Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 28.4.2009 13:30:26
|
|
|
|
sonček33
|
Angel care imamo - priporočam termometer imamo ušesni - ga še nismo rabili, upam, da prav kaže koš za plenice mi je mami podraila, sicer ga ne bi imela, se mi zdi nepotreben strošek sterilizator - če boš dojila, ga res ne rabiš, mi jemo po flaški pa prekuhavam kar v loncu mandljevo olje, fiziološko in bepanthen sem jaz kupila v lekarni, alkohol tudi to-to krpice - v merkatorju, ker so skoraj pol cenejše kot v lekarni prav veliko kozmetike ne rabiš, ker za otroka ni fajn, eno trdo milo še za 1x na teden pri kopanju terta plenice se menda splača v Tosdami v domžalah v trgovini Posteljnino sem v ikei, ampak nima fajnih mer, razen rjuha, kovtrček i je pa tu mač velik, poglej, zagotovo imajo kaj luštnega v Veletekstilu
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 28.4.2009 13:30:58
|
|
|
|
Anonimen
|
Murki... me loviš a? Jaz bom pa danes spekla paprike (mogoče jih bom še nafilala ) in pečenega krompirčeka bom zraven naredila. Edin nevem kako bo moj preživel brez meseka
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 28.4.2009 13:32:03
|
|
|
|
pikica36
|
živa kar konkreten trebušček murki ena palačinka je kot nobena
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 28.4.2009 13:32:54
|
|
|
|
sonček33
|
Živa, kolk lušten trebušček...iiiii Murkica palačinke so fajn...ti kar jej, kalorije niso važne
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 28.4.2009 13:34:23
|
|
|
|
sonček33
|
Mi bomo jedli prebranac, pečene hrenovke in solato, za večino je to bljak, zame pa njami...Sicer ima danes dragi rd, ampak je tako vreme, da se mi tudi do trgvine ne da, da bi pripravila kaj posebnega...
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 28.4.2009 13:36:10
|
|
|
|
Anonimen
|
ej še tole sem hotla prašat... A kera ve kje najugodneje kupit baby sitter (varuško)? Bi jo rabila za eno darilo, ampak je 100 EUR preveč zanjo Hvala murki, pikica36 in sonči za pohvale o "trebuščku"... je kr ornk bauh
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 28.4.2009 13:36:42
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 Mi bomo jedli prebranac, pečene hrenovke in solato, za večino je to bljak, zame pa njami...Sicer ima danes dragi rd, ampak je tako vreme, da se mi tudi do trgvine ne da, da bi pripravila kaj posebnega... NESRAMNICA!!!! Zdej bi pa še jaz prebranac A ga sama narediš?
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 28.4.2009 13:37:59
|
|
|
|
aqua77
|
Živči kok si fajn!!!
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 28.4.2009 13:40:36
|
|
|
|
sonček33
|
Živa glede baby sitrja - ja so drage tele varuške, poceni ti ap en priporočam kupovati - meni jo je sestra posodila - in veš kaj lovi? policaje? jo vklopiš in slišiš, kako se policaji pogovarjajo po voki tokiju...halo prebranac je pa kar od Ete, je tok dober, da je kaj, še ene dva feferona fliknem notr pa je
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 28.4.2009 13:41:17
|
|
|
|
sonček33
|
aqua a mate vi sonce? sem vam fovš. kako si?
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 28.4.2009 13:43:20
|
|
|
|
murkica
|
IZVIRNO SPOROČILO: živa25 Murki... me loviš a? Jaz bom pa danes spekla paprike (mogoče jih bom še nafilala ) in pečenega krompirčeka bom zraven naredila. Edin nevem kako bo moj preživel brez meseka Itak da te lovim... Mal te zasledujem :))) Drugače bi pa jst tut jedla filane paprike... Njami. Definitvno bo to en dan na seznamu :)))
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 28.4.2009 13:46:37
|
|
|
|
Anonimen
|
Murki sem mislila za jezik... Da ugotoviš takoj če sem kaj obljubila in ne naredila Murki a prideš v torek v bivšo Samsaro? Joj... meni so rekli da je una ki jo kupiš v Hoferju dobra, ampak je trenutno nimajo Zdej pa nevem kam naj se obrnem
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 28.4.2009 13:47:28
|
|
|
|
sonček33
|
Čakej živa filane paprike al pečene?
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 28.4.2009 13:48:48
|
|
|
|
Anonimen
|
Mogoče bodo oboje... Filane ampak v roru pečene. To je okusno, ampak nevem če se mi jih da filat Mal me lenoritis lovi A ta etin je dober? Jaz sem včarih rada jedla od Pogrej&Pojej pa so ga nehali delat Zdej pa samo še Portal poje al pa Dubočica
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 28.4.2009 13:50:17
|
|
|
|
murkica
|
Nism še nč gledala, da mate srečanje... Naslednji torek to? Bom mogla mal prečekirat kdaj se dobite, pa mal uskladit, če bi slučajno šlo... Sam po pravici povedano, mi je vseeno mal smotano, če bi se me z borbe dobile bi vsekakor prišla, ker imam občutek, da vse poznam, tam pri Ljubljanskih nosečkah, pa sem mal zgubljena, pa itak, da bi nakonc tebe za roko držala :))) Bom vidla, kako se mi kaj pogliha s predavanji. Nič ne morem obljubiti... Ma sej jst tut pravim, da ena palačinka ni nobena, sej zdej razmišljam, da bi si naredila še eno Drugače pa prebranac od Ete je itak najboljši. Bi se mi kar neumno zdel ga it kuhat, ker je ta iz piksne res odličen. No vsaj za moj okus...
< Sporočilo je popravil murkica -- 28.4.2009 13:51:13 >
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 28.4.2009 13:58:00
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: murkica Nism še nč gledala, da mate srečanje... Naslednji torek to? Bom mogla mal prečekirat kdaj se dobite, pa mal uskladit, če bi slučajno šlo... Sam po pravici povedano, mi je vseeno mal smotano, če bi se me z borbe dobile bi vsekakor prišla, ker imam občutek, da vse poznam, tam pri Ljubljanskih nosečkah, pa sem mal zgubljena, pa itak, da bi nakonc tebe za roko držala :))) Bom vidla, kako se mi kaj pogliha s predavanji. Nič ne morem obljubiti... Ma sej jst tut pravim, da ena palačinka ni nobena, sej zdej razmišljam, da bi si naredila še eno Drugače pa prebranac od Ete je itak najboljši. Bi se mi kar neumno zdel ga it kuhat, ker je ta iz piksne res odličen. No vsaj za moj okus... A kompliciraš? Sej bo tut še kakšna druga nova tam. Sploh pa jst tudi tam malo čvekam, ampak sladoled pa zmeri izkoristim Pridi no, pa se boš pa mene za rokico držala... Bi te že prov rada vidla
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 28.4.2009 14:01:28
|
|
|
|
sonček33
|
Jaz bi vas tut vidla , sam meni je čist predaleč Lj sama z lovrom, ker mali ni glih navdušen nad vožnjo
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 28.4.2009 14:03:12
|
|
|
|
murkica
|
Nič še ne obljubim, naslednji teden je še zelo daleč, tako, da bomo videli kako se bo obrnilo. Bi te pa tudi jaz zelo rada spoznala... Ker že zdej si tak sonček in te moram res vidt v živo!!!
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 28.4.2009 14:04:25
|
|
|
|
Anonimen
|
Škoda sonči... Se Lovro ne mara vozikat? Se dobimo z Ljubljanskimi nosečkami že tretjič. So bolj navdušene nad srečanjem, kot ve borkice Ampak sej veš sonči... The more the marrier Sladoled pa itak paše v vsakem trenutku
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 28.4.2009 14:04:31
|
|
|
|
sonček33
|
Živa v živo more bit super.
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 28.4.2009 14:04:54
|
|
|
|
sonček85
|
živa.jaz sem super hvala,uživamo koliko s da,mali mi že spi lepo od 11.30 h ,kdaj se bo zbudil ne vem Mami je polna energije ,si je danes že lepo laske umila in polikala ,ati je pa pazil na sineka Šivi pa ne bolijo ker nisem bila šivana joj kako lepo se ti že pozna buši jazz:posteljnina je še po dokaj zmerni ceni(dobiš vse 9 v pikapolonici-6 delni komlpler te pride 60e se mi zdi .Drugje je drago ko pes,no razen Ikee koša za pleničke nimam,nosimo vsak dan sproti v smeti sterilizator.nimamo angel care.ga nimamo ,ker otrok spi v košku zraven naju,ga gledam ves čas ,ker se ga ne morem nagledat kozmetika:od mustele (je drago ko pes-jaz je nimam9 imam pa od bubchena tetra pleničke :so super od mullerja in une male tudi (to-to) mako majčke .ja to so tiste
< Sporočilo je popravil sonček85 -- 28.4.2009 14:05:48 >
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 28.4.2009 14:05:23
|
|
|
|
sonček33
|
Joj živa mene s sladoledom ne kupiš, me pa s čipsom:)
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 28.4.2009 14:06:03
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: murkica Nič še ne obljubim, naslednji teden je še zelo daleč, tako, da bomo videli kako se bo obrnilo. Bi te pa tudi jaz zelo rada spoznala... Ker že zdej si tak sonček in te moram res vidt v živo!!! SE PODPIŠEM!!! Sej če ti je ime tko k meni, že ne moreš bit drugačna kot SUPER punca se hecam JOJ sploh se ne spravim kaj delat Bo moj dragi čist razočaran nad mano
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 28.4.2009 14:08:15
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 živa.jaz sem super hvala,uživamo koliko s da,mali mi že spi lepo od 11.30 h ,kdaj se bo zbudil ne vem Mami je polna energije ,si je danes že lepo laske umila in polikala ,ati je pa pazil na sineka Šivi pa ne bolijo ker nisem bila šivana joj kako lepo se ti že pozna buši JOJ sorry.... Sem bla ziher da sem nekje prebrala da imaš par šivov ampak da si kul SORČI!!! SUper da je Aleks taki angelček... Upam da bo naš tudi Če upoštevam trenutno migetanje v trebuhu bo čist preveč živahen poba
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 28.4.2009 14:08:39
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 Joj živa mene s sladoledom ne kupiš, me pa s čipsom:) Tudi tega mam doma. Lahko ti pa kupim prov posebnega če želiš
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Šola za staršeMichonne RRAli ste v nosečnosti obiskovale šolo za starše?Da (
96%)
Ne (
4%)
Število vseh glasov: 123Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!