Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 28.4.2009 10:47:13
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: bivša vita80 Babe žabe, ste že pozabile name? Mal sem se potuhnila zadnjih par mesecev in se k vam znova vračam kot sveže poročena in kot SREČKA NOSEČKA!!!!!!!! Včeraj je test pokazal !!!! Po 3 letih truda, je tudi nam uspelo! Upam, da bo vse ok!!!! vita80 Vita jeeeeejjjj!!!! Čestitke in dobrodošla nazaj!!!!!
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 28.4.2009 11:21:25
|
|
|
|
pikica36
|
dobrodošla nazaj in čestitke
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 28.4.2009 11:42:00
|
|
|
|
jazzz27
|
Stare moje sablje!!! Koliko dogajanja..sploh ne vem če sem si vse zapomnila...grem počasi in upam, da kakšno ne izpustim. pikica36, to mi deli!!!! Čestitke za , samo pozitivno mislit pa bo. Vesela sem zate, si polepšala ta oblačen dan.Na pregled pa le pojdi. sonček85....super zgodbica, še lepši konec...moram povedat da si zelo pogumna punca!!! Bravo draga moja!!! A mi posodiš scenarij? Aja, da ne pozabim Aleks je res pravi lepotec!!!! ČESTITKE!! Aqua...jupi!!! Ata ima čudežne roke, vem da vama bo uspelo!!! sonček33...Lovro je tak cuker...imate dober mušter, kar tako naprej .... pri vas ste bolje? Še vprašanje..vam lupinica še služi? Je dovolj velika? Meni se zdi tako majhna . Kar se pa tiče priprave na dojenčka...nekaj stvari mi še manjka...sploh ne vem kaj moram še nabavit...a obstaja kakšen seznamček?? Pa številkice mi delajo problemse...katero kupiti za prvi mesec?! Murkica..super za NS, to je že zelo lep rezultat....za spol bo pa še vedno čas, če ne prej na morfologiji... če bo tako kot naš sploh ne boste rabili vprašat . Ajsi....jap, te čist razumem, stvari se bodo odvijale mal drugače. In te čist razumem, da te je strah sprememb. Mene še ni to doletelo, pričakujem pa . Si v četrtek zasedena?? Nekaj si mi razlagala samo se ne spomnim najbolj....nosečniški možgani . Bo mal bol natrpano...imamo še posvetovalnico za poroko al kako se že temu reče Živček....kako si mi ti nosečka? O kakšni tuniki je govora? Špelkica....kako si? Počivaš? Pošiljam ti 10000000000000 hugitov za boljše počutje!! larilu..trebušček je že lepo viden in kaj je bilo govora o širini in dolžini, daj nehaj no....lepa !!! Kako si? Se*....kako si ti? Vidim da ste že čisto v vozičkih. Mi imamo od Jane in mi ni pogoj da se šprtni del obrne, ker ko je otrok že enkrat tako velik se itak noče več peljat v kontra smeri . Kar se pa tiče polaganja šprtnega dela v vodoravni položaj pa mislim da se od Peg Perega da čist vodoravno in baje ne potrebuješ košare...tako so mi rekli v pikapolonici. Samo ženske smo itak take da izberemo tisto kar si zapičimo v glavo in tako smo mi pristali na Jane. Mi je všeč ker ni tako glomozanski, kot PP S3. Zdaj pa grem...lep dan vam želim.....pa vsem en velik hug!!
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 28.4.2009 11:43:44
|
|
|
|
jazzz27
|
sem vedela vita80!!!! ČESTITKE!!!!!! Očitno je štorkljica v avatarju pomagala!!!! Le javi se še kaj in nam poročaj kako napreduješ!!
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 28.4.2009 12:07:47
|
|
|
|
murkica
|
Vita iskrene čestitke!!! No to pa je dvojno veselje... Zdaj pa se nam če bolj pogosto javljaj in poročaj kako sta!!!
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 28.4.2009 12:11:30
|
|
|
|
sonček33
|
vita 80 - čestitlke za skok v zakon (slikice???) in super duper juhuhu bravo jupi za plusek...to pe je novička...vse dobro ti želim jazzz - števikice - ma je težko s temi številkami, ker so tako različne glede na firmo - mi pri 3 mesecih še vedno nosimo pazi to - št.56 (nekatere stavri seveda) pa se je mali rodil s 54cm, zdaj jih ima tam okoli 64. Torej, potrebovala boš sigurno 56, morda kakšno stvar tudi 50, glede na to, da bo dete poletno in bo skoraj nago, mislim, malo bo napravljeno. Ampak tega ne kupuj ne vem kako veliko, potem 62 in 68 se pa rabi že več. čakaj, a mi vemo, kaj boste imeli? Ker jaz imam poletnih cunjic za deklico kar nekaj, ker je nečakinja rojena junija. Če potrebuješ, reci.Ker je res brez evze to kupovat.
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 28.4.2009 12:14:08
|
|
|
|
sonček33
|
jazzz Jane je zakon!
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 28.4.2009 12:20:22
|
|
|
|
bivša vita80
|
Hvala za čestitke! Meni sploh ni nič jasno! Edino me skrbi, ker me špika v desnem jajčniku in bolečine mam kot, da bi hotela prit. Upam, da ni kaka izvenmaternična! Je imela katera iste oz. podobne "težave"? Sem mislila, da ste že pozabile name, pa vidim, da ne. Najboljše ste! Vita80
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 28.4.2009 12:23:14
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: bivša vita80 Babe žabe, ste že pozabile name? Mal sem se potuhnila zadnjih par mesecev in se k vam znova vračam kot sveže poročena in kot SREČKA NOSEČKA!!!!!!!! Včeraj je test pokazal !!!! Po 3 letih truda, je tudi nam uspelo! Upam, da bo vse ok!!!! vita80
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 28.4.2009 12:23:15
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27 sonček85....super zgodbica, še lepši konec...moram povedat da si zelo pogumna punca!!! Bravo draga moja!!! A mi posodiš scenarij? Aja, da ne pozabim Aleks je res pravi lepotec!!!! ČESTITKE!! z veseljem ti ga posodim ,če bo le pomagal
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 28.4.2009 12:23:17
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nončika IZVIRNO SPOROČILO: murkica Sonček85 tudi jaz sem dobila čisto solzne oči ob tvoji porodni zgodbi!!! Fullllll sem vesela, da je potekalo vse tako gladko!!!! Mali je pa itak cel maneken!!! se podpišem pod tvoj post. hvala obema in vsem ostalim
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 28.4.2009 12:26:10
|
|
|
|
sonček33
|
Sonček85 - kako ste? Aleks spančka? Zdej res samo je in spi, pa kaka, kajne Pa tako je tudi prav! Vam je luštno, saj vem. In vedno bolj luštno bo. naš Lovro se zdej že reži na vsa usta, pa pogovarja se, igrače gleda...
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 28.4.2009 12:27:21
|
|
|
|
bivša vita80
|
Pikica 36 tudi tebi iskrene čestitke!!!!!!!! Vidim, da če bo vse ok, bova imele skoraj približen dan D. Tudi mene čaka prvi pregled, upam, da bom že v ponedeljek na vrsti. A seznam še obstaja?
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 28.4.2009 12:27:54
|
|
|
|
sonček33
|
Vita zakaj bi pozabile nate? To pa ne. Mene je skoz nekaj špikalo, samo ne vem, če jaz štejem, ker sem bila na umetni. Nič ne skrbi, sprosti se, uživaj in počivaj.
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 28.4.2009 12:29:11
|
|
|
|
jazzz27
|
Sonček33..ja pobiča bomo imeli....tako da cunjice za deklico odpadejo....bo mislil da se je mami zasukalo . No saj sem vedela da je Jane zakon...jaz že kar mislim da bom rodila dvometraša . Sonček a si ti imela kakšen seznamček za Lovra, kaj mu moraš kupit... Vita 80..itak da te nismo pozabile, sedaj pa se le javljaj. Kar se pa tiče špikanja v jajčnikih, mislim da smo vse imele to nadlogo. Sicer pri meni je blo še bolj intezivno ker sem imela hiper stimulacijo zaradi hormonov.... kar se pa tiče tistih naravnih srečk , mislim da so kar vse jamrale o teh špikanjih. Misli pozitivno, če pa so bolečine prehude pa le pokliči svojega G. Za prvi pregled si se že naročila?
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 28.4.2009 12:30:15
|
|
|
|
bivša vita80
|
sonček 85, čestitam za rojstvo sinka!
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 28.4.2009 12:35:26
|
|
|
|
bivša vita80
|
Jazzz, nisem se še naročila, ker ta teden ne delajo. V ponedeljek bom klicala in prosla, če lahko kar pridem. Prejšnji teden sem ga posrala, ker sem ful težke stvari vzdigovala in se naprezala. Zato me je strah, da ne bi bilo kaj narobe. Saj pravim, na desni strani spodaj me boli tako kot, da bi imela kilo. Kura, ko bi vedela se ne bi toliko naprezala! Zaj bom pa imela čas pa se bom redno oglasala. Obljubim!
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 28.4.2009 12:36:06
|
|
|
|
sonček33
|
jazzz joj seznamčki sicer obstajajo, a niso najbolj fajn, vsaj meni se zdi...zdej če te zanima količinsko glede obelkic, potem težko rečem...je najboljše sporti dokupiti, če je potrebno ... drugače pa - bodiji, najboljše nekaj z dolgimi rokavi pa skratkimi in brez njih - tetra pelnice - mi jih kar veliko rabimo, tako da vsaj ene 20-30 ( v ikei imajo lepe potisken in kvalitetne) - mako majčke - hlačke - najboljše do pasu, ker je lažje previjat (nekaj s stopalci in nekaj brez) - štumfki - za poletnega otročka teh prvih cunjic res ni treba veliko, pa še hitro se sušijo zunaj - bombažne kapice, vsaj ene tri - koplana brisača - 70% alkohol - fiziološka raztopina - Bepanthen mazilo - hladilno mazilo - plenice - kakšna duda (če nisi proti) - majhen čebriček za vodo za umivanje - midva imava tudi tremovsko, da je voda vedno pri roki in topla
< Sporočilo je popravil sonček33 -- 28.4.2009 12:41:36 >
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 28.4.2009 12:38:08
|
|
|
|
sonček33
|
banjica ali čebriček - za umivanje so fajn od to-to balzinice za enkratno uporabo (vsaj kadar je pokakan, kadar ni, je vseeno če ga umiješ z bombažno in jo daš prati, jih pa rabiš nekaj več) - pa kakšna dekica prav pride
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 28.4.2009 12:40:16
|
|
|
|
sonček33
|
Jazzz ti pa priporočam, da si zmerna pri ankupovanju vsega...ker potem polno stvari sploh ne rabiš...midva sva tudi kupovala vsega boga, pol pa stoji tam nekej, je postalo premajhno, nisva uporablajla...Tko da, veliko stvari se da sproti potem kupiti...je ceneje
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 28.4.2009 13:07:19
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 Sonček85 - kako ste? Aleks spančka? Zdej res samo je in spi, pa kaka, kajne Pa tako je tudi prav! Vam je luštno, saj vem. In vedno bolj luštno bo. naš Lovro se zdej že reži na vsa usta, pa pogovarja se, igrače gleda... Mi smo super,sedaj vem kaj je materinska ljubezen ja res je smo je in spi ,spi in je Joj samo res vaš lovro je že zdaj pravi falot,3 mesece bo star 30 ,kajne? vita80:HVALA ,sedaj boš pa ti na vrsti ,
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 28.4.2009 13:16:32
|
|
|
|
Anonimen
|
Hejla čvekalke moje.... ker ste pridkane in čvekate Jazzzi nekje na eni sliki je Špelka še v prejšnji nosečnosti v eni tuniki, ki mam jaz enako. In mi je enkrat napisala da dobro trebuh skrije in da je že kar konkreten trebuh pod njo... No slikico mojega si lahko ogledaš To je bilo v soboto. Midva sva pa dobila Terme Ptuj od 8.5.-15.5.2009 Sicer ne prikolice, kot sem si želela, ampak kontejner, ki pa ima HB klimo in nas ziher ne bo zeblo, tudi če bo vreme slabo. Sonči33 hvala za seznamček, sem že jaz tudi hotla fehtat. Jaz si morem sicer še svojega narest, da bom potem sproti črtala kaj smo kupili in kaj ne, ker je še vedno veliko stvari za nakupit, čeprav zgleda kot da imamo že vse doma Vita80 kako si lahko takšna Veš da nobene pupe ne pozabimo kar tako Sonči85 kako si? Vsi te sprašujemo samo kako je Aleks Kako pa ti kaj? Šivi bolijo? Zdej peljem pa peso naše lulat, pol pa me mogoče le zapopade kakšen napad pospravljanja Čas bi že bil aja sem slikico pozabila
< Sporočilo je popravil živa25 -- 28.4.2009 13:23:11 >
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 28.4.2009 13:21:06
|
|
|
|
jazzz27
|
sonček33..hvala za nasvet. Tudi 50 praviš...jojmene....kakšna mala štručka... . Sicer sem kar zmerna. Glede kozmetike nimam še nič, ker ne vem kaj kupiti, kaj je najbolje...naj grem v lekarno ali je dobro kupiti kje drugje,...pa termometerov, posteljnine nimam še čisto nič. A si vse nabavila v ikei? Meni je ikea kar malo daleč...a veš kje bi se dalo tu dobit solidno posteljnino? Sva šla prejšnji petek v MB in sem pozabila da bi lahko skočila še v Ikeo...šus... (šla pa sva po poročne prstančke ). Baje bom dobila sterilizator. A koš za plenice imate? Pa še Angelcare...kaj menite? Mako majčke so tiste za zavezat, ali se motim ....
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 28.4.2009 13:29:00
|
|
|
|
Anonimen
|
Jazzzi jaz 50 številke ne bom kupovala, ker se mi zdi da je 56 zadosti. Posteljnina, ipd. je ugodna v Leclercu. Menda je tudi dobra. Jaz bom menda tudi sterilizator dobila, koška za plenice ne bomo imeli, angelcare tudi ne,... Kaj si še spraševala? Jst sem se malo pozanimala pri kolegicah za te pripomočke in to in menda sploh ni take panike. Najbolje je potem res sproti kupovat, ko vidiš kaj potrebuješ. Midva morava kupi še previjalno (eno imamo že ogledano, samo še kupit jo je treba), police za nad previjalno, steno je treba še pobarvat (bo oči nekaj lepega narisal), kozmetiko še vso, eno flaško in ene dudike imamo (bolj za gušt kot za kaj drugega), posteljnino, tisto varovalo za na posteljo, plahtico za na posteljo, 56 cunjice, kompletek za prit iz P,... Nevem kaj še... Sem že spet pozabila Mi možgani delajo tok počasi da je že kar smešno
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 28.4.2009 13:29:11
|
|
|
|
murkica
|
Haha Živa... jst sem te pa ravnokar hotela vprašat kje je slikca... Pa si me prehitela. Luštna si... Ful sem vesela, da ste danes bolj živahne in veliko več pišete... Nalimajte čim več nasvetov, ker nas je še veliko za vami mamicami, ki nam bodo prišle prav!! Vsi nasveti so dobrodošli!!!! Jaz sem si ravnokar spekla palačinko in zraven sem si narezala eno sočno viljamovko in zdej uživam... Bom pa zato danes naredila bolj nizkokalorično kosilo in se bo ta palačinka zglihala :))) No bodite lepo, jst pa grem pomot do konca posodo, pa se seveda še kaj javim. LP Murkica
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Jurij ali ?amaliaKatero ime vam je bolj všeč: Jurij aliJURIJ (
17%)
MATEVŽ (
24%)
LOVRO (
25%)
JERNEJ (
34%)
Število vseh glasov: 493Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!