jazzz27
IZVIRNO SPOROČILO: gantar

Pozdravljene!

Lep večer!

gantar..jaz se te tudi spominjam!!! Bravo punca, čestitam za plusek...kdaj bomo tetke? Pridi kaj povedat noooooo.... zdaj te pa že nisem brala več kot eno leto!!!! BRAVO!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 871
29.1.2009 8:23:43   
jazzz27
IZVIRNO SPOROČILO: spps

user posted image  MORGEN beybeuser posted image user posted image user posted image

BVAHA!!!! Kaka budnica!!!! Jutro tudi vam punčare, jaz letim  v štacuno in pridem nazaj klepetat...le glejte da bo kaj za prebrat......

sončiiiiiii ar ju stil hir????

ups mal sem zaj*

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 872
29.1.2009 8:26:34   
jazzz27
IZVIRNO SPOROČILO: živa25

larilu jaz sem se zmenila, da mi pogodbo prekinejo s koncem februarja, ko mi poteče poskusna doba...

če ti res tok ni za v službo pa to povej in naj te skenslajo... oni tebe, da greš lahko na zavod...

uh Živa a  so še ljudje k so tok dobri...pri nas na dolenskem moraš sam odpovedi pisat...tako da te mal zakoljejo za zavod...žal. Se vidi da smo še balkan....
Jutro!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 873
29.1.2009 8:32:28   
Anonimen
jutro!
he he luštna budnica a to zdej tako lahk vsako jutro pričakujem?user posted image user posted image
jazzi ja ful mi je beda tm v službi k niti en nima kančka socializiranosti da bi me normalno vsaj pozdravil,tko pa delajo z mano k največji drek tega sveta,pa sam čakajo da bi me zajebaluser posted image
živček teb se potem prekine pa boš šla na zavod al kako?
kako ste kej?jaz še kr k dans me še močnej spodi boli k kašljam tko da upam da bo vse okuser posted image

(odgovor članu jazzz27)
  Neposredna povezava do sporočila: 874
29.1.2009 9:03:51   
spps
user posted image user posted image user posted image user posted image a pol pravite,da j bila vredu budnicauser posted image user posted image user posted image

jaz sem pa že opravla kr nekaj-spila kavo ob 5-ih,peljala mojga na šiht,kasnej še malo v šolo,bila sem v trgovini in na pošti,zdaj me še čaka runda likanja,mal pospravljanja in kuhanjauser posted image user posted image ampak lepo počas,ker se mi nikamor ne mudiuser posted image user posted image user posted image da se mi pa tud nič več neuser posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?