Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 28.1.2009 12:45:11
|
|
|
|
Anonimen
|
joj mene ste zadnjič tok zrajcale, da sem svojga klicala kje naj ga kupim, pa se mi je samo smejal u telefon Naredim fotosešn pa pošljem... Moj vse porajta... Ti jazzzi da nimava istega
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 28.1.2009 12:46:54
|
|
|
|
Kepica83
|
IZVIRNO SPOROČILO: živa25 joj mene ste zadnjič tok zrajcale, da sem svojga klicala kje naj ga kupim, pa se mi je samo smejal u telefon Naredim fotosešn pa pošljem... Moj vse porajta... Ti jazzzi da nimava istega Ja pošlji mene tudi zanima . Hm tudi moj takoj novo stvar opazi.
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 28.1.2009 12:53:14
|
|
|
|
Anonimen
|
Voila
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 28.1.2009 13:01:22
|
|
|
|
Anonimen
|
ojla bejbe!!! kolk ste vse neki poskočne pa živahne jaz se pa komi premikam in sem taka k da bi enih 10 tovornjakov čez mene zapeljal,slabo mi je tok da mam v vsaki sobi neki naštiman da mi ne bi bilo treba čez cel stanovanje laufat školjko objemat,obup res. živček ful lepa torbica sam zame mal mejhna oziroma moja mora met ful predalčkov pa nujno črna
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 28.1.2009 13:03:59
|
|
|
|
Anonimen
|
larilu... revček... No ampak po drugi strani, pa so to običajni znaki za nekaj veselega Če verjameš ali ne sem tudi sama pristaš črne barve ampak danes mi je zapasala. Kupila pa sem majno z namenom... Ker ne grem v službo več in če imam velko torbico kup enih stvari nosim s sabo, ki jih ne rabim Tko da zdej manjša torbica, da ne bom toliko nosila
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 28.1.2009 13:04:32
|
|
|
|
jazzz27
|
Živa cute!! Madoniš jaz pa sem mislila, da to moški ponavadi ne opazijo!! Jaz bom počakala ko bom kupovala torbo za voziček, bom še svoje stvari not švercala
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 28.1.2009 13:13:34
|
|
|
|
jazzz27
|
larilu...boga!! 10 tovrnjakov ali 10 tovrnjakarjev? Saj bo mimo, ne skrbi, je pa zoperno. Koliko časa si na bolniški?
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 28.1.2009 13:51:59
|
|
|
|
ledenka
|
samo zapravljate joooj, regrat... jaz bi tuuuuud! sam prala ga bom pa tri dni, že normalno solato perem eno uro se mi zdi ful čudno, da pri vsej svinjariji, ki sem jo v lajfu pojedla, sem negativna na tokso
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 28.1.2009 15:21:54
|
|
|
|
Kepica83
|
Živa full lepa torbica in denarnica. Okus pa maš ni kaj
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 28.1.2009 15:22:45
|
|
|
|
Kepica83
|
IZVIRNO SPOROČILO: larilu ojla bejbe!!! kolk ste vse neki poskočne pa živahne jaz se pa komi premikam in sem taka k da bi enih 10 tovornjakov čez mene zapeljal,slabo mi je tok da mam v vsaki sobi neki naštiman da mi ne bi bilo treba čez cel stanovanje laufat školjko objemat,obup res. živček ful lepa torbica sam zame mal mejhna oziroma moja mora met ful predalčkov pa nujno črna Larilu jaz bi tudi že rada bruhalaaaaaaaa
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 28.1.2009 15:42:01
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27 larilu...boga!! 10 tovrnjakov ali 10 tovrnjakarjev? Saj bo mimo, ne skrbi, je pa zoperno. Koliko časa si na bolniški? če bi bili tovornjakarji bi preživela tko k so pa sam tovornjaki no pa mogoče res kak zavaljen tovornjakar not je pa kruto zdej da je dan še popolnejši me še buča boli drgač pa ta teden sm na bolniški v petek mam kontrolo pa upam da mi bo napisala še za drug teden bolniško sam sm skeptična k ni glih tak tip sam kaj hudiča naj sred banke bruham zdej ne vem kaj naj s službo,k dvomim da bi mi bolniško podaljšala osebna k šele 13. mam pa G in bi uno mogoče prepričala da bi mi dala bolniško čeprav mi pripada glede rizične nosečnosti pa k sm prej rodila pa tko sam dvomim. povsej vrjetnosti bom direktorci mail napisala naj mi pogodbo o prekinitvi pošlje po pošti kot zaupno da podpišem in fertik zajebavanja sam ji ne bom povedala da sm noseča k se mi ne da poslušat njihovo lajnanje Živček a ti si zdej do konca na bolniški?kaj pa podaljšanje? miniko vrjem da ne bi rada bruhala ampak ti zato privoščim lepšo nosečnost in sicer brez bruhanja
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 28.1.2009 16:14:11
|
|
|
|
jazzz27
|
larilu, zakaj pod zaupno? Si mislila priporočeno? Tebi res full kolektiv smrdi, ane?
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 28.1.2009 18:25:43
|
|
|
|
trinity22
|
babežabe pozdravljene, jaz sem spet našla dve minuti časa da se vam po doooooolllllggggeeem času malo javim. Do sedaj sem imela tako gužvo na vseh področjih da sploh nisem folgala, rač. sem uporabljala samo za službo nobenih luštnih stvari ... No včeri pa sem zbolela in sem sedaj na bolniški, pa če bo volja in zdravje kaj boljše se vam bom bolj pogosto javljala. Kakšne so kaj vesele novičke, z ničemer več nisem na tekočem, ker me tako dolgo ni bilo tu gor ... vidim, da neki novih noseč je med nami, čestitam se še kaj javim, lepo bodite
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 28.1.2009 18:52:20
|
|
|
|
Anonimen
|
Pozdravljene! Samo pozdravila bi vas tukaj. Ene (vem) se me še spomnite, ene pa žal ne. Ampak nič zato. Upam, da tiste, ki čakate na končno to tudi dočakate. Jst sem. In vem, da vas je kar nekaj takih, ki ste to že tudi dočakale. Držim pesti za vse in punce... DRŽTE SE! Lep večer!
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 28.1.2009 21:26:58
|
|
|
|
Erin
|
IZVIRNO SPOROČILO: gantar Pozdravljene! Samo pozdravila bi vas tukaj. Ene (vem) se me še spomnite, ene pa žal ne. Ampak nič zato. Upam, da tiste, ki čakate na končno to tudi dočakate. Jst sem. In vem, da vas je kar nekaj takih, ki ste to že tudi dočakale. Držim pesti za vse in punce... DRŽTE SE! Lep večer! Gantar, jaz se te še spomnim In ne vem če sem ti že čestitala za Če nisem: ČESTITKE in vse najlepše tebi, malemu otročku ki raste v tebi in tvojemu dragemu
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 28.1.2009 21:29:08
|
|
|
|
Erin
|
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27 IZVIRNO SPOROČILO: Erin odkar je na glavo padel (ne vem če veste, v četrtek je padel s kavča, sva bila v bolnici, je vse ok, le lažji pretres - če sta špelka al pa sonček33 kaj sporočili? ) Uh Erin...samo da je vse ok, da ni nič resnešejga, si me kar ustrašila. Kako mu je pa to uspelo izvest? Ti mali kobacaji!!! Jih moraš met res 25/7 na okicah...mene je kar strah. Beyba in Erin..kako pa so otroci do sobnih rož? Eh, kako....naučil se je obračat s hrbta na trebuh pa je zmanjkal kavča in BOOM... Naju je fejst prestrašu, ampak je HB vse ok. Ej do rož pa še ni prišel...jih bom pa kar umikala pred njim da se ne bo "peskovnika" šel
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 28.1.2009 22:06:55
|
|
|
|
Anonimen
|
larilu jaz sem se zmenila, da mi pogodbo prekinejo s koncem februarja, ko mi poteče poskusna doba... če ti res tok ni za v službo pa to povej in naj te skenslajo... oni tebe, da greš lahko na zavod...
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 28.1.2009 22:09:24
|
|
|
|
Anonimen
|
sonči33 a že dihaš?
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 28.1.2009 22:18:49
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: miniko Živa full lepa torbica in denarnica. Okus pa maš ni kaj a si ti dvomila vame??
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 29.1.2009 7:25:19
|
|
|
|
spps
|
MORGEN beybe
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 29.1.2009 8:21:14
|
|
|
|
jazzz27
|
IZVIRNO SPOROČILO: gantar Pozdravljene! Samo pozdravila bi vas tukaj. Ene (vem) se me še spomnite, ene pa žal ne. Ampak nič zato. Upam, da tiste, ki čakate na končno to tudi dočakate. Jst sem. In vem, da vas je kar nekaj takih, ki ste to že tudi dočakale. Držim pesti za vse in punce... DRŽTE SE! Lep večer! gantar..jaz se te tudi spominjam!!! Bravo punca, čestitam za plusek...kdaj bomo tetke? Pridi kaj povedat noooooo.... zdaj te pa že nisem brala več kot eno leto!!!! BRAVO!!!!!!!
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 29.1.2009 8:23:43
|
|
|
|
jazzz27
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps MORGEN beybe BVAHA!!!! Kaka budnica!!!! Jutro tudi vam punčare, jaz letim v štacuno in pridem nazaj klepetat...le glejte da bo kaj za prebrat...... sončiiiiiii ar ju stil hir???? ups mal sem zaj*
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 29.1.2009 8:26:34
|
|
|
|
jazzz27
|
IZVIRNO SPOROČILO: živa25 larilu jaz sem se zmenila, da mi pogodbo prekinejo s koncem februarja, ko mi poteče poskusna doba... če ti res tok ni za v službo pa to povej in naj te skenslajo... oni tebe, da greš lahko na zavod... uh Živa a so še ljudje k so tok dobri...pri nas na dolenskem moraš sam odpovedi pisat...tako da te mal zakoljejo za zavod...žal. Se vidi da smo še balkan.... Jutro!!!
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 29.1.2009 8:32:28
|
|
|
|
Anonimen
|
jutro! he he luštna budnica a to zdej tako lahk vsako jutro pričakujem? jazzi ja ful mi je beda tm v službi k niti en nima kančka socializiranosti da bi me normalno vsaj pozdravil,tko pa delajo z mano k največji drek tega sveta,pa sam čakajo da bi me zajebal živček teb se potem prekine pa boš šla na zavod al kako? kako ste kej?jaz še kr k dans me še močnej spodi boli k kašljam tko da upam da bo vse ok
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 29.1.2009 9:03:51
|
|
|
|
spps
|
a pol pravite,da j bila vredu budnica jaz sem pa že opravla kr nekaj-spila kavo ob 5-ih,peljala mojga na šiht,kasnej še malo v šolo,bila sem v trgovini in na pošti,zdaj me še čaka runda likanja,mal pospravljanja in kuhanja ampak lepo počas,ker se mi nikamor ne mudi da se mi pa tud nič več ne
|
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?