|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V.
20.3.2009 9:41:06   
gigi1
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity

IZVIRNO SPOROČILO: spelka12

A ravno danes, ko mam lepo novico nobene ni user posted image .
A mam lep podpis user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lubika ... JOČEM. RES.
RTM prinčipessa!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Špelčika moja draga. Ne morem drugega kot podpisat se pod to, kar ti je že Sekica napisala. In res jokam od sreče. Zaslužiš si srečo draga user posted image user posted image user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 3601
20.3.2009 10:40:00   
ledenka
IZVIRNO SPOROČILO: živa25

oooo AJsi... Sem te hotla že kregat, ker nisi več v službi, pa si še vedno nisi časa na nas pupe vzela user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ah, sej zdaj bom mela še manj cajta user posted image  se moram spravit v kopalnico, potem grem malo ven, pa za kosilo sem zmenjena, in tipi topi bo popoldan in večer user posted image  da o tem, da je naslednji teden kar napolnjen z obveznostmi, niti ne govorim!

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3602
20.3.2009 10:48:59   
aqua77
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

oooo AJsi... Sem te hotla že kregat, ker nisi več v službi, pa si še vedno nisi časa na nas pupe vzela user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ah, sej zdaj bom mela še manj cajta user posted image  se moram spravit v kopalnico, potem grem malo ven, pa za kosilo sem zmenjena, in tipi topi bo popoldan in večer user posted image  da o tem, da je naslednji teden kar napolnjen z obveznostmi, niti ne govorim!

ajsi, kaj pa kakšen fotosešn, za nas čakajoče na plusek pa še za ostale borkice, tko mal za stimulacijo??? user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3603
20.3.2009 10:50:58   
ledenka
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77

IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

ajsi, kaj pa kakšen fotosešn, za nas čakajoče na plusek pa še za ostale borkice, tko mal za stimulacijo??? user posted image

bom urihtala user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 3604
20.3.2009 10:51:01   
murkica
Jaz bi tudi rada videla kakšne slikice. Živček zdej si nam pa tudi ti že počasi dolžna kakšno slikco, sigurno se že pozna. Pri meni razen rahle napihnjenosti v spodnjem delu trebuha ni nič videnga, pa še to vidiš samo, če me res dobro poznaš in veš kako moj bauhi drugače zgleda. Tako, da pri meni je res še prezgodaj, potem, ko bo kaj videti vas bom pa zasula s fotkami :)

Moj dragi pravi: "Ni važno kaj bo, važno je, da je fant zdrav".

Že sedaj mi pomeniš največ na svetu :)

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 3605
20.3.2009 10:56:40   
aqua77
IZVIRNO SPOROČILO: murkica

Jaz bi tudi rada videla kakšne slikice. Živček zdej si nam pa tudi ti že počasi dolžna kakšno slikco, sigurno se že pozna. Pri meni razen rahle napihnjenosti v spodnjem delu trebuha ni nič videnga, pa še to vidiš samo, če me res dobro poznaš in veš kako moj bauhi drugače zgleda. Tako, da pri meni je res še prezgodaj, potem, ko bo kaj videti vas bom pa zasula s fotkami :)

te bomo držale za besedo.... user posted image user posted image user posted image
moj dragi je bil včeraj na S-gramu. Se mi je prav zasmilu, že od 7 zjutraj je moral biti tam, potem so ga pa v wc poslali z lončkom. Nobene literature za stimulacijo, nič. Je reku da je zgledalo vse skupaj kot da smo v tretjem svetu.

P.P.Njegoš

(odgovor članu murkica)
Neposredna povezava do sporočila: 3606
20.3.2009 11:00:52   
Anonimen
joj murki... ne morem se opogumit user posted image user posted image   Sem pa ravno pred parimi minutkami razmišljala o tem ja user posted image user posted image

Ej aqui sej ma tebe v glavi za stimulacijo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ajsika sploh ne bom komentirala, ok? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aqua77)
  Neposredna povezava do sporočila: 3607
20.3.2009 11:37:14   
murkica
Aqui tudi moj je imel s-gram zelo zgodaj in se je še hecu, če mu bo sploh uspelo. Mi je prov sliku sobico, k sta bla na steni dva posterja golih žensk, v roke pa so mu porinili eproveto in to je bilo to. Ja prov hecno.

Živa ti se kar opogumi. Mogoče se jaz slikam in pokažem kako smo začeli.

Zdej jokam, ker sem gledala eno oddajo na popu in mi je ful žal. Ker je v njem umrla ena deklica za rakom. Pa ko so že mislili, da se je rešila, se je čez nekaj mesecev grdoba vrnil in ji niso mogli pomagati. user posted image user posted image user posted image user posted image

Zglede nosečniški hormončki še bolj vplivajo na to, kot prej in mislim, da takih oddaj sploh ne bom več mogla gledati. Grozno.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3608
20.3.2009 11:42:12   
Anonimen
Murki sem poslikala ampak se je baterija na fotiču spraznila predno sem uspela na rač. zložit user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Ko se nafila vam predstavim svojega bauhija user posted image user posted image user posted image

Ja jst tudi ne morem več takih oddaj in filmov gledat, ker jokam k dež zraven user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   hormoni samo še priporejo k bolj čustveni reakciji user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu murkica)
  Neposredna povezava do sporočila: 3609
20.3.2009 11:47:42   
sonček85
jaz sem tudi to oddajo malo gledala ,boga revca , naj počiva v miruuser posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3610
20.3.2009 12:32:27   
murkica
Živa te držim za besedo. Saj baterija ne potrebuje dolgo, da se napolni user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3611
20.3.2009 17:01:49   
Anonimen
no evo murki... sem se opogumila in nalimala slikice v album user posted image

Kje pa ste danes vse? Sem malo žalostna ker nikjer nobene ni user posted image user posted image

(odgovor članu murkica)
  Neposredna povezava do sporočila: 3612
20.3.2009 19:07:47   
murkica
Živa jst jih ne vidimuser posted image . Vidim samo slikice od poroke.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3613
20.3.2009 19:09:59   
Anonimen
poskusiš še enkrat pogledat? Jaz tudi ne štekam teh albumov najbolje user posted image user posted image

(odgovor članu murkica)
  Neposredna povezava do sporočila: 3614
20.3.2009 19:24:19   
murkica
Živček zdej sem pa vidla. Luštna si zlo. Ti si se nam pa skrivala smotka.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Komaj čakam, da bom tudi jaz imela bauhija.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3615
20.3.2009 19:25:28   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image   Sej se je šele zdej začel mau poznat user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu murkica)
  Neposredna povezava do sporočila: 3616
20.3.2009 19:30:32   
murkica
Sej ni važno, luštna si in vedno bolj lušten buhi bo postajaluser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3617
20.3.2009 19:34:43   
Anonimen
Hvala murki... Zdej pa še ti user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Kje so pa ostale danes?

(odgovor članu murkica)
  Neposredna povezava do sporočila: 3618
20.3.2009 19:52:06   
murkica
Nimam pojma kje se danes vse skrivajo. Jaz sem danes milijonkrat prišla pogledat na našo temo, če je katera kaj napisala, pa ni bilo nič. Ne vem, a so že vse kam skočile za vikend al kako?

Ma sej tudi jaz sem zdele že začela delat, tako da se bom tudi jaz poslovila od te teme. Sej se bom tudi jaz slikala, da bom imela sliko za spomin in jo bom definitvno prilimala v album. Ampak moja še zdaleč ne bo tako zanimiva, kot so vaše, kjer je že viden okrogel trebušček. Ampak do tja še pridemo.

Lepo se imej Živa in upam, da bosta z dragim čim bolj uživala ta vikend. Pardon, da boste uživali vsi trije.

Papa

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3619
20.3.2009 20:28:22   
Nončika
IZVIRNO SPOROČILO: Kliki
No pa da še tukaj poročam moje tečke šeni in upam da je tudi ne bo.user posted image

jaz pa držim pesti, da je sploh ne bo vsaj 9m.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

3 datumi v mojem življenju: 2.8.2005, 24.10.2009 in 22.5.2010.

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 3620
20.3.2009 21:02:21   
spelka12
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77

te bomo držale za besedo.... user posted image user posted image user posted image
moj dragi je bil včeraj na S-gramu. Se mi je prav zasmilu, že od 7 zjutraj je moral biti tam, potem so ga pa v wc poslali z lončkom. Nobene literature za stimulacijo, nič. Je reku da je zgledalo vse skupaj kot da smo v tretjem svetu.

midva sva v drugo mogla opravt v javnem wc-ju, ker je blo vse polno, pa polna ćakalnica pred vrati user posted image . A se ti tvoj še smili? user posted image user posted image user posted image
živa jeeeeee user posted image user posted image user posted image  buši se že konkretno pozna. Lepa si.user posted image
ajsika a ti zamujaš, ker jest sploh nw vidim nobenega albumauser posted image

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 3621
20.3.2009 21:38:41   
sonček85
živa.i kako lepo se že buši pozna ,rava srečka nosečka siuser posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 3622
20.3.2009 22:34:06   
Kliki
IZVIRNO SPOROČILO: Nončika

No pa da še tukaj poročam moje tečke šeni in upam da je tudi ne bo.user posted image

jaz pa držim pesti, da je sploh ne bo vsaj 9m.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja za enkrat jo še ni v ponedeljek je 30 dan ob  zadnje in upam da mi prinese srečo dalšega cikla še nisem imela.

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 3623
21.3.2009 8:58:21   
sonček85

IZVIRNO SPOROČILO: Nončika

Ja za enkrat jo še ni v ponedeljek je 30 dan ob  zadnje in upam da mi prinese srečo dalšega cikla še nisem imela.
kliki navijam ,da je ne bouser posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 3624
21.3.2009 9:55:58   
aqua77
Morgen... user posted image

Živček, lep bauhi maš!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pozdravček vsem iz službice... user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?