|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  176 177 [178] 179 180   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V.
28.4.2009 10:47:13   
aqua77
IZVIRNO SPOROČILO: bivša vita80

Babe žabe, ste že pozabile name? Mal sem se potuhnila zadnjih par mesecev in se k vam znova vračam kot sveže poročena in kot SREČKA NOSEČKA!!!!!!!! Včeraj je test pokazaluser posted image user posted image !!!! Po 3 letih truda, je tudi nam uspelo! Upam, da bo vse ok!!!!

vita80

Vita jeeeeejjjj!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Čestitke in dobrodošla nazaj!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu bivša vita80)
Neposredna povezava do sporočila: 4426
28.4.2009 11:21:25   
pikica36
dobrodošla nazajuser posted image user posted image in čestitke

pa smo spet tam, kjer smo bili- nikjer!!

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 4427
28.4.2009 11:42:00   
jazzz27
Stare moje sablje!!!user posted image

Koliko dogajanja..sploh ne vem če sem si vse zapomnila...grem počasi in upam, da kakšno ne izpustim.

pikica36, to mi deli!!!! Čestitke za user posted image user posted image , samo pozitivno mislit pa bo. Vesela sem zate, si polepšala ta oblačen dan.Na pregled pa le pojdi.

sonček85....super zgodbica, še lepši konec...moram povedat da si zelo pogumna punca!!! Bravo draga moja!!! A mi posodiš scenarij?user posted image  Aja, da ne pozabim Aleks je res pravi lepotec!!!! ČESTITKE!!

Aqua...jupi!!! Ata ima čudežne roke, vem da vama bo uspelo!!!

sonček33...Lovro je tak cuker...imate dober mušter, kar tako naprejuser posted image .... pri vas ste bolje? Še vprašanje..vam lupinica še služi? Je dovolj velika? Meni se zdi tako majhnauser posted image . Kar se pa tiče priprave na dojenčka...nekaj stvari mi še manjka...sploh ne vem kaj moram še nabavit...a obstaja kakšen seznamček?? Pa številkice mi delajo problemse...katero kupiti za prvi mesec?!

Murkica..super za NS, to je že zelo lep rezultat....za spol bo pa še vedno čas, če ne prej na morfologiji... če bo tako kot naš sploh ne boste rabili vprašatuser posted image .

Ajsi....jap, te čist razumem, stvari se bodo odvijale mal drugače. In te čist razumem, da te je strah sprememb. Mene še ni to doletelo, pričakujem pauser posted image . Si v četrtek zasedena?? Nekaj si mi razlagala samo se ne spomnim najbolj....nosečniški možganiuser posted image . Bo mal bol natrpano...imamo še posvetovalnico za poroko al kako se že temu rečeuser posted image user posted image

Živček....kako si mi ti nosečka? O kakšni tuniki je govora?user posted image

Špelkica....kako si? Počivaš? Pošiljam ti 10000000000000 hugitov za boljše počutje!!

larilu..trebušček je že lepo viden in kaj je bilo govora o širini in dolžini, daj nehaj no....lepa user posted image !!! Kako si?

Se*....kako si ti? Vidim da ste že čisto v vozičkih. Mi imamo od Jane in mi ni pogoj da se šprtni del obrne, ker ko je otrok že enkrat tako velik se itak noče več peljat v kontra smeriuser posted image . Kar se pa tiče polaganja šprtnega dela v vodoravni položaj pa mislim da se od Peg Perega da čist vodoravno in baje ne potrebuješ košare...tako so mi rekli v pikapolonici. Samo ženske smo itak take da izberemo tisto kar si zapičimo v glavo in tako smo mi pristali na Jane. Mi je všeč ker ni tako glomozanski, kot PP S3.

Zdaj pa grem...lep dan vam želim.....pa vsem en velik hug!!

Rodila se bo legenda! :)

Imamo jo!! Ime mu je Boris.

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 4428
28.4.2009 11:43:44   
jazzz27
sem vedela vita80!!!!

ČESTITKE!!!!!! Očitno je štorkljica v avatarju pomagala!!!! user posted image user posted image user posted image

Le javi se še kaj in nam poročaj kako napreduješ!!

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 4429
28.4.2009 12:07:47   
murkica
Vita iskrene čestitke!!! No to pa je dvojno veselje... Zdaj pa se nam če bolj pogosto javljaj in poročaj kako sta!!!

Moj dragi pravi: "Ni važno kaj bo, važno je, da je fant zdrav".

Že sedaj mi pomeniš največ na svetu :)

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 4430
28.4.2009 12:11:30   
sonček33
vita 80 - čestitlke za skok v zakon (slikice???) in super duper juhuhu bravo jupi za plusek...to pe je novička...vse dobro ti želim

jazzz - števikice - ma je težko s temi številkami, ker so tako različne glede na firmo - mi pri 3 mesecih še vedno nosimo pazi to - št.56 (nekatere stavri seveda) pa se je mali rodil s 54cm, zdaj jih ima tam okoli 64. Torej, potrebovala boš sigurno 56, morda kakšno stvar tudi 50, glede na to, da bo dete poletno in bo skoraj nago, mislim, malo bo napravljeno. Ampak tega ne kupuj ne vem kako veliko, potem 62 in 68 se pa rabi že več. čakaj, a mi vemo, kaj boste imeli? Ker jaz imam poletnih cunjic za deklico kar nekaj, ker je nečakinja rojena junija. Če potrebuješ, reci.Ker je res brez evze to kupovat.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 4431
28.4.2009 12:14:08   
sonček33
jazzz Jane je zakon!user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 4432
28.4.2009 12:20:22   
bivša vita80
Hvala za čestitke! Meni sploh ni nič jasno! Edino me skrbi, ker me špika v desnem jajčniku in bolečine mam kot, da bi hotela user posted image prit. Upam, da ni kaka izvenmaternična! Je imela katera iste  oz. podobne "težave"?
Sem mislila, da ste že pozabile name, pa vidim, da ne. user posted image Najboljše ste!
Vita80

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 4433
28.4.2009 12:23:14   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: bivša vita80

Babe žabe, ste že pozabile name? Mal sem se potuhnila zadnjih par mesecev in se k vam znova vračam kot sveže poročena in kot SREČKA NOSEČKA!!!!!!!! Včeraj je test pokazaluser posted image user posted image !!!! Po 3 letih truda, je tudi nam uspelo! Upam, da bo vse ok!!!!

vita80

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

Neposredna povezava do sporočila: 4434
28.4.2009 12:23:15   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27

sonček85....super zgodbica, še lepši konec...moram povedat da si zelo pogumna punca!!! Bravo draga moja!!! A mi posodiš scenarij?user posted image  Aja, da ne pozabim Aleks je res pravi lepotec!!!! ČESTITKE!!

user posted image user posted image z veseljem ti ga posodim ,če bo le pomagal

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 4435
28.4.2009 12:23:17   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: Nončika

IZVIRNO SPOROČILO: murkica

Sonček85 tudi jaz sem dobila čisto solzne oči ob tvoji porodni zgodbi!!! Fullllll sem vesela, da je potekalo vse tako gladko!!!!

Mali je pa itak cel maneken!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

se podpišem pod tvoj post.
hvala obema  in vsem ostalim user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 4436
28.4.2009 12:26:10   
sonček33
Sonček85 - kako ste? Aleks spančka? Zdej res samo je in spi, pa kaka, kajneuser posted image Pa tako je tudi prav! Vam je luštno, saj vem. In vedno bolj luštno bo. naš Lovro se zdej že reži na vsa usta, pa pogovarja se, igrače gleda...

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 4437
28.4.2009 12:27:21   
bivša vita80
Pikica 36 tudi tebi iskrene čestitke!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Vidim, da če bo vse ok, bova imele skoraj približen dan D. user posted image Tudi mene čaka prvi pregled, upam, da bom že v ponedeljek na vrsti.

A seznam še obstaja?

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 4438
28.4.2009 12:27:54   
sonček33
Vita zakaj bi pozabile nate? To pa ne. Mene je skoz nekaj špikalo, samo ne vem, če jaz štejem, ker sem bila na umetni. Nič ne skrbi, sprosti se, uživaj in počivaj.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 4439
28.4.2009 12:29:11   
jazzz27
Sonček33..ja pobiča bomo imeli....tako da cunjice za deklico odpadejo....bo mislil da se je mami zasukalouser posted image . No saj sem vedela da je Jane zakon...jaz že kar mislim da bom rodila dvometrašauser posted image .
Sonček a si ti imela kakšen seznamček za Lovra, kaj mu moraš kupit...

Vita 80..itak da te nismo pozabile, sedaj pa se le javljaj. Kar se pa tiče špikanja v jajčnikih, mislim da smo vse imele to nadlogo. Sicer pri meni je blo še bolj intezivno ker sem imela hiper stimulacijo zaradi hormonov.... kar se pa tiče tistih naravnih srečk user posted image , mislim da so kar vse jamrale o teh špikanjih. Misli pozitivno, če pa so bolečine prehude pa le pokliči svojega G. Za prvi pregled si se že naročila?

Neposredna povezava do sporočila: 4440
28.4.2009 12:30:15   
bivša vita80
sonček 85, čestitam za rojstvo sinka! user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 4441
28.4.2009 12:35:26   
bivša vita80
Jazzz, nisem se še naročila, ker ta teden ne delajo.user posted image V ponedeljek bom klicala in prosla, če lahko kar pridem. Prejšnji teden sem ga posrala, ker sem ful težke stvari vzdigovala in se naprezala. Zato me je strah, da ne bi bilo kaj narobe. Saj pravim, na desni strani spodaj me boli tako kot, da bi imela kilo. Kura, ko bi vedela se ne bi toliko naprezala! Zaj bom pa imela čas pa se bom redno oglasala. Obljubim! user posted image

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 4442
28.4.2009 12:36:06   
sonček33
jazzz joj seznamčki sicer obstajajo, a niso najbolj fajn, vsaj meni se zdi...zdej če te zanima količinsko glede obelkic, potem težko rečem...je najboljše sporti dokupiti, če je potrebno ...

drugače pa

- bodiji, najboljše nekaj z dolgimi rokavi pa skratkimi in brez njih
- tetra pelnice - mi jih kar veliko rabimo, tako da vsaj ene 20-30 ( v ikei imajo lepe potisken in kvalitetne)
- mako majčke
- hlačke - najboljše do pasu, ker je lažje previjat (nekaj s stopalci in nekaj brez)
- štumfki
- za poletnega otročka teh prvih cunjic res ni treba veliko, pa še hitro se sušijo zunaj
- bombažne kapice, vsaj ene tri

- koplana brisača
- 70% alkohol
- fiziološka raztopina
- Bepanthen mazilo
- hladilno mazilo
- plenice
- kakšna duda (če nisi proti)
- majhen čebriček za vodo za umivanje
- midva imava tudi tremovsko, da je voda vedno pri roki in topla

< Sporočilo je popravil sonček33 -- 28.4.2009 12:41:36 >

Neposredna povezava do sporočila: 4443
28.4.2009 12:38:08   
sonček33
banjica ali čebriček
- za umivanje so fajn od to-to balzinice za enkratno uporabo (vsaj kadar je pokakan, kadar ni, je vseeno če ga umiješ z bombažno in jo daš prati, jih pa rabiš nekaj več)
- pa kakšna dekica prav pride

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 4444
28.4.2009 12:40:16   
sonček33
Jazzz ti pa priporočam, da si zmerna pri ankupovanju vsega...ker potem polno stvari sploh ne rabiš...midva sva tudi kupovala vsega boga, pol pa stoji tam nekej, je postalo premajhno, nisva uporablajla...Tko da, veliko stvari se da sproti potem kupiti...je cenejeuser posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 4445
28.4.2009 13:07:19   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

Sonček85 - kako ste? Aleks spančka? Zdej res samo je in spi, pa kaka, kajneuser posted image Pa tako je tudi prav! Vam je luštno, saj vem. In vedno bolj luštno bo. naš Lovro se zdej že reži na vsa usta, pa pogovarja se, igrače gleda...
Mi smo super,sedaj vem kaj je materinska ljubezen user posted image ja res je smo je in spi ,spi in je user posted image user posted image user posted image user posted image
Joj samo res vaš lovro je že zdaj pravi falot,3 mesece bo  star 30 ,kajne?

vita80:HVALA ,sedaj boš pa ti na vrsti ,user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 4446
28.4.2009 13:16:32   
Anonimen
Hejla čvekalke moje.... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   ker ste pridkane in čvekate user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jazzzi nekje na eni sliki je Špelka še v prejšnji nosečnosti v eni tuniki, ki mam jaz enako. In mi je enkrat napisala da dobro trebuh skrije in da je že kar konkreten trebuh pod njo... No slikico mojega si lahko ogledaš user posted image user posted image user posted image To je bilo v soboto.
Midva sva pa dobila Terme Ptuj od 8.5.-15.5.2009 user posted image user posted image user posted image   Sicer ne prikolice, kot sem si želela, ampak kontejner, ki pa ima HB klimo in nas ziher ne bo zeblo, tudi če bo vreme slabo.

Sonči33 hvala za seznamček, sem že jaz tudi hotla fehtat. Jaz si morem sicer še svojega narest, da bom potem sproti črtala kaj smo kupili in kaj ne, ker je še vedno veliko stvari za nakupit, čeprav zgleda kot da imamo že vse doma user posted image

Vita80 kako si lahko takšna user posted image user posted image   Veš da nobene pupe ne pozabimo kar tako user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sonči85 kako si? Vsi te sprašujemo samo kako je Aleks user posted image   Kako pa ti kaj? Šivi bolijo?

Zdej peljem pa peso naše lulat, pol pa me mogoče le zapopade kakšen napad pospravljanja user posted image   Čas bi že bil user posted image user posted image user posted image

aja sem slikico pozabila user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

< Sporočilo je popravil živa25 -- 28.4.2009 13:23:11 >

(odgovor članu sonček33)
  Neposredna povezava do sporočila: 4447
28.4.2009 13:21:06   
jazzz27
sonček33..hvala za nasvet. Tudi 50 praviš...jojmene....kakšna mala štručka...user posted image . Sicer sem kar zmerna. Glede kozmetike nimam še nič, ker ne vem kaj kupiti, kaj je najbolje...naj grem v lekarno ali je dobro kupiti kje drugje,...pa termometerov, posteljnine nimam še čisto nič. A si vse nabavila v ikei? Meni je ikea kar malo daleč...a veš kje bi se dalo tu dobit solidno posteljnino? Sva šla prejšnji petek v MB in sem pozabila da bi lahko skočila še v Ikeo...šus...user posted image  (šla pa sva po poročne prstančkeuser posted image ).

Baje bom dobila sterilizator.

A koš za plenice imate?

Pa še  Angelcare...kaj menite?

Mako majčke so tiste za zavezat, ali se motimuser posted image ....

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 4448
28.4.2009 13:29:00   
Anonimen
Jazzzi jaz 50 številke ne bom kupovala, ker se mi zdi da je 56 zadosti.
Posteljnina, ipd. je ugodna v Leclercu. Menda je tudi dobra. Jaz bom menda tudi sterilizator dobila, koška za plenice ne bomo imeli, angelcare tudi ne,... Kaj si še spraševala?

Jst sem se malo pozanimala pri kolegicah za te pripomočke in to in menda sploh ni take panike. Najbolje je potem res sproti kupovat, ko vidiš kaj potrebuješ.

Midva morava kupi še previjalno (eno imamo že ogledano, samo še kupit jo je treba), police za nad previjalno, steno je treba še pobarvat (bo oči nekaj lepega narisal), kozmetiko še vso, eno flaško in ene dudike imamo (bolj za gušt kot za kaj drugega), posteljnino, tisto varovalo za na posteljo, plahtico za na posteljo, 56 cunjice, kompletek za prit iz P,... user posted image user posted image user posted image   Nevem kaj še... Sem že spet pozabila user posted image   Mi možgani delajo tok počasi da je že kar smešno user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jazzz27)
  Neposredna povezava do sporočila: 4449
28.4.2009 13:29:11   
murkica
Haha Živa... jst sem te pa ravnokar hotela vprašat kje je slikca... Pa si me prehitela. Luštna si... user posted image user posted image user posted image user posted image

Ful sem vesela, da ste danes bolj živahne in veliko več pišete... Nalimajte čim več nasvetov, ker nas je še veliko za vami mamicami, ki nam bodo prišle prav!! Vsi nasveti so dobrodošli!!!!

Jaz sem si ravnokar spekla palačinko in zraven sem si narezala eno sočno viljamovko in zdej uživam...

Bom pa zato danes naredila bolj nizkokalorično kosilo in se bo ta palačinka zglihala :)))

No bodite lepo, jst pa grem pomot do konca posodo, pa se seveda še kaj javim.

LP

Murkica

Moj dragi pravi: "Ni važno kaj bo, važno je, da je fant zdrav".

Že sedaj mi pomeniš največ na svetu :)

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 4450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  176 177 [178] 179 180   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  176 177 [178] 179 180   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Jurij ali ?
amalia

Katero ime vam je bolj všeč: Jurij ali

JURIJ (17%)

MATEVŽ (24%)

LOVRO (25%)

JERNEJ (34%)

Število vseh glasov: 493

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!