|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  154 155 [156] 157 158   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V.
2.4.2009 22:54:12   
Kliki
Midva se bova potrudila ta teden da bova čim večkratuser posted image .

Hvala  punce da navijate za mene.

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 3876
2.4.2009 22:55:25   
Kliki
IZVIRNO SPOROČILO: spps

user posted image

sonček85 vse naj naj

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 3877
2.4.2009 23:34:07   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: murkica

IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

IZVIRNO SPOROČILO: aqua77

sonči vse naj naj, za tvoj direndaj.... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image
tule se pa kar podpišem user posted image user posted image user posted image  sonček85, vse najnaj!

Tudi jaz se bom kar podpisala pod tole!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa še jaaaaaaaaaaaz!  Lepo praznuj!!!!user posted image

(odgovor članu murkica)
Neposredna povezava do sporočila: 3878
3.4.2009 9:02:00   
spps
ojla! kje se spet vse skrivate?

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 3879
3.4.2009 9:27:27   
sonček85
jutrooooooooooo!!!!

Hvala vsem še 1x zlate ste ,ja spps darilo pa upam ,da dobimo prej user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 3880
3.4.2009 9:38:18   
Anonimen
jutro bejbe moje predrage!!!
jaz pa dans nimam pregleda ampak v sredo pa še enkrat morm vodo it dat,me je včer sestra poklicala pa povedala da dohtarce dans ne bo tko da mam takrat pregled,napotnico da bom vodo dala mi bo pa prek pošte poslalauser posted image tko da noro nouser posted image pa tko sem komi čakala dans pregled da vidim kaj bo rekla zdej morm pa spet čakatuser posted image sm jezna k risuser posted image
kako ste pa ve kej?jaz ponoč spat nisem mogla k me je dete direkt v mehur suval pa nisem vedla al bom mogla letet na wc k kr ni hotu spat,tko da bomo spet dobil frajerja al pa frajerko ki bo zamenjal/a dan za nočuser posted image

(odgovor članu sonček85)
  Neposredna povezava do sporočila: 3881
3.4.2009 9:50:17   
ledenka
jaz pa sem že nazaj s pregleda user posted image  vse bp, rastemo, čez 3 tedne pa spet pregled

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3882
3.4.2009 10:15:20   
murkica
Včeraj se je pa celo moj spravu potem mal likat[ sm=bravo.gif]user posted image user posted image user posted image , je reku, da se mora navdt za potem, ko bom jaz mela prevelik trebuh, da bi lahko to počela oziroma, če bi se kaj slabo počutila, da bo on to storil!!! user posted image user posted image user posted image Tko, da sem fullllll vesela, ker v 7,5 letih ni tega naredil še nikoli...

Ledenka super za pregledekuser posted image user posted image user posted image

Larilu- zate pa mi je žal, da so ti ga odpovedali... saj bodo kmalu minili dnevi in boš videla svojo pikicouser posted image user posted image user posted image

spps- tukaj semuser posted image

Kliki-vidva kar veselo na delouser posted image user posted image user posted image user posted image . Držim pesti, da bomo videli user posted image

Aquica- Resnično upam, da uspe. Ampak sem prepričana, da se je ta mesec vse poklopilo in vaju bo čez 9 mescev razveseljeval otroški jokuser posted image

Živček- upam, da se bolje počutiš in da bo kaj posvetil sonček, da bo dan lepši, kot je bil včerajuser posted image user posted image user posted image user posted image

Punce dajte mi prosim povedat, kdaj naj bi se videl spol otroka... A se vidi šele na morfologiji?

Vsem želim lep dan in naj bo čim bolj uspešen...

Moj dragi pravi: "Ni važno kaj bo, važno je, da je fant zdrav".

Že sedaj mi pomeniš največ na svetu :)

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3883
3.4.2009 10:20:27   
Anonimen
murkica spol otročka se že prej vidi pred morfologijo,nekateri že vidijo v 13 tednu vendar raje počakajo na morfologijo k takrat se pa res izrazito vidi in prej raje nočejo predpostavljat kater spol je zaradi tega da ne bi napačno povedaluser posted image
no jaz pa zdele sam telefon vrtim,sm tamalga naročila za cepljenje,mojga k dohtarci,jaz sm uredila pri svoji dohtarci,pa popoldne morm poklicat k zobarci če bi sprejela tamalga pa zdele morm še nefrološko poklicat če bi lahko prestavil k ma takrat pregled,mislim sm huj k ne vem ktera telefonistkauser posted image no pa še prazna baterijauser posted image

(odgovor članu murkica)
  Neposredna povezava do sporočila: 3884
3.4.2009 10:22:27   
ledenka
murkica, lahko se spol vidi že na nuhalni, sploh, če je fantek, se da bolj zagotovo napovedat user posted image  

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3885
3.4.2009 10:50:13   
gigi1
Helou srčice

Ajsika super za BP pregled user posted image  user posted image  user posted image . A kar 3 tedne te bodo pustil čakat?

Larilu žal mi je, da so prestavili pregled. Pa saj bo sedaj lepo vreme in bo kar lažje dočakat user posted image

Lep dan vsem user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3886
3.4.2009 11:02:11   
ledenka
Žiži, mi dejansko ustreza user posted image  ker če bi imela pregled čez 2 tedna, bi bilo to po veliki noči... in kolikor se poznam, se ne bom s hrano nazaj držala user posted image  pa še za tisti teden imam kup opravkov planiranih, upam, da me ne bo porod prehitel user posted image  

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3887
3.4.2009 11:06:48   
Anonimen
gigi vem sam k me matra če je vse ok,k me tole otrdevanje mal skrbi k tega sploh ne bi smel še bit ampak sm še zmeri optimistuser posted image
ajsi no tak cajt sm jaz mela že mojga lukca v naročju,tko da ti vseeno še mal počaki vsaj do 37 tedna da bo ja vse vredu,pa da bosta šla kmalu domov k če se rodi prej pol si notr tok časa kolikor se je dete prej rodiluser posted image no naj bi bilo tako sam jaz sm šla kr domov k mali in jaz sva bila ok tko ti kr zdrž,za praznike se lepo napoki s hrano k v porodnišnic ni ne vem kolk dobra hranauser posted image

(odgovor članu ledenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3888
3.4.2009 11:46:10   
sonček85
larilu.saj bo hitro sreda boš videla ,vikend bo tko hitro minil potem p bo ž tko sreda user posted image user posted image user posted image
ajsi:super za pregleduser posted image user posted image user posted image user posted image
murkica.spol se lahko vidi že prej ,samo če bebi drži nogice tko lepo narazen ,čene pa kasneje

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3889
3.4.2009 14:23:34   
aqua77
Dober dan punčke!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3890
3.4.2009 15:40:07   
Kliki
ledenka user posted image user posted image  za pregled

< Sporočilo je popravil Kliki -- 3.4.2009 15:45:04 >

(odgovor članu murkica)
Neposredna povezava do sporočila: 3891
3.4.2009 15:40:48   
Kliki
IZVIRNO SPOROČILO: Kliki

IZVIRNO SPOROČILO: murkica
Kliki-vidva kar veselo na delouser posted image user posted image user posted image user posted image . Držim pesti, da bomo videli user posted image

ja midva sva bla pridna včeraj. Upam da res ta mesec zagledam user posted image .
Tale tvoj si pa vse pohvale zasluži da je šel likat.user posted image

< Sporočilo je popravil Kliki -- 3.4.2009 15:43:09 >

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 3892
3.4.2009 20:04:13   
Anonimen
joj pupe moje.... Jst sem pa že nekaj dni nazaj mislila, da me trtica boli... no in se je bolečina samo še stopnjevala in kar naenkrat me je bolelo tudi od zunaj na dotik - zdaj imam bulo veliko za velik lešnik in grem jutri zjutraj na operacijo user posted image user posted image user posted image   menda je abcest (tur) in boli k hudič user posted image user posted image user posted image   No in ker je vse preveč vneto, me bodo uspavali in mi zadari user posted image dali nežnejšo narkozo user posted image Upam da ne bo to preveč škodovalo mojemu user posted image
user posted image

No tkole imamo mi, sicer pa sem v MS, ker se do lj ne morem več pripeljat, ker me tolk boli user posted image

no se jutri kaj tipkamo, če bom lahko sedela user posted image

(odgovor članu Kliki)
  Neposredna povezava do sporočila: 3893
3.4.2009 22:07:30   
LuNa73

Žiži, mi dejansko ustreza user posted image  ker če bi imela pregled čez 2 tedna, bi bilo to po veliki noči... in kolikor se poznam, se ne bom s hrano nazaj držala user posted image  pa še za tisti teden imam kup opravkov planiranih, upam, da me ne bo porod prehitel user posted image  

stara moja... sem brala tale post pa si misla, pa ka ga ajsi serje neki o porodu, sej pa še ja ma luft... jah klinc, sem se prkonektala na RR in hiter tikerčka pogledala in.... jah nč ne... lubica moja, počas bo treba rodit... he he he... še dober mesec pa boš res šla na potovanje v RImuser posted image  user posted image user posted image user posted image . Sam cajt res hit - prehit leti user posted image .
drgač pa en velikkkkkkkkkkkkkkkkk user posted image user posted image user posted image user posted image  da pride okol in okol tebe cele zdej ko si tak lep delfinček user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3894
4.4.2009 9:44:17   
murkica
Joj Živček moj, verjamem, da bo vse v redu. Tudi moj je imel to, je precej zoprno, ampak moraš to operirati, ker je drugače lahko nevarno, če poči!!!

Sporoči kako bo, jaz pa ti pošiljam user posted image za srečo!!!!

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 3895
4.4.2009 10:58:02   
Nončika

jaz pa sem že nazaj s pregleda user posted image  vse bp, rastemo, čez 3 tedne pa spet pregled

bravo za bp pregled!!!!user posted image user posted image user posted image

3 datumi v mojem življenju: 2.8.2005, 24.10.2009 in 22.5.2010.

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3896
4.4.2009 11:08:46   
Nončika
larilu, vse bo v redu, moraš biti optimist.

živa, šment no. samo,če to res tako boli in ti dajo blažjo narkozo bo vse ok. boš vidla. sicer pa se naužij sončka v MS.

murkica, ti boš kar na NS vprašala za spol? jaz sem spet v dilemi. pri mali mi je moj prepovedal vprašat, zdaj pa nima nič proti. zdaj pa jaz oklevam. mala bi pod vso silo rada mela sestrico. že ji je ime določila. in naj povejo, da je deklica, nato pa bo fantek?user posted image user posted image user posted image  eh. meni je totalno vseeno, čeprav se bolj nagibam k deklici, predvsem zaradi male.

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 3897
4.4.2009 11:13:31   
Nončika
včeraj sva povedala mojima staršema. ati je reagiral full v redu, mami pa mi je danes zjutraj začela težit, če se zavedam, kako bo imeti 2 otroka in kako težko ju je vzgajati z 1 plačo. pa pikolino, saj sem jaz tudi v službi. res je da mam pogodbo za določen čas in to do 25.8, ampak to ne pomeni, da mi je ziher ne bo podaljšal. bom prosila, da mi jo vsaj do porodniške, za 1,5m. sploh pa saj bom dobivala porodniško, moj sicer nima božanske plače, je pa za nedoločen čas. in ni vrag, da ne bom kje drugje dobila službe. saj mam šolo, nekaj izkušenj sem si valda nabrala v teh 3l.

oprostite, da vam težim. a mi je bilo tak težko. šment no.

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 3898
4.4.2009 13:39:21   
murkica
Nončika upam, da se vse uredi... Moji so tako lepo odreagirali, da sploh ne vem kaj bi rekla, če bi mi mama kaj takega omenila!!! Ne sekiraj se, vse se bo ok!!

Kar se pa tiče spola, se mi pa zdi, da bo vse postalo še bolj resnično in bova lahko ga oziroma jo že začela naslavljati z imenom!!!!Komaj čakam. Veselim se, da prijoka mala pikica na svet, pa ne glede na to kaj bo, fant ali punca. Vsi prijatelji so sicer rekli, da bo fant, ampak bomo videli, če so imeli pravuser posted image .

Zdaj se ravno odpravljam na kosilo z mojimi, kasneje pa moram začeti priprave na oddajo teme za nalogo na faksu. Je kot neka mala diploma, samo da jo delamo v paru in se moramo resnično zelo dobro pripraviti nanjo. Tako, da bom mogla pošteno zavihati rokave.

Upam, da uživate. Jaz grem namreč jutri z mojim dragim na dolenjsko, da poveva še stricu, ki že komaj čaka, da tudi midva dobiva user posted image ...

Bodite lepo!!!

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 3899
4.4.2009 13:50:39   
Anonimen
no evo... jaz sem OK, otroček tudi, ker se je zbudil malo za mano in me zbrcal ko norca user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

No bolečina je zdej malo manjša, dobila sem še antibiotike in obsojena sem na MS do ponedeljka user posted image user posted image No ampak glede na 21 stopinj in sočno brez oblačka se sploh ne pritožujem user posted image user posted image user posted image   pa še tašča me bo zdej razvajala na polno user posted image user posted image

No grem ležat, sem se samo oglasila da sporočim da sem OK user posted image user posted image user posted image

byeeeeeeee

(odgovor članu murkica)
  Neposredna povezava do sporočila: 3900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  154 155 [156] 157 158   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  154 155 [156] 157 158   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?