|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  178 179 [180] 181 182   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V.
28.4.2009 14:10:19   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: živa25

IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

živa.jaz sem super hvala,uživamo koliko s da,mali mi že spi lepo od 11.30 h ,kdaj se bo zbudil ne vem user posted image
Mami je polna energije ,si je danes že lepo laske umila in polikala ,ati je pa pazil na sineka
user posted image Šivi pa ne bolijo ker nisem bila šivana user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
joj kako lepo se ti že pozna buši user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

JOJ sorry.... Sem bla ziher da sem nekje prebrala da imaš par šivov ampak da si kul user posted image user posted image user posted image   SORČI!!! SUper da je Aleks taki angelček... Upam da bo naš tudi user posted image user posted image   Če upoštevam trenutno migetanje v trebuhu bo čist preveč živahen poba user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ma eh ni problema ,se zgodi ,lahko da si brala za katero drugo user posted image
Ja kako lepo da tko veselo miga ,joj kje je to k sem jaz tko čutila brce ,sedaj  je pa že mali navihanček  z nama z dragim user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4476
28.4.2009 14:25:25   
Anonimen
A ni to bolj lušno? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zdejle sem peso peljala lulat in sem v kaselcu našla presenečenje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   ODLOČBO iz Zavoda user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Za nadomestilo. Menda se sicer čaka vsaj 30 dni ampak jaz sem jo pa že dobila user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Sem vesela k radio user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
  Neposredna povezava do sporočila: 4477
28.4.2009 14:26:09   
aqua77
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

aqua a mate vi sonce? sem vam fovš. kako si?

sončka lih ni, je pa toplo... user posted image  ni treba bit fouš, bojo še lepši dnevi, ko nam boš lahko upracičeno fouš... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 4478
28.4.2009 14:27:06   
sonček33
aqua kok si ti fajn pupa..kdaj greš v akcijo?

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 4479
28.4.2009 14:33:57   
aqua77

aqua kok si ti fajn pupa..kdaj greš v akcijo?

02.06. posvet pri Atu, potem pa bomo vidli kako naprej. Mamo že doma K pa prometiuma za naslednji cikel, tako da se končno dogaja... user posted image user posted image user posted image

Aja, da ne pozabim še na zvestega svetovalca dr.Pušenjaka, ki mi je v veliko pomoč, saj sem dobila par zelo koristnih namigov, kako naprej... user posted image user posted image user posted image user posted image  Tako da samo gassss.... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kako pa kaj pri vas sončica??? Sem gledala zadnjič slikico malega pubeca, pa se mi zdi da je čist mamici podoben.. No ja sej atija pač ne poznam... user posted image user posted image user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 4480
28.4.2009 14:36:26   
sonček33
aqua dogaja dogaja, to ej fajn...to si že korak bližje cilju, pa človek dobri tolko energije, pa če magari je tablete,a ne? držim pesti in navijamzate tanartabl. Pušenjak je pa fajn dr. in njegovi nasveti so pomirjujoči.

Lovro je pa čisti ati, amapk lepo je slišat, da je tut men podouser posted image ben

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 4481
28.4.2009 14:49:56   
jazzz27
Joj žabe moje!!!!

Prvo palačinke, aaaaaaaaaaaaaaaaa; potem prebranac, mmmmmmmmmm; filane paprike ahhhhhhhhhh, sladoled iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, na konc pa še čips DDDDDDDDDDDDDDDDD!!!!!!!! Me boste čist ubile!!!

Kdo že šteje kalorije..ne ga srat no!!user posted image user posted image

Posteljnina v Pikapolonici pravite.....kaj pa od Recinka, tista ki jo lahko izbereš tudi v paketu..ima katera izkušnje...prodaja tudi on-line....

Super ste punce!!! Hvala za vse nasvete!!

Živa ... buhi je res lušten....se moram še jaz pokazat, da fašem kako pohvalouser posted image user posted image

Angel care....jaz bi ga full imela. Da lahko ponoči mal bolj trdno zaspim, če mi bo dovoljenouser posted image . sonček33, mi lahko poveš katero oznako imate vi?

Sonček85, ti se pa res že super držiš!!! Je to res velika prednost če nisi šivan....kdaj pridem po scenarij?user posted image

Rodila se bo legenda! :)

Imamo jo!! Ime mu je Boris.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4482
28.4.2009 14:53:46   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27

Živa ... buhi je res lušten....se moram še jaz pokazat, da fašem kako pohvalouser posted image user posted image

KAJ ŠE ČAKAŠ???? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jazzz27)
  Neposredna povezava do sporočila: 4483
28.4.2009 14:55:06   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27

Joj žabe moje!!!!

Prvo palačinke, aaaaaaaaaaaaaaaaa; potem prebranac, mmmmmmmmmm; filane paprike ahhhhhhhhhh, sladoled iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, na konc pa še čips DDDDDDDDDDDDDDDDD!!!!!!!! Me boste čist ubile!!!

Kdo že šteje kalorije..ne ga srat no!!user posted image user posted image

No ker se še vedno nisem nič zredila in nič ne pazim kaj jem in kaj ne, jaz definitivno ne gledam na kalorije user posted image user posted image user posted image user posted image   Sem glih kar pojedla špinačne testenine, ko pa dragi domov pride bom pa še paprike pekla user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Pol za večerjo pa UPAM (že 3 dni to govorim pa mi še ni uspelo) lubenico razrežem user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jazzz27)
  Neposredna povezava do sporočila: 4484
28.4.2009 15:12:10   
jazzz27
lubenicauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4485
28.4.2009 15:13:16   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Dej si no že neki za jest uzami user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jazzz27)
  Neposredna povezava do sporočila: 4486
28.4.2009 15:30:20   
jazzz27
IZVIRNO SPOROČILO: živa25

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Dej si no že neki za jest uzami user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

fora je v tem k skoz jem!!!user posted image user posted image

Zjutraj sem ćokolešnik, potem sem pol ananasa, potem sem kozarec mleka in eno super duper napolitanko z ćokolado, žitaricami in vsemi E-ji.....tko da glih ne hujšam bi se temu reklo. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4487
28.4.2009 15:30:24   
sonček33
Erin, špelka, beyba ....kje ste

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4488
28.4.2009 15:31:11   
Serendipity
Ejla miške,

en hiter pozdravček - sem bila danes na prvem testu za merjenje glukoze - BLJK. Še zdaj mi je slabo in me daje vrtoglavica .. user posted image Sem prišla domov in spala tri ure. Zdaj pa se komaj vlečem skozi dan. Mene čezdnevno spanje ubiiijaaa. user posted image user posted image

VITA - JUUUUUPIIII!!!!!!user posted image user posted image Čestitke za poroko in še večje čestitke za pluuuuseeeekaaaaa!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4489
28.4.2009 15:55:56   
jazzz27
Punce koliko ste na jasnem s popkovično krvjo..... ste dale, boste dale? A papirje tudi pošlejo?

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 4490
28.4.2009 16:34:45   
Anonimen
Evo Jazzzi ti pošiljam en link
http://med.over.net/forum5/read.php?117,5136550

Sem se glih danes pri Ljubljančankah zanimala kdaj je to potrebno oddat prijavo. Mislim da do 34.tedna. Nevem točno. Midva sva tudi rekla da bova dala shranih matične celice. Konec koncev, če jih midva ne bova potrebovala pa komu drugemu lahko prav pridejo.

(odgovor članu jazzz27)
  Neposredna povezava do sporočila: 4491
28.4.2009 17:23:08   
jazzz27
Živa, hvala!!user posted image user posted image , evo sem poslala mail in sedaj čakamo....

Pri nas je začel padati dežek, zjutraj je bil pa sončekuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4492
28.4.2009 17:25:32   
ledenka
tkole, se javljam na raport user posted image  danes sem opravila pri pedikerki, tako da mam zdaj lepe nogice user posted image  samo še nohte si moram s prozornim lakom namazat, pa bo, z barvnim se menda odsvetuje.

vita80, čestitke user posted image user posted image user posted image  za poroko in še posebno za user posted image  user posted image user posted image user posted image  seveda se te spomnimo

jazzzika, kakšna poroka? kdaj, kje? pred rojstvom al kaj??? pupa, daj kaj več povej, me firbec matra! v četrtek mam precej časa, se bom pa gibala v centru - edino fiksni termin mam pri kozmetičarki (12.30), grem še na brazilsko, da me ne bo kaka sestra rabla brit user posted image  

živa, za matične celice je najbolje, če se pozanimaš nekje po 30. tednu, tukaj pa najdeš obrazce, mail itd. za to, kar rabiš. ne bo nič narobe, če kar izpolnita obrazce in jih pošljeta nekje po 30. tednu user posted image  midva sva sklenila pogodbo z zasebno banko, kot naložbo za otroka.

se*, kako je bil OGTT test, je ok in ti ni treba še na tadolgi test?

aqui, midva se tako zelo spravljava na obalo, da je zdaj že prepozno user posted image  zdaj nekako niti več ne bi šla na kako masažo ali v bazen, mi ne paše. tolko o tem, kaj vse bom počela pred rojstvom user posted image  

sonček, midva sva tudi naročila Angelcare, jutri ga dobim. sem pa vzela tistega, ki je senzor in varuška hkrati, pa če naročiš na njihovi uradn strani, dajo še 10% popusta. glede na to, da se dobre varuške začnejo pri 100 EUR, se mi zdi to na koncu kar ok cena. potem praviš, da je to dobra naložba?

seznami - punce, imam en dolg, precej ok seznam, ga lahko pošljem po mailu - pošljite mi mail, pa ga dobite user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 4493
28.4.2009 17:27:42   
sonček33
jazzz mi imamo AC300, brez varuške

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 4494
28.4.2009 18:36:36   
jazzz27
sonček33 in uporabnice JANE (mislim da tudi sonček85)....košara in lupinica se ne obrneta naprej..lahko gleda otrok samo v tebe, isto je pri športnem delu..kajne??user posted image  Pa zdi se mi da lupinica in košara na gištelu full migata naprej in nazaj, da sploh ni tako dobro fiksirana....

Ajsi..ja ohcet bo menda, če ne bom danes mojga samca ubilauser posted image user posted image ...podrobnosti ni skor nobenih...greva tam podpiševa, kosilo ali večerja pa spat....vse pred rojstvom sevedauser posted image ....
uh, kateru angel care imaš ti? Nekaj kupujejo tudi preko ebaya...sam sem jaz prevelik zajc za take stvariuser posted image ....

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 4495
28.4.2009 18:43:34   
ledenka
jazzzika, čestitke user posted image user posted image user posted image  kdaj bo veliki dan? jaz dobim jutri AC-401, ker mi je fajn, da je varuška zraven - imamo le dve etaži, pa vrata bodo tudi zaprta. sicer bo spal pri naju, ampak tudi čez dan nikoli ne veš user posted image sem gledala tudi na Ebayu, pa ni nič ceneje kot pri nas, sploh ko upoštevaš še poštnino. rabljenega pa nekako ne bi kupovala - to je tako kot avtosedež, rabljenega samo, če 100% vem, od kod izvira user posted image  

< Sporočilo je popravil ledenka -- 28.4.2009 18:50:46 >

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 4496
28.4.2009 22:10:52   
sonček33
sonček33 in uporabnice JANE (mislim da tudi sonček85)....košara in lupinica se ne obrneta naprej..lahko gleda otrok samo v tebe, isto je pri športnem delu..kajne??  Pa zdi se mi da lupinica in košara na gištelu full migata naprej in nazaj, da sploh ni tako dobro fiksirana....

jazzz - jaz imam samo košaro, lupinice ne, in mi je ok, da je obrnjena proti meni, ker je dete še malo in ga je fajn imet pod nadzorom. Špotrni del pa je stran od mene obrnjen in mi je tudi ok, ker dete postane zvedavo...no, če bi se obrnil tudi v mojo stran bi bil to še en plus več, vendar me to ne motiJa, res je, košara, ko jo daš gor na ogrodje ni čisto fiskan, ampak to je ok...za vožnjo po makedamu (zaradi česar sva ga tudi kupila) je to ok, ker je kot en amortizer.
Ampak jaz ne bom nikogar prepričevala glede vozičkov. Vsak ima svoja merila. Jaz sem zadovoljna ful.

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4497
28.4.2009 22:19:44   
spelka12
3 dni nam net ne dela, pa tolk novic.
vita80 a veš kolkrat smo se spomnile na tebe. Si le ustanoviteljica naše borbe. Iskrene čestitke tebi in možeku (glede slikic se strinjam - rade bi vidle ženinauser posted image )
pikica36 za tebe sem pa sploh bila superduper vesela, mi je benika po telefonu sporočila, da si user posted image . To mi deli punca. Tolk sem vesela user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
živa lep trebušček pa lepa oblekca (mi je znana od nekod user posted image ).
jazzzika a se že pripravljaš na Rim? Kaj jest to berem? POROKA user posted image . Uuuuu kongračulejšen obema. user posted image
ajsika zdej bomo pa čist kmalu dihale.
sonček85 kako kaj Aleks? Berem, da je mami pona energije in z novo umitimi lasmi. Pridna.
sonček33 tuki sem tuk. Ne grem nikamor. Sam tolk sem lena, da se mi še rač. ne da prižgat. Lenoba na višku. PA vidva z Lovrotom? A tud po dežju vozičkata?
erin no a vidš, da sem pršla do RR-ja. Končno a ne? user posted image

Prebranac obožujem ga, tisti od ete je res tanartabol
filane pečene paprike - mmmmmmljaska. S čim jih pa filaš živa? Jest jih včasih s skuto, včasih pa s slanim sirom. Joj sline tečejo povsod.
Vsem borkam en velik cmok - cmoooooooooooooooooooooook

(odgovor članu murkica)
Neposredna povezava do sporočila: 4498
28.4.2009 23:22:17   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: bivša vita80

Babe žabe, ste že pozabile name? Mal sem se potuhnila zadnjih par mesecev in se k vam znova vračam kot sveže poročena in kot SREČKA NOSEČKA!!!!!!!! Včeraj je test pokazaluser posted image user posted image !!!! Po 3 letih truda, je tudi nam uspelo! Upam, da bo vse ok!!!!

vita80

ČESTITAM!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bivša vita80)
Neposredna povezava do sporočila: 4499
28.4.2009 23:36:32   
Erin

Erin, špelka, beyba ....kje ste

evo zej šele zvečer vas beremuser posted image user posted image user posted image PA ste me lačno naredile..grrrr...

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 4500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  178 179 [180] 181 182   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  178 179 [180] 181 182   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?