ledenka
|
tkole, se javljam na raport danes sem opravila pri pedikerki, tako da mam zdaj lepe nogice samo še nohte si moram s prozornim lakom namazat, pa bo, z barvnim se menda odsvetuje. vita80, čestitke za poroko in še posebno za seveda se te spomnimo jazzzika, kakšna poroka? kdaj, kje? pred rojstvom al kaj??? pupa, daj kaj več povej, me firbec matra! v četrtek mam precej časa, se bom pa gibala v centru - edino fiksni termin mam pri kozmetičarki (12.30), grem še na brazilsko, da me ne bo kaka sestra rabla brit živa, za matične celice je najbolje, če se pozanimaš nekje po 30. tednu, tukaj pa najdeš obrazce, mail itd. za to, kar rabiš. ne bo nič narobe, če kar izpolnita obrazce in jih pošljeta nekje po 30. tednu midva sva sklenila pogodbo z zasebno banko, kot naložbo za otroka. se*, kako je bil OGTT test, je ok in ti ni treba še na tadolgi test? aqui, midva se tako zelo spravljava na obalo, da je zdaj že prepozno zdaj nekako niti več ne bi šla na kako masažo ali v bazen, mi ne paše. tolko o tem, kaj vse bom počela pred rojstvom sonček, midva sva tudi naročila Angelcare, jutri ga dobim. sem pa vzela tistega, ki je senzor in varuška hkrati, pa če naročiš na njihovi uradn strani, dajo še 10% popusta. glede na to, da se dobre varuške začnejo pri 100 EUR, se mi zdi to na koncu kar ok cena. potem praviš, da je to dobra naložba? seznami - punce, imam en dolg, precej ok seznam, ga lahko pošljem po mailu - pošljite mi mail, pa ga dobite