|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  177 178 [179] 180 181   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V.
28.4.2009 13:30:26   
sonček33
Angel care imamo - priporočam
termometer imamo ušesni - ga še nismo rabili, upam, da prav kažeuser posted image

koš za plenice mi je mami podraila, sicer ga ne bi imela, se mi zdi nepotreben strošek

sterilizator - če boš dojila, ga res ne rabiš, mi jemo po flaški pa prekuhavam kar v loncu

mandljevo olje, fiziološko in bepanthen sem jaz kupila v lekarni, alkohol tudi

to-to krpice - v merkatorju, ker so skoraj pol cenejše kot v lekarni

prav veliko kozmetike ne rabiš, ker za otroka ni fajn, eno trdo milo še za 1x na teden pri kopanju

terta plenice se menda splača v Tosdami v domžalah v trgovini

Posteljnino sem v ikei, ampak nima fajnih mer, razen rjuha, kovtrček i je pa tu mač velik, poglej, zagotovo imajo kaj luštnega v Veletekstilu

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 4451
28.4.2009 13:30:58   
Anonimen
Murki... me loviš a? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz bom pa danes spekla paprike (mogoče jih bom še nafilala user posted image ) in pečenega krompirčeka bom zraven naredila. Edin nevem kako bo moj preživel brez meseka user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu murkica)
  Neposredna povezava do sporočila: 4452
28.4.2009 13:32:03   
pikica36
živa kar konkreten trebuščekuser posted image user posted image
murki ena palačinka je kot nobenauser posted image user posted image

pa smo spet tam, kjer smo bili- nikjer!!

(odgovor članu murkica)
Neposredna povezava do sporočila: 4453
28.4.2009 13:32:54   
sonček33
Živa, kolk lušten trebušček...iiiii

Murkica palačinke so fajn...ti kar jej, kalorije niso važne

(odgovor članu murkica)
Neposredna povezava do sporočila: 4454
28.4.2009 13:34:23   
sonček33
Mi bomo jedli prebranac, pečene hrenovke in solato, za večino je to bljak, zame pa njami...Sicer ima danes dragi rd, ampak je tako vreme, da se mi tudi do trgvine ne da, da bi pripravila kaj posebnega...

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 4455
28.4.2009 13:36:10   
Anonimen
ej še tole sem hotla prašat... A kera ve kje najugodneje kupit baby sitter (varuško)? Bi jo rabila za eno darilo, ampak je 100 EUR preveč zanjo user posted image user posted image

Hvala murki, pikica36 in sonči za pohvale o "trebuščku"... je kr ornk bauh user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu sonček33)
  Neposredna povezava do sporočila: 4456
28.4.2009 13:36:42   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

Mi bomo jedli prebranac, pečene hrenovke in solato, za večino je to bljak, zame pa njami...Sicer ima danes dragi rd, ampak je tako vreme, da se mi tudi do trgvine ne da, da bi pripravila kaj posebnega...

NESRAMNICA!!!! Zdej bi pa še jaz prebranac user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   A ga sama narediš?

(odgovor članu sonček33)
  Neposredna povezava do sporočila: 4457
28.4.2009 13:37:59   
aqua77
Živči kok si fajn!!! user posted image user posted image user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4458
28.4.2009 13:40:36   
sonček33
Živa glede baby sitrja - ja so drage tele varuške, poceni ti ap en priporočam kupovati - meni jo je sestra posodila - in veš kaj lovi? policaje? jo vklopiš in slišiš, kako se policaji pogovarjajo po voki tokiju...halo

prebranac je pa kar od Ete, je tok dober, da je kaj, še ene dva feferona fliknem notr pa je

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4459
28.4.2009 13:41:17   
sonček33
aqua a mate vi sonce? sem vam fovš. kako si?

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 4460
28.4.2009 13:43:20   
murkica

IZVIRNO SPOROČILO: živa25

Murki... me loviš a? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz bom pa danes spekla paprike (mogoče jih bom še nafilala user posted image ) in pečenega krompirčeka bom zraven naredila. Edin nevem kako bo moj preživel brez meseka user posted image user posted image user posted image

Itak da te lovim... Mal te zasledujem :)))

Drugače bi pa jst tut jedla filane paprike... Njami. Definitvno bo to en dan na seznamu :)))

Moj dragi pravi: "Ni važno kaj bo, važno je, da je fant zdrav".

Že sedaj mi pomeniš največ na svetu :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4461
28.4.2009 13:46:37   
Anonimen
Murki sem mislila za jezik... Da ugotoviš takoj če sem kaj obljubila in ne naredila user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Murki a prideš v torek v bivšo Samsaro?

Joj... meni so rekli da je una ki jo kupiš v Hoferju dobra, ampak je trenutno nimajo user posted image Zdej pa nevem kam naj se obrnem user posted image user posted image

(odgovor članu murkica)
  Neposredna povezava do sporočila: 4462
28.4.2009 13:47:28   
sonček33
Čakej živa filane paprike al pečene?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4463
28.4.2009 13:48:48   
Anonimen
Mogoče bodo oboje... Filane ampak v roru pečene. To je okusno, ampak nevem če se mi jih da filat user posted image user posted image Mal me lenoritis lovi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

A ta etin je dober? Jaz sem včarih rada jedla od Pogrej&Pojej pa so ga nehali delat user posted image Zdej pa samo še Portal poje al pa Dubočica user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček33)
  Neposredna povezava do sporočila: 4464
28.4.2009 13:50:17   
murkica
Nism še nč gledala, da mate srečanje... Naslednji torek to? Bom mogla mal prečekirat kdaj se dobite, pa mal uskladit, če bi slučajno šlo... Sam po pravici povedano, mi je vseeno mal smotano, če bi se me z borbe dobile bi vsekakor prišla, ker imam občutek, da vse poznam, tam pri Ljubljanskih nosečkah, pa sem mal zgubljena, pa itak, da bi nakonc tebe za roko držala :)))

Bom vidla, kako se mi kaj pogliha s predavanji. Nič ne morem obljubiti...

Ma sej jst tut pravim, da ena palačinka ni nobena, sej zdej razmišljam, da bi si naredila še eno user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Drugače pa prebranac od Ete je itak najboljši. Bi se mi kar neumno zdel ga it kuhat, ker je ta iz piksne res odličen. No vsaj za moj okus...

< Sporočilo je popravil murkica -- 28.4.2009 13:51:13 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4465
28.4.2009 13:58:00   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: murkica

Nism še nč gledala, da mate srečanje... Naslednji torek to? Bom mogla mal prečekirat kdaj se dobite, pa mal uskladit, če bi slučajno šlo... Sam po pravici povedano, mi je vseeno mal smotano, če bi se me z borbe dobile bi vsekakor prišla, ker imam občutek, da vse poznam, tam pri Ljubljanskih nosečkah, pa sem mal zgubljena, pa itak, da bi nakonc tebe za roko držala :)))

Bom vidla, kako se mi kaj pogliha s predavanji. Nič ne morem obljubiti...

Ma sej jst tut pravim, da ena palačinka ni nobena, sej zdej razmišljam, da bi si naredila še eno user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Drugače pa prebranac od Ete je itak najboljši. Bi se mi kar neumno zdel ga it kuhat, ker je ta iz piksne res odličen. No vsaj za moj okus...

A kompliciraš? Sej bo tut še kakšna druga nova tam. Sploh pa jst tudi tam malo čvekam, ampak sladoled pa zmeri izkoristim user posted image user posted image   Pridi no, pa se boš pa mene za rokico držala... Bi te že prov rada vidla user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu murkica)
  Neposredna povezava do sporočila: 4466
28.4.2009 14:01:28   
sonček33
Jaz bi vas tut vidlauser posted image , sam meni je čist predaleč Lj sama z lovrom, ker mali ni glih navdušen nad vožnjo

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4467
28.4.2009 14:03:12   
murkica
Nič še ne obljubim, naslednji teden je še zelo daleč, tako, da bomo videli kako se bo obrnilo. Bi te pa tudi jaz zelo rada spoznala... Ker že zdej si tak sonček in te moram res vidt v živo!!!

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 4468
28.4.2009 14:04:25   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image   Škoda sonči... Se Lovro ne mara vozikat? Se dobimo z Ljubljanskimi nosečkami že tretjič. So bolj navdušene nad srečanjem, kot ve borkice user posted image user posted image user posted image   Ampak sej veš sonči... The more the marrier user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Sladoled pa itak paše v vsakem trenutku user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček33)
  Neposredna povezava do sporočila: 4469
28.4.2009 14:04:31   
sonček33
Živa v živo more bit super.

(odgovor članu murkica)
Neposredna povezava do sporočila: 4470
28.4.2009 14:04:54   
sonček85
živa.jaz sem super hvala,uživamo koliko s da,mali mi že spi lepo od 11.30 h ,kdaj se bo zbudil ne vem user posted image
Mami je polna energije ,si je danes že lepo laske umila in polikala ,ati je pa pazil na sineka
user posted image Šivi pa ne bolijo ker nisem bila šivana user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
joj kako lepo se ti že pozna buši user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jazz:posteljnina je še po dokaj zmerni ceni(dobiš vse 9 v pikapolonici-6 delni komlpler te pride 60e se mi zdi .Drugje je drago ko pes,no razen Ikee
koša za pleničke nimam,nosimo vsak dan sproti v smeti
sterilizator.nimamo
angel care.ga nimamo ,ker otrok spi v košku zraven naju,ga gledam ves čas  ,ker se ga ne morem nagledat user posted image
kozmetika:od mustele (je drago ko pes-jaz je nimam9 imam pa od bubchena user posted image
tetra pleničke :so super od mullerja in une male  tudi (to-to)
mako majčke .ja to so tiste user posted image

< Sporočilo je popravil sonček85 -- 28.4.2009 14:05:48 >

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4471
28.4.2009 14:05:23   
sonček33
Joj živa mene s sladoledom ne kupiš, me pa s čipsom:)

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 4472
28.4.2009 14:06:03   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: murkica

Nič še ne obljubim, naslednji teden je še zelo daleč, tako, da bomo videli kako se bo obrnilo. Bi te pa tudi jaz zelo rada spoznala... Ker že zdej si tak sonček in te moram res vidt v živo!!!

SE PODPIŠEM!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Sej če ti je ime tko k meni, že ne moreš bit drugačna kot SUPER punca user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   se hecam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

JOJ sploh se ne spravim kaj delat user posted image   Bo moj dragi čist razočaran nad mano user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu murkica)
  Neposredna povezava do sporočila: 4473
28.4.2009 14:08:15   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

živa.jaz sem super hvala,uživamo koliko s da,mali mi že spi lepo od 11.30 h ,kdaj se bo zbudil ne vem user posted image
Mami je polna energije ,si je danes že lepo laske umila in polikala ,ati je pa pazil na sineka
user posted image Šivi pa ne bolijo ker nisem bila šivana user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
joj kako lepo se ti že pozna buši user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

JOJ sorry.... Sem bla ziher da sem nekje prebrala da imaš par šivov ampak da si kul user posted image user posted image user posted image   SORČI!!! SUper da je Aleks taki angelček... Upam da bo naš tudi user posted image user posted image   Če upoštevam trenutno migetanje v trebuhu bo čist preveč živahen poba user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
  Neposredna povezava do sporočila: 4474
28.4.2009 14:08:39   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

Joj živa mene s sladoledom ne kupiš, me pa s čipsom:)

Tudi tega mam doma. Lahko ti pa kupim prov posebnega če želiš user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček33)
  Neposredna povezava do sporočila: 4475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  177 178 [179] 180 181   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  177 178 [179] 180 181   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Šola za starše
Michonne RR

Ali ste v nosečnosti obiskovale šolo za starše?

Da (96%)

Ne (4%)

Število vseh glasov: 123

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!