|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  152 153 [154] 155 156   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V.
1.4.2009 9:39:52   
ledenka
aqui, naj bo user posted image user posted image user posted image  še danes in jutri user posted image user posted image user posted image  pa držimo pesti!

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 3826
1.4.2009 10:08:56   
murkica
Aqui- pestke samo zateuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Zdej pa ma da rata!!!!!!!

Živček res sem žalostna, ker se nič ne javišuser posted image user posted image user posted image ... Me te pogrešamo!

Moj dragi pravi: "Ni važno kaj bo, važno je, da je fant zdrav".

Že sedaj mi pomeniš največ na svetu :)

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3827
1.4.2009 10:11:00   
jazzz27
Helov borkice, nosečke, mamice,nečaki in nečakinje.....

Kolk lepih slikc....user posted image user posted image user posted image user posted image ...sem že čist nora in komaj čakam, da naš mali pride na svet.

sonček in spps....vama kar zavidam, res lepa otročka. Mi kar srček zaigra, ko vidim take biserčke. user posted image  Ste zdravi?

oktavija...lep buhi, si že vse nabavila za otročka?

Ledenkica....(moja najboljša čokoladauser posted image )....evo bila pri okulistu in mi je napisala, da grem komot naravno. Pa imam kar precej večjo dioptrijo, kot si jo imela ti..... ne vem, očitno ona že ve.

aqua...navijam, navijam...

živa...kje si? misamo te

sonček85...še mal pa bo, očitno so krči sestavni del nosečnosti. Mene je tud tako ponoči v nogo, da sem mislila, da mi bo stran padla.

sonček33...kako si zadovoljna z JANE?

murkica....super, da je z bejbijem vse ok....in da se tudi ti počutiš že bolje. Kaj ste to kupovale v popku? Jaz imam še za 150€ bonov, pa ne vem kaj naj sploh kupim....pa vse se mi zdi tako drago tam.....

Miška73...kako si mami....si vredu? Slabosti? Malčka sta pridna?

Špelkica moja....kaj pa ti? Se počutiš vredu? Še sedaj sem full srečna kako se vam je lepo izkazalo. A bo kaka slikica padla?

Vse, ki jih nisem omenila, en bigggggg hug!!!!

Rodila se bo legenda! :)

Imamo jo!! Ime mu je Boris.

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3828
1.4.2009 10:15:37   
sonček85
spps:kako je tvoj mali srček,evo pa imaš paruser posted image user posted image user posted image
Ja sedaj pa že odštevam še 3t pa gremo ,no mogoče kaj prej saj sem včeraj začela s pitjem malinovega čaja in veliko sem jih čula da so rekle da je pomagal.

Kaj pa pri vas nekaj marčevke zdaj štrajkajo user posted image

murkica.ko sem prebrala kako je tvoja tašča odreagirala so še meni satopile solze v očke ,res lepo.user posted image user posted image user posted image
oktavija.ja nestrpna sem ,ker bi že rada imela Aleksa v naročju strah pred porodom se mi še pa ni prikazal,saj ne vem kja naj pričkaujem,skrbijo me samo znaki kdaj bom vedela ,da je treba ituser posted image
Jaz sem ves čas govorila da bo user posted image in je to res,ati je pa rekel da bo pupa.Ja naslednja bo res pupika
sonček.adrenalin,kaj pa vem ja zanima me kako bo moj  na vse odreagiral k bom rekla čas je gremo user posted image user posted image user posted image user posted image
aqua.sedaj pa akcija v polno user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
jazz:ja očitno so sestavni del ,samo moji so že uni končni user posted image user posted image user posted image user posted image krč v nogo sem pa jaz imla samo 2x ,če se prav spomnem user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 3829
1.4.2009 10:18:54   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: Erin

IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

erin,se,živa,murkica,nončika,špelka,oktavija:kako kaj bodočće mamice?

user posted image user posted image user posted image

Jaz sem pa že ponosna mamicauser posted image user posted image user posted image user posted image   No pa še kdaj bom...

ja sem vedela da bom zabrkljala ,sem misla napisat ajsiuser posted image user posted image
nončika zate pa vem,jaz sem misla trenutno da si user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 3830
1.4.2009 10:19:52   
sonček33
aqua -dejmo, akcija na polnouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jazzz - jane je zakon, pa fajn za naravni porod

sonček - jah boš vidla, kako skuliran bo...sej tudi naši dečkoti znajo bit kul ko je treba

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3831
1.4.2009 10:28:18   
sonček85
sonček:hvala za te besede,samo mislim ,da bo dragi kolikor ga poznam kr raztrešen in ga bom poleg mojih popadkov morala še mirit ,da samo pele naj in bo user posted image user posted image user posted image je že sam reku da ga je strah malo kak bo un to k bo treba it v P .user posted image user posted image moj srček je tko posrečen 

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3832
1.4.2009 10:32:11   
Nončika

Jaz sem pa že ponosna mamicauser posted image user posted image user posted image user posted image   No pa še kdaj bom...

ja sem vedela da bom zabrkljala ,sem misla napisat ajsiuser posted image user posted image
nončika zate pa vem,jaz sem misla trenutno da si user posted image user posted image

pa sonček zlati ni panike-sam mal sem se pa morala pohecat!!!user posted image user posted image

3 datumi v mojem življenju: 2.8.2005, 24.10.2009 in 22.5.2010.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3833
1.4.2009 10:34:32   
murkica
jazzzi- ja v Popku je sorazmerno kar drago. Midva sva šla kupit tja dve majici s kratkimi rokavi, z napisom 100% stric in 100% teta, pa je prišlo 40 evrov. Tako, da boš zelo hitro porabila denar. Drugače pa mislim, da imajo oni bolj kot ne nosečniška oblačila.. Vsaj v BTC-ju nisem videla, da bi imeli še kaj drugega. Tako, da kvečjemu če to nakupiš. Ampak kot rečeno, pri teh cenah ne bo treba veliko misliti kako zapravitiuser posted image ...

JAz sem pa danes res tako utrujena, da je joj. Malo mi manjka spanca in upam, da se bom lahko danes popoldan ulegla za kakšno urcouser posted image ...

Drugače sva se pa z mojim pogovarjala, da bi danes povedala še ostalim v službi, ker itak nihče ne bo verjel, ker bodo vsi mislili, da je 1. april. user posted image  Tko, da bojo sigurno potem še jutri čisto zmedeno gledali in spraševali, če sva se hecala. Delava namreč v isti službi, tako, da ne bo treba ravno razlagat na mnogo koncih. Danes se moram dobiti še s best frendico, da ji sporočim, da nam je uspelo!! Komaj čakam, ker vem, da bo resnično vesela.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3834
1.4.2009 10:34:37   
Nončika
aqui, dajmo, dajmo!!! ta mesec je tvoj. saj veš, april je ...

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 3835
1.4.2009 11:15:28   
Kliki
Evo še jast malo poročam pri meni se je začela O tako da bo trebauser posted image user posted image .
Imam pa problem ker sva z mojim tako utrujena da na to sploh ne pomisliva, ampak en teden bova pa pač malo potrpela mogoče se pa dobro izide in bova decembra user posted image .

Kako ste pa ve mamice?
Pa user posted image ?
Pa borke?

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 3836
1.4.2009 11:36:31   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: Nončika

pa sonček zlati ni panike-sam mal sem se pa morala pohecat!!!user posted image user posted image

seveda  vem  da si se samo malo pohecala ,saj  smo prave babnice in vemo da se znamo hecatuser posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 3837
1.4.2009 11:57:29   
gigi1
Oj pupike

Evo me nazaj iz Moravskih toplic. Vidla ene 3 štorklje, se naplavala, namasirala, spočila ... skratka uživala.

Vididm, da ste vse dobro user posted image

Bušiji in otročki rastejo user posted image

Za borke, ki smo še v čakalnici pa...

user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3838
1.4.2009 12:26:16   
Anonimen
halooooooooooooooooooo

Sorrry mejbike moje user posted image user posted image user posted image user posted image   Sej niste jezne a ne? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ž

Murkič, Jazzzi, sonči ostale tudi jaz sem vas pogrešala user posted image user posted image user posted image

No stanje pri nas... včeraj smo nepričakovano imeli morfologijo in pokazal se nam je tič user posted image user posted image user posted image   Zdravnica je rekla: "Hja-... Tič je!" Moj pa " ho ho ho ho ho.... "  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Aqui SUPER vesela sem zate in tvojo O, ampak dej se sprosti...... Seksaj zato ker tvojega ljubiš in pozabi kaj se lahko zgodi in boš ziher srečka nosečka naslednji mesec user posted image user posted image user posted image   user posted image user posted image user posted image

aja no sicer smo OK, danes se grem prijavit na Zavod, ker mi je včeraj potekla tista bolniška izven delovnega razmerja. Upam da me na Zavodu ne bodo dolgo pustili čakat na dinarčke user posted image user posted image   No vam sporočim kako sem opravila.

Aja... roka mi včeraj ni popravila, ker je otroček samo na spodnji meji tedna, tako da je kar pustila. Veliki smo 17cm, težki 300g in BRCAMO user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Se tudi čez trebuh že čuti user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Naslednji pregled imamo 21.4., ko mi bo ponovila morfo, ker se je včeraj slabo videlo. Takrat mi je obljubila tudi slikice user posted image user posted image user posted image user posted image

No to je to... Kaj pa ve? Kako ste sicer kaj? Larilu kako si zrihtala u službi?

(odgovor članu gigi1)
  Neposredna povezava do sporočila: 3839
1.4.2009 12:42:15   
Anonimen
no in tko je vedno... Se jaz prikažem pa ve vse zginete user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nič ne de.... Jst grem zdejle u center, pa se tipkamo kaj zvečer...

BYEEEEEEEEEEE user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3840
1.4.2009 13:02:54   
ledenka
jazzzi, očitno ma vsak okulist svoje mnenje user posted image  jaz se trenutno menim za CR, čez ene 2 tedna moram na pregled v P. Popek ma pa samo nosečniške obleke, tele majčke z napisi so res drage, so pa tudi zelo kvalitetne - jaz moji dve perem 2x na teden, pa sta kot novi user posted image

sonček85, še 2 dni, pa boš v terminu za porod user posted image  potem pa lahk začneš po stopnicah hodit user posted image

murkica, jaz sem v službi povedala po nuhalni, tako nekako je pri nas navada user posted image  itak se ti fejst začne poznat okoli 20. tedna user posted image

kliki, hja, brez slončkanja težje rata user posted image   naj bo uspešno!

žiži nam je štorklje prinesla user posted image user posted image user posted image  lepo te je videt, da si polna energije user posted image user posted image user posted image

živa, dobro zrihtaj na zavodu user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3841
1.4.2009 13:30:14   
Anonimen
dan!
aqua upam da bo čez 14 dni user posted image user posted image do takrat pa navijamuser posted image user posted image user posted image user posted image
gigi moja welcome back,si uživala a ne?user posted image
živček s službo je zdej finito,tko da z 31.3. se mi je prekinila pogodba tko da sm jih rešenauser posted image
jaz sm pa za en drekec pekec,trebuh me neki boli,pa včas otrdi kar sploh ne bi smel tko da ga tja pa sem kregam da more bit dete do vsaj 30 tedna not pa pikauser posted image
ajsi jaz se ti ne bi strinjala glede s tem da se ti začne poznat orng v 20 tednuuser posted image
aja pa moj si je omislil nov nickname in sicer buškauser posted image jah ni kej če buši rasteuser posted image

(odgovor članu ledenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3842
1.4.2009 14:35:00   
murkica
Živa ful sem vesela, da si nas prišla pogledat. Potem pa je zdej uradno fantič!!!

No to je moglo bit veselje pri tvojem!!!

Jaz sem si pa danes kupila revijo nosečnost, da malo preberem kaj kej piše! Upam, da ste vse lepo preživele še en delovni dan. Jaz sem zdele doma in grem kuhati kosilo.

Bodite pridne, pa se seveda še kaj beremo!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3843
1.4.2009 15:01:32   
Kliki
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka
kliki, hja, brez slončkanja težje rata user posted image   naj bo uspešno!

O Ja tega se dobro zavedam zato se bom pa kljub utrujenosti potrodila. Pa dragi bo tudi zobe stisnil. Pa sej bova potem ko bo prišeluser posted image  lahko tolk bl uživala.user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3844
1.4.2009 15:27:37   
aqua77
Živa čestitke za lulčka!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 3845
1.4.2009 18:10:07   
Anonimen
hvala aqui.... Sej nisi jezna name, kajne? user posted image

Sicer pa sem na Zavodu uredila in dobila danes novega telefonija user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image KONČNO... Moj je neki crkval, pa se me je dragi usmilil in mi novega privoščil user posted image user posted image user posted image

No to je to....  Pridite danes še kaj naokoli user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aqua77)
  Neposredna povezava do sporočila: 3846
1.4.2009 18:19:19   
Anonimen
ooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

a ste sploh vidle da sem dobila še svojo 5 zvezdico???????

ČASTIM!!!!!!!!!!

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

A bo dost?? Še kej??

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3847
1.4.2009 18:45:19   
Nončika
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

Oj pupike

Evo me nazaj iz Moravskih toplic. Vidla ene 3 štorklje, se naplavala, namasirala, spočila ... skratka uživala.

Vididm, da ste vse dobro user posted image

Bušiji in otročki rastejo user posted image

Za borke, ki smo še v čakalnici pa...

user posted image

gigi, kje ti pa je uspelo slikat naše štorklje??????? sem si mislila, da ti čofotaš, kajti še pri nas so kapale kapljice termalne vode. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3848
1.4.2009 19:10:20   
Nončika
živči, pa si se le prikazala. bravo za morfologijo in za pojba.

murkica, kak so reagirali v službi?

jaz bom povedala čez dva tedna. po NS. seveda, če ne bo kje prej treba. danes mi je bilo takoooo slaboooo. na naslednjem pregledu moram G povedati, da kako delovno mesto mam. saj ni panike, le psihično me zna zdelat. pa nenehno skakanje do strank in morebiti še kako težko dvigovanje. tega me je najbolj strah. kako se bom temu ognila? ni mi težko delat, a tudi ne morem letat po sodelavca v spodnje nadstropje, ali celo po skladiščnika na dvorišče, da mi določene stvari-umivalniki, WC školjke, bideji spravi do strankinega avta.

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 3849
1.4.2009 22:19:49   
sonček33
kliki in aqua seksat pejtauser posted image

živa  - še en fant...jupi...beybina ela bo pa imela izbire

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 3850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  152 153 [154] 155 156   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  152 153 [154] 155 156   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?