|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V.
2.4.2009 8:24:36   
Anonimen
jutro!!!
prvo moram nardit tole
sonči:
user posted image
lepo praznuj!!!a pa ma Aleks namen mogoče dans priti na svet?user posted image

drgač pa bejbe pri men nič novega,razen včer ponovnih par krčev,otrdevanja trebuha tko da sm že mal sita vsega in komi čakam jutr G.user posted image
aja pa živček jaz bi tistio prvo in drugo pijačko pa tisto tortico no pa sadje da ne boste mislne da ne pazim na linijouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček33)
  Neposredna povezava do sporočila: 3851
2.4.2009 8:56:52   
aqua77
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

kliki in aqua seksat pejtauser posted image

živa  - še en fant...jupi...beybina ela bo pa imela izbire

sem te ubogala... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

še danes bo telovadba, potem pa ni več v naši moči... user posted image
ta mesec sva z dragim naredila vse po jusu, tako da bomo vidli... user posted image user posted image user posted image user posted image

eno lepo deževno jutro vsem skupaj... user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3852
2.4.2009 8:58:18   
aqua77
sonči vse naj naj, za tvoj direndaj.... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 3853
2.4.2009 9:00:06   
gigi1
Jutrčka user posted image

Nonči ni mi jih ratalo slikat. Te sem si z neta sposodila user posted image . Vendar 2 gnezdita v Tešanovcih na drogu. Ne moreš sfalit user posted image

Larilu kako si ti srce? Vidim, da te neki krči matrajo user posted image

Živček jupiii za pobča user posted image

Ajsika že kaj živčna? Kako je z najinim sokom?

Sonči33 dobro opravita pri pediatruuser posted image

Sonči85 VSE NAJBOLJŠE user posted image user posted image user posted image

user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3854
2.4.2009 9:04:18   
gigi1
Aquica dobro jutro user posted image . Kako si? S korenjakom vse OK? Moj je pa spokal na pot in se bojim, da bova zgrešila O user posted image . Zaloga pa ne vem, če bo zdržala user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3855
2.4.2009 9:20:06   
jazzz27
Punce jutro!!!

Tako se dela...user posted image user posted image user posted image user posted image .

Žiži..kaj pa nadomestni?user posted image  A si šla po "vinčka"?user posted image  

Živika...jupi za MF, da je s pupom vse ok.user posted image  Pa tiste dobrote na prejšni straniuser posted image ...

sonči...vse naj, naj....user posted image

lep dan vam želim.....

Aja pa ne pozabit da imamo še od Trin punčaro.....tako da je Ela dobila konkurencouser posted image

Rodila se bo legenda! :)

Imamo jo!! Ime mu je Boris.

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3856
2.4.2009 9:28:02   
Anonimen
Gigi ma ja krči pa otrdevanje me sploh noče pustit na miru,čeprav pijem tist magnesol pa večinoma ležim in tko naprejuser posted image no sej bomo videl jutr kaj bo rekla G.user posted image upam da ne bosta zgrešila O. in da bo zdej pa uspelo nardit user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jazzz27)
  Neposredna povezava do sporočila: 3857
2.4.2009 9:36:03   
gigi1
Jazzy srce ne me hecat. Rezerva user posted image  Kaj je to? Kaj za na kruh namazat? user posted image  user posted image  user posted image
Nič vinkota. Sva pa nabavla šunko, pa tunko, pa gosja jetrca, pa bučno olje...
Kako si mi ti?

Larilu upam, da se krči in otrdevanje umirijo. A Buscopan so ti napisali? Hvala srce. Upam, da nama res rata user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3858
2.4.2009 9:40:01   
Anonimen
ne buscapana mi še ni predpisala mogoče jutri,ma zdej G ful skrbi da se ne bi res že začela kej odpirat glede na to da mam glih pojsteljico čez ustje in imam kratek MV in v glavnem ful velika možnost da začne kej odpirat in čist nič ni zadovoljna s tem tko da me prov zanima kaj bo šele jutr reklauser posted image
boš vidla da bo uspelo,bomo navijal in boš vidla da bodo kr v ritmu priplesal in boš potem videla plusekuser posted image

(odgovor članu gigi1)
  Neposredna povezava do sporočila: 3859
2.4.2009 9:43:37   
jazzz27
Žiž....mmmmm, potem se splača mal na obisk pridituser posted image . Jaz sem ok, sicer utrujena...ampak se ne pritožujem dosti. Joj, razen krčev v nogo ponoči..kar cvilim od bolečine. Sploh ne vem kaj mi je. Magnesol pijem redno....ampak saj bo tud to mimo. Si možeka v lepe kraje spakirala?user posted image  Kaj pa ti si v službi?

Rodila se bo legenda! :)

Imamo jo!! Ime mu je Boris.

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3860
2.4.2009 10:10:22   
ledenka
jutroooo user posted image  

user posted image user posted image user posted image  za morfologijo od Se* in Žive! samo, da je vse ok!

žiži, ja, ko bo kaj časa user posted image  si nisem mislila, da bom tako zaposlena!

larilu, dobro, da je nehalo s krči, jutri te bo pa G pogledala, da je vse ok user posted image

podganca ma pa kmalu NS user posted image

letim, moram neki zrihtat do 11h user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 3861
2.4.2009 10:12:53   
ledenka
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77

sonči vse naj naj, za tvoj direndaj.... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image
tule se pa kar podpišem user posted image user posted image user posted image  sonček85, vse najnaj!

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 3862
2.4.2009 11:07:21   
murkica

IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

user posted image
tule se pa kar podpišem user posted image user posted image user posted image  sonček85, vse najnaj!

Tudi jaz se bom kar podpisala pod tole!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Moj dragi pravi: "Ni važno kaj bo, važno je, da je fant zdrav".

Že sedaj mi pomeniš največ na svetu :)

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3863
2.4.2009 11:07:31   
sonček85
hejla

gigi:naj ti te tri štorkjle prinesejo veliko sreče ,najbolj pa željeni plusekuser posted image user posted image user posted image
živa.jupi za user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ledenka.JA RES je ,še malo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

joj punce hvala lepa vsem za želje ,so mi se kr učke user posted image tko sem ganjena-hvala

No sedaj še pa moje poročanje s pregleda.
Najprej CTG .vse ok ,mali je migal k nori ,ati pa ves ganjen zravenuser posted image
No in potem grem do G ,narediva UZ pa reče ja mi smo pa že čisto nizko z glavico,srček lepo bije,glavica je 91mm premer,buši ok,pljučka dobro razvita saj se je že videl refleksni del  in G je bila zelo zadovoljna,težki smo 2700g(meni se zdi malo mal samo če je G bila zadovoljna potem sem jaz tudi,čene bi že kaj rekla)posteljica je že malo pikčasta  tko da počasi že res lahko pričakujemo.Glavico pa itak ni mogel ničveč premikat tko da zgleda da je žže kr ornk zarit notri ,samo ustka je premikal tko koda bi jedel user posted image user posted image user posted image user posted image
Sem full happy ,saj je res možno da rodim prej user posted image user posted image user posted image nasl.pregled imam pa v torek in nasl.torek 7.4 in 14.4
in še naj vas malo počastim user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3864
2.4.2009 11:08:58   
Anonimen
sončica85 vse najboljše user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Super aqui da si me ubogala user posted image user posted image user posted image Zdej pa ziher bo kej user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz mam danes malo čistilne akcije... morm omaro počasi zrihtat, da bom mela kam cotike za malega pospravit... Mamo trenutno kar ornk gužvo v stanovanju, pa nevem kam bom vse pospravila user posted image user posted image user posted image Mam pa mojo dobro teto danes tukaj, ki mi pride vsake toliko malo popeglat, ker se meni to bruha delat :(

No sicer pa sonči33 mi bomo res meli fanta, pa mogoče bo celo še en Lovro user posted image user posted image   Moj dragi se hudo navdušuje nad tem imenom user posted image Sorry........

(odgovor članu ledenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3865
2.4.2009 11:34:22   
murkica
No jaz pa moram danes tudi ful pospravljat, ker sva se z mojim dragim zbudila in povsod po kuhinji mravljeuser posted image ... Sm mislila, da se mi bo zmešalo. Tako da je moj dragi stopil v akcijo in prešprical tla, jaz pa sem potem čez kakšno urco prišla za njim v kuhinjo in pospravila kar je mrgolelo okoli umivalnika. Jaz imam vedno paranojo pred temi spreji, čeprav piše, da naj nebi bil biokil škodljiv za ljudi in živali, saj ga lahko pošpricaš kar direktno na tekstil ali pa celo na mačko ali psa, če ima zajedavce, ampak vseeno. Tako, da je ta del opravil moj, potem pa sem jaz vzela v roke rokavice in pobrisalauser posted image Upam, da se grdobe več ne vrnejo!!! Pa niti ne vem, kaj bi počele pri nama, ker je v praktično vse pospravljeno in nimajo kaj hrane dobit, ali karkoli!!! Tako, da resnično ne vem. Ampak mi je ravno kolegica rekla, da je imela ona tudi ta teden cel napad mravelj in da se jih je z biokilom rešila. Tako da upam, da se jih bova tudi midva.

Zdej grem pa likat, ker jaz na žalost nimam tetke tko kot Živa, ki bi to storila namesto meneuser posted image user posted image ...

Sva pa z dragim že naredila plan, da se bova preselila v drugo večjo sobo v hiši, da bo lahko pikica z nama in da se ne bomo gužvali. Taščica je že rekla, da nama kupi voziček, moji pa imajo še od sestrice posebaj izdelano posteljico, ki jo bomo dali samo prebarvati, da bo zopet kot nova in tudi tega stroška ne bova imela. Tako, da babici in dedek so čist paf in komaj čakajo, da ta razgrajač oziroma razgrajačka prijoka na svet. Ampak bo treba še mal počakat user posted image

Moj dragi pravi: "Ni važno kaj bo, važno je, da je fant zdrav".

Že sedaj mi pomeniš največ na svetu :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3866
2.4.2009 11:58:49   
spelka12
sonček vse najboljše za teeeeeeeeeeeeeeeee........... nimam nobene slikceuser posted image . Je pa iz srca.
podganca super za uspešen pregled. user posted image
murki vidim, da ste že čist notruser posted image .
jazzzzy slikica česa če bo? trebušček je še od hiperce napihnjen, tko da to ne velja, slikce od bebice bom pa po nuhalni dala gor, ko dobim cd.
žižek štorklje mate user posted image . Zdej pa eno ujamite, pa ji zagrozi, da če ne bo naslednje leto user posted image  jo boš dala na žar skupaj s čevapi.
živek wiiiiiii za tiča user posted image . Naj bo tič kot se šika.
kliki in aqua navijamo, navijamo.....
vsem borkam (čisto vsem) ....... uživajte še zadnji deževen dan ker pol bo pa toploooooooo.........!!!!!!!!!

Pri nas nič novega, nimam sploh kej napisat, samo ležim in jem. user posted image

(odgovor članu murkica)
Neposredna povezava do sporočila: 3867
2.4.2009 12:42:55   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: spelka12
Pri nas nič novega, nimam sploh kej napisat, samo ležim in jem. user posted image

no tle se pa jaz najdem le zakajuser posted image user posted image

sonči
uff to bo pa potem že kr kmal ja,a je CTG pokazal kakšne lažje popadke?no sej če bo še kak dan notr v bušiju zdržal bo že še dobil na težiuser posted image

(odgovor članu spelka12)
  Neposredna povezava do sporočila: 3868
2.4.2009 13:30:10   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: spelka12

sonček vse najboljše za teeeeeeeeeeeeeeeee........... nimam nobene slikceuser posted image . Je pa iz srca.

važen je namen,hvala in kako si ti ?

larilu:ne popadkov ni nič pokzalo ,ja na teži bo pa še itak lepo pridobil,saj če bi kj bilo bi G rekla po moje

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 3869
2.4.2009 15:04:05   
oktavija2

user posted image

Vse naj naj!!!

oktavija2 = oktavija, sem prijavljena na drugem računalniku in imam drugo ime oz.dodano dvojko

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 3870
2.4.2009 18:07:55   
ledenka
sonček85, teža je kar lepa, zdaj lahko tvoj user posted image  dobi 250 g na teden - se pravi, čez kake 2 tedna bo kar korenjak user posted image  sicer pa je tole ocenjevanje teže z UZ bolj tako-tako

jutri mam pa jaz pregled, upam, da se nisem preveč zredila user posted image  če mi pa tak sladko paše user posted image  pa regrat user posted image  jutri ga bom mela spet za kosilo, danes se mi ga ni dalo prat.

(odgovor članu oktavija2)
Neposredna povezava do sporočila: 3871
2.4.2009 18:44:25   
sonček85
ajsi.hvala ,tudi jaz sem takega mnenja ,ti UZ tko ne morejo več pokazat teže kot bi naj bila ali velikosti ,saj je otrok že tko velik ,da se to res težko določi.

Srečno jutri na pregledu ,vsae bo ok boš videla ,me se bomo pa veselile s tabo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Regrat je dober za železo

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3872
2.4.2009 18:46:47   
spps
sonček85 vse naj najuser posted image user posted image user posted image user posted image darilo pa čez 3 tedne dobišuser posted image user posted image

in kako se počutite nosečke?
in ostale?kaj novega?sem kaj zamudila?
ne sledim nič več,ker mam totalno gužvouser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3873
2.4.2009 19:51:55   
Nončika
sonček, vse naj naj. zdaj pa se le pridno pripravljaj na prihod novega družinskega člana. še malo pa boš dihala. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

larilu, ne se odpirat, naj še malček ostane na toplem in na dobrem mestu v maminem bušiju.

gigi, lepe so tele štorkljice v Tešanovcih user posted image user posted image user posted image . jih bom jutri pogledala!!! sicer pa sem bila nekako kar prepričana, da je slikica z neta, ker jih namreč še ni. počasi kapajo, a jim je očitno še premrzlo.

3 datumi v mojem življenju: 2.8.2005, 24.10.2009 in 22.5.2010.

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 3874
2.4.2009 19:59:31   
pikica36
sonček še od mene- VSE NAJBOLJŠE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

pa smo spet tam, kjer smo bili- nikjer!!

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 3875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?