murkica
|
No jaz pa moram danes tudi ful pospravljat, ker sva se z mojim dragim zbudila in povsod po kuhinji mravlje ... Sm mislila, da se mi bo zmešalo. Tako da je moj dragi stopil v akcijo in prešprical tla, jaz pa sem potem čez kakšno urco prišla za njim v kuhinjo in pospravila kar je mrgolelo okoli umivalnika. Jaz imam vedno paranojo pred temi spreji, čeprav piše, da naj nebi bil biokil škodljiv za ljudi in živali, saj ga lahko pošpricaš kar direktno na tekstil ali pa celo na mačko ali psa, če ima zajedavce, ampak vseeno. Tako, da je ta del opravil moj, potem pa sem jaz vzela v roke rokavice in pobrisala Upam, da se grdobe več ne vrnejo!!! Pa niti ne vem, kaj bi počele pri nama, ker je v praktično vse pospravljeno in nimajo kaj hrane dobit, ali karkoli!!! Tako, da resnično ne vem. Ampak mi je ravno kolegica rekla, da je imela ona tudi ta teden cel napad mravelj in da se jih je z biokilom rešila. Tako da upam, da se jih bova tudi midva. Zdej grem pa likat, ker jaz na žalost nimam tetke tko kot Živa, ki bi to storila namesto mene ... Sva pa z dragim že naredila plan, da se bova preselila v drugo večjo sobo v hiši, da bo lahko pikica z nama in da se ne bomo gužvali. Taščica je že rekla, da nama kupi voziček, moji pa imajo še od sestrice posebaj izdelano posteljico, ki jo bomo dali samo prebarvati, da bo zopet kot nova in tudi tega stroška ne bova imela. Tako, da babici in dedek so čist paf in komaj čakajo, da ta razgrajač oziroma razgrajačka prijoka na svet. Ampak bo treba še mal počakat