|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  156 157 [158] 159 160   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V.
6.4.2009 12:02:47   
Anonimen
murkica maodnca tole je pa veliko deteuser posted image

(odgovor članu murkica)
  Neposredna povezava do sporočila: 3926
6.4.2009 13:19:39   
gigi1
Oj pupike user posted image

Vidim, da ste dobro user posted image  user posted image  user posted image

Murki krasen otroček user posted image

Živa samo, da si OK.

Pikica, Lunca helou vaju je pa tako lepo spet videti user posted image

Lupčke vsem.

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3927
6.4.2009 16:07:52   
ledenka
se (spet!) na hitro javljam user posted image  ravno sem pojedla moje kosilo... kaj mislite, kaj? regrat user posted image user posted image user posted image  sicer mislim, da ne bo več dolgo, tale runda je bila že bolj trda. k sreči imam še zalogo za jutri user posted image  sicer pa sem zelooo leteča, v sredo moram spet v Celovec - sem prav vesela, da bom opravila to že ta teden. vem, da sem dolžna še slike od vozička, moram rečt, da napredujem - CD s programom za fotke sem našla, samo še do računalnika ga moram prinest user posted image  

moja slika je pa tule

user posted image

danes sem tud oblečena v črno-belo kombinacijo user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3928
7.4.2009 6:12:38   
oktavija
Jutro!!!

Murkicauser posted image user posted image user posted image user posted image kako lepa in velika pikica je že tvoje dete!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

No včeraj sem šla plačat našo opremo za bejbija... Posteljica in voziček še prideta do konca tedna... za enkrat pa imamo doma tole:
user posted image
Jajčka Brevi

user posted image
Vse ostalo (jogi, flaške, zimska vreča Jane)

Jazzzika... ja voziček bo te barve... sem pa videla novo kolekcijo in mi ni nobena barva tako všeč... so nekam preveč temne... ta pa je tako živa-vesela barvauser posted image user posted image user posted image zato sem morala pohiteta z nakupom, saj sta bila v celi Sloveniji samo še dva taka vozička (v tej barvi)...

No toliko za zdaj od mene... se javim kasneje

Lep dan vam želim!!!

Tukaj lahko glasujete za našo princesko: http://www.maminajdi.si/index.php?option=com_joomgallery&func=detail&id=420&Itemid=220

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3929
7.4.2009 7:32:18   
pikica36
dobro jutrouser posted image

pa smo spet tam, kjer smo bili- nikjer!!

(odgovor članu oktavija)
Neposredna povezava do sporočila: 3930
7.4.2009 10:16:17   
benika
Oktavija, lepe stvari imaš za dojenčkauser posted image

Ob tem se mi pa poraja eno zanimivo vprašanje (pa ne mislim s tem nobene užalit, prizadet ali bognedaj kaj drugega, zgolj firbec me daje). Zakaj se vam tako mudi z nakupom opreme in ostalih stvari za dojenčka? Res me samo zanima.

Mi smo za dojenčka začeli nakupovati po 30. tednu, pa še to se mi je zdelo malcer prezgodaj. Sej ne rečem, da je treba čakat do zadnjega, ampak kupovat vse že na polovici nosečnosti? Ne vem no, preveč stvari gre lahko še narobe in Špelka vam lahko pove kako je po smrti otroka gledati vse te male stvari. Grozno je.

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 3931
7.4.2009 10:16:24   
gigi1
Lupčka za lepši dan user posted image

user posted image

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 3932
7.4.2009 10:58:21   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: benika

Oktavija, lepe stvari imaš za dojenčkauser posted image

Ob tem se mi pa poraja eno zanimivo vprašanje (pa ne mislim s tem nobene užalit, prizadet ali bognedaj kaj drugega, zgolj firbec me daje). Zakaj se vam tako mudi z nakupom opreme in ostalih stvari za dojenčka? Res me samo zanima.

Mi smo za dojenčka začeli nakupovati po 30. tednu, pa še to se mi je zdelo malcer prezgodaj. Sej ne rečem, da je treba čakat do zadnjega, ampak kupovat vse že na polovici nosečnosti? Ne vem no, preveč stvari gre lahko še narobe in Špelka vam lahko pove kako je po smrti otroka gledati vse te male stvari. Grozno je.

No evola... Zdej si me pa za jezik potegnila user posted image Pa tudi ne bom nič osebno na nobeno ciljala ampak čist površno...

Jaz sem lani v 8t imela splav, moja teta pa teden dni za mano. Ona je Mateja rodila natanko mesec dni pred rokom in žal je bil mrtev. Špelkino zgodbico tudi poznam in občudujem njen pogum... Špelči zakon si user posted image user posted image user posted image

Ampak.... Če bi se obremenjevale s tem kaj vse lahko gre narobe potem nikamor nebi prišle. Midva imava tudi že vse doma, pa sva večino stvari dobila. Kupila sva samo voziček in dva pajacka. Aja no dudike dve sem kupila v petek user posted image No ampak hotela sem povedat nekaj popolnoma drugega... Ko sem jaz kupila voziček - ja vem da sem bila zeloooooooo zgodna - ampak je ena na forumu zavijala z očmi... Nevem niti katera je bila, ker ji nisem nič zamerila, mislila pa sem si svoje. Če otročka izgubiš je težko tako ali tako. Predvsem mislim, da se nama z oktavijo ne mudi mislit na to, kaj gre lahko narobe ampak kdaj bova pestvale svoje  user posted image user posted image user posted image .

Res nisem hotla bit nesramna... Upam da mi je uspelo tko napisat. Enostavno ko buši raste in dojenček brca se po trgovinah težko upiram in nič ne kupim. Še vedno je ogromno stvari za nakupit in tudi finančno je bolj enostavno če kaj kupiš prej in si malo porazdeliš strošek - še posebno zdaj v mojem primeru, ko sem na zavodu.

no tkole jaz mislim...

zdej grem pa ven na sončka in AJSI upam da se danes vidiva user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Murki če imaš čas, se LJ nosečke danes dobimo ob 27h v čolnarni... Sej veš - več nas je bolj je veselo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu benika)
  Neposredna povezava do sporočila: 3933
7.4.2009 11:31:50   
ledenka
hello, sem na poti ven, pa da se malo oglasim user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3934
7.4.2009 11:37:39   
Anonimen
a prideš danes ajsi?

(odgovor članu ledenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3935
7.4.2009 12:33:06   
murkica
Joj ful bi rada prišla, samo sem cel teden na predavanjih do 20h.user posted image ... Pa res bi te rada spoznala v živo... Bi bil že skrajni čas, ker imam že zdaj občutek, kot da bi vas vse poznala že 100 let.user posted image

Kar se tiče kupovanja stvari. Jaz pa moram priznati, da sem mislila, da bom takoj ko bom videla, da je na UZ vse ok šla v trgovino in začela kupovat stvari, pa začuda ni tako. Namreč odločila sem se da bom počakala kar nekaj časa. Nikamor se mi ne mudi, trebuh se mi skoraj nič še ne pozna, razen male napihnjenosti in stvari tudi nikamor ne bodo pobegnile. Bova pa definitivno začela s tem, da bova prepleskala sobo, kjer bomo bili in potem počasi začela seliti najine stvari, ko pa bo vse urejeno, bodo prišle na vrsto tudi stvari za user posted image ... Ampak kakor komu paše, morda pa se mi tam okoli 20 tedna utrga in bomo že vse imeli domauser posted image , nikoli se ne ve... Ampak če bi res vsi gledali na to, kaj bi se lahko zgodilo, potem bi bilo najbolje, da bi naši dragi šli kupovati stvari šele, ko bi dojenčka že držali v naročju v porodnišnici. Tako, da je čisto vseeno kdaj se kupi, sem pa prepričana, da je vseeno bolje si stvari razporediti in jih kupovati postopoma, kot pa da zmečeš nekaj plač naenkrat.

Grem si posušit lase. Sem si celo vzela malo časa zase in se uredila, da ne bom po svetu hodila kot ena coprnica.

Lupčka vsem...

Moj dragi pravi: "Ni važno kaj bo, važno je, da je fant zdrav".

Že sedaj mi pomeniš največ na svetu :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3936
7.4.2009 13:01:37   
Anonimen
ej murkič, če pa ne bo šlo drugače se pa enkrat individualno zmenimo, ko bomo imele čas... Jaz bi tudi že rada vas spoznala, ampak tele naše borke niso preveč navdušene nad srečanjem, tko da.... user posted image user posted image

No uživaj na predavanjih in se tipkamo kej...

Jaz sem prejle bruhala spet... pa sem si rekla da antibiotika ne vzamem več... Zdej sem malo bolje, tko da si grem glavo umit in počasi ven, ker je SUPER zunaj user posted image user posted image user posted image user posted image

ČAAAW nosečke, borkice, mamice in samo čvekice.......

(odgovor članu murkica)
  Neposredna povezava do sporočila: 3937
7.4.2009 13:31:15   
oktavija2
Belika.... jaz vem, da sem zgodna in po pravici povedano nisem imela namena bit tako zgodna...po našrtih sem imela nalupe v planu tam nekje Julija, ko pridem z dopusta... no potem sva pa z dragim bila v soboto v bejbi trgovini in so  mi rekli, da imajo samo še dva vozička (v celi Sloveniji) v moji željeni barvi in da bom morala pohitet ker kaj kmalu pride nova kolekcija z novimi barvami ki mi niso všeč....
Tako sem se odločila za predčasni nakup...in če sem vzela voziček, sem vzela še posteljo in jajčko, saj me na obroke pride cenjeuser posted image

Sicer pa so me naučili da morem pozitivno razmišljat, saj bo moj bejbi ( in vaši ) prišel živ in zdrav na svet!!!user posted image user posted image user posted image

oktavija2 = oktavija, sem prijavljena na drugem računalniku in imam drugo ime oz.dodano dvojko

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3938
7.4.2009 18:59:12   
benika
Sicer pa so me naučili da morem pozitivno razmišljat, saj bo moj bejbi ( in vaši ) prišel živ in zdrav na svet!!!user posted image user posted image

Joj, s tem se pa lahko le 100000000000000000000000000000% strinjamuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu oktavija2)
Neposredna povezava do sporočila: 3939
7.4.2009 20:38:13   
spelka12
živa tole z operacijo je blo pa res hudo a ne? Glavno, da je z vama vse ok. A samo z lokalno pa tega ne delajo?
pikica user posted image  ta tole tvojo angino.
nakupovanje - definitivno bo pri meni po 30t. Se strinjam z vsemi, da če čakaš da gre kaj narobe ni dobro ampak..... jest sem kupila (no mami jo je) posteljnino za dvojčka. In ko sem po SS prišla prvič domov in  sem videla stvari, se mi je srce  še enkrat zlomilo na pol kot takrat.
Drugače pa oktavija - tale vozek bi tudi jaz. Točno takega, ker je super. Ampak lupinica je pa drugačna kot vozek a ne? A je nimajo pri JAne v isti barvi, a je druge firme?

Še 2 dni do nuhalne. Strah me je kot zajca res. Cele noči premišljujem, če je še srček in če je bebi zdrav. Pa sej vem, da sem smotana ampak ne gre drugače. Ravno danes je pri oktoberkah imela spet ena splavuser posted image . Tko da zaenkrat se še zmerej ne veselim preveč.
Včerej sem še izvedela, da cela vas že ve za mene, ker se je ena sorodnica od mojega bojda "zagovorila" pri frizerki. kako za user posted image  se lahko nevedno zagovoriš o taki stvari? To pomeni, da sta me opravljali in da sem na tapeti pri vseh opravljivkah v vasi. Babe smotane. Res nimajo drugega za počet kot opravljat.
In zdej komej čakam da jo vidim in povem svoje.
Drugače pa počasi že govoriva okrog. Ne morem več skrivat, ker se mi je buši v 1 tednu spet tko napihnil, da je kar konkreten. Nč bat, striptiz bo kmaluuser posted image .

sonček85 ne morem verjet, samo še 2 tedna pa mal drobiža ina bo nov član tukaj.
ajsika ti se tudi bližaš cilju.
žižek mwaaaaaaaaaaaaaaaaaa .   Kako si? 
erin, beyba, pokapoka, sonček, spps - mamice naše, a nečaki in nečakinje ratejo? So pridni?
pikica36 kako si pa ti?

Vsem borkam eno user posted image .

Aja še to, kamlu bo velika noč. A boste kej jajčka farbal? Moj pišče se ne da in noče skočit v nobeno barvo. Pravi, da je natur zakon user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3940
7.4.2009 21:20:00   
Serendipity

Ojla,

samo da vam pošiljam pozdravček od našega sunshina33 (ji je net cvokno) vas pa vse pozdravlja in sta z Lovrom ok! user posted image

Sem slučajno opazila debato o kupovanju stvari. Jaz ne morem. Pa ne da se bojim kaj bo z bebijem. Vem da bo vse ok. Le ne gre mi to. Kupila sem le eno rumeno (superca) mehko dekico in to je to. Danes sem bila v H&M-u in kupila... nič. MI še ni. Ampak vsakemu svoje, po svojem feelingu. Moram priznat, da še sama sebe presenetim, ker mi ni za kupovanje cotic in tega... user posted image

Oktavija - lep voziček. Všeč mi je.

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 3941
8.4.2009 6:35:27   
spps
oj!
Kako ste kaj?jaz nimam časa kaj preveč za računalnik,al smo vzunaj,al nas krči matrajo ,al pa se mi enostavno ne dauser posted image user posted image
ste vse vredu?vse pod kontrolo?
drugače lepo napredujemo in smo zdravi,samo krčki nas občasno zvijejo,pa saj bomo kmal prerastli te tegobe,pol so pa itak zobki na vrsti user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 3942
8.4.2009 8:17:38   
Anonimen
jutro!
no jaz sm bila pa včer ful boga so me krči dajal k sm mislna da bom skupi padla no sej sm bila v avtu,no na konc sm mamic v avtu bruhala pa pol bila 2 uri na wc-ju k je vse ven iz mene šlo sam zarad tega k so bile bolečine tok močne,tko da so mi žilce v očeh vse popokale in mam zdej take oči k una kura k stiska zlato ajce vnuser posted image pol niti stat nisem mogla k me je trebuh tok bolel in v glavnem včeri res ni bil moj dan,no dans pa še ugotovim da vrjetn osnovno zavarovanje nimam zrihtan tko ful fajnuser posted image ma važn da mam pol pregleduser posted image

kako ste kej ve moje dame?
špelka nič ne skrbi glede nuhalne ti takrat sam uživi!

(odgovor članu spps)
  Neposredna povezava do sporočila: 3943
8.4.2009 8:45:06   
murkica
Špeči nuhalna bo sigurno ok, tako da naj te nič ne skrbi. user posted image user posted image user posted image

larilu- ja ti si pa res boga no... Najbolje res, da se spraviš do zdravnika in ti pove on svoje mnenje, ker take bolečine niso kar tako.

spps- upam, da bodo krči kmalu minili! Drugače pa lepo, da nas prideš pogledat, ampak kakšna nova slikica bi pa lahko padlauser posted image user posted image

Vsem ostalim pa lepe pozdravčke. Jaz sem danes tako utrujena, da komaj čakam, da bo petek zvečer, da smuknem v posteljo in se zbudim šele okoli 11h v soboto (no seveda z umesnim vstajanjem za lulanje)user posted image ...

Grem naprej delat, ve pa bodite pridne in se kaj javite!!! 

Moj dragi pravi: "Ni važno kaj bo, važno je, da je fant zdrav".

Že sedaj mi pomeniš največ na svetu :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3944
8.4.2009 9:10:51   
aqua77
JUTRČKA!!!!

Berem vas kar redno sam mi zmanjka časa za čvekanje....user posted image  Pri nas vse po starem. Čez en teden čakamo na +.user posted image user posted image user posted image  Bomo videli če so nam bile zvezde naklonjene... Me pa joške (SPET) bolijo, pa ene dva dni me je križ bolel. Kar je nov znakec za dodat na spisek... user posted image user posted image user posted image user posted image  Sem optimistična. Danes sem bila z mojo najboljšo kolegico na kavi zjutraj in tudi dela na projektu bebi, cikle mava čisto blizu in ji pravim, da mam jaz še en teden in koliko ma ona. Sva preračunale in danes greva pred malico skupaj kupit testek zanjo!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Upam da ji bo uspelo in meni takoj za njo, tako da bova skupaj lahko pametovale ena drugi v sladkem pričakovanju... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Malo za hec, malo za res je bilo tole... user posted image

Živči super, da si ok! user posted image user posted image   Ajsi še malo.... user posted image  Špelči držim pestke za NS!!!! user posted image user posted image user posted image  Nič bat, vse bo ok!!! Okti naša fuuuuul lepe stvarce za mladička... Naše mamice enga velikega ljubčka vsem!!! user posted image user posted image  Sekica večkrat nas pridi pogledat!!! Jazzzi ti si pa tudi že lepo okrogla user posted image  jaz bi še kakšno fotko!! Larilu upam da se bruhci umirijo, sam pejt rajži do dr. vprašat kaj bile te bolečine... Pujsek moj roza, upam da je boljše z angino...mislim nate....

Skratka objemček vsem ki sem vas pozabila...

< Sporočilo je popravil aqua77 -- 8.4.2009 9:12:44 >

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu murkica)
Neposredna povezava do sporočila: 3945
8.4.2009 9:32:48   
sonček85
špelka.ja samo še  malo več k 2tuser posted image user posted image user posted image

in kako si ti meni pupa naša,pikica lepo raste in uboga mami?user posted image
jazzzz:ja kr naravno bomo ,da vemo kaj je poroduser posted image
murkica.kako lepa slikca  z UZuser posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 3946
8.4.2009 10:06:07   
gigi1
Helou

Špelči moja vračam lupčka in mislim nate. Močno držim pestke in kar čutim, da bo tokrat vse OK. Jaz sem dobro, hvala user posted image  user posted image

Sekica hvala ti za novičke o sončku33. Me je kar malo skrbelo, ko se po pregledu ni nič oglasila user posted image

Aquica april bo tvoj user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Larilu upam, da se tole že enkrat neha. Ti moj bošček. Tebe je pa res že vse možno doletelo v zadnjem času. Zdaj pa res! Naj se to neha in da končno začneš uživati v mirni nosečnosti.

Objemčke vsem user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3947
8.4.2009 10:48:26   
ledenka
spet se javljam na hitro, grem še mal v Celovec user posted image  joj, sploh nimam časa za nič, to je že obupno! morda naslednji teden...

včeraj sem vidla Živo na srečanju Ljubljančank user posted image  Živa, dobro zgledaš, pa buši se ti že kar pozna user posted image  

Špelči, mene pred vsakim pregledom zvija... ampak itak da bo vse ok! strah je normalen, je del nosečnosti.

uživajte tale čudovit dan user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3948
9.4.2009 8:16:34   
oktavija2
Jutro!!!!

Kje ste zdaj babuške???

Tako malo čvekamo da nas je vrglo na drugo stran... No jaz se spet oglašam iz službe... Drugače sva z bejbijem dobro, edino na zraku bi rada bila več pa nama ne uspe...user posted image  Pa sej bo kmal vikend..pol me pa nihče ne spravi iz sonca v stanovanje...user posted image user posted image user posted image user posted image

Sonček85 ... si še 2=1 ali sta že 2=2???user posted image  Sej boš javila ko bomo morale dihat s tabo...user posted image user posted image user posted image

Larilu... upam da si kaj bolj... jaz HB nimam takih težav...user posted image user posted image

Špelči....nikar se ne boj... na NS bo vse OK!!!user posted image user posted image  Sicer pa poznam ta občutek, saj ko sem jaz šla na NS sem imela v mislih samo najbolj črne scenarije... pa je HB bilo vse super in tako bo tudi s tabo!!!user posted image user posted image

Ledenka... bi morala nakupit tako zgodaj kot jaz... pa bi zdaj lahko počivala in uživala...user posted image user posted image user posted image

Aquica... upam da tokrat ugledaš tvoj magični +, tvoja prijateljica tudi...tako da bosta potem lahko skupaj vozičkale...user posted image user posted image user posted image

Živa25... glede na to, da si nezaposlena ti bo mogoče pomagalo če ti povem da dajejo v Pikapolonici ban-kredit na do 24 mesecev...kar ti bistveno olajša nakup opreme.... Potrebuješ 3 bančne izpiske, davčno štev. in minimalne mesečne prilive 437,00 EUR... (lahko tudi tvoj mož vzame ta krdit)  in potem te obrok pride čist malo...

Ostale pa lubčaka od mene!!!
Lep dan vam želim!

oktavija2 = oktavija, sem prijavljena na drugem računalniku in imam drugo ime oz.dodano dvojko

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3949
9.4.2009 8:32:02   
Anonimen
jutro moje predrage bejbe!
no v glavnem dete je vredu,jaz sem dobila buscopan in morm 3 na dan vzet,pa magnesol morm še zmer naprej pit če bo pa spet tkole morm pa takoj na urgenco user posted image je G rekla da bo rajš rekla popadkom krči zato k se ji bolj sliš,k za 16 teden noče te besede še slišat user posted image je pol detetu rekla ti še kr na toplem ostan user posted image v glavnem na konc je rekla da zgleda da je zatišje pred nevihto zdej pa kar bo bouser posted image
zdej naslednjič mam že morfologijo in sicer 12 maja glih na drugo obletnico porokeuser posted image
spala sem bolj slabo k sem se premetavala iz ene strani na drugouser posted image

aqua ne skrbi bomo držale pesti da boš drug teden zagledala in en debel plusekuser posted image

(odgovor članu oktavija2)
  Neposredna povezava do sporočila: 3950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  156 157 [158] 159 160   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  156 157 [158] 159 160   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?