|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  179 180 [181] 182 183   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V.
29.4.2009 7:06:37   
bivša vita80
Punce, hvala še enkrat za čestitke. Slikice od poroke pa bom prilimala kmalu.
LP vita80

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 4501
29.4.2009 8:48:18   
jazzz27
Jutro nosečke in borkice!!! IN MAMICE!!

Danes je pa spet sonček....wiiiiiiiiiiiiii!!!!

Ajsika....seznamček, seznamček...sam da te spomnim mail....pa prosim če mi napišeš še tvoj priimek. Veš da me je moj dragi čist zašuštral za jutri..ostane doma. Sploh ne bo šel v službo...jaz pa take plane naredilauser posted image user posted image . Zdaj boš šla pa sigurno že prej rodit predno te vidim lubika moja.user posted image user posted image . No pa nič zato, bom imela potem izgovor, da Maksa vidim.user posted image
Aja poroka 20. maj ob drugi uri...zelo kmalu. Sva se kar na hitro odločila...no jaz sem odlašala in nisem šla po datum tako da bo trebuh že kar velik.
Sicer pa se jaz ogrevam tudi za 401....

sonček33....jaz sem kupila vse tri stvari..no cel komplet od Jane, tudi lupinico, sem se že ustrašila če je to kaj narobe ker ni čist fiksno...HB si me pomirila. Saj tudi meni je kul da otrok gleda mene oz. jaz njega, ko je večji pa itak noče več mame vidituser posted image ....
Kako ste praznovali včeraj?

vita80...povej če imaš še vedno krčke, bolečine, toplo ti priporočam da piješ Magnesol. Pri zdravniku pa reci za buscopan tabletke proti krčem in zbadanju. Meni so prišli kar prav. Poročaj kaj se boš zmenila v ponedeljek. Mislim, da si ti spraševala za seznam...ja obstaja in ne vem več na kateri strani je....

špelkica...ja ti naš bolniček. Kako si? Vidim, da si kar zasedena, prideš sredi noči na RRuser posted image . Takrat jaz že sladko drnjoham. Jp, poroka....si moraš mislit....kaj še ti čakaš, kar po datum in svojga pred matičarja!! Brez ugovarjanjauser posted image .

Živa...a ti veš kje smo seznamček izgubile...približno na kateri strani. Kaj se danes kuha?

sonček85..mali Aleks spi?

spps...kako pa kaj tvoj princ?

pa trinity...tvoja punčka? Sta ok?

Šibam delat....pridem še naokoluser posted image

Rodila se bo legenda! :)

Imamo jo!! Ime mu je Boris.

(odgovor članu bivša vita80)
Neposredna povezava do sporočila: 4502
29.4.2009 9:05:53   
aqua77
Morgen vsem skupaj!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 4503
29.4.2009 9:18:01   
murkica
Dobro jutro vsem skupaj...

Samo na hitro pozdravim, ker šibam na kavico... Bodite lepo, pa se kasneje javimuser posted image

Moj dragi pravi: "Ni važno kaj bo, važno je, da je fant zdrav".

Že sedaj mi pomeniš največ na svetu :)

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 4504
29.4.2009 9:21:44   
jazzz27
Aqua..kako si? Kaj je novega? Ste začeli s K?

(odgovor članu murkica)
Neposredna povezava do sporočila: 4505
29.4.2009 9:22:44   
pikica36
user posted image dobro jutro še tukaj!

špelka- user posted image user posted image glavno da si ok. počivaj in pazi nase in malo špelinčko

jaz sem na dopustuuser posted image  malo na rednem ,malo na recesijskem,
sem mislila da bo lepo rožce nasadila pa me vreme zafrkava... dežuje kot bi bil soden danuser posted image
nič, bomo pa lenariliuser posted image

pa smo spet tam, kjer smo bili- nikjer!!

(odgovor članu murkica)
Neposredna povezava do sporočila: 4506
29.4.2009 9:32:58   
Anonimen
Jotrčka...

Jazzzi kje si ti sončka vidla??? Pri nas lije kot iz škafa user posted image user posted image user posted image user posted image   Seznamček pa je verjetno tam kjer je nazadnje kera sporočila veselo novičko... Probaj enih 20-30 strani nazaj user posted image user posted image user posted image   Ti bom pomagala in če ga najdem ga nalimam, ok?

Špelinka je znana tunika a? user posted image user posted image user posted image Filala bi jih sicer s faširanim mesom in rižem (podobno kot za sarmice), ampak sem jih na koncu samo spekla in krompirčeka zraven, pa solato sem nardila (paradajz in kumare) in smo se skoraj zadavili s kosilom user posted image user posted image   Še moja mami je jedla z nama user posted image user posted image user posted image   Danes pa še nevem kaj bom... Se mi še niso uspele sline pocedit, ker sem komaj dobro ustala user posted image user posted image

Jane voziček je tudi meni bil favorit, ampak se na koncu nisem odlločila, ker je trikolesnik, jaz pa sem vedno želela 4-kolesnik user posted image

Mogoče bom danes celo šla po avto in v lov za tisto varuško, ki jo moram kupit za darilo...

A veste kaj sem sanjala danes... Sem kupovala neke cunjice in sem dobila SUPER ugodno neke hlačke (pol z nogicami in ol brez) za mislim da 3 EUR. In sem kupila in sem bodije za zraven iskala user posted image user posted image Včeraj pa sem celo noč rojevala user posted image user posted image user posted image   Zgleda da se počasi tudi pri meni že začenja user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pikica36)
  Neposredna povezava do sporočila: 4507
29.4.2009 9:33:30   
aqua77
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27

Ojla Jazzzika!!! user posted image user posted image

Ne še, smo bli prepšozni ta mesec, naslednjega začnemo z K, ta mesec pa z prometriumom da se nam gnezdece odebeli...  user posted image user posted image user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 4508
29.4.2009 9:40:22   
jazzz27
Joj Živa..zlata si!! Pa ne govorit o sanjah, meni se samo grozne stvari sanjajo. Danes naprimer sem nekaj šarala odspodaj z vatirano palčko in opazila kriuser posted image ...ko sem se zbudila me je vse tako bolelo, da sem mislila da imam že popadkeuser posted image . Križana gora...kako me tamala boliuser posted image user posted image ....očitno se predor širiuser posted image . Pa križ me boli...vse me boliuser posted image user posted image .

Spat ne morem samo na levem boku me kar ubija....

Mi bomo pa danes riž z blitvo in na vrhu govedina....za solato pa še ne vem....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4509
29.4.2009 9:41:46   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   aqui naša..... Šele tkole ko pišeš imam dejansko občutek, da so se stvari začele nekam premikat user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Komaj čakam, da nam sporočiš velik PLUSEK!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa glej da boš pri obveščanju tako pridna, kot sem bla jaz, ok? user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aqua77)
  Neposredna povezava do sporočila: 4510
29.4.2009 9:42:17   
jazzz27
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77

Ne še, smo bli prepšozni ta mesec, naslednjega začnemo z K, ta mesec pa z prometriumom da se nam gnezdece odebeli...  user posted image user posted image user posted image

user posted image bravo!!! Pa Rešu obvezno povej da si na K...da te ne bo šeenkrat rinil čez to terapijo...sicer pa bo itak prej ratalo...
A kaj slišiš našo rozi pujsi? Kako je?

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 4511
29.4.2009 9:43:48   
jazzz27
IZVIRNO SPOROČILO: pikica36

user posted image dobro jutro še tukaj!

špelka- user posted image user posted image glavno da si ok. počivaj in pazi nase in malo špelinčko

jaz sem na dopustuuser posted image  malo na rednem ,malo na recesijskem,
sem mislila da bo lepo rožce nasadila pa me vreme zafrkava... dežuje kot bi bil soden danuser posted image
nič, bomo pa lenariliuser posted image

Piki tudi to je nekajuser posted image user posted image ...mi imamo to stanje že kar nekaj časauser posted image user posted image .

Kako se drugače počutiš?

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 4512
29.4.2009 9:44:01   
Anonimen
Jah jazzzi... Ne šari preveč. Sem v petek s kolegico v 30t govorila je rekla da jo tudi grozno sramne kosti bolijo... Zgleda da se res tko nekako začne ja. user posted image

Jaz sem zaenkrat še OK, me še nič nikjer ne boli, le ko se mali po trebuhu premetava me vsake toliko prov boli, ko se kam nasloni... Ampak mami trmasta ga že zdej dresiram, da se umakne user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4513
29.4.2009 9:48:40   
aqua77

IZVIRNO SPOROČILO: aqua77

Ne še, smo bli prepozni ta mesec, naslednjega začnemo z K, ta mesec pa z prometriumom da se nam gnezdece odebeli...  user posted image user posted image user posted image

user posted image bravo!!! Pa Rešu obvezno povej da si na K...da te ne bo šeenkrat rinil čez to terapijo...sicer pa bo itak prej ratalo...
A kaj slišiš našo rozi pujsi? Kako je?

Bom, bom Atu vse povedala, brez skrbi... user posted image  Iz tvojih ust v moj vampek... user posted image user posted image user posted image
Roza pujsi vas vse lepo pozdravlja, se slišiva in sva v navezi... user posted image  Čaka rezultate od fizike in je mal na trnih zaradi tega ampak jaz verjamem, da se bo spet odlično odrezala... user posted image user posted image user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 4514
29.4.2009 9:50:29   
aqua77
IZVIRNO SPOROČILO: živa25

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   aqui naša..... Šele tkole ko pišeš imam dejansko občutek, da so se stvari začele nekam premikat user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Komaj čakam, da nam sporočiš velik PLUSEK!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa glej da boš pri obveščanju tako pridna, kot sem bla jaz, ok? user posted image user posted image user posted image user posted image

Hvala živči!! user posted image
Počasi smo se začeli premikat, ja, ja... user posted image  Poročala bom pa o dogajanjih, brez skrbi!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4515
29.4.2009 9:53:02   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity

user posted image

BORKE ZA user posted image :

user posted image

Fargesia  -   user posted image   - 4. IUI -  Tokrat bo uspelo! user posted image
Polaris - MB - jolly še ni vnovčen  user posted image   user posted image
LuNa73 - CE/MB
Vita80 - xx - biomedicinska pomoč
aqua77- KP - dela na bebici - T - 19.2   user posted image
~Biba~ - Razgovor v ambulanti 20.3.2009  user posted image
pikica36 - koroška user posted image
pikicao - papca Klomifen + Dabroston
gigi1  -   user posted image
skuštrana suzi
daisy23 - IVF/ICSI -user posted image
U - čaka na  user posted image user posted image
Stella Rossa- 1. postopek IVF

argojuhica -  user posted image  - user posted image
Hmm - user posted image  - user posted image

user posted image   Smo vesele in se močno borimo za naše biserčke  !!! user posted image  

user posted image NAŠE SREČKE NOSEČKE:user posted image  
 user posted image

trinity - srečka nosečka user posted image  PDP 14.3.2009
Matt - srečka nosečka user posted image  PDP 11.4.2009
Sonček85 - srečka nosečka user posted image  PDP 24.4.2009user posted image
Ledenka - srečka nosečka user posted image PDP 11.5.2009user posted image
nf - srečka nosečka user posted image  PDP
Jazzz27 - srečka nosečka user posted image PDP 7.7.2009user posted image
Lučka 25 - srečka nosečka user posted image  PDP
Sulfinija - srečka nosečka user posted image  PDP 13.8.09
Serendipity - Prekmurje - srečka nosečka user posted image  PDP 18.8.2009
Živa25-LJ- srečka nosečka user posted image PDP 20.08.2009user posted image
Oktavija - CE (RD 21.5.1980)- srečka nosečka user posted image PDP 7.9.09
larilu - srečka nosečka user posted image  PDP 20.9.09
metir - srečka nosečka user posted image PDP
Spelka12 - srečka nosečka user posted image  PDP 20.10.2009
nončika - srečka nosečka user posted image  PDP ?
miniko - srečka nosečka user posted image  PDP ?
                                                                                                Murkica - LJ - (RD 21.12.1984) - srečka nosečka user posted image PDP?
                                                                                              Miška73 - srečka nosečka - user posted image PDP?

PONOSNE MAMICE:

user posted image

user posted image Erin - 6.8.2008 povila Tilna user posted image
user posted image  Beyba - 23.6.2008 povila Elo user posted image

user posted image  Hmm -  9.10.2008 - 21.10.2008 user posted image   Konstantin user posted image
user posted image Pikapoka2 - 7.1.2009 povila Nežo user posted image
user posted image sonček33 - 31.1.2009 povila Lovra user posted image
user posted image Gantar - 16.2.2009 user posted image  Gašper user posted image
user posted image spps - 6.3.2009 povila Marcela user posted image

Gremo borke zdaj vse,
RR čaka- z njim se dan prične,
Ene v službi druge ne,
Ma čvekamo pa čist vse,
Omagamo nikoli ne!

Borba je iz dneva v dan,
Ovulacija dan kot iz sanj,
Rdečke tečke maramo ne,
Ker znak za neuspeh je,
Eh kaj ,še mal sexa res škodi ne....

Dajmo punce en ,dva, tri
Opa nagrada pa je -B E J B I!!!!!!!!!!!!!!!!!

Konec na vidiku je,mame bomo čist vse,
Oh postopkov res na kupe je, zato sekirat se ne,
Ni stvari ki je probale nebi, nekaj pomaga res le tebi,
Carice smo res vse,
Aplavz za naše borkice!!!

Gremo borke zdaj vse,
v boj za svoje bejbije,
do zagreba in spet nazaj,
da tečko pošljemo v raj.

Brez boja me se damo ne,
zagreb res nevaren je,
zato potujmo me še dlje,
uživajmo kot se zagre.

En dva tri v bojih smo usi
dva dva tri navijamo vsi.

Vse komaj čakamo nato,
da nekdo nam rekel mama bo,
zato obupale ne bomo,
druga drugo veselo bodrimo.

Na borbi zdaj dogaja se,
čvekajo naše punce vse,
borijo se kot se zagre,
da mame ratamo vse.

Bodrimo ena drugo se,
čeprav poznamo se res ne,
z različnih koncev slovenije,
kot družina mamo rade se.

Mame ,nosečke al tut ne,
težave mamo kar vse,
pomagamo kot le lahko
tako da hitro bolje bo.

Enkrat bomo res vse,
postale srečne mamice,
polno sončkov bomo mele,
pritoževati več ne bomo se semle.

Takrat čvekale bomo tko,
kako naši sončki pridni so,
da včasih mešajo nam štrene,
A najraje na svetu jih bomo imele!

en dva tri v bojih smo vsi
Dva dva tri najbioljši res smo mi

MAMA MIAAAAAAA user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Kje je seznamček ostal user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   STRAN 125!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Serendipity)
  Neposredna povezava do sporočila: 4516
29.4.2009 9:55:48   
aqua77
Nismo ble lih ažurne, smp pa zato bolj klepetave... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4517
29.4.2009 9:56:57   
jazzz27
uuuu...Žpva tole bo pa potrebno spedenat....aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...jaz sem že skor čist na vrhu.....prpaaaaaaaaa!!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4518
29.4.2009 10:00:35   
Anonimen

user posted image          BORKE ZA user posted image :          user posted image

user posted image

Fargesia  -   user posted image   - 4. IUI -  Tokrat bo uspelo! user posted image
LuNa73 - CE/MB
              aqua77- KP - dela na bebici - papca Klomifen in Prometrium - pregled pri Rešu ??.6.2009   user posted image
~Biba~ - Razgovor v ambulanti 20.3.2009  user posted image ???? Kje si naša Biba?

gigi1  -  
user posted image
skuštrana suzi

user posted image   Smo vesele in se močno borimo za naše biserčke  !!! user posted image  

user posted image NAŠE SREČKE NOSEČKE:          user posted image  
 user posted image

Murkica - LJ - (RD 21.12.1984) - srečka nosečka user posted image 1.11.2009
                                                                                              Miška73 - srečka nosečka user posted image PDP?
                                                                                                       Vita80 - srečka user posted image PDP?
                                                                                                     Pikica36 - srečka user posted image PDP?

user posted image        PONOSNE MAMICE:       user posted image    

user posted image  Hmm -  9.10.2008 - 21.10.2008 user posted image   Konstantin user posted image
user posted image
user posted image Gantar - 16.2.2009 user posted image  Gašper user posted image user posted image

user posted image  trinity - 13.3.2009 povila Tiano user posted image
user posted image  Sonček85 - 23.4. povila Aleksandra
user posted image

Gremo borke zdaj vse,
Ene v službi druge ne,
Ma čvekamo pa čist vse,
Omagamo nikoli ne!

Borba je iz dneva v dan,
Rdečke tečke maramo ne,
Ker znak za neuspeh je,

Dajmo punce en ,dva, tri

Carice smo res vse,

Gremo borke zdaj vse,
v boj za svoje bejbije,
da tečko pošljemo v raj.

Brez boja me se damo ne,
zagreb res nevaren je,
zato potujmo me še dlje,
uživajmo kot se zagre.

Vse komaj čakamo nato,
zato obupale ne bomo,

Na borbi zdaj dogaja se,
čvekajo naše punce vse,
borijo se kot se zagre,
da mame ratamo vse.

Bodrimo ena drugo se,

Mame ,nosečke al tut ne,
težave mamo kar vse,
pomagamo kot le lahko
tako da hitro bolje bo.

Enkrat bomo res vse,
postale srečne mamice,
polno sončkov bomo mele,

Takrat čvekale bomo tko,

< Sporočilo je popravil živa25 -- 29.4.2009 10:30:50 >

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4519
29.4.2009 10:01:37   
Anonimen

uuuu...Žpva tole bo pa potrebno spedenat....aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...jaz sem že skor čist na vrhu.....prpaaaaaaaaa!!user posted image

Sem nekaj uredila... Datumčke če mi sporočite nosečke in tiste ki pričakujete in če sem kaj pozabila tudi prosim za popravek...

Bom pa ga še malo spedenala zdejle, da bo malo posodobljen in da ga bomo imele rajši user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jazzz27)
  Neposredna povezava do sporočila: 4520
29.4.2009 10:03:48   
jazzz27
Živa Matt je tudi rodila....grem v akcijo kaj imajo....jo bomo za ušesa ko se javi....

Pa Žižp ima maja pri Rešu.....

Kdo pa je Prometrium???user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4521
29.4.2009 10:14:35   
sonček33
Aja Jazzz ti maš tut janeta? ja no, boš vidla da je fajn...vsaj meni.  praznovali pa kaj veliko nismo. moj drgai zdej veliko dela, ker dela z rožicami in je pač taka sezona, da dela skor ves čas. je sicer prej prišel, ampak je montiral eno omarico iz ikee, pa nekaj delal v otroški sobici , tako da je dan minil ful hitr...ampak sej bomo nadoknadili...zdej bo tri dni frej, pa sonček bo...pa bomo šli kam v hribe

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu bivša vita80)
Neposredna povezava do sporočila: 4522
29.4.2009 10:32:19   
Anonimen

user posted image          BORKE ZA user posted image :          user posted image

user posted image

aqua77- KP - dela na bebici - papca Klomifen in Prometrium - pregled pri Rešu ??.6.2009   user posted image
~Biba~ - Razgovor v ambulanti 20.3.2009  user posted image ???? Kje si naša Biba?

gigi1  -  maja pregled pri Rešu 
user posted image
skuštrana suzi- ??

user posted image  NAŠE SREČKE NOSEČKE: user posted image  
 user posted image

Murkica - LJ - (RD 21.12.1984) - srečka nosečka user posted image 1.11.2009
                          Miška73 - srečka nosečka user posted image PDP?
                           Vita80 - srečka user posted image PDP?
                         Pikica36 - srečka user posted image PDP?

user posted image        PONOSNE MAMICE:       user posted image    

user posted image
user posted image Gantar - 16.2.2009 user posted image  Gašper user posted image user posted image

user posted image  trinity - 13.3.2009 povila Tiano user posted image
user posted image  Sonček85 - 23.4. povila Aleksandra
user posted image

Gremo borke zdaj vse,
Ene v službi druge ne,
Ma čvekamo pa čist vse,
Omagamo nikoli ne!

Borba je iz dneva v dan,
Rdečke tečke maramo ne,
Ker znak za neuspeh je,

Dajmo punce en ,dva, tri

Carice smo res vse,

Gremo borke zdaj vse,
v boj za svoje bejbije,
da tečko pošljemo v raj.

Brez boja me se damo ne,
zagreb res nevaren je,
zato potujmo me še dlje,
uživajmo kot se zagre.

Vse komaj čakamo nato,
zato obupale ne bomo,

Na borbi zdaj dogaja se,
čvekajo naše punce vse,
borijo se kot se zagre,
da mame ratamo vse.

Bodrimo ena drugo se,

Mame ,nosečke al tut ne,
težave mamo kar vse,
pomagamo kot le lahko
tako da hitro bolje bo.

Enkrat bomo res vse,
postale srečne mamice,
polno sončkov bomo mele,

Takrat čvekale bomo tko,

< Sporočilo je popravil živa25 -- 29.4.2009 10:39:24 >

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4523
29.4.2009 10:36:41   
Anonimen

Živa Matt je tudi rodila....grem v akcijo kaj imajo....jo bomo za ušesa ko se javi....

Pa Žižp ima maja pri Rešu.....

Kdo pa je Prometrium???user posted image

A sem narobe napisala?

(odgovor članu jazzz27)
  Neposredna povezava do sporočila: 4524
29.4.2009 10:41:34   
Anonimen
No tko... če je keri bolj všeč stari seznamček pa ga mirne volje lahko popravi user posted image

Jaz grem pa zdej pod tuš in k možeku po avto. Pol pa mam en kup opravkov še user posted image user posted image user posted image   No se tipkamo kej....

BYEEEEEEEE user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  179 180 [181] 182 183   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  179 180 [181] 182 183   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Admin

(84%)

(16%)

Število vseh glasov: 160

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!